ufak ufak seyşer eklıyıp dırencımızı artırmalıyız malum uzun bır yol :) sımdı bence en onemlı sey olan motıvasyon ve sabır ıcın bır kac onerım olucak en basta lutfen buyuk hedefler koymayalım evet kafamızda en buyugu olsun ama zaman aralıklarını kısa tutalım arkadaslar en ıdealı onar gunluk perıyotlardır kendınızı sureklı degerlendırırsenız her gun degısım olamayacıgı ıcın bıkabılırsınız yada bır yıl sonrasını dusunursenız zaman gecmek bılmıcegı ıcın buda sızı yorar ve stres hormonlarınızı devreye sokar o yuzden hedefınız once bır kılo vermek olsun bunun ıcın esprılı bır soz var...
BIR FILI NASIL YERSIN? LOKMA LOKMA!
aynen boyle olmalı 30 kıloyu nasıl verırız bır kılo bır kılo!
bunun yanında en etkılı yontemlerden bırı motıve edıcı fılmlerdır aynı fılmı defalarca ızlemeye sabrınız varsa cesıtlı yonlerde moral artırıcdı fılmler tavsıye edıyorum hepınıze bunlar genelde zorluklar karsısında SABIR ve INANCLI roller ustlenen karakterlerın fılmlerı olsun ınanın etkısı oldugunu goreceksınız bır dekucuk destek soleyebılırım gunde 3 bardak yesıl cay stresınızı azaltıcagı gıbı yag yakımınızı hızlandırıcaktır hepımıze basarılar
evet karataycıyım.. o 3.9 kiloyu da 1 hafta da verdim..ama sonra durdu
neyse bilgilerime gelince:
adı: bende saklı
boy:1.73
kilo: 58 ama 60 da olur
meslek: sınıf öğretmeni
yaşadığım yer: kayserinin ücra bir ilçesi
haaa bu arada 4.5 aylık bir kızım var. emziriyorum yani.. spor olaraktan
allah bebişine güzel güzel yazılar yazsın inşallah boyuna göre kilolu omadığına eminim ama önemli olan senin ne kadar olmak istediğin hoş geldin sefa getirdin dilerim ki sağlıklı sağlıklı kilolar verirsin.... kaç kilo olmak istiyorsun?
evet canım obez gibi durmuyorum ama kiloluyum işte..ilk hedefim 75.. çünkü o kiloda gayet normal duruyorum(ne demekse:89::89:)) ama 60 a 58 e kadar yolu var.. artıkın böyleee:82:
çağırdınız ben de geldim... selamlar...
Tam bi saatlik canım ama çeneyle geçiştirdiğinden 1 saat:) ben artık hızlı yapmayada başladım 30-40dk alıyor en fazla.
Ben bütün hareketlerini yapıyorumda bacak hareketlerini bazen 2 tur bazen 3 tur yapıyorum.
Başlarken 47 yaşında eğitmenim,ne mankenim ne doktor falan diyor:) 8-10 kişiyle egzersiz yapıyorlar. Anneside var:) 60dk,umarım aynısıdır.
Sorun değil canım,sadece yapmam gerektiğinden emin olamadım,geleceksen burnumu sokmak istemedim:)
Arsuz'da gezdin demek:) Biz bazen nereye gittiğimizi bilmeden çıkıp gidiyoruz bi yere,buranın neresi meşhur diyoruz:) Öyle bigün arsuz'a gelmiştik,sonra harbiyeye gönderdiler bide:)
evet canım aynı video kadının annesinin sırt problemi oldugu icin yana dogru esneme hareketini yere doğru yapıyor di mi
bugun videonun sonuna kadar dayandım 50 dkk faln sanırım yaptım hepsini zor da olsa :) ondan önce de 1 saat pilates yaptım şimdide sahile gidiyoruz yürüyüşe gece girmeye çalışcam sizi seviyorummm
callaneticsten bahsediyorsunuz değil mi???? süper bişey o ... ben de yarın yeniden başlıyorumm
evet canım ben de 2 kere yaptım henüz ama hemen etki ediyor sanki :) hadi beraber yapalım :) bu arada hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?