ah cnm sen bundanmi utaniyorsun benim bu gün misafirim vardi yani aksamdan yatili geldiler az önce biraz dolasmaya ciktilarda arada gelip menümü yazayim dedim .kiz ne utaniyon bak benim menüye hic utanmadan yaziyom bide :)
sabah
1 kase corba
ara
1 kase yogurt
ögle
5 yaprak 1 lahana sarmasi 1 kabak dolmasi misafire yaptiydim onlarla beraber bende yedim utanmadan
aksamda 1 lahmacun ayran
kusura bakmayin kizlar valla yemek yapmasam dedikodu ederlerdi kendimede ayri yapamadim yedim yani zaten regl dönemim siskinlikte var bu hafta arti cikmasam iyidir
süper bunlar ya tam catla patlalık olmuşlar:)))))))Bende geçen gün börülce yazdım ama bizde acebek diyoruz:)
Canım bu 2 çğün tam bana göre,eskiden anneme derdim illa 3 yapalım biz ne kadar düzensiz besleniyoruz diye. Karatay teyzeme göre doğrusu buymuş:)
sabah 9-10 arası kahvaltı,akşam üzeri 4-5 gibide yemk yiyorum. Akşam bazen meyve bazen yoğurt,inan hiç acıkmıyorum.
Ama okul başlayınca bozulacak tabi,sabahın altısında evden çıkınca öğleni bekleyemeyip kahvaltı yapıyorum,öğle yemeğinde herkes yerken bende duramayıp öğlende yiyorum:) akşam eve 7-8 gibi gelince yorgunluktan acıkıyor insan
Ama okul başladığında zayıf olacağım için sorun olmaz
Kıskanabiliriz canım o gayet normal:) ama kötü değilsin.
Hayır yani o nasıl bir bünyedir sadece bebek gelişiyor ama heryer harika,haketmiyorlar mı kıskanılmayı:)
Zeynepcim,çalış seninde olsun
Eki Görüntüle 461931 Eki Görüntüle 461932 Eki Görüntüle 461933 Eki Görüntüle 461934 Eki Görüntüle 461935
yok be ya benm gibi akşam yemeğin çok ama az az olmuş:=)bişicik olmazdün yediklerim hemencecik yazıyım ama kızmak yok mecbur kaldım pişmanım planlamamıştım özür dilerimm
sabah
nesfıt yarım yaglı sütle
öğlen
et haşlama,bulgur pilavı,kayısı kompostosu
ara
peynir zeytin ve salam azcık ekmek açık çay
akşam
işte iplerin koptupu an....
köte4 tane
patates azcık
peynir zeytin domates reçel ve yoğurt açık çay 2 şekerli ben bugun girmem bidaha çok utandım valla
canm benm nice güzel huzurlu yıllara.bugün kardeşimin ve kuzenimin evlilik yıl dönümleri,arkadaşımın da doğum günü:)şimdi cıkıp onumkutlycaz.bugün biz biz olalı 1 yıl
bugün biz nişanlanalı 7 ay bittiayyy allahım inşallah daha uzun beraber olmamızı nasip eder
gayet güzel olmuş telaşlı bayannnn:)slm kızlar ,, gene bi sürü mesaj ama hiç birine yorum yazacak zamanım yok çok üzgünüm ,,,kızlar dün ki menümü yazayım
sabah : şekersi türk kahvesi , 3 çatal patatesli yumurta , 4 dilim köy peyniri , 1 tane çilek reçeli , yarım dilim çavdar ekmeği
öğle : 1 kaseden biraz az patlıcan yemeği , 1 tane yeşil biber , 4 dilim köy peyniri , yarım dilim çavdar
ara : 1 dilim börek
akşam : 30 gram yağsız fırında pişmiş kıyma , yarım dilim çavdar , 1 bardak kola eşiliğinde
ara : şekerisz türk kahvesi
misafirim vardı çok yogundum o yüzden spor yapamadım ama bütün gün hiç oturmadım yemek yap markete git sofrayı topla en büyük sporumu bugün böyle yaptım heralde:)
toplamda 670 kal
ah cnm sen bundanmi utaniyorsun benim bu gün misafirim vardi yani aksamdan yatili geldiler az önce biraz dolasmaya ciktilarda arada gelip menümü yazayim dedim .kiz ne utaniyon bak benim menüye hic utanmadan yaziyom bide :)
sabah
1 kase corba
ara
1 kase yogurt
ögle
5 yaprak 1 lahana sarmasi 1 kabak dolmasi misafire yaptiydim onlarla beraber bende yedim utanmadan
aksamda 1 lahmacun ayran
kusura bakmayin kizlar valla yemek yapmasam dedikodu ederlerdi kendimede ayri yapamadim yedim yani zaten regl dönemim siskinlikte var bu hafta arti cikmasam iyidir
Başlarda yaparken resmen elim ayağım titriyordu canım ama 3-4 gün sonra alışıyorsun ve zorlanmadan yapıyorsun. ÜStüne gitsen yaparsın aslında sende,harbiden iyi bak birdaha düşün:))
Sporun güzel canım maşallah,bak bu callanetics'e bi başladın madem 2-3 daha tekrarlasan zorlanmamaya başlıcan benden demesi:) ilk deneyim boşa gitmesin hani tek derdim o
Canım nişan benim değil kuzenimin:) biz ayrıldık ki...
