yok yok aman allah korusun canm benm bi daha almamak üzere verirsin umarım ama ben buraya geri dönecem sende benm gibi ölesine eşlik edersin bize.yine menülerini azp örnek olursun.
slm kizlar cok uykusuzum 2 gündür ufaklik rahatsiz uyumuyor bende beraber tabi.dün avusturyaya gittik yol boyu arabada agladi sonrada uyumadik iste menümü yazip cikacagim babasina verip uyuyim biraz kizmayin yediklerime dönere gittik ordada diyet salata balik yoktu maalesef :))
Sabah
hicbisey
ögle
hicbisey
ikindi
yarim döner 1 dilim pizza yarim bardak fanta 1 ayran
aksam hicbirsey
cemkirmek isteyen varsa ögleden sonra musait im :)))))
kızımmm ben de burda olurum merak etme ,,ama senin gibi kilo verme çabam olmadan tabi:)
bende iyiyim tskrlr :)))
sabah
3 sucuk azcik yumurta ve yarim brötchen
ögle hicbisey
aksam
patlican kebabi yaptiydim az biraz ondan yani 2 dilim patlican ve 2 dilim et
bu arada yarin yokum heralde.akraba ziyaretine gidcez umarim kacamaksiz dönebilirim ( hic sanmiyorum adamlarin lokantasi var orda oturacaz az kalorili döner nasil olur bilen varmi :))))
hoşbulduk pegasus
ben de yazıyım menümü
sabah ilk iş 3 kuru kayısı ile 1 büyük bardak su..
sabah karatay kahvaltım her zamanki gibi..
öğlen 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı yoğurt
akşama da kuruyemiş yerim genelde 2 ana 1 ara öğün yapıyorum..
bu arada karatay kahvaltısını ayrıntılı yazayım..zaten hep aynı...
1 çay bardağı ceviz, fındık, fıstık, badem vs.. bazen kuru incir ve kuru kayısı da oluyor...
2 yumurta haşlanmış olabilir, omlet olabilir, menemende olabilir vs.
avuç içi kadar peynir. 2 kibrit kutusuna denk düşer herhalde
8-10 zeytin
domates, biber, salatalık sınırsız
şekersiz yeşil çay, bitki çayı vs. siyah çayı içemiyorum şekersiz...
menümü yazayım spoora devam :
sabah : 1 minik peynirli puaça, domates salatalık marul
öğle: 1 porsiyon meyve salatası
akşam 4'te : yarım çorba: 4 küçük fırın köfte,3 mantar, 1 yem. kaşık pilav :/
suya gelince 2 litre içebildim henüz
1 saat pilates ve 50 dakika callanetics yaptım şimdide sahile koşu- yürüyüşe gidiyorum toparlanmam gerekkk :)
kaçamağım çok olmadı ama ben bu geçen iki günü yok sayıyorum ,, biraz problemliydi ve doğru düzgün spor yapamadım,,sizinle iletişime de geçemediim için iyice motivasyonumu kaybettim ki bu akşam yazdıklarınızı gördüm tekrr motive oldum ne cabuk oluyormusum dimi
nesse kızlar spora yükleniyorum iyiceeee,,herkesin bizi sevdiği gibi bende seviyorum biz olmayı
kızlarrrr ya benm canm kola istiyorrr ne bu ya normalde canm istemez şimdi deli gibi içesim gel,yorrrrr(
14.07.2012
kahvaltı
3-4 dilim karpuz
ara
türk kahvesi
akşam üzeri bi küçük kase bulgur pilavı ve yoğurt
kuzenimin nişanı vardı ya,pastanın tatlının tadına bakmazsan küserim dedidilim baklava ve incecik bi dilim pasta-bide kola
Gecenin bi yarısı döndük,teyzemlerde bizde misafirdi,sporda yapamadım
Bugün acısı kötü çıkacak.
