- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
kuzu senin yaptigin belirli bir diyet varmi yoksa kafana göremi takiliyorsun
su haftada 3-5 kg verdiren diyetlerdenmi yapsam :)) bende diyet yaparken canim listedekinden baska herseyi istiyor :))
tfneyll tebrikler canım etap 3.sü olmuşsuneğer bizlerde sözümüzde durabilseydik takım olarak derecedeydik:)))
Takım olarak 6.yız
Canım ben bi diyeti takip etmiyorum ama mümkün olduğu kadar Canan Karatay'a uymak istiyorum.
En azından 2 öğün beslenerek yapıyorum bunu,ekmek yerine kahvaltıda ceviz yiyorum.
Sadece zeytinyağı kullanıyorum,bide onun pişirme önerileri var onlara dikkat etmeye çalışıyorum.
Mesela yumurtayı haşlayıp un gibi dağılan bişe haline getirirseniz hiç yumurta yedim demeyin o başka bişey artık diyor:)
Tavada yaparkende az kavurup sonra kapağını kapatıp buharıyla pişmeye bırakın birazda diyor.
Öğle yemeğini hayatınızdan çıkarın diyor,öğlen ceviz-incir yiyormuş kendi.
2 öğün arası en az 3-4 saat geçmeli diyor,tabi çoook acıkılıyorsa o ayrı.
Bi arkadaş davet ettim takımımıza,beslenme ve diyetetik okuyormuş.
Gelirse aydınlatır bizi:)
Diyetisyenlere sorarsanız tabi ki de karatayı dukanı vs. önermeyeceklerdir. Yeterli ve dengeli beslenmeden bahsetmiyorlar çünkü onlar. Bedenimiz için yağ da gerekli karbonhidrat da protein de, ne az ne fazla. Ve günü iki öğünle geçirmek de zararlı bence, kan şekerindeki dalgalanmalar ileri de insülin direnci geliştirebilir ki bu istenmeyen bir durum.
Çokonatı yedin hadi ama niye 2tane:) hemende 3.ödülü vermiş kendine:)şimdi kızlar size yazacaklarımdan sonra yuhhh eylül naptın ölmedin mi o kadar şeyi tedin gibi biraz daha yeseydin az olmuş diyebilirsiniz canım çok sıkkındı kendimi tutamadım planlı olarak yapmadım suçluyum ama o an kendimde değildim pişman değilim ama bir daha yapmayacağıma sizlere söz veriyorum...
sabah
az yağlı tavada yumurta 3 zeytin azcık peynir 2 dilim ekmek uc kısımdan ekmek yedim
öğlen
taze fasülye çok azcık makarna yiyim dedim fakat miğdem bulandı yiyemedim döktük...ama sonra içimde kaldı makarna yedim 1 tabak
ara
2 tane çokonat, bi tane fruttare yedim
akşam
blgr pilavı ve tavuk yedim
sporda yaptım dünnn ama bana noldu anlamadım
Ay hayatım biz kime inanacaz peki?Diyetisyenlere sorarsanız tabi ki de karatayı dukanı vs. önermeyeceklerdir. Yeterli ve dengeli beslenmeden bahsetmiyorlar çünkü onlar. Bedenimiz için yağ da gerekli karbonhidrat da protein de, ne az ne fazla. Ve günü iki öğünle geçirmek de zararlı bence, kan şekerindeki dalgalanmalar ileri de insülin direnci geliştirebilir ki bu istenmeyen bir durum.
berbat haldeyim sevgilimle tartıştık ve kilo veremiyorum bugun az yedim ama biraz geç yedim moralim çok bozuk spor yapasım da gelmiyor hiç
baskül de bozuk kilo verdim mi aldım mı anlayamadımm offf
Çokonatı yedin hadi ama niye 2tane:) hemende 3.ödülü vermiş kendine:)
Ay hayatım biz kime inanacaz peki?