Kıskançlık biraz zor dizgnleniyor galiba ama en azından bu göstermemeye çalışabilirsin.
Bak mesela bende o kadar kısıtladığı şey vardı ki,ayrılınca oluşan bu rahatlık ondan vazgeçmeyi kolaylaştırıyor. Yokluğunun varlığından daha huzur verici olması onun için dezavantaj işte, o olmayınca üstümden yük kalktı sanki:) Bunu hissettirme işte,hayatını kısıtlayan bi faktör olma. Sırf senin için yapmaktan vazgeçtiği şeyler içinde kalıyor,sana karşı büyüyor. En ufak sıkıntıda hemen aklına senin için vazgeçtikleri gelir. Ben hayatımdaki insanın normal düzenimi değiştirmesi değilde düzenime dahil olması taraftarıyım. Hayatımdan bişey çıkarmak zorunda kalmayım ama gel sende dahil ol:) Mesela çevresindekilerin tpounu birden kıskanma:) Arkadaşlarıyla etrafındakilerle tanış ve sana yanlış gelen bi davranış görürsen onu o zaman dile getir.Bi kızı gerçekten haklı bi sebeple kıskandığında ''sen zaten herkesi kıskanıyorsun'' diye düşünmesin,kendini savunacak pay bırak. Sonuçta bu adam seninle birlikte,hemde evleniyorsunuz. Bi defa onun hayatında ilk sırada olduğunu unutma,sen didikledikçe kendi yerini sarsarsın.
Hayatınızda sıkıntı yaratacak birileri varsa bunu o kızlarla hallet,rahatsız et,istemediğini belli et ve onlar çıksın hayatınızda,ama bunu nişanlına belli etme.
Seni hep iyi niyetli bilsin,sen önyargısız yaklaşmışken dışardakiler huzur bozan olsun:) Belli etmeden çıkar onları hayatından.
Sürekli her hareketi incelediğini,herkesten kıskandığını bilirse boğulur.Numara yap hayatım,güvendiğini ve boş yere kıskanmadığını bilirse bir kıskançlık krizinde sana hak verir,bu kız bişe söylüyorsa demekki gördüğü bişey var der. Bu konuda kendine güvendir,her şeyi kıskanmayan biri bişeyi kıskanıp sorun çıkarıyorsa haklıdır değil mi,sen her hareketi kıskansanda belli etmeki olay çıkardığında haklılık payın kalsın:)
Belli bi noktadan sonra sende alışırsın canım,bu duygular seninde huzurunu kaçırır. Eğer güvenini sarsacak bi hareketini görmüyorsan güven ona,bunu kendi huzurun için yap.
Sürekli diken üstünde yaşamak senin hayatını zorlaştırır.
