Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kizlar ben geldim dün yazamadim misafirler az önce kahvalti yapip yola revan oldular :))

ben bu hafta cok sistim gibime geliyo regl ve bu döneme bagli tatli istegiyle birlikte asiri oburluk 2 gündür durduramiyorum kendimi (
cocuklari kocayla 2 haftaligina bi yere göndersemde toparlansammi ne ama 2 saat dayanmaz 3 afacanla :))
bu gün cok kararliyim salata yogurtla gecistirecem dünki yediklerimi toparlim yarin tarti günü (

hg allen yediklerin iyi duruyo da her gün ayni seyimi yiyosun kiz insan sikilir hep ayni seyden arada degistir istersen :)) hic kacamak yapmiyomusun ben yapiyorum hemde utanmadan :)))))

süpermiş canım ya çok teşekkürler paylaştıgın iiçin

ya sorma hem nasıl yormak karbonhidrat yüklü olmuş bende yeni farkettim ,,kalori hesabı yapıyorum ya canım ne yediğime bakmıyorum kalorisine bakıoyurm sadece ondan oluyo heralde ,, bu arada hakkaten sporuma hiç bakmadan yorum yap valla böyle daha iyi olur ben hiç hesaplamıyorum sporumu ,,sporu göz önünde bulundurrsam daha çok yerim diye yaptıgım sporun kalorisine bakmıyorum bu arada yarından itibaren günde en az 3 saat yapıcam koşucam yürücem yani bu arada yürüdüğüm yer nere halının üstü salonu tavaf edip durmaktan ayaklarımın altı nasır oldu bütün yaaaaaaaaaaaaa

aman kuzun benim ya çok üzüldüm bak şimdi yok mu spor yapacagın yer? çok güldüm bak bu cevaba

aman kuzun benim ya çok üzüldüm bak şimdi yok mu spor yapacagın yer? çok güldüm bak bu cevaba

koşu yeri çokta bebeğimi bırakıpta gidemiyorum ki ( gurbetteyim annem falan da yok zaten olsa da bırakamıyorum ben benimkini ya kıyamıyorum dha hiç bırakmadım kimseye,,valla öyle gülünecek haldeyim zaten şu hedefime bi ulaşıyım ilk işim ayak bakımı

kuru çok kalorili yaa bugün bende yapıcaktım kalorisine baktım dedim şimdi tutamam kendmi en iyisi yapmamak ,, kuru fasülye dışında menün güzel hayatım ,,sporun hele müthişşşşşşşş
Suyundan almıyorum,bide azıcık koyuyorum,bol bol ekşili:)

Güzel menü canım,sporunda gayet güzel

kuzusununkuzusu canım şu callanetics videolarını senden nasıl alabilirim??? bende indiriyim ,,
Öelden atıyorum canım bende bulamamıştım indirecek yeri:)

slm kizlar ben geldim dün yazamadim misafirler az önce kahvalti yapip yola revan oldular :))

Gözün aydın canım :) misafir ne yorucu bişey

tskrlr öyle valla sabahtan beri temizle temizle sonu gelmedi bide ütü birikti üstüne temizlik bitsin gece yarisina kadarda ütü yaparim artik yarinda cok isim var spor niyetine yaptinmi zor gelmiyo ama :)))

bebegin ne kadarlik yani aylikmi yillikmi :))) hani arabaya atip götürsen durmazmi.bide gurbetin neresindensin cnm merak ettim :)))

slm kizlar menüm
sabah
1 kase yogurt yesil cay
ögle
150 gr tonbaligi yagsiz
ara 3 bisküvi 5 tanesi 100 kaloriydi
aksam
1 kase yogurt
aralarda yine yesil cay ve mate cayi
spor sabah 70 mekik ögle 45 dk yürüyüs ve yaz temizligi gerci havalarin sicak oldugunuda görmedik ama yinede yapalim

Kızlar sonunda nete girdim. En son mesajımı hatırlıyorsunuzdur şekerim düştü gibi birşeydi. :) Uzun uğraşlar sonucu o gece şekerim normale döndü. Ama bundan sonra da tansiyonum düştü. iki gündür pek bir dengesiz. Bugün daha iyi gibiyim. Tüm sistemim şaşırdı, dengesizleşti anlamadım. :18: Kızlar birşey soracağım da çok utanç verici. İki haftadır, şehir dışına çıktığımdan beri biraz sıkıntılıyım. Şiştim, tuvalete gidemiyorum falan. Müshil falan mı içsem ki?

hg cnm gecmisolsun ögütülmüs keten tohumunu yogurtla karistirdinmi iyi gelir diye biliyorum yada ac karinla kayisi veya yogurt un icine biraz tarcin katip ye bendede dogumdan sonra vardi ayni sorun bunlar bende ise yaradi umarim sendede yarar :))

bide aklima gelmisken cok zor durumdaysan sinameki otu kaynat ic aksam ic gece icin temizlenir sabah hafiflemis bir sekilde kalkarsin :))))) ama ictikten sonra disari cikma sanci baslarda sonra -:))))

Hava sıcak değil mi canım?
Biz burda mahvolduk,sıcaktan nefes alınmıyor yahu Ramazanda ne yaparız bilmem:26:

Geçmiş olsun canım ok şükür düzelmişsin.
Benimde bağırsak sorunum var sürekli ama artık hçbişey fayda etmiyor bana. Kayısılı form çay ilk zamanlarda çok işime yaramıştı,günde bi defa içiliyormuş,bi dene istersen.

Yarın kilo bildirimini unutma oldu mu:)

bide aklima gelmisken cok zor durumdaysan sinameki otu kaynat ic aksam ic gece icin temizlenir sabah hafiflemis bir sekilde kalkarsin :))))) ama ictikten sonra disari cikma sanci baslarda sonra -:))))

Sinameki çok zararlı çok,nolur kullanmayın onu.
O an sorununuzu çözer ama her kullanışınızda bağırsağınızdan neler neler alır götürür. Senelerdir içindeyim,az buçuk anlarım bitki işinden:) hem tıbbi ve aromatik bitkiler bana ders gibi değil hobi gibi gelmiştir hep,o yüzden güvenin bana içmeyin:)

kahvaltı
kavun-karpuz

ara
türk kahvesi

15:30
mercimek köftesi istedi canım,yanında domates ve marul

akşam
2 mercimek köftesi,marul

3 hurma
birazcık çekirdek

fazla fazla hesapladım 778 kalori çıktı,sanki kendimi çok yemiş gibi hissediyorum...hayret:26:

1,5saat yürüdüm bugün callan yapamadım,belki yatmadan yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…