Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla bana da 50.6 olman gerekiyor diyor ama benim hedef kilom 60 onu takma sadece haftalık vermen gereken kiloyu dikkate al

tubişim istersen söle bi site var kalori sepeti.com ordanda yediklerini ve yaptığım aktivite sonucuna göre yaktığın aldığın kaLORİLERİ BULABILIRSIN

burası da güzelmiş ama benim yazdığımda kilonu da takip edebiliyorsun o anlamda daha güzel gibi

ordada yapabiliyorsun günlük ne yedin kaç kilo vermen gerekiyo günlük kaç kalori aldın kaydede biliyosun ama senin dediğin siteyede üye oldum ben baktım evet gayet güzel

ordada yapabiliyorsun günlük ne yedin kaç kilo vermen gerekiyo günlük kaç kalori aldın kaydede biliyosun ama senin dediğin siteyede üye oldum ben baktım evet gayet güzel
ben zaten bir de defter tutuyorum diyetisyenden geldikten sonra haftalık kilomu yağ oranımı vücut kitle indeksimi falan yazıyorum çünkü doktorun verdiği o fiş gibi kağıtlar bir süre sonra siliniyor. ideal kiloma ulaştıktan sonra kilo almaya başlarsam sık sık bunlara bakıp dikkatli yiycem

şu site uzun süre girmeyince atmasa bide daha mutlu olucam

kızlar ben bi tane epilatör aldım ama kullanan var mı diye sorıyım dedım braun sılkepil 7 aldım yada braun kullanan var mı bide batıklara çözüm bulan var mı?
canım birkrem var hemde 3 tlmi ne o kadar pürüzsüz yapıyorki bacakları bulursam ismini yazarım düşündüm düşündüm aklıma gelmedi bir türlü

bende üye oldum canım, sağol, inşallah hedeflerimize ulaşırız

kahvaltım birdilim ekmek peynir zeytin çay yumurta
ara bir incir
birkaç tane kemalpaşa tatlısı
öğle yağsız makarna yoğurt
akşama kısmet bakalım
bayramdan çıktık diyet moduna dönemedim
yada nezaman diyet modundaydımki

kızlar selilütler için bildiğiniz etkili bir yöntem varmı
çok var bende

oo kemalpaşa mııı hem de birkaç tane hemen 100 mekik çekiyosun

bol bol merdiven çık selülitten eser kalmaz

Merhabalar,merhabalaar bu bayram bir yemişim bir yemişim ki sormayın.Tatlıyı hiç (cidden hiç) tüketmedim çünkü birçok akrabamız şehir dışındaydı,olanlar da tıpkı bizim gibi bayramın geldiğini bile anlayamadıklarından,onlar da birşey yapmamışlar.Ben de madem tatlı yiyemiyorum dedim,acısını ızgara köfte ve tavuklardan çıkardım.Sıfır ekmek tükettim,ama yine de aklımda kesin 1 kilo almışımdır gibi bi düşünce vardı.Ama tartı 68 i gösterdi Yani asıl sorunumu buldum,aşırı bir yemek tüketimim yok,bu yüzden her ne sebepten olursa olsun verdiğim kiloyu geri almıyorum,fakat hareket etmediğimden veremiyorum da.Bugün televizyonda trambolini gördüm,bir internet satış sitesinde %50 indirim kampanyası var,son 8 günü mü ne kalmış.Annemi ikna edip trambolin almak istiyorum,çünkü kullananların hemen hemen hepsi memnun.Sitede de bununla ilgili bir başlık vardı,kortizon kullanan bir üyemize doktor " sen zayıflayamazsın" demiş fakat kararlı üyemiz azimle (ve trambolinle) 1 hafta 5.5 kilo vermiş.Küçükken bayılırdım tramboline,mutlaka almam lazım

ayy ne kadarmış bende alayım ama annem evde istemez kesin

trambolin zıplama şeyi değil mi? nasıl 1 haftada 5,5 kg.. sadece zıplayarak değildir herhalde. yada gerçekten çok kiloludur. yani bir haftada 5,5 kilo çok gibi ya..

bende gaza geldim valla..
toptan alırsak bi yerden belkim indirim yaptırırız
şaka maka gerçekten işe yarıyor galiba

ben bişi mrak ettim ya binada oturanlar tavana çarparlar mı yada lastik fırlar da üst komşuya kafam geçer mi yada alt komsu sınırlenır mı yada alt komşuya misafir olurmuyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…