Umarım herşey istediğin gibi olur,Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
Çok kötü şeyler yok aslında canım,özellikle akşam köfte sayısı normal,patates kızartma mı? ki öyleyse bile azıcık demişsin:) peynir zeytin domates zaten sorun değil,reçelide bi kase yemedin ya:)
Bence çokda sorunlu bi gün değilmiş,kendini rahatsız etme boşuna:)
Maşallah canım,Allah ağız tadıyla tüm istediklerinizi nasip etsin inşallah
Güzel menü canımmisafir işi çok zor hem yoruluyorsun hemde bişeyler hazırlayıp illaki yemek zorunda kalıyorsun :)
o kadar güzel şeyler yazmışsın ki teşekkür ederimmm.....
Bi lahmacun var canım,onuda telafi ediverirsin yarın:) Malum bir kilo sözümüz varah cnm sen bundanmi utaniyorsun benim bu gün misafirim vardi yani aksamdan yatili geldiler az önce biraz dolasmaya ciktilarda arada gelip menümü yazayim dedim .kiz ne utaniyon bak benim menüye hic utanmadan yaziyom bide :)
sabah
1 kase corba
ara
1 kase yogurt
ögle
aksamda 1 lahmacun ayran
canlarımmm önce haberimi vereyim:idrar tahlilimi doğruladı kan tahlilim.hamişimmmmmmmmmmmmmmmm:)))
Allah tüm isteyenlerede nasip etsin.cesaretim yoktu tekrardan yapmaya ama bi hadi bakalım deyiverdik.ALlah utandırmasın.kolay getirsi inşallah.
menümüde paylaşayım:
sabah:2 kaşık bakla,1 dilim peynir,2 dilim ekmek,1 haş yumurta,domates salatalık,2 zeytin,1 parça küflü çökelek
ara:1 dilim karpuz
öğle-akşam:1 döner,1 ayran(çok acıktım çarşadaydım yiyiverdim ama saat 6 olmuştu)
ara:4 kayısı,1 parça çiko
Olursun tabi neden olmasın,bebeğine zarar vermeden beslenmene dikkat ediverirsin. Çok yemenin ona bi faydası yok zaten :)süper bunlar ya tam catla patlalık olmuşlar:)))))))
olurmuyum böle acaba???olurum ama demi:)
tamam canım bu akşamda deneyeceğim ama olmayan karın kaslarım acayip ağırıyorrr
berbatt!! berbat bir gün menümü yazmak dahi istemiyorum iğrenç!! ne kadar spor yapsam da toplamaz 950 kalori aldım bugün
Kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin,2közlenmiş yeşil biber,1dilim ekmek
ara
türk kahvesi
16:30
kuru fasulye,yoğurt
18:00
1çay,1 dilim kek(teyzem küsecekti:))
toplam 765 kalori
öğlen 1saat callanetics yaptım,akşam 1,5 saat yürüyüş yaptık az önce geldik,şimdi yine callan'ın bacak ve basen gezersizlerini 2 tur yapıcam oda 30-40 dk sürüyor. Birazda plates,zaten belim ağrıyor bu kadar yeter:))
yaz canım yaz iğrenç menüne iğrenç yorum gelir çok çok ,,tatlım günlük kaç kalori alman gerekiyor ki ???
canlarımmm önce haberimi vereyim:idrar tahlilimi doğruladı kan tahlilim.hamişimmmmmmmmmmmmmmmm:)))
Allah tüm isteyenlerede nasip etsin.cesaretim yoktu tekrardan yapmaya ama bi hadi bakalım deyiverdik.ALlah utandırmasın.kolay getirsi inşallah.
menümüde paylaşayım:
sabah:2 kaşık bakla,1 dilim peynir,2 dilim ekmek,1 haş yumurta,domates salatalık,2 zeytin,1 parça küflü çökelek
öğle-akşam:1 döner,1 ayran(çok acıktım çarşadaydım yiyiverdim ama saat 6 olmuştu)
dün yediklerim hemencecik yazıyım ama kızmak yok mecbur kaldım pişmanım planlamamıştım özür dilerimm
sabah
nesfıt yarım yaglı sütle
öğlen
et haşlama,bulgur pilavı,kayısı kompostosu
ara
peynir zeytin ve salam azcık ekmek açık çay
akşam
işte iplerin koptupu an....