Hadi dukan fena bişey o belli ama karatay teyzem bana pek bi mantıklı geliyor:)
Hepimiz diyetisyen olup kendi fikrimizi mi uygulayacağız kardeşim,bi ortak noktada buluşsalar ya:)
Sevgilini boşver,erkekler can sıkmaya değmez:113::113::113:Sen onun canını sıkacaksın,o peşinden koşacak,hiç sallama hiç. Önem vedilçe tepene çıkar:113:
Tartıyıda eve döndüğünde hallederiz,eğer tarıta farkı vars bunu listeye yansıtmanın bi yolu var canım üzülme. Sen şuan bu tartıyla bildirimini yapmaya devam et,evde bi farkılılık olursa düzeltiriz
Bak ortada canını sıkacak bişe kalmadı:)
bir tane yedim diğeri çekmecedeydi malesef gözüme battı onuda yedimmmm
berbat haldeyim sevgilimle tartıştık ve kilo veremiyorum bugun az yedim ama biraz geç yedim moralim çok bozuk spor yapasım da gelmiyor hiç
baskül de bozuk kilo verdim mi aldım mı anlayamadımm offf
Canım bence yine iyi yapmışsın. Ben de annem daha fazlasına dayanamıyor diye birlikte yürüyüşe çıktığımızda bir saat yapıyorum. Anneme kalsa yarım saatte bitirecek.13.07.2012
kahvaltıya kalkasım gelmedi
öğle
2 mercimek köftesi,marul
16:30 gibi
2kaşım bulgur pilavı bi kase yoğurt
20:00
1mercimek köftesi-yoğurt
yatmadan önce
küçük paket light yoğurt
İlk defa eliptikte aralıksız 35dk çalışabildim,yarım saat callanetics yaptım,akşamda 1saat yürüdük(annem artık fazlasına dayanamıyor-burası fena sıcak:)
Hızını alamadın yanibir tane yedim diğeri çekmecedeydi malesef gözüme battı onuda yedimmmm
O öğle yemeğin çok lezzetli gibi hissettim. :) Ben de gidip yemeğimi yiyeyim artık :) Arada yoğurt yemen iyi olmuş, afiyet olsunslm kizlar dün aksama kadar temizlik yaptim 1 e kadarda ütü yaptim sonrada yorulup uyudum
dünki menüm
sabah
geceden uykusuzdum uyudum yemedim
ara 1 kase yogurt
ögle 2-3 arasiydi
1 parca tavuk gögsünü soteledim icine 1 avuc bulgur attim corbayla pilav arasi bisey oldu domates sogan ve biber le birlikte yagsiz
aksam
cocuklara makarna yanina tavuk but kizartmistim sadece tuzuna bakmak icin 1 isiriktan az tavuk aldim 1 kase de cacik
Aferim:)
Afiyet olsunda,ben olsam bu başarıyı yakalamışken bırakmam,her hafta derece yapsana:)
slm kizlar dün aksama kadar temizlik yaptim 1 e kadarda ütü yaptim sonrada yorulup uyudum
dünki menüm
sabah
ara 1 kase yogurt
ögle 2-3 arasiydi
1 parca tavuk gögsünü soteledim icine 1 avuc bulgur attim corbayla pilav arasi bisey oldu domates sogan ve biber le birlikte yagsiz
aksam
cocuklara makarna yanina tavuk but kizartmistim sadece tuzuna bakmak icin 1 isiriktan az tavuk aldim 1 kase de cacik
Canım bence yine iyi yapmışsın. Ben de annem daha fazlasına dayanamıyor diye birlikte yürüyüşe çıktığımızda bir saat yapıyorum. Anneme kalsa yarım saatte bitirecek.Eskiden hiç böyle değildi daha bir kaç sene öncesine işte biz taşınıncaya kadar ben kendimi bildim bileli sabah altıda falan çıkardı spor için. Kilometrelerce koşardı, belli hareketleri vardı onları yapardı falan ama şimdi öyle değil. Bıraktığından beri çok zorlanır olmuş. Şeker düzeni falan da iyice bozuldu. iki senedir insülin de kullanıyor.
Hızını alamadın yani
O öğle yemeğin çok lezzetli gibi hissettim. :) Ben de gidip yemeğimi yiyeyim artık :) Arada yoğurt yemen iyi olmuş, afiyet olsun
13.07.2012
kahvaltıya kalkasım gelmedi
öğle
2 mercimek köftesi,marul
16:30 gibi
2kaşım bulgur pilavı bi kase yoğurt
20:00
1mercimek köftesi-yoğurt
yatmadan önce
küçük paket light yoğurt
İlk defa eliptikte aralıksız 35dk çalışabildim,yarım saat callanetics yaptım,akşamda 1saat yürüdük(annem artık fazlasına dayanamıyor-burası fena sıcak:)
Arada tartışmalar olacak muhakkak bunların seni yıpratmasına izin verme. Canım moral bozukluğuna fiziksel egzersiz birebir çözümdür. En azından bende öyle. Üzgünsen, moralin bozuksa koşabildiğin kadar koş aklından siliniyor herşey.
