Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dün ;

sabah -öğle : 1 dilim karpuz , 5 dilim köy peyniri , yarım dilim çavdar ekmeği

ara : türk kahvesi

ikindi : 2 yemek kaşığından biraz az ton balığı limonlu (öyle çatallayıp yedim)

ara : 2 kayısı , yarım ceviz

akşam : bol salata üzerine atılmış gene 1,5 yemek kaşığı ton balığı

ara : eşim sağolsun ekmek kadayıfını çok sever gitmiş almış yanına da kaymak almış( e ben napim 3 çatal ama valla çatalın ucuyla aldım tadımlık yedim yani

spor : koşu yapamadım ,, callanetics yaptım sadece

slm kizlar cok uykusuzum 2 gündür ufaklik rahatsiz uyumuyor bende beraber tabi.dün avusturyaya gittik yol boyu arabada agladi sonrada uyumadik iste menümü yazip cikacagim babasina verip uyuyim biraz kizmayin yediklerime dönere gittik ordada diyet salata balik yoktu maalesef :))
Sabah
hicbisey
ögle
hicbisey
ikindi
yarim döner 1 dilim pizza yarim bardak fanta 1 ayran
aksam hicbirsey
cemkirmek isteyen varsa ögleden sonra musait im :)))))

geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ,, benimkide bu ara bi tuhaflaştı , doğdugundan beri gece uyuyan çocuk şimdi şimdi gece uyanmaya geç yatmaya başladı yemek azcık yiyor ,,çocuklar büyüdükçe bakımları zor oluyor bende 1 haftadr uykusuzum ,,çemkirmek için randevu veriosun haa öğleden sonra görüşürüzzz

canım benim neden öğlen yemiyorsun merak ettim ama olmaz ki hasta olursun bak aaa

ne kadar hafif bir menü tebrik ederim tatlımmmm

bravo sporun da menünde bu sefer tamam olmuş ikisinide tutturmuşsun bi ara bırakmıştın ama şimdi süper olmuş

burcucum napıyosun evet göremiyodum seni özlemişizzzz ben çok şişim neden acaba motivasyon felan kalmadıdı ev kalabalık canım sıkılıyo iyice ya evin kalabalık olmasına offff

kızlarrrr ya benm canm kola istiyorrr ne bu ya normalde canm istemez şimdi deli gibi içesim gel,yorrrrr(

çok içme sadece tadını al olur mu zaten nefsin körelir dikkat et....

senin bunu hemen eriteceğinden emin olduğum için sana bişi diyemiyorummm

Bugün canım sıkkın,yiyemedim

bütün günü birden sayayım

karpuz-peynir

bi küçük kase çekirdek

8-9medine hurması

şimdilik böyle,birazdanda yatmayı düşünüyorum zaten.

sen iyimisin bize moral motivasyon verip yanımızda dururken sana noluyo. diyceksin ki bende insanım evet ama sıkma canını sana yazık üzülme sen tamam mı

gayet güzel olmuş meyvanıda yemeğinide yemişsin

kendini tutabildiysen ne ala o zaman merak etme o kadarcıktan bişi olmaz sporda yapınca yediğinden fazlasını yakmışsındır.

ya sıkıntı döner değil bence neden sabah ve öğlen yemedin kızınada çok üzüldüm geçmiş olsun çocuklar hemencecik huysuz oluyolar...

Ay zenep ben eskiden ne güzel düzenli besleniyordum,hep bu can sıkıntıları bozdu. Zorlada yenmiyorki ya,midem almıyor

kızlar ne kadar çok şey paylaşmışsınız siz bazılarını kaçırmış olabilirim özür dilerim menüsüne yorum yapmadığım biri varsa bu arada nişanlımda geldi ayyy nasıl özlemişim

dün birazcık aştım ama çok yürdümm

sabah
1zeytinli poğaça 2 bardan açık çay

öğlen
fast food- tavuk yedim bide ice tea içtim

akşam
kayınvalideme gittik bişiler hazırlıyım dedi sıcakta çelikmez diye hiç ekmek yemeden sadece peynir domates salatalık yedim bide patlıcan biber kızartmış patatesle ondan belki 3 çatal batırmışımdır...

o kadar yürüdük ki ankarayı bilenler için önce ankamalle dolandık orda sonra kızılay izmir caddesi tunalıya çıktık baya gezindik ordan kızılaya geldik batıkentten taaaaaa 06 ya kadar yürüdükkkk...

