Kızlar size cuma zayıflama yarışması karar defterinin linkini veriyorum,bi bakmanızı tavsiye ederim.
Kuralları öğrenmekte fayda var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html
14.07.2012
kahvaltı
3-4 dilim karpuz
ara
türk kahvesi
akşam üzeri bi küçük kase bulgur pilavı ve yoğurt
kuzenimin nişanı vardı ya,pastanın tatlının tadına bakmazsan küserim dedidilim baklava ve incecik bi dilim pasta-bide kola
Gecenin bi yarısı döndük,teyzemlerde bizde misafirdi,sporda yapamadım
Bugün acısı kötü çıkacak.
:)bi cay bardağı içtim.yasak olan şeyler tatlı gelir ya durmadan kola kahve felan istiyor canm.normalde hiç aramam ben bunları
bebeğim şimdilik haftaya burda gibi görünüyorum.hallederiz beraberce.ama sadi anlamadım o geri dönmek üzere ayrılmıştı?dur bi bakayım?
gündüz cok az yeişsin aslında ama akşam baklava ve pasta fena olmuş nese sen bugün onun acısını cıkartırsın.
canm benm ya cok saooll sen cok ii bi anne adayısın..diyet yapmamaya calışıyorum.kiloda almak istemiyorum ama 7-8 kilo almam şart olacak heralde.nese bende en az zararla atlatmaya calışacam.bide bu durumda takımda sürekli olmak şartıyla izne ayrılmak istiyorum.sonuçta bu zayıflama yarışması ama ben az da olsa kilo almalıım.o yüzden burda kalaraktan izninizi istiyorum.kaptanlığıda kızlarda tamam derlerse sana devretmek istiyorum.sende kabul edersen tabi??
Ya canım yiyemiyorum ki sabah,bak bu saat oldu hala karpuz-peynir yedim sadece.kahvaltın çok zayıf canım o yüzden akşam kendine engel olamamışsın bence :) akşama kadar bir şey yememişssin gece acısı çıkmış ama..
hoşbulduk evet canım 2 haftadır yapıyorum karatay.. ben de kilo almadım emzirirken çok yememe rağmen ama vermem gereken çokk kilo var.. bir yerden başlamam lazım dedim ve başladım.. bugün tam 2 hafta oldu başlayalı.. 4.3 kilo verdim.karatayın zor tarafı yok aslında.. tabak tabak yiyorum sadece ekmek şeker pirinç patates vs.. yok.. kızını Allah bağışlasın.. her kadının bir kızı olmalı derim başka da bişey demem
günde 2 -3 kere yapmana gerek yok canım.. ben de bugün yeniden başlıyorum.. istersen ölçü al bel basen göğüs en az 3 er cm incelirsin.. egzersizin fazlası kas yapar sık sık ama azar azar yapacaksın
Gerçekten izne ayrıldığında sürekli takımda olacak mısın?
Üzüldüm resmen
Gerçi durum belli,bu haldeyken zayıflamaya çalışamnı bekleyemeyiz ama biz seni her hafta aynı kiloyla geçerdik :)
Hiçbir iddiam olmadan ben elimden geleni yaparım canım:) kızlarda fikir belirtsin tabi
Ya canım yiyemiyorum ki sabah,bak bu saat oldu hala karpuz-peynir yedim sadece.
canm benm tabiki burdayım cumaları kilomuda yazacam hatta eve gidince kontrol altında olmak icin.ve sizlerden kopmamak icin ayrıca doğum sonrası mart ayında buralardayım:)
evet kızlardan da aday olmak isteyen varsa bana özelden msj atabilir veya burdan yazabilir,oylamada yapabiliriz.en müsait olan sensin die ben seni adaay gösterdim.
canm benm tabiki burdayım cumaları kilomuda yazacam hatta eve gidince kontrol altında olmak icin.ve sizlerden kopmamak icin ayrıca doğum sonrası mart ayında buralardayım:)
evet kızlardan da aday olmak isteyen varsa bana özelden msj atabilir veya burdan yazabilir,oylamada yapabiliriz.en müsait olan sensin die ben seni adaay gösterdim.
merhaba arkadaşlar ben 1. takımdan hepbera..eternoenmi size yeni katıldı.izin verirseniz,tabi kendisi de okey derse yazdıklarını takip etmek istiyorum..özellikle ramazandaki menülerini merak ediyorum..
yok yok aman allah korusun canm benm bi daha almamak üzere verirsin umarım ama ben buraya geri dönecem sende benm gibi ölesine eşlik edersin bize.yine menülerini azp örnek olursun.Ben mart ayında hala buralarda olursam vay halime:) O zamanda ben sana eşlik ederim kilo verme çabası gütmeden(inşallahh:)
Bugün canım sıkkın,yiyemedim
bütün günü birden sayayım
karpuz-peynir
bi küçük kase çekirdek
8-9medine hurması
şimdilik böyle,birazdanda yatmayı düşünüyorum zaten.
hoşgeldin canım
Eki Görüntüle 465029 Brötchen dediğin bu mu kıııız? Ona göre çemkirelim :)
evt cnm brotchen o ufak yuvarlak ekmekcik :))
hoşgeldin canım
Eki Görüntüle 465029 Brötchen dediğin bu mu kıııız? Ona göre çemkirelim :)
evt cnm brotchen o ufak yuvarlak ekmekcik :))
evde sütlü hamurdan bende cok yapıyorum onu ananemden öğrendim:))
Bugün canım sıkkın,yiyemedim
bütün günü birden sayayım
karpuz-peynir
bi küçük kase çekirdek
8-9medine hurması
şimdilik böyle,birazdanda yatmayı düşünüyorum zaten.
Sonunda geldim :) kusura bakmayin sehir disindan misafirimiz geldigi icin onlarla ilgileniyorum diye bakamadim buraya :) haliyle ne spor ne de diyet kaldi.. Birkac gune giderler heralde ve insallah donusum mukemmel olur :)
Elimden geldigince size yardimci olmaya calisacagim, zayiflamaktan ziyade saglikli beslenme hakkinda herkesin fikir sahibi olmasi ve, bunu bi yasam sekline donusturmesi amacim :) umarim size yardimci olabilirim :)
Hemen gozume carpan biseyi aktarayim o zaman :) Bazilariniz cok cok cok az yiyorsunuz, gunluk kalorisi 500u gecmez o menulerin.. Bu da 3kg olarak yeni dogmus bir bebegin almasi gereken enerjiyle ayni hemen hemen..
Ilk firsatta yasiniza ve agirliginiza gore gunluk ne kadar kalori almaniz gerektigini gosteren formuller paylasacagim sizinle, en azindan boyle bir kalori hedefi koymak daha saglikli olur diye dusunuyorum ve zamanla besinlerin kalori degerlerinin basit sekilde nasil hesaplanabilecegini de ogretebilecegimi umuyorum :)
iyi geceler herkese :) hikayemi de bir baska gune anlatirim artik :)
evde sütlü hamurdan bende cok yapıyorum onu ananemden öğrendim:))
ne yani çemkirmekten vazmıgeçtinçemkirmek çok hoşuma gitti ya öyle bi yazmışsın ki
canlarım benm de menüm şöle oluyor:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,salata,3 parça karpuz,5 zeytin,cay,2 dilim salam
ara:1 şeftali
ara:şekersiz nescafe
akşam:150 gr kadar et,salata,1 kase yoğurt,1kase kadar patatesli köfte(bulgur haş patates ve salçayla yapılıyor)
ara:1 dilim elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?