geçmiş olsun tatlım dikkatet.hava değişimide olabilir.bende hatay trabzon arsuz istanbul derken aptal gibi oldum.bi de hamilelik geldi üstüne yollarda sefil...kayısı form cayı diosu kızlar.normalde dışarı cıkınca bende öle olurumde acı biber kurtarıyo beni:)karnım cok ağırıytor ama ii geliyor.Kızlar sonunda nete girdim. En son mesajımı hatırlıyorsunuzdur şekerim düştü gibi birşeydi. :) Uzun uğraşlar sonucu o gece şekerim normale döndü. Ama bundan sonra da tansiyonum düştü. iki gündür pek bir dengesiz. Bugün daha iyi gibiyim. Tüm sistemim şaşırdı, dengesizleşti anlamadım. :18: Kızlar birşey soracağım da çok utanç verici. İki haftadır, şehir dışına çıktığımdan beri biraz sıkıntılıyım. Şiştim, tuvalete gidemiyorum falan. Müshil falan mı içsem ki?
yok canm benm uğramad.çıkardık onuda takımdan.Gizem geçen haftaki kilo bildiriminden sonra uğramadı değil mi?
daha ne olsunnnn bebişim vermişsin yaaa.arkadaşlar bu hafta sadece 500 gram vermişim gecen hafta 67,100 ken şimdi 66,600 olmuşum ,,görmez olaydımama ben acayip bi şişkinlik hissediyorum adet falan olmucam ama karnımı sanki 3 litre su içmişim gibi şiş hissediyorum 2-3 gündür,,bide kızım bu hafta hep gece uyandı gece 2 den sabah 6 lara kadar oturduk uyku düzenimde kalmadı ,, mekikte çekmiyorum kaç gündür ne biliyim ya böyle giderse moralim zayıflıcak kilolarım yerine
66,600
gel canm bekleriz herzaman.Kızlar, burası benim eski takımım. Beni de aranıza alır mısınız? Çoook ama çoook ihtiyacım var.
85.8 kilodayım.
canm benm ya burçininde nette sorun vardı giremedi.tatile gitmiştik yeni gelddim.nette bulamadım orda.ama gayet ii yapömışsın bişey olmaz.yanlış yapdsan bile kontrol edip tekrar düzeltirler merak etme.ellerine sağlık kuzummmmmmmmmmmmmmmAy zeynep gelirse çok sevinecem,ben hergün burda diye gelir umudundayım,ne olur ne olmaz diye yaptım:)
Gelirse hazır bulsun,bende olası bi yanlışlık yüzünden kendimi kötü hissetmeyim:)
Buarada hepinizi tebrik ediyorum,sadece pegasus küçük bi hatayla ekside,ben fena halde eksideyim(hala çözemedim)
Yarın kuzenimin nişanı var,giyip giyip atıyorum herşeyi offf
zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll (60,5/58,9/ 1,6 / %2,64 )
estentenen(66,8/65,7/ 1,1 /% 1,64 )
galanthus (72,4/71,9/0,5 /% 0,69 )
kuzusununkuzusu (70,1/71,9/ -1,8/ % -2,56 )
burcezgi (67,100/66,6/0,5/ % 0,74 )
pegasus07 ( 64,1 / 64,2/ -0,1/% -0,15 YENİ ÜYE HEDEF:55)
4.TAKIM ORTALAMASI: 0,43
canm kuzunun dediği doğru 2 hafta doldu zatne.takımdasın.katılımın sağlam olsunda adapte olursun zamanla.evt cnm dogru.maalesef 100 gr almisim.bende cok kacamak yapmadim gecen cumartesi haric.bide ben listeye alinmicaktim bu gun haftaya aliniyordum.zeynep öyle demisti 2 hafta deneme. artik almissiniz ama neyse bi faydam olmadi ama haftaya insallah telafi ederim((((
onlara hiç bulaşma canm bütün vücudunu dengesi şaşıyor..hiç öle diyetle veripte geri almayanı görmedim.kuzu senin yaptigin belirli bir diyet varmi yoksa kafana göremi takiliyorsun
su haftada 3-5 kg verdiren diyetlerdenmi yapsam :)) bende diyet yaparken canim listedekinden baska herseyi istiyor :))
tart bebğim tart.yarın sabah bi bakalım kaçım?Arsuz'u bilirim canım
Tatil sonu ellerimle tartıcam ben onu
Callan bende toparlanma yaptı canım,zaten kendide diyor bunla kilo kaybetmezsiniz ama incelirsiniz diye. Bacaklarımın inceldiğini söylüyorlarbenim en sorunlu yerimdir.