Canımd ışardakiyle can sıkıntısı başkada evde olunca çok sinir bozucu,dün odamdan çıkmadım resmen,o yüzden öyle bi menü oldu.
Cuma 71,9 olan ben bugün 70,8 çıktım :)Hemde kahvaltı,pek bişe yemedimde baya bi su içtim ondan sonra annem bi tartıl bakalım dedi. ilk defa ara bi zamanda tartılıyorum,sık sık bakmayı sevmem aslında :) Zaten cuma günü bi tuhaflık vardı canım değil mi ama :)

Gözün aydın canım
Herşey iyide sabah yine tfneyll kahvaltısı olmuş,uzun zamandır güzel kahvaltı yapıyordun halbuki.

gözün aydın canım çk sevindim ,, oooooooooo bayağı gezmişsin hakikaten ,, yediklerinin fazlasını yakmışsındır eminim

çok teşekkür ederim canım benim... ya saçımı boyatmaya gittim cuma günü olmadı düzelttirmek için çok da erken gittim en yakın yerden poğaça almak zorunda kaldım yoksa yemezdim yine tatlım aslında öğlende hafifti fast food ama düzgün bişi yedim en azından ve aşırıyada kaçmadı kontrollüydüm o yürüdüğüm yolları bi bilsen nevrim döndü

günaydın takımımmm
dünkü menümü yazayım...
sabah karatay kahvaltım
öğlen 1 salatalık 3 dilim peynir
akşam nohut, salata
bir de kayınvalimin bahçede ağacından 5-10 vişne yedimkaratay diyetinde meyve pek önerilmiyor da

bu sabah yine karatay kahvaltımı yaptım.. biraz geç yaptığım için iki öğün yiyeceğim bugün..:26::26::26:
spor olarak dediğim gibi emziriyorum.. dün yeniden callaneticse başladım ölçü aldım değişimi 10 gün sonra buraya yazarım.. siz de gaza gelir yaparsınız belki

bana da video yollarmısınız calleneticse için evimde net yok ben yapamıyorum ancak telefona indirebiliyorummmm

merhaba arkadaşlar,

nasılsınız diyetleriniz nasıl gidiyor?umarım hepinizin tartıda yüzü gülüyordur

zeynepçiğim bu hafta listeleri hazırlama sırası 4. takımdaymıs. buraya ugrayamadım seni yalnız bıraktım ama bundan sonrası için yardım için hazırım

çok öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

saydığın yerleri biliyorum canım,maşallah diyorum Hem zaten sabah yemişsin,erimiştir o :)

Hadi hayırlısı canım,inşallah güzel sonuçlar alırsın.

bana da video yollarmısınız calleneticse için evimde net yok ben yapamıyorum ancak telefona indirebiliyorummmm
Ben sana özelden mesaj atarım canım şimdi

prenseeees hoşgeldin,nasılsın iyi misin ?
Sınavın nasıl geçti?
sağlık problemlerin ne alemde,düzelmişsindir umarım canım hadi dön aramızaaa

selam kızlar gezmeye gitcez ama sabah yaptıklarımı yazayım çıkayım kahvaltıdan önce 20 dakika leslie kahvaltıdan sonra 30 dakika leslie toplamda 3 mil yürüdüm kahvaltım da hafif sayılır akşam menümle birlikte yazarım ayrıca
1.5 litre su içtim şimdiye kadar

seni burada görmek çok güzellll

kızlar ben indiremiyorum rica etsem kimde varsa video dosya bana özelden mail adresi versem yollaya bilirmisiniz

katılıyorum tatlımsana hoşgeldin.şimdidedn enerjini hissettirdin bizee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…