Bugün canım sıkkın,yiyemedim
bütün günü birden sayayım
karpuz-peynir
bi küçük kase çekirdek
8-9medine hurması
şimdilik böyle,birazdanda yatmayı düşünüyorum zaten.
canlarım benm de menüm şöle oluyor:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,salata,3 parça karpuz,5 zeytin,cay,2 dilim salam
ara:1 şeftali
ara:şekersiz nescafe
akşam:150 gr kadar et,salata,1 kase yoğurt,1kase kadar patatesli köfte(bulgur haş patates ve salçayla yapılıyor)
ara:1 dilim elma
dün ;
sabah -öğle : 1 dilim karpuz , 5 dilim köy peyniri , yarım dilim çavdar ekmeği
ara : türk kahvesi
ikindi : 2 yemek kaşığından biraz az ton balığı limonlu (öyle çatallayıp yedim)
ara : 2 kayısı , yarım ceviz
akşam : bol salata üzerine atılmış gene 1,5 yemek kaşığı ton balığı
ara : eşim sağolsun ekmek kadayıfını çok sever gitmiş almış yanına da kaymak almış( e ben napim 3 çatal ama valla çatalın ucuyla aldım tadımlık yedim yani
spor : koşu yapamadım ,, callanetics yaptım sadece
slm kizlar cok uykusuzum 2 gündür ufaklik rahatsiz uyumuyor bende beraber tabi.dün avusturyaya gittik yol boyu arabada agladi sonrada uyumadik iste menümü yazip cikacagim babasina verip uyuyim biraz kizmayin yediklerime dönere gittik ordada diyet salata balik yoktu maalesef :))
Sabah
hicbisey
ögle
hicbisey
ikindi
aksam hicbirsey
yok yok aman allah korusun canm benm bi daha almamak üzere verirsin umarım ama ben buraya geri dönecem sende benm gibi ölesine eşlik edersin bize.yine menülerini azp örnek olursun.
çok az yiyosun canm benm vücudun kıtlık moduna girmesinde:18:
ay kaç gndr benmde canm istiyor.dur babama diyimde güllac yerine bana hurma alsın:))
canlarım benm de menüm şöle oluyor:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,salata,3 parça karpuz,5 zeytin,cay,2 dilim salam
ara:1 şeftali
ara:şekersiz nescafe
akşam:150 gr kadar et,salata,1 kase yoğurt,1kase kadar patatesli köfte(bulgur haş patates ve salçayla yapılıyor)
ara:1 dilim elma
hoşgeldin canım
Eki Görüntüle 465029 Brötchen dediğin bu mu kıııız? Ona göre çemkirelim :)
evt cnm brotchen o ufak yuvarlak ekmekcik :))
Hııı aferim aferim öyle afilli isimler yaz sen anlamayalım:)netten baktım hemen neymiş diye :)
Sen yap canım,sana laf yok :)evde sütlü hamurdan bende cok yapıyorum onu ananemden öğrendim:))
senin canını kim sıktıeski menülerinden daha da beter bir menü bu gene eski kuzu menüsü,,hiç beğenmedim
Bende beğenmedim,kim sıktı sorusuna ne deyim şimdi:26:hangi birini söylesem :) hem evden hem dışardan bu sefer :)
Yooo vazgeçmedim,randevu vermiş pegasus,gelsin çemkirecem:)ne yani çemkirmekten vazmıgeçtinçemkirmek çok hoşuma gitti ya öyle bi yazmışsın ki
süper menüü(köfteyi abartmadın dimi??) canımıniçi tebrik ediyorumm,,güllaç ye kızım napacan hurmayı ben sana ayırıyım istersen kaynanam hacdan 1 çuval getirmişti
Ya bende isterim hac hurması:122::122::122:
Güzelmiş canım :)dün ;
sabah -öğle : 1 dilim karpuz , 5 dilim köy peyniri , yarım dilim çavdar ekmeği
ara : türk kahvesi
ikindi : 2 yemek kaşığından biraz az ton balığı limonlu (öyle çatallayıp yedim)
ara : 2 kayısı , yarım ceviz
akşam : bol salata üzerine atılmış gene 1,5 yemek kaşığı ton balığı
ara : eşim sağolsun ekmek kadayıfını çok sever gitmiş almış yanına da kaymak almış( e ben napim 3 çatal ama valla çatalın ucuyla aldım tadımlık yedim yani
spor : koşu yapamadım ,, callanetics yaptım sadece
Sabah
hicbisey
ögle
hicbisey
ikindi
aksam hicbirsey
Geçmiş olsun canım.