köte4 tane
patates azcık
peynir zeytin domates reçel ve yoğurt açık çay 2 şekerli ben bugun girmem bidaha çok utandım valla
hedefime ulaşmak için 950 ama 2 gündür sporla birlikte 600ün taltına inmiyordum kki yediklerimi biliyorum çoookk yedim bu kalori az bile.. yazmak istemiyorum canım cidden
menümüde paylaşayım:
süper bunlar ya tam catla patlalık olmuşlar:)))))))
olurmuyum böle acaba???olurum ama demi:)
yok be ya benm gibi akşam yemeğin çok ama az az olmuş:=)bişicik olmaz
canm benm nice güzel huzurlu yıllara.bugün kardeşimin ve kuzenimin evlilik yıl dönümleri,arkadaşımın da doğum günü:)şimdi cıkıp onumkutlycaz.
gayet güzel olmuş telaşlı bayannnn:)
snede abartmamışsın ama iki öğünde karbonhidrat olmuş
Ne demek efendim,sen mutlu ol bizde mutlu oluruz:))
Çok önemli bir adım aşamasındasın,Allah kararlarından utandırmasın,içine sinen mutlu bir evliliğin olsun inşallah
Bi lahmacun var canım,onuda telafi ediverirsin yarın:) Malum bir kilo sözümüz var
Hayırlı olsun canııım gözün aydın,Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hamileyim diye sakın ipin ucunu kaçırma,görüyorsun demi hatunlar nasıl çıtır çıtır duruyorlar:)
Olursun tabi neden olmasın,bebeğine zarar vermeden beslenmene dikkat ediverirsin. Çok yemenin ona bi faydası yok zaten :)
Sağlıklı ama kilo almadan beslenmeyi araştıralım bundan sonra:)
Tama işte artık karın kaslarında olacak:)
Ufacık göbeğim kaldı biliyor musun? Bi ara hamile gibiydimKesinlikle devam et kesinlikle,bu ağrıların acısını unutacaksın
Kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin,2közlenmiş yeşil biber,1dilim ekmek
ara
türk kahvesi
16:30
kuru fasulye,yoğurt
18:00
1çay,1 dilim kek(teyzem küsecekti:))
toplam 765 kalori
öğlen 1saat callanetics yaptım,akşam 1,5 saat yürüyüş yaptık az önce geldik,şimdi yine callan'ın bacak ve basen gezersizlerini 2 tur yapıcam oda 30-40 dk sürüyor. Birazda plates,zaten belim ağrıyor bu kadar yeter:))
berbatt!! berbat bir gün menümü yazmak dahi istemiyorum iğrenç!! ne kadar spor yapsam da toplamaz 950 kalori aldım bugün
merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım :) öncelikle ben sabah bol domates salatalık biber 5 zeytin küçük dilim peynir ve 2 dilim kepek ekmeği yiyorum arada 1 su bardağı süt yada ayran öğle 3 ufak parça tavuk balık yada et 2 kaşık pilav ve yarım kase yoğurt salata sınırsız bi sonraki aramda meyve ve kepek ekmek akşam ise ya sebze yemegi yada dev tabakta salata yiyorum ve hergün 1.30 saat yürüyorum yarından itibaren sabahlarıda yarım saat çıkıp 2 saate tamamlıycam arkadaşlar 1 saat tempolu yürümek 600 kalori yaktırıyor hı bide bazen meyve yerine fruttare yiyorum çilekli
biraz kaçmış canım ama olsun sen toparlarsın ,,dediğin gibi mideyi tekrar küçükltmeye bak ,, hayatım yaptıgın sporları da yazsan ya
bugün ;
sabah : 1 muz , acı kahve
öğle : yarım porsiyon patatesli yumurta , 2 dilim köy peyniri
ara : 1 kase tarhana çorbası , 1 dilim çavdar ekmeği
akşam : 1 büyük dilim çavdar ekmeğini ikiye bölüp tost yaptım arasına köy peyniri , domates , biber koydum
ara : tek şekerli çay
toplam 800 kal
spor;
sabah : 1 saat hafif tempo koşu
öğle : 35 dk koşu
akşam kızımlada 2 saat markette yürüdük mahvoldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?