- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
Ama canım biliyorsun beni ne kadar dikkat edip ne kadar çalıştım.
Bütün kaçamağım geçen cumartesi ekmeksiz iskender,hafta içi bi dilim kek,onun haricinde ne kadar az ve dikkatli beslendim ve manyak gibi spor yaptım ya şaka gibi bu.
Ay sabah ağlıcaktım sinirimden,annem tartının yerini değiştirip duruyor gel bide burda bak belki yerinden oynamıştır diye:))
Canım benim yaa
Tfneyll seni kocaman tebrik ediyorum canım,çok güzel vermişsin
canım teyzemde kalıyorum istanbulu dqa pek bilmiyorum tek başıma cıkıp bir eczaneye gitme sansım olmuyor bu saatte maleseff
Ama ben iskenderi tam porsiyon yemedim,pidelerinide yemedim. Ayrıca taaa geçen cumartesiydi,ben onun üstüne ne sporlar yaptım.bir iskender 800 kalori canım bu arada
Sen her hafta söz ver en iyisi,bizim gibi tutamamazlık etmiyorsun madem :)çok şükür bi aldım bi aynı kaldım sonunda dedim ama size söz verdim ben ondan...
Geçmişi okuya okuya buldum pegasus'un bilgilerini,tatlım aşağıdasın madem, 100g almışsın bu hafta değil mi?
zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll (60,5/58,9/ 1,6 / %2,64 )
estentenen(66,8/65,7/ 1,1 /% 1,64 )
galanthus (72,4/71,9/0,5 /% 0,69 )
kuzusununkuzusu (70,1/71,9/ -1,8/ % -2,56 )
burcezgi (67,100/66,6/0,5/ % 0,74 )
pegasus07 ( 64,1 / 64,2/ -0,1/% -0,15 YENİ ÜYE HEDEF:55)
evt cnm dogru.maalesef 100 gr almisim.bende cok kacamak yapmadim gecen cumartesi haric.bide ben listeye alinmicaktim bu gun haftaya aliniyordum.zeynep öyle demisti 2 hafta deneme. artik almissiniz ama neyse bi faydam olmadi ama haftaya insallah telafi ederim((((
Sen zaten 2haftadır burdasın canım,3.haftana giriyoruz.Sanırım bu hafta alınacaktın,alınmalısın bence:)
Fayda önemli değil biz takımız,haftaya hep birden atağa geçeriz:)
Kızlar listeyi paylaşmak için son yarım saate kadar bekledim zeynebi,olduğu haliyle paylaştım artık.
Son yarım saatte bişe olurda şimdi hiç paylaşamam,bizim burda sabahtan beri elektrik gidip geliyor zaten:26:
tskrlr cnm ya üzüldüm ama en azindan 100 gr olsa verseydim zararim oldu kis.haftaya ataga gecmeliyiz artik nasil olacak bilmiyom ama insallah haftaya iyi sonuclar aliriz
canım zeyneple konuştum da öğleden önce listeyi vermeni söyledi zaten de ben iletemedim,,kaptan tatilde o yüzden giremiyor canım ,, ellerine sağlık
noldu bize bu hafta bilemiyorum nazarlaramı geldik anammmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne olursa olsun hedefimiz yönümüz belli ,, mecbur motive olup yolumuza devam edicez arkadaşlar ,, ben eminim ki haftaya herkes en az 1 kilo vercek ,,özellikle ben söz (ki bu hafta çok vereceğimi sanıyordum) en az 2 kilo vercem gerekirse uyumucam göbek , bel , sırt bacak baldır ne kadar eritme videosu varsa hepsini uyguluccamevet çıldırdıgımı düşünenler var evetttttttt cıldırdım şaka bi yana buradayız,burada olmak istiyoruz
kilolara el sallayalım lütfen
noldu bize bu hafta bilemiyorum nazarlaramı geldik anammmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne olursa olsun hedefimiz yönümüz belli ,, mecbur motive olup yolumuza devam edicez arkadaşlar ,, ben eminim ki haftaya herkes en az 1 kilo vercek ,,özellikle ben söz (ki bu hafta çok vereceğimi sanıyordum) en az 2 kilo vercem gerekirse uyumucam göbek , bel , sırt bacak baldır ne kadar eritme videosu varsa hepsini uyguluccamevet çıldırdıgımı düşünenler var evetttttttt cıldırdım şaka bi yana buradayız,burada olmak istiyoruz
kilolara el sallayalım lütfen
Boşver canım üzülme,telafi etmek için önümüzde çok zaman var:)
Hatay'a geçince netim olur demişti,hani bide bu hafta rahat haberleştik ya dedim listeye gelir:) O yüzden son ana kadar bekledim ama sorun değil canım zaten öğleden önce hazırlamıştım
Canım ben kendi adıma nazar diyorum :) Ya bu hafta bütün akrabalarım 'ay sen kilo vermişsiiiiin,nasıl verdin öyle'' vs vs dedi:) 5kilo farkediliyor demek,bide callanetics sıkılaştırıyor,inceltiyor ve ben ona çok inanıyorum:)
Ben bugün 69 lu bişeyler göreceğimi sanıyordum,eğer tartıda sorun yokda ben harbiden 71,9 olduysam bunu haftaya 70'in altına almayan ne olsun
Haftada 1 kilo verdim ne güzel 5 haftadır ve haftada 1kilodan fazlasına şiddetle karşıyım,bu hafta emeklerim boşa çıktığı için gelecek hafta telafi olmalı.
Yani benimde hedefim 2 kilo:) Cumaya orda 69lu bişe görecem kardeşim yok bunun yolu:)
Bide regl olacam bu hafta,ondan mı şişkinlik oldu yoksa?
Arsuz'u bilirim canımhatay da evet neti de var ama antakyaya yakın bi tatil yerine gitti arkadaşlarıyla canım bi kaç gün (arsuz)deniz de yani
bende kesin 65 i görürdüm diyordum ya nasıl oldu böle nerdeyse hiç kaçamak yapmadım sporu da aynı senin gibi deli gibi yaptım ,,,benimde regl olmama 6-7 gün var belki benmkide ondan olabilir cok şişkin hissediyorum kendmi
neyse ya önümüzdeki hafta görüşürüz kilolara savaş açıyorumm,,bu arada tatlım callan indiremedim ben yagercekten 10 günde işe yarıyormu canım??bel oyuntum çok az belli daha da belirgin olsun istiyorum ben
sen yaparsın canım 2 kilo verirsin eminim ,ben sana güveniyorum
CUMA zayiflama YARIŞMASI 264. ETAP SONUÇ LİSTESİ
6 TEMMUZ - 13 TEMMUZ 2012
Takım Dereceleri
1.) 13. Takım
2.) 1. Takım
3.) 5. Takım
Bireysel Dereceler
1.) 1. Takımdan '' sebnemguducu '' % 2.96
2.) 14. Takımdan '' SultanErdem '' % 2.90
3.) 4. Takımdan " tfneyll '' %2.64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?