Menünde sadece dengesizlik var o kadar,bir güne yayılsa bişe değil. Sabah yok, öğle yok,akşam yok. Sadece bir öğün var oda sağlam var :)
senin bunu hemen eriteceğinden emin olduğum için sana bişi diyemiyorummm
sen iyimisin bize moral motivasyon verip yanımızda dururken sana noluyo. diyceksin ki bende insanım evet ama sıkma canını sana yazık üzülme sen tamam mı
.
kızlar ne kadar çok şey paylaşmışsınız siz bazılarını kaçırmış olabilirim özür dilerim menüsüne yorum yapmadığım biri varsa bu arada nişanlımda geldi ayyy nasıl özlemişim
dün birazcık aştım ama çok yürdümm
sabah
1zeytinli poğaça 2 bardan açık çay
öğlen
fast food- tavuk yedim bide ice tea içtim
akşam
kayınvalideme gittik bişiler hazırlıyım dedi sıcakta çelikmez diye hiç ekmek yemeden sadece peynir domates salatalık yedim bide patlıcan biber kızartmış patatesle ondan belki 3 çatal batırmışımdır...
o kadar yürüdük ki ankarayı bilenler için önce ankamalle dolandık orda sonra kızılay izmir caddesi tunalıya çıktık baya gezindik ordan kızılaya geldik batıkentten taaaaaa 06 ya kadar yürüdükkkk...
kızlar ne kadar çok şey paylaşmışsınız siz bazılarını kaçırmış olabilirim özür dilerim menüsüne yorum yapmadığım biri varsa bu arada nişanlımda geldi ayyy nasıl özlemişim
dün birazcık aştım ama çok yürdümm
sabah
1zeytinli poğaça 2 bardan açık çay
öğlen
fast food- tavuk yedim bide ice tea içtim
akşam
kayınvalideme gittik bişiler hazırlıyım dedi sıcakta çelikmez diye hiç ekmek yemeden sadece peynir domates salatalık yedim bide patlıcan biber kızartmış patatesle ondan belki 3 çatal batırmışımdır...
o kadar yürüdük ki ankarayı bilenler için önce ankamalle dolandık orda sonra kızılay izmir caddesi tunalıya çıktık baya gezindik ordan kızılaya geldik batıkentten taaaaaa 06 ya kadar yürüdükkkk...
Canımd ışardakiyle can sıkıntısı başkada evde olunca çok sinir bozucu,dün odamdan çıkmadım resmen,o yüzden öyle bi menü oldu.
Cuma 71,9 olan ben bugün 70,8 çıktım :)Hemde kahvaltı,pek bişe yemedimde baya bi su içtim ondan sonra annem bi tartıl bakalım dedi. ilk defa ara bi zamanda tartılıyorum,sık sık bakmayı sevmem aslında :) Zaten cuma günü bi tuhaflık vardı canım değil mi ama :)
Gözün aydın canım
Herşey iyide sabah yine tfneyll kahvaltısı olmuş,uzun zamandır güzel kahvaltı yapıyordun halbuki.
günaydın takımımmm
dünkü menümü yazayım...
