Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzu senin yaptigin belirli bir diyet varmi yoksa kafana göremi takiliyorsun
su haftada 3-5 kg verdiren diyetlerdenmi yapsam :)) bende diyet yaparken canim listedekinden baska herseyi istiyor :))

Canım ben bi diyeti takip etmiyorum ama mümkün olduğu kadar Canan Karatay'a uymak istiyorum.
En azından 2 öğün beslenerek yapıyorum bunu,ekmek yerine kahvaltıda ceviz yiyorum.
Sadece zeytinyağı kullanıyorum,bide onun pişirme önerileri var onlara dikkat etmeye çalışıyorum.
Mesela yumurtayı haşlayıp un gibi dağılan bişe haline getirirseniz hiç yumurta yedim demeyin o başka bişey artık diyor:)
Tavada yaparkende az kavurup sonra kapağını kapatıp buharıyla pişmeye bırakın birazda diyor.
Öğle yemeğini hayatınızdan çıkarın diyor,öğlen ceviz-incir yiyormuş kendi.
2 öğün arası en az 3-4 saat geçmeli diyor,tabi çoook acıkılıyorsa o ayrı.

Bi arkadaş davet ettim takımımıza,beslenme ve diyetetik okuyormuş.
Gelirse aydınlatır bizi:)

Diyetisyenlere sorarsanız tabi ki de karatayı dukanı vs. önermeyeceklerdir. Yeterli ve dengeli beslenmeden bahsetmiyorlar çünkü onlar. Bedenimiz için yağ da gerekli karbonhidrat da protein de, ne az ne fazla. Ve günü iki öğünle geçirmek de zararlı bence, kan şekerindeki dalgalanmalar ileri de insülin direnci geliştirebilir ki bu istenmeyen bir durum.

berbat haldeyim sevgilimle tartıştık ve kilo veremiyorum bugun az yedim ama biraz geç yedim moralim çok bozuk spor yapasım da gelmiyor hiç
baskül de bozuk kilo verdim mi aldım mı anlayamadımm offf

tfneyll tebrikler canım etap 3.sü olmuşsun eğer bizlerde sözümüzde durabilseydik takım olarak derecedeydik:)))

Takım olarak 6.yız

amanın çok sevindim neyse benim başarım sizin başarınız kızlarrrrr sonuç olarak sizin sayenizde yapabiliyorum hepinizi tebrik ediyorum ben

ay ne güzel bilgiler zaten haşlanmış yumurtayı pek sevmem

hoşşşgeldin canım verdiğin bu güzel güzel güzel bilgiler için teşekkür ederimmmm

şimdi kızlar size yazacaklarımdan sonra yuhhh eylül naptın ölmedin mi o kadar şeyi tedin gibi biraz daha yeseydin az olmuş diyebilirsiniz canım çok sıkkındı kendimi tutamadım planlı olarak yapmadım suçluyum ama o an kendimde değildim pişman değilim ama bir daha yapmayacağıma sizlere söz veriyorum...

sabah
az yağlı tavada yumurta 3 zeytin azcık peynir 2 dilim ekmek uc kısımdan ekmek yedim

öğlen
taze fasülye çok azcık makarna yiyim dedim fakat miğdem bulandı yiyemedim döktük... ama sonra içimde kaldı makarna yedim 1 tabak

ara
2 tane çokonat, bi tane fruttare yedim

akşam
blgr pilavı ve tavuk yedim

sporda yaptım dünnn ama bana noldu anlamadım

Çokonatı yedin hadi ama niye 2tane:) hemende 3.ödülü vermiş kendine:)

Ay hayatım biz kime inanacaz peki?
Hadi dukan fena bişey o belli ama karatay teyzem bana pek bi mantıklı geliyor:)
Hepimiz diyetisyen olup kendi fikrimizi mi uygulayacağız kardeşim,bi ortak noktada buluşsalar ya:)

berbat haldeyim sevgilimle tartıştık ve kilo veremiyorum bugun az yedim ama biraz geç yedim moralim çok bozuk spor yapasım da gelmiyor hiç

Sevgilini boşver,erkekler can sıkmaya değmez:113::113::113:Sen onun canını sıkacaksın,o peşinden koşacak,hiç sallama hiç. Önem vedilçe tepene çıkar:113:

Tartıyıda eve döndüğünde hallederiz,eğer tarıta farkı vars bunu listeye yansıtmanın bi yolu var canım üzülme. Sen şuan bu tartıyla bildirimini yapmaya devam et,evde bi farkılılık olursa düzeltiriz
Bak ortada canını sıkacak bişe kalmadı:)

