Kızlar sonunda nete girdim. En son mesajımı hatırlıyorsunuzdur şekerim düştü gibi birşeydi. :) Uzun uğraşlar sonucu o gece şekerim normale döndü. Ama bundan sonra da tansiyonum düştü. iki gündür pek bir dengesiz. Bugün daha iyi gibiyim. Tüm sistemim şaşırdı, dengesizleşti anlamadım. :18: Kızlar birşey soracağım da çok utanç verici. İki haftadır, şehir dışına çıktığımdan beri biraz sıkıntılıyım. Şiştim, tuvalete gidemiyorum falan. Müshil falan mı içsem ki?
bebegin ne kadarlik yani aylikmi yillikmi :))) hani arabaya atip götürsen durmazmi.bide gurbetin neresindensin cnm merak ettim :)))
slm kizlar menüm
sabah
1 kase yogurt yesil cay
ögle
150 gr tonbaligi yagsiz
ara 3 bisküvi 5 tanesi 100 kaloriydi
aksam
1 kase yogurt
aralarda yine yesil cay ve mate cayi
spor sabah 70 mekik ögle 45 dk yürüyüs ve yaz temizligi gerci havalarin sicak oldugunuda görmedik ama yinede yapalim
slm kizlar menüm
sabah
1 kase yogurt yesil cay
ögle
150 gr tonbaligi yagsiz
aksam
1 kase yogurt
spor sabah 70 mekik ögle 45 dk yürüyüs ve yaz temizligi gerci havalarin sicak oldugunuda görmedik ama yinede yapalim
kahvaltı
kavun-karpuz
ara
türk kahvesi
15:30
mercimek köftesi istedi canım,yanında domates ve marul
akşam
2 mercimek köftesi,marul
3 hurma
birazcık çekirdek
fazla fazla hesapladım 778 kalori çıktı,sanki kendimi çok yemiş gibi hissediyorum...hayret:26:
1,5saat yürüdüm bugün callan yapamadım,belki yatmadan yaparım
Kızlar sonunda nete girdim. En son mesajımı hatırlıyorsunuzdur şekerim düştü gibi birşeydi. :) Uzun uğraşlar sonucu o gece şekerim normale döndü. Ama bundan sonra da tansiyonum düştü. iki gündür pek bir dengesiz. Bugün daha iyi gibiyim. Tüm sistemim şaşırdı, dengesizleşti anlamadım. :18: Kızlar birşey soracağım da çok utanç verici. İki haftadır, şehir dışına çıktığımdan beri biraz sıkıntılıyım. Şiştim, tuvalete gidemiyorum falan. Müshil falan mı içsem ki?
slm kizlar menüm
sabah
1 kase yogurt yesil cay
ögle
150 gr tonbaligi yagsiz
aksam
1 kase yogurt
kahvaltı
kavun-karpuz
ara
türk kahvesi
15:30
mercimek köftesi istedi canım,yanında domates ve marul
akşam
2 mercimek köftesi,marul
3 hurma
birazcık çekirdek
fazla fazla hesapladım 778 kalori çıktı,sanki kendimi çok yemiş gibi hissediyorum...hayret:26:
1,5saat yürüdüm bugün callan yapamadım,belki yatmadan yaparım
slm kızlarr ;
sabah : 3 kuru kayısı , 2 ceviz , şekersiz türk kahvesi
öğle : kremalı mantar çorbası
ara : şekersiz türk kahvesi ve 65 kalorilik bi ufak çikolata
akşam : pilav üstü haşlanmış tavuk , bol salata
ara : tek şekerli çay , 2 çizi
toplam : 589 kalori ,,
sabah : 1 saat 20 dakika hafif tempolu koşu
selam caanııım takım arkadaşlarım öncelikle kocaman öpüyorum hepiniziii :)
sabah:
2 milfoy,domates-salatalık-yarım kk light beyaz peynir
kahvaltıdan sonra hazırlanıp evden çıktık 40 dakika uzaktaki teyzemin dişçisine gittik dişçide işimiz 2 bucukta bitti oradan yarım saat yürüyerek pendik merkeze geldik. acıkmıştık
öğlen: 1 lahmacun 1 ayran
yedik. sonra 3ten saat 8'e kadar neredeyse hiç oturmadan gezdik ayaklarıma kara sular indi şekerler. eve geldik sonunda
akşam: 1 tavuk baget ızgara, 2 tane ters mantar, 6 7 tane de istavrit yedim
zaten yorgunluktan ölmüştük ama akşam yemegi biraz olsun erisin diye gece 40 dakika kadar pilates yaptık
su: 2,5 litre + 1 bardak :d
slm kizlar hemencecik kilomu bildireyim ve gözükmeyim bi daha bu gün 64.2 sabahki kilom ama bahanelerim hazir :))) regl oluyorum vücut su toplamis sisim zaten.baskada bahanem yok sporumu elimden geldigi kadar yaptim diyetimede cumartesi haric hep dikkat etmeye calistim vicdanim rahat ama niye veremedim onu anlamadim((((
hemencecik yazıyım
sabah :
bir minik poğaça açık çay
öğlen
mantarlı tavuk sote 1 porsiyon
4 kaşık pilav
bir kase yoğurt
ara
peynir zeytin domates azcık taze ekmek diye ucundan böldüm o kdr
akşam bişi yemedim...
su 1,5 litre felan spor ev harp halinde yapamadım banyoya zor girdim sinir oldum....
benim baskülüm bozuk her seferinde başka tartıyorr napcez :S
Kızlar beni dövseniz yeridir :S 65.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?