sabah karatay kahvaltım
öğlen 1 salatalık 3 dilim peynir
akşam nohut, salata
bir de kayınvalimin bahçede ağacından 5-10 vişne yedimkaratay diyetinde meyve pek önerilmiyor da
bu sabah yine karatay kahvaltımı yaptım.. biraz geç yaptığım için iki öğün yiyeceğim bugün..:26::26::26:
spor olarak dediğim gibi emziriyorum.. dün yeniden callaneticse başladım ölçü aldım değişimi 10 gün sonra buraya yazarım.. siz de gaza gelir yaparsınız belki
çok teşekkür ederim canım benim... ya saçımı boyatmaya gittim cuma günü olmadı düzelttirmek için çok da erken gittim en yakın yerden poğaça almak zorunda kaldım yoksa yemezdim yine tatlım aslında öğlende hafifti fast food ama düzgün bişi yedim en azından ve aşırıyada kaçmadı kontrollüydüm o yürüdüğüm yolları bi bilsen nevrim döndü
Hadi hayırlısı canım,inşallah güzel sonuçlar alırsın.günaydın takımımmm
dünkü menümü yazayım...
sabah karatay kahvaltım
öğlen 1 salatalık 3 dilim peynir
akşam nohut, salata
bir de kayınvalimin bahçede ağacından 5-10 vişne yedimkaratay diyetinde meyve pek önerilmiyor da
bu sabah yine karatay kahvaltımı yaptım.. biraz geç yaptığım için iki öğün yiyeceğim bugün..:26::26::26:
spor olarak dediğim gibi emziriyorum.. dün yeniden callaneticse başladım ölçü aldım değişimi 10 gün sonra buraya yazarım.. siz de gaza gelir yaparsınız belki
Ben sana özelden mesaj atarım canım şimdibana da video yollarmısınız calleneticse için evimde net yok ben yapamıyorum ancak telefona indirebiliyorummmm
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız diyetleriniz nasıl gidiyor?umarım hepinizin tartıda yüzü gülüyordur
zeynepçiğim bu hafta listeleri hazırlama sırası 4. takımdaymıs. buraya ugrayamadımseni yalnız bıraktım ama bundan sonrası için yardım için hazırım
çok öpüyorum hepinizi
bana da video yollarmısınız calleneticse için evimde net yok ben yapamıyorum ancak telefona indirebiliyorummmm
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız diyetleriniz nasıl gidiyor?umarım hepinizin tartıda yüzü gülüyordur
zeynepçiğim bu hafta listeleri hazırlama sırası 4. takımdaymıs. buraya ugrayamadımseni yalnız bıraktım ama bundan sonrası için yardım için hazırım
çok öpüyorum hepinizi
Sonunda geldim :) kusura bakmayin sehir disindan misafirimiz geldigi icin onlarla ilgileniyorum diye bakamadim buraya :) haliyle ne spor ne de diyet kaldi.. Birkac gune giderler heralde ve insallah donusum mukemmel olur :)
Elimden geldigince size yardimci olmaya calisacagim, zayiflamaktan ziyade saglikli beslenme hakkinda herkesin fikir sahibi olmasi ve, bunu bi yasam sekline donusturmesi amacim :) umarim size yardimci olabilirim :)
Hemen gozume carpan biseyi aktarayim o zaman :) Bazilariniz cok cok cok az yiyorsunuz, gunluk kalorisi 500u gecmez o menulerin.. Bu da 3kg olarak yeni dogmus bir bebegin almasi gereken enerjiyle ayni hemen hemen..
Ilk firsatta yasiniza ve agirliginiza gore gunluk ne kadar kalori almaniz gerektigini gosteren formuller paylasacagim sizinle, en azindan boyle bir kalori hedefi koymak daha saglikli olur diye dusunuyorum ve zamanla besinlerin kalori degerlerinin basit sekilde nasil hesaplanabilecegini de ogretebilecegimi umuyorum :)
iyi geceler herkese :) hikayemi de bir baska gune anlatirim artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?