Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kahvaltın çok zayıf canım o yüzden akşam kendine engel olamamışsın bence :) akşama kadar bir şey yememişssin gece acısı çıkmış ama..

Gerçekten izne ayrıldığında sürekli takımda olacak mısın?
Üzüldüm resmen
Gerçi durum belli,bu haldeyken zayıflamaya çalışamnı bekleyemeyiz ama biz seni her hafta aynı kiloyla geçerdik :)
Hiçbir iddiam olmadan ben elimden geleni yaparım canım:) kızlarda fikir belirtsin tabi
kahvaltın çok zayıf canım o yüzden akşam kendine engel olamamışsın bence :) akşama kadar bir şey yememişssin gece acısı çıkmış ama..
Ya canım yiyemiyorum ki sabah,bak bu saat oldu hala karpuz-peynir yedim sadece.

çok iyi vermişsin ,, bende yapmak isterim ama çok zor ya bir listeye bağlı kalamıyorum o yüzden de kalori cetvelini kullanıyorum canım ,, bencede olacaksa kız olmalı evladın hası(yızzz)

günde 2 -3 kere yapmana gerek yok canım.. ben de bugün yeniden başlıyorum.. istersen ölçü al bel basen göğüs en az 3 er cm incelirsin.. egzersizin fazlası kas yapar sık sık ama azar azar yapacaksın

ne kadar yapmak gerekiyor ki acaba??aman yok kas olsun istemem sıkılaşsın yeter,,ne kadar sürede faydalı oluyor acaba ki??sen daha önce yaptıgında kaç gün yaptın??faydasını gördünmü çok??

canm benm tabiki burdayım cumaları kilomuda yazacam hatta eve gidince kontrol altında olmak icin.ve sizlerden kopmamak icin ayrıca doğum sonrası mart ayında buralardayım:)
evet kızlardan da aday olmak isteyen varsa bana özelden msj atabilir veya burdan yazabilir,oylamada yapabiliriz.en müsait olan sensin die ben seni adaay gösterdim.

Teşekkür ederim canım:)
İsteyen belirtsin en iyisi,ben yine burdayım beraber götürürüz işte:) Kim olduğu önemli değil

Ben mart ayında hala buralarda olursam vay halime:) O zamanda ben sana eşlik ederim kilo verme çabası gütmeden(inşallahh:)

merhaba arkadaşlar ben 1. takımdan hepbera..eternoenmi size yeni katıldı.izin verirseniz,tabi kendisi de okey derse yazdıklarını takip etmek istiyorum..özellikle ramazandaki menülerini merak ediyorum..

merhaba arkadaşlar ben 1. takımdan hepbera..eternoenmi size yeni katıldı.izin verirseniz,tabi kendisi de okey derse yazdıklarını takip etmek istiyorum..özellikle ramazandaki menülerini merak ediyorum..

Ne demek canım ya,herzaman gel
Bende kendisini bıktırmayı planlıyorum,bişeyler bilen birilerine ihtiyacımız var :))

Bugün canım sıkkın,yiyemedim

bütün günü birden sayayım

karpuz-peynir

bi küçük kase çekirdek

8-9medine hurması

şimdilik böyle,birazdanda yatmayı düşünüyorum zaten.

Ben mart ayında hala buralarda olursam vay halime:) O zamanda ben sana eşlik ederim kilo verme çabası gütmeden(inşallahh:)
yok yok aman allah korusun canm benm bi daha almamak üzere verirsin umarım ama ben buraya geri dönecem sende benm gibi ölesine eşlik edersin bize.yine menülerini azp örnek olursun.
Bugün canım sıkkın,yiyemedim

bütün günü birden sayayım

karpuz-peynir

bi küçük kase çekirdek

8-9medine hurması

şimdilik böyle,birazdanda yatmayı düşünüyorum zaten.

çok az yiyosun canm benm vücudun kıtlık moduna girmesinde:18:
ay kaç gndr benmde canm istiyor.dur babama diyimde güllac yerine bana hurma alsın:))

canlarım benm de menüm şöle oluyor:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,salata,3 parça karpuz,5 zeytin,cay,2 dilim salam
ara:1 şeftali
ara:şekersiz nescafe
akşam:150 gr kadar et,salata,1 kase yoğurt,1kase kadar patatesli köfte(bulgur haş patates ve salçayla yapılıyor)
ara:1 dilim elma

Son düzenleme:
Sonunda geldim :) kusura bakmayin sehir disindan misafirimiz geldigi icin onlarla ilgileniyorum diye bakamadim buraya :) haliyle ne spor ne de diyet kaldi.. Birkac gune giderler heralde ve insallah donusum mukemmel olur :)
Elimden geldigince size yardimci olmaya calisacagim, zayiflamaktan ziyade saglikli beslenme hakkinda herkesin fikir sahibi olmasi ve, bunu bi yasam sekline donusturmesi amacim :) umarim size yardimci olabilirim :)
Hemen gozume carpan biseyi aktarayim o zaman :) Bazilariniz cok cok cok az yiyorsunuz, gunluk kalorisi 500u gecmez o menulerin.. Bu da 3kg olarak yeni dogmus bir bebegin almasi gereken enerjiyle ayni hemen hemen..
Ilk firsatta yasiniza ve agirliginiza gore gunluk ne kadar kalori almaniz gerektigini gosteren formuller paylasacagim sizinle, en azindan boyle bir kalori hedefi koymak daha saglikli olur diye dusunuyorum ve zamanla besinlerin kalori degerlerinin basit sekilde nasil hesaplanabilecegini de ogretebilecegimi umuyorum :)
iyi geceler herkese :) hikayemi de bir baska gune anlatirim artik :)

hoşgeldin ,, teşekkürler

süper menüü(köfteyi abartmadın dimi??) canımıniçi tebrik ediyorumm,,güllaç ye kızım napacan hurmayı ben sana ayırıyım istersen kaynanam hacdan 1 çuval getirmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…