Bende en ince yer bel:) o yüzden ben bacak egzersizlerini çift tur yapıyorum,bazen sabah akşam tekrarlıyorum,bazen aklıma geldikçe bidaha bidaha yapıyorum:)
Haftaya 69,999 bile olsa 69 dicem bak göreceksiniz:))
süperrrr eylülümmm maşallah sana ne kaldı şurda..örneksin bize örnekkk.tfneyll tebrikler canım etap 3.sü olmuşsuneğer bizlerde sözümüzde durabilseydik takım olarak derecedeydik:)))
Takım olarak 6.yız
katılıyorum ben günde 2 öğünle asla beslenemem.elim ayağım titrer bayılırım.Diyetisyenlere sorarsanız tabi ki de karatayı dukanı vs. önermeyeceklerdir. Yeterli ve dengeli beslenmeden bahsetmiyorlar çünkü onlar. Bedenimiz için yağ da gerekli karbonhidrat da protein de, ne az ne fazla. Ve günü iki öğünle geçirmek de zararlı bence, kan şekerindeki dalgalanmalar ileri de insülin direnci geliştirebilir ki bu istenmeyen bir durum.
hepsi tamamda 2 çokonat ne bebişimmmm.nazarlara mı geldinnnnnnnnn.cıs onlara cıs emeğine yazık.şimdi kızlar size yazacaklarımdan sonra yuhhh eylül naptın ölmedin mi o kadar şeyi tedin gibi biraz daha yeseydin az olmuş diyebilirsiniz canım çok sıkkındı kendimi tutamadım planlı olarak yapmadım suçluyum ama o an kendimde değildim pişman değilim ama bir daha yapmayacağıma sizlere söz veriyorum...
sabah
az yağlı tavada yumurta 3 zeytin azcık peynir 2 dilim ekmek uc kısımdan ekmek yedim
öğlen
taze fasülye çok azcık makarna yiyim dedim fakat miğdem bulandı yiyemedim döktük...ama sonra içimde kaldı makarna yedim 1 tabak
ara
2 tane çokonat, bi tane fruttare yedim
akşam
blgr pilavı ve tavuk yedim
sporda yaptım dünnn ama bana noldu anlamadım
slm kizlar dün aksama kadar temizlik yaptim 1 e kadarda ütü yaptim sonrada yorulup uyudum
dünki menüm
sabah
ara 1 kase yogurt
ögle 2-3 arasiydi
aksam
Ben senin yaşında değilim diyor sürekli:)Canım bence yine iyi yapmışsın. Ben de annem daha fazlasına dayanamıyor diye birlikte yürüyüşe çıktığımızda bir saat yapıyorum. Anneme kalsa yarım saatte bitirecek.Eskiden hiç böyle değildi daha bir kaç sene öncesine işte biz taşınıncaya kadar ben kendimi bildim bileli sabah altıda falan çıkardı spor için. Kilometrelerce koşardı, belli hareketleri vardı onları yapardı falan ama şimdi öyle değil. Bıraktığından beri çok zorlanır olmuş. Şeker düzeni falan da iyice bozuldu. iki senedir insülin de kullanıyor.
Gaz değil o bebeğim destek:))çok fena gaza mı getiriliyorum ne benim hedefim 58 surda 900 cük kalmış ama benim asıl 2. hedefim 54 bi onu yaprsam hepinize benden evine en yakın kargo şirketiyle hediye yollıycam hahahaha
Tam bi saatlik canım ama çeneyle geçiştirdiğinden 1 saat:) ben artık hızlı yapmayada başladım 30-40dk alıyor en fazla.Canım sen callaneticsin hangi hareketlerini yapıyorsun ya bana biraz anlatır mısın doğru video mu anlamam lazım kaç dakika oldugunu da yazarsan sevinirim.
canm benm ya burçininde nette sorun vardı giremedi.tatile gitmiştik yeni gelddim.nette bulamadım orda.ama gayet ii yapömışsın bişey olmaz.yanlış yapdsan bile kontrol edip tekrar düzeltirler merak etme.ellerine sağlık kuzummmmmmmmmmmmmmm
Diyetisyenlere sorarsanız tabi ki de karatayı dukanı vs. önermeyeceklerdir. Yeterli ve dengeli beslenmeden bahsetmiyorlar çünkü onlar. Bedenimiz için yağ da gerekli karbonhidrat da protein de, ne az ne fazla. Ve günü iki öğünle geçirmek de zararlı bence, kan şekerindeki dalgalanmalar ileri de insülin direnci geliştirebilir ki bu istenmeyen bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?