Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bende şuan tam 68.0 kiloya düşmüşüm ama az vermişim bende anlamadım vucudum direnıyo galiba ya çok az yememe rağmen 200 gram vermişim

bende de aynı canım hem offf hem pufff hem öffffffffffff ne desem boş vallla şurda memlekete gitmeye 2 hafta kaldı ve ben hala 65 i göremedim ne olacak böyle bilemiyorum

kızlar bende şuan tam 68.0 kiloya düşmüşüm ama az vermişim bende anlamadım vucudum direnıyo galiba ya çok az yememe rağmen 200 gram vermişim

bende de aynı canım hem offf hem pufff hem öffffffffffff ne desem boş vallla şurda memlekete gitmeye 2 hafta kaldı ve ben hala 65 i göremedim ne olacak böyle bilemiyorum

hayatım sen geçen hafta kaç kiloydun???

heyy kızlar noluyo ya bi moral eksikliği herkeste bana bakın bakim hepiniz sizlerde iyi biliyosunuz ki verdiğiniz hızlı kiloların arkasından bi duraksama dönemi başlar bune böle umutsuz ev kadınları modu alla alla verdiğiniz kiloları unuttunuz mu siz kendinize gelin hemde hemen bu hafta verememk iyi bir ders olsun diğer haftaya gitsin kara yağlar hadi bakalım toparlanın hemen 200 grm 500grm belki aynı kilolar fark etmez hemen toparlanın

bide 2,3 gün önce tok karnına tartıldığımda 69,900 çıkmıştım ya niye böyle oldu bilmiyorum,,neden bu şişkinlik var aslında vermişimde şişkinlikten dolayımı böyle kilolu çıktım kızlarr,,hiç böyle olan oldumu ??ne yapmam gerek??

iyi diyorsun doğru söylüyorsun da hayatım ya ben bu hafta yapmadığım sporu yaptım , ekmeği neredeyse tamamen bitirdim ,,çok kaçamak yapmadım en iyi haftam dedim 2 kilo kesin veriririm dedim böle görünce ters giden bişeyler oldugunu düşünüyorum ,,bi yerde yanlışmı yapıyorum ben???acaba diye düşünmektten alamıyorum kendmi hayretlerim şaştııııııııııııııııı

selam kızlar hayırlı cumalar

***7. TAKIM 265. ETAP***

SAPHIRA (85.9 / 84.6 / 1.3 / %1.51 )
saliss (100 / 101 / -1 / %-1)
nev81 (70.8 / 85.8 / -15 / % -1.25 )248. etapta ayrılmıştı..Yüzdesi 17 ye bölündü
ananee (79 / 79.8 /-0.8 / % -1.01) yeni üye...hedef kilo:65
yagmurdamlasi26 (63.3 / 62.2 / 1.1 / %1.74 ) yeni üye...hedef kilo: 56
senarist (112.9 /112,9/0/%0) 261. etapta izne ayrılmıştı.yüzdesi 4 e bölündü
pasam3405 (85 / 87 / -2 / % -1.18) 263. etapta izne ayrılmıştı,yüzdesi 2 ye bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI: % - 0.26

listemizi kontrol eder misiniz?

baskül her seferinde başka tartıyor ama illa bir kilo rakamı vermem gerekiyyorsa muhtemelen kilom 71.9 dur 2 kere bu rakamı tarttı

Galanthus canım kilon kaç?
kızlar zeynep gelmicek mi bugün? bişe demişmiydi,ben listeyi yapayım hazırda dursun değil mi?

Canım çok fena sıkkın,pazartesi cumaya göre 500g vermiştim cumaya bu daha neler olur dedim.
geçen cuma 70,1 olan ben bugün 71,9 çıkıyorum...yediklerimi görüyorsunuz,sporuda hayatımda bu kadar istikrarlı yapmadım ya tartımda mı gariplik var acaba bilemedim:26:

Geçmişi okuya okuya buldum pegasus'un bilgilerini,tatlım aşağıdasın madem, 100g almışsın bu hafta değil mi?

zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll (60,5/58,9/ 1,6 / %2,64 )
estentenen(66,8/65,7/ 1,1 /% 1,64 )
galanthus (72,4/71,9/0,5 /% 0,69 )
kuzusununkuzusu (70,1/71,9/ -1,8/ % -2,56 )
burcezgi (67,100/66,6/0,5/ % 0,74 )
pegasus07 ( 64,1 / 64,2/ -0,1/% -0,15 YENİ ÜYE HEDEF:55)

Tatlım biliyorsun ben bu liste işine pek tecrübeli değilim ama ben -0,17 çıkarıyorum:26:

Galanthus canım bende tartıda sorun yaşadığımı düşünüyorum,başka tartılarda deneyelim eğer hata varsa haftaya düzeltiriz bu sorunu canım
Ben sadece suu tartıya atarak rahatlayabilirim,yırttım kendimi spor yapacam diye bu ne biçim bir sonuçtur böyle

kuzucuk bari sen yapma lütfen aaa ama üzüyosunuz beni ya....

kuzucuk bari sen yapma lütfen aaa ama üzüyosunuz beni ya....

Ama canım biliyorsun beni ne kadar dikkat edip ne kadar çalıştım.
Bütün kaçamağım geçen cumartesi ekmeksiz iskender,hafta içi bi dilim kek,onun haricinde ne kadar az ve dikkatli beslendim ve manyak gibi spor yaptım ya şaka gibi bu.
Ay sabah ağlıcaktım sinirimden,annem tartının yerini değiştirip duruyor gel bide burda bak belki yerinden oynamıştır diye:))
Canım benim yaa

Kızlar, burası benim eski takımım. Beni de aranıza alır mısınız? Çoook ama çoook ihtiyacım var.
85.8 kilodayım.

canım teyzemde kalıyorum istanbulu dqa pek bilmiyorum tek başıma cıkıp bir eczaneye gitme sansım olmuyor bu saatte maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…