Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ok. çarşamba perşembe benim..

yemekhaneyi aradım. bulgur pilavı patates yemeği çorba ve yoğurt varmış..

ve ben çorba ve yoğurt yicem.. artık ne çorbası bilmiyorum. sürpriz :):)

tubiş sen diyetisyene gidiyordun sanırım. çalışıyorsunda. evden mi getiriyorsun yemeklerini ?
canım ramazanda bizim yemekhane kapalıydı evden getiriyordum. bugün de evden getirdim, ama diyetisyen şöyle demişti yemekhane açılınca çıkan çorbanın ve yoğurt cacık vs. onların hepsini ye, diğerlerinin ise yarısını ye. Pilav yiyorsan ekmek yeme, ekmek yiyorsan pilav yeme. Tatlı çıkarsa sadece bir çatal al.

ay pardon perşembe yazmışım çarşamba yazacağıma iş arasında yazarsam böyle olur işte
:))

ok. çarşamba perşembe benim..
Anlaştık
yeşil çay içme seanslarımız olsun mu bizim.. mesela herkes saat 15:30 da bir kupa yeşil çay içsin..
Yeşilçayları içerkende burada olsak,sohbet etsek,dedikodu yapsak :)

ay ben içemiyorum yeşil çay, midem bulanıyor
Bende içemiyorum,demlerken içine kayısılı form çay atıyorum :)
ben içine kabuk tarçın atıyorum. biraz olsun tadı değişiyor..
Poşet çay mı içiyorsun yoksa demliyor musun canım?

yemekhaneyi aradım. bulgur pilavı patates yemeği çorba ve yoğurt varmış..

ve ben çorba ve yoğurt yicem.. artık ne çorbası bilmiyorum. sürpriz :):)

Yemeklerden de biraz yesen olur aslında canım

yeşilçay yok bizim çay ocağında. ancak sallama içerim o da ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum form çayı fazla içme bağırsak tembelleştiriyor. bi ara içiyordum ben kayısılı form çayı

ben gelene kadar baya kaynamış ortalık ohhhhh negüzel görücez bakalım kim ne yazmış ne paylaşmış sayıcaz ben bu arada yemek yedim geldim yarım tabak bulgur pilavı et sote 1kase yoğurt yedimmmmm

kızlar ben bi tane epilatör aldım ama kullanan var mı diye sorıyım dedım braun sılkepil 7 aldım yada braun kullanan var mı bide batıklara çözüm bulan var mı?

ben gelene kadar baya kaynamış ortalık ohhhhh negüzel görücez bakalım kim ne yazmış ne paylaşmış sayıcaz ben bu arada yemek yedim geldim yarım tabak bulgur pilavı et sote 1kase yoğurt yedimmmmm
aferim umarım et sote yağsızdır pilav da az yağlıdır

bende yazim öğlene kadar yediklerimi
kalkınca: 1 ceviz+bir bardak su
kahvaltı: 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + domates salatalık çay
ara: 1 avuç leblebi
öğlen: 1 dilim ekmek + 4 kaşık taze fasulye + 1 bardak ayran

bugün eve geç gitcem lazer epilasyonum var akşam, akşam yemeği olayı nasıl olacak bakalım

sallama çayımda var demleme çayımda var. bazen demle çaydan bir bardak sıcak suyun içine atıyorum 5 dakika bekletip yapraklarını ayıklıyıp içiyorum.. işyerinde ancak bu kadar oluyor :)

yarın senin yediklerinden kopya çekicem. :)

sallama çayımda var demleme çayımda var. bazen demle çaydan bir bardak sıcak suyun içine atıyorum 5 dakika bekletip yapraklarını ayıklıyıp içiyorum.. işyerinde ancak bu kadar oluyor :)
kızlar harika bir site buldummm ölçülerinizi boyunuzu kilonuzu giriyorsunuz. vücüt analizinizi yapıyor. ideal kilonuzu ve bu hedefe ne zaman ulaşacağınızı yaklaşık olarak bildiriyor. mesela her hafta düzenli olarak ölçülerini girersen kilo verme grafiğini gösteriyor. yaptığın aktivitelerle ne kadar kalori yaktığını gösteriyor ve aldığın gıdalardan ne kadar kalori aldığını gösteriyor.

Kilo Takip - Zayflama - Diyet : Hekimce.com

Çok vahim bir durum çıktı ortaya ya... ben 28 kilo vermek isterken bu site 35 kilo fazlan var diyor 29 ağustosta da 86,25 olmam gerekiyormuş. hadi bakalamı. 31 ağustostaki bildirimde umarım bu rakamı söylerim sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…