13.07.2012
kahvaltıya kalkasım gelmedi

öğle
2 mercimek köftesi,marul

16:30 gibi
2kaşım bulgur pilavı bi kase yoğurt

20:00
1mercimek köftesi-yoğurt

yatmadan önce
küçük paket light yoğurt

İlk defa eliptikte aralıksız 35dk çalışabildim,yarım saat callanetics yaptım,akşamda 1saat yürüdük(annem artık fazlasına dayanamıyor-burası fena sıcak:)

Son düzenleme:

bir tane yedim diğeri çekmecedeydi malesef gözüme battı onuda yedimmmm

slm kizlar dün aksama kadar temizlik yaptim 1 e kadarda ütü yaptim sonrada yorulup uyudum
dünki menüm
sabah
geceden uykusuzdum uyudum yemedim
ara 1 kase yogurt
ögle 2-3 arasiydi
1 parca tavuk gögsünü soteledim icine 1 avuc bulgur attim corbayla pilav arasi bisey oldu domates sogan ve biber le birlikte yagsiz
aksam
cocuklara makarna yanina tavuk but kizartmistim sadece tuzuna bakmak icin 1 isiriktan az tavuk aldim 1 kase de cacik

Arada tartışmalar olacak muhakkak bunların seni yıpratmasına izin verme. Canım moral bozukluğuna fiziksel egzersiz birebir çözümdür. En azından bende öyle. Üzgünsen, moralin bozuksa koşabildiğin kadar koş aklından siliniyor herşey.

Canım bence yine iyi yapmışsın. Ben de annem daha fazlasına dayanamıyor diye birlikte yürüyüşe çıktığımızda bir saat yapıyorum. Anneme kalsa yarım saatte bitirecek. Eskiden hiç böyle değildi daha bir kaç sene öncesine işte biz taşınıncaya kadar ben kendimi bildim bileli sabah altıda falan çıkardı spor için. Kilometrelerce koşardı, belli hareketleri vardı onları yapardı falan ama şimdi öyle değil. Bıraktığından beri çok zorlanır olmuş. Şeker düzeni falan da iyice bozuldu. iki senedir insülin de kullanıyor.
bir tane yedim diğeri çekmecedeydi malesef gözüme battı onuda yedimmmm
Hızını alamadın yani

O öğle yemeğin çok lezzetli gibi hissettim. :) Ben de gidip yemeğimi yiyeyim artık :) Arada yoğurt yemen iyi olmuş, afiyet olsun

Aferim:)
Afiyet olsunda,ben olsam bu başarıyı yakalamışken bırakmam,her hafta derece yapsana:)

çok fena gaza mı getiriliyorum ne benim hedefim 58 surda 900 cük kalmış ama benim asıl 2. hedefim 54 bi onu yaprsam hepinize benden evine en yakın kargo şirketiyle hediye yollıycam hahahaha

bence gayet hoşş olmuş canım bravo midene sağlık

hız felan kalmadı bende

Canım sen callaneticsin hangi hareketlerini yapıyorsun ya bana biraz anlatır mısın doğru video mu anlamam lazım kaç dakika oldugunu da yazarsan sevinirim.

bu arada düzeldi yine aramız kendime geldim bugün :)

doğru söyluyüyorsun canım düzeldi zaten aramız:)

geçmiş olsun tatlım dikkatet.hava değişimide olabilir.bende hatay trabzon arsuz istanbul derken aptal gibi oldum.bi de hamilelik geldi üstüne yollarda sefil...kayısı form cayı diosu kızlar.normalde dışarı cıkınca bende öle olurumde acı biber kurtarıyo beni:)karnım cok ağırıytor ama ii geliyor.
Gizem geçen haftaki kilo bildiriminden sonra uğramadı değil mi?
yok canm benm uğramad.çıkardık onuda takımdan.
daha ne olsunnnn bebişim vermişsin yaaa.
Kızlar, burası benim eski takımım. Beni de aranıza alır mısınız? Çoook ama çoook ihtiyacım var.
85.8 kilodayım.
gel canm bekleriz herzaman.
canm benm ya burçininde nette sorun vardı giremedi.tatile gitmiştik yeni gelddim.nette bulamadım orda.ama gayet ii yapömışsın bişey olmaz.yanlış yapdsan bile kontrol edip tekrar düzeltirler merak etme.ellerine sağlık kuzummmmmmmmmmmmmmm
canm kuzunun dediği doğru 2 hafta doldu zatne.takımdasın.katılımın sağlam olsunda adapte olursun zamanla.
kuzu senin yaptigin belirli bir diyet varmi yoksa kafana göremi takiliyorsun
su haftada 3-5 kg verdiren diyetlerdenmi yapsam :)) bende diyet yaparken canim listedekinden baska herseyi istiyor :))
onlara hiç bulaşma canm bütün vücudunu dengesi şaşıyor..hiç öle diyetle veripte geri almayanı görmedim.
tart bebğim tart.yarın sabah bi bakalım kaçım?
tfneyll tebrikler canım etap 3.sü olmuşsun eğer bizlerde sözümüzde durabilseydik takım olarak derecedeydik:)))

Takım olarak 6.yız
süperrrr eylülümmm maşallah sana ne kaldı şurda..örneksin bize örnekkk.
katılıyorum ben günde 2 öğünle asla beslenemem.elim ayağım titrer bayılırım.
hepsi tamamda 2 çokonat ne bebişimmmm.nazarlara mı geldinnnnnnnnn.cıs onlara cıs emeğine yazık.

