valla bana da 50.6 olman gerekiyor diyor ama benim hedef kilom 60 onu takma sadece haftalık vermen gereken kiloyu dikkate alÇok vahim bir durum çıktı ortaya ya... ben 28 kilo vermek isterken bu site 35 kilo fazlan var diyor29 ağustosta da 86,25 olmam gerekiyormuş. hadi bakalamı. 31 ağustostaki bildirimde umarım bu rakamı söylerim sizlere..
kızlar harika bir site buldummm ölçülerinizi boyunuzu kilonuzu giriyorsunuz. vücüt analizinizi yapıyor. ideal kilonuzu ve bu hedefe ne zaman ulaşacağınızı yaklaşık olarak bildiriyor. mesela her hafta düzenli olarak ölçülerini girersen kilo verme grafiğini gösteriyor. yaptığın aktivitelerle ne kadar kalori yaktığını gösteriyor ve aldığın gıdalardan ne kadar kalori aldığını gösteriyor.
Kilo Takip - Zayflama - Diyet : Hekimce.com
burası da güzelmiş ama benim yazdığımda kilonu da takip edebiliyorsun o anlamda daha güzel gibitubişim istersen söle bi site var kalori sepeti.com ordanda yediklerini ve yaptığım aktivite sonucuna göre yaktığın aldığın kaLORİLERİ BULABILIRSIN
burası da güzelmiş ama benim yazdığımda kilonu da takip edebiliyorsun o anlamda daha güzel gibi
ben zaten bir de defter tutuyorum diyetisyenden geldikten sonra haftalık kilomu yağ oranımı vücut kitle indeksimi falan yazıyorum çünkü doktorun verdiği o fiş gibi kağıtlar bir süre sonra siliniyor. ideal kiloma ulaştıktan sonra kilo almaya başlarsam sık sık bunlara bakıp dikkatli yiycemordada yapabiliyorsun günlük ne yedin kaç kilo vermen gerekiyo günlük kaç kalori aldın kaydede biliyosun ama senin dediğin siteyede üye oldum ben baktım evet gayet güzel
ben zaten bir de defter tutuyorum diyetisyenden geldikten sonra haftalık kilomu yağ oranımı vücut kitle indeksimi falan yazıyorum çünkü doktorun verdiği o fiş gibi kağıtlar bir süre sonra siliniyor. ideal kiloma ulaştıktan sonra kilo almaya başlarsam sık sık bunlara bakıp dikkatli yiycem
canım birkrem var hemde 3 tlmi ne o kadar pürüzsüz yapıyorki bacakları bulursam ismini yazarım düşündüm düşündüm aklıma gelmedi bir türlükızlar ben bi tane epilatör aldım ama kullanan var mı diye sorıyım dedım braun sılkepil 7 aldım yada braun kullanan var mı bide batıklara çözüm bulan var mı?
bende üye oldum canım, sağol, inşallah hedeflerimize ulaşırızkızlar harika bir site buldummm ölçülerinizi boyunuzu kilonuzu giriyorsunuz. vücüt analizinizi yapıyor. ideal kilonuzu ve bu hedefe ne zaman ulaşacağınızı yaklaşık olarak bildiriyor. mesela her hafta düzenli olarak ölçülerini girersen kilo verme grafiğini gösteriyor. yaptığın aktivitelerle ne kadar kalori yaktığını gösteriyor ve aldığın gıdalardan ne kadar kalori aldığını gösteriyor.
Kilo Takip - Zayflama - Diyet : Hekimce.com
oo kemalpaşa mııı hem de birkaç tane hemen 100 mekik çekiyosunkahvaltım birdilim ekmek peynir zeytin çay yumurta
ara bir incir
birkaç tane kemalpaşa tatlısı
öğle yağsız makarna yoğurt
akşama kısmet bakalım
bayramdan çıktık diyet moduna dönemedim
yada nezaman diyet modundaydımki
kızlar selilütler için bildiğiniz etkili bir yöntem varmı
çok var bende
oo kemalpaşa mııı hem de birkaç tane hemen 100 mekik çekiyosun
bol bol merdiven çık selülitten eser kalmaz
ben tek tek çıkıyorum vallamerdivenleri 2 2 çıkın ama 3 3 geri ininde düşmeyin sakın
ayy ne kadarmış bende alayım ama annem evde istemez kesinMerhabalar,merhabalaarbu bayram bir yemişim bir yemişim ki sormayın.Tatlıyı hiç (cidden hiç) tüketmedim çünkü birçok akrabamız şehir dışındaydı,olanlar da tıpkı bizim gibi bayramın geldiğini bile anlayamadıklarından,onlar da birşey yapmamışlar.Ben de madem tatlı yiyemiyorum dedim,acısını ızgara köfte ve tavuklardan çıkardım.Sıfır ekmek tükettim,ama yine de aklımda kesin 1 kilo almışımdır gibi bi düşünce vardı.Ama tartı 68 i gösterdi Yani asıl sorunumu buldum,aşırı bir yemek tüketimim yok,bu yüzden her ne sebepten olursa olsun verdiğim kiloyu geri almıyorum,fakat hareket etmediğimden veremiyorum da.Bugün televizyonda trambolini gördüm,bir internet satış sitesinde %50 indirim kampanyası var,son 8 günü mü ne kalmış.Annemi ikna edip trambolin almak istiyorum,çünkü kullananların hemen hemen hepsi memnun.Sitede de bununla ilgili bir başlık vardı,kortizon kullanan bir üyemize doktor " sen zayıflayamazsın" demiş fakat kararlı üyemiz azimle (ve trambolinle) 1 hafta 5.5 kilo vermiş.Küçükken bayılırdım tramboline,mutlaka almam lazım
napim zayıflamak için her yolu deniyoruz almamız lazımmmm da annemi nasıl ikna etsem ki kondüsyon bisikleti aldırdım kullanmadım bunu alsam kızar evde yer yok diyetubişte hemen trombolin topigine gitmiş
bende gaza geldim valla..
toptan alırsak bi yerden belkim indirim yaptırırız
şaka maka gerçekten işe yarıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?