Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayatım büyük geçmiş olsun çok üzüldüm ,,bide havalar sıcak ya ondan da olabilir ...bence en güzeli kuru kayısı ya hoşaf yap yada öylece ye çok işe yarıyo canım

bebegin ne kadarlik yani aylikmi yillikmi :))) hani arabaya atip götürsen durmazmi.bide gurbetin neresindensin cnm merak ettim :)))

bebeğim 15 ayın içinde ,,arabayla falan durmuyo ya hep yürümek istiyor ,, gerçi onun peşinden koşmakta spor ama ben onun dışında da yapmayı istiyorum ,, normalde hatay lıyım canım antakyalıyım ,,ankara ya evlendim geldim ,,kayınvalidem var 5 bina ötede oturuyo ama allah zorda bırakmadıkça kızımı böyle keyfi şeyler için annesinden mahrum etmek istemiyorumm

süper menüü

süper menüü

kalorisi iyimiş valla bana da fazla gibi geldi ama değilmiş yap yap canım yarın tartı günü ne kadar gitse karr

slm kızlarr ;

sabah : 3 kuru kayısı , 2 ceviz , şekersiz türk kahvesi

öğle : kremalı mantar çorbası

ara : şekersiz türk kahvesi ve 65 kalorilik bi ufak çikolata

akşam : pilav üstü haşlanmış tavuk , bol salata

ara : tek şekerli çay , 2 çizi

toplam : 589 kalori ,,

sabah : 1 saat 20 dakika hafif tempolu koşu

canım benim düzenim hep öyle sabah uyanır uyanmaz 2- 3 taze kayısı ye üstüne 1 2 bardak su iç ve kahvaltıdan yarım saat önce önce x-m tablet al 1 tane en geç 2 saatte etkisini gösteriyor bu tabletiş ben her gün kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok fiyatı 4- 5 lira gibi bir şey

selam caanııım takım arkadaşlarım öncelikle kocaman öpüyorum hepiniziii :)

sabah:
2 milfoy,domates-salatalık-yarım kk light beyaz peynir

kahvaltıdan sonra hazırlanıp evden çıktık 40 dakika uzaktaki teyzemin dişçisine gittik dişçide işimiz 2 bucukta bitti oradan yarım saat yürüyerek pendik merkeze geldik. acıkmıştık

öğlen: 1 lahmacun 1 ayran

yedik. sonra 3ten saat 8'e kadar neredeyse hiç oturmadan gezdik ayaklarıma kara sular indi şekerler. eve geldik sonunda

akşam: 1 tavuk baget ızgara, 2 tane ters mantar, 6 7 tane de istavrit yedim

zaten yorgunluktan ölmüştük ama akşam yemegi biraz olsun erisin diye gece 40 dakika kadar pilates yaptık

su: 2,5 litre + 1 bardak :d

ohhhh ne güzel olmuş canım bravo

ona gerek yoktur herhalde diye düşündüm kayısı ve yoğurt bence işini görür tabi sen bilirsin...

bu sefer tam yaz menüsü olmuş ne güzel bravo

akşam ve sabah menün ne güzel öle ya canım çekti...

normalde yediklerin fazla ama o kadar yürümüşsün ki onlarda erir gider bencek...

hemencecik yazıyım
sabah :
bir minik poğaça açık çay

öğlen
mantarlı tavuk sote 1 porsiyon
4 kaşık pilav
bir kase yoğurt

ara
peynir zeytin domates azcık taze ekmek diye ucundan böldüm o kdr

akşam bişi yemedim...

su 1,5 litre felan spor ev harp halinde yapamadım banyoya zor girdim sinir oldum....

slm kizlar hemencecik kilomu bildireyim ve gözükmeyim bi daha bu gün 64.2 sabahki kilom ama bahanelerim hazir :))) regl oluyorum vücut su toplamis sisim zaten.baskada bahanem yok sporumu elimden geldigi kadar yaptim diyetimede cumartesi haric hep dikkat etmeye calistim vicdanim rahat ama niye veremedim onu anlamadim ((((

canım yine tebrik ediyorum neden dersen ben regl dönemimde tam 3 kilo fazla oluyorum

kızlarrrrrrrrr bennnnnnnn 58.9 çıktım ohhhhhhh gitti gitti 58.9 900 kaldı geriye koştur eylül koştur.... şimdi hafta şişmeye başlarım sonra acıktığım için oburlaşır 2 kilo alırım regl olurum o gidince yediklerimden yine 60 olurum töbe ya bak sinirim bozuldu ama sonuç olarak 58.9ummmm

kızlar bende şuan tam 68.0 kiloya düşmüşüm ama az vermişim bende anlamadım vucudum direnıyo galiba ya çok az yememe rağmen 200 gram vermişim

menün çok güzel şekerim ,, akşam bişi yememende harikaaaa

arkadaşlar bu hafta sadece 500 gram vermişim gecen hafta 67,100 ken şimdi 66,600 olmuşum ,,görmez olaydım ama ben acayip bi şişkinlik hissediyorum adet falan olmucam ama karnımı sanki 3 litre su içmişim gibi şiş hissediyorum 2-3 gündür,,bide kızım bu hafta hep gece uyandı gece 2 den sabah 6 lara kadar oturduk uyku düzenimde kalmadı ,, mekikte çekmiyorum kaç gündür ne biliyim ya böyle giderse moralim zayıflıcak kilolarım yerine

66,600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…