Uykusuzluk bütün düzeni bozuyor canım ya,benimde ne yattığım saat belli ne kalktığım. O yüzden öğünlerde belirsiz.
Güzel kapatmış günü bence zarar ziyan yok:)

Ben senin yaşında değilim diyor sürekli:)
Zamanın ilerlemesi ne kötü,eskiden ben ona yetişemezdim,aileler hiç yaşlanmasa keşke çok üzülüyorum
Annenede geçmiş olsun canım.

çok fena gaza mı getiriliyorum ne benim hedefim 58 surda 900 cük kalmış ama benim asıl 2. hedefim 54 bi onu yaprsam hepinize benden evine en yakın kargo şirketiyle hediye yollıycam hahahaha
Gaz değil o bebeğim destek:))
Şunun şurasında daha kaç kilo verdin sanki,devam et bence:)
Hem içinde bi 54 isteği varsa demekki hedefin o,sadece kendine kısa bi yol arıyorsun 58'le:)
Çoook uzun zaman uğraşıpta yıpranmadınki,madem 54 diyosun 54 ol:)

Canım sen callaneticsin hangi hareketlerini yapıyorsun ya bana biraz anlatır mısın doğru video mu anlamam lazım kaç dakika oldugunu da yazarsan sevinirim.
Tam bi saatlik canım ama çeneyle geçiştirdiğinden 1 saat:) ben artık hızlı yapmayada başladım 30-40dk alıyor en fazla.
Ben bütün hareketlerini yapıyorumda bacak hareketlerini bazen 2 tur bazen 3 tur yapıyorum.

Başlarken 47 yaşında eğitmenim,ne mankenim ne doktor falan diyor:) 8-10 kişiyle egzersiz yapıyorlar. Anneside var:) 60dk,umarım aynısıdır.

Sorun değil canım,sadece yapmam gerektiğinden emin olamadım,geleceksen burnumu sokmak istemedim:)

Arsuz'da gezdin demek:) Biz bazen nereye gittiğimizi bilmeden çıkıp gidiyoruz bi yere,buranın neresi meşhur diyoruz:) Öyle bigün arsuz'a gelmiştik,sonra harbiyeye gönderdiler bide:)

Son düzenleme:

Tatlım hoşgeldin,bize biraz hikayeni anlatır mısın?
Boyun-kilon-kilo alma-verme serüvenin:)

Kızlar bikaç gün önce gözdesert isimli bi üye davet etmiştim ama hiç gelmedi sanırım,gözümden kaçtığını sanmam:)
Az önce birini daha davet ettim,bugün bekleyeyimde artık gelip giden sayısına göre davet etmeye devam edeyim.

ufak ufak seyşer eklıyıp dırencımızı artırmalıyız malum uzun bır yol :) sımdı bence en onemlı sey olan motıvasyon ve sabır ıcın bır kac onerım olucak en basta lutfen buyuk hedefler koymayalım evet kafamızda en buyugu olsun ama zaman aralıklarını kısa tutalım arkadaslar en ıdealı onar gunluk perıyotlardır kendınızı sureklı degerlendırırsenız her gun degısım olamayacıgı ıcın bıkabılırsınız yada bır yıl sonrasını dusunursenız zaman gecmek bılmıcegı ıcın buda sızı yorar ve stres hormonlarınızı devreye sokar o yuzden hedefınız once bır kılo vermek olsun bunun ıcın esprılı bır soz var...

BIR FILI NASIL YERSIN? LOKMA LOKMA!

aynen boyle olmalı 30 kıloyu nasıl verırız bır kılo bır kılo!

bunun yanında en etkılı yontemlerden bırı motıve edıcı fılmlerdır aynı fılmı defalarca ızlemeye sabrınız varsa cesıtlı yonlerde moral artırıcdı fılmler tavsıye edıyorum hepınıze bunlar genelde zorluklar karsısında SABIR ve INANCLI roller ustlenen karakterlerın fılmlerı olsun ınanın etkısı oldugunu goreceksınız bır dekucuk destek soleyebılırım gunde 3 bardak yesıl cay stresınızı azaltıcagı gıbı yag yakımınızı hızlandırıcaktır hepımıze basarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…