kızlar bende şuan tam 68.0 kiloya düşmüşüm ama az vermişim bende anlamadım vucudum direnıyo galiba ya çok az yememe rağmen 200 gram vermişim
kızlar bende şuan tam 68.0 kiloya düşmüşüm ama az vermişim bende anlamadım vucudum direnıyo galiba ya çok az yememe rağmen 200 gram vermişim
slm kizlar hemencecik kilomu bildireyim ve gözükmeyim bi daha bu gün 64.2 sabahki kilom ama bahanelerim hazir :))) regl oluyorum vücut su toplamis sisim zaten.baskada bahanem yok sporumu elimden geldigi kadar yaptim diyetimede cumartesi haric hep dikkat etmeye calistim vicdanim rahat ama niye veremedim onu anlamadim((((
Kızlar beni dövseniz yeridir :S 65.7
heyy kızlar noluyo ya bi moral eksikliği herkeste bana bakın bakim hepiniz sizlerde iyi biliyosunuz ki verdiğiniz hızlı kiloların arkasından bi duraksama dönemi başlar bune böle umutsuz ev kadınları modu alla alla verdiğiniz kiloları unuttunuz mu siz kendinize gelin hemde hemen bu hafta verememk iyi bir ders olsun diğer haftaya gitsin kara yağlar hadi bakalım toparlanın hemen 200 grm 500grm belki aynı kilolar fark etmez hemen toparlanın
selam kızlar hayırlı cumalar
***7. TAKIM 265. ETAP***
SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 / 101 / -1 / %-1)
nev81 (70.8 / 85.8 / -15 / % -1.25 )248. etapta ayrılmıştı..Yüzdesi 17 ye bölündü
ananee (79 / 79.8 /-0.8 / % -1.01) yeni üye...hedef kilo:65
yagmurdamlasi26 (63.3 / 62.2 / 1.1 / %1.74 ) yeni üye...hedef kilo: 56
senarist (112.9 /112,9/0/%0) 261. etapta izne ayrılmıştı.yüzdesi 4 e bölündü
pasam3405 (85 / 87 / -2 / % -1.18) 263. etapta izne ayrılmıştı,yüzdesi 2 ye bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: % - 0.26
listemizi kontrol eder misiniz?
Galanthus canım bende tartıda sorun yaşadığımı düşünüyorum,başka tartılarda deneyelim eğer hata varsa haftaya düzeltiriz bu sorunu canım
Ben sadece suu tartıya atarak rahatlayabilirim,yırttım kendimi spor yapacam diye bu ne biçim bir sonuçtur böyle
saçmala dövülcek bişi yok
kuzucuk bari sen yapma lütfen aaa ama üzüyosunuz beni ya....
Galanthus canım bende tartıda sorun yaşadığımı düşünüyorum,başka tartılarda deneyelim eğer hata varsa haftaya düzeltiriz bu sorunu canım
Ben sadece suu tartıya atarak rahatlayabilirim,yırttım kendimi spor yapacam diye bu ne biçim bir sonuçtur böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?