ben bişi mrak ettim ya binada oturanlar tavana çarparlar mı yada lastik fırlar da üst komşuya kafam geçer mi yada alt komsu sınırlenır mı yada alt komşuya misafir olurmuyum ?
menümün devamıaferim umarım et sote yağsızdır pilav da az yağlıdır
bende yazim öğlene kadar yediklerimi
kalkınca: 1 ceviz+bir bardak su
kahvaltı: 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + domates salatalık çay
ara: 1 avuç leblebi
öğlen: 1 dilim ekmek + 4 kaşık taze fasulye + 1 bardak ayran
bugün eve geç gitcem lazer epilasyonum var akşam, akşam yemeği olayı nasıl olacak bakalım
Ohhh,afiyet olsun tatlımben gelene kadar baya kaynamış ortalık ohhhhh negüzel görücez bakalım kim ne yazmış ne paylaşmış sayıcaz ben bu arada yemek yedim geldim yarım tabak bulgur pilavı et sote 1kase yoğurt yedimmmmm
Ya bende almak istiyorum aslında ama annem lazere git uğraşma diyor:26:kızlar ben bi tane epilatör aldım ama kullanan var mı diye sorıyım dedım braun sılkepil 7 aldım yada braun kullanan var mı bide batıklara çözüm bulan var mı?
Oooo tubişim,nerde yaptırıyorsun lazeri?aferim umarım et sote yağsızdır pilav da az yağlıdır
bende yazim öğlene kadar yediklerimi
kalkınca: 1 ceviz+bir bardak su
kahvaltı: 1 dilim ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + domates salatalık çay
ara: 1 avuç leblebi
öğlen: 1 dilim ekmek + 4 kaşık taze fasulye + 1 bardak ayran
bugün eve geç gitcem lazer epilasyonum var akşam, akşam yemeği olayı nasıl olacak bakalım
Ne gzel yaaa.batıklara çözüm lazer epilasyon 1 tane bile batık kalmadı
Canım mersin'de miydin?sallama çayımda var demleme çayımda var. bazen demle çaydan bir bardak sıcak suyun içine atıyorum 5 dakika bekletip yapraklarını ayıklıyıp içiyorum.. işyerinde ancak bu kadar oluyor :)
Hemen bakıyorum canım,çok sağol paylaşım içinkızlar harika bir site buldummm ölçülerinizi boyunuzu kilonuzu giriyorsunuz. vücüt analizinizi yapıyor. ideal kilonuzu ve bu hedefe ne zaman ulaşacağınızı yaklaşık olarak bildiriyor. mesela her hafta düzenli olarak ölçülerini girersen kilo verme grafiğini gösteriyor. yaptığın aktivitelerle ne kadar kalori yaktığını gösteriyor ve aldığın gıdalardan ne kadar kalori aldığını gösteriyor.
Kilo Takip - Zayflama - Diyet : Hekimce.com
Banada mutlaka hedefimden daha az bir rakam söylicek :)Çok vahim bir durum çıktı ortaya ya... ben 28 kilo vermek isterken bu site 35 kilo fazlan var diyor29 ağustosta da 86,25 olmam gerekiyormuş. hadi bakalamı. 31 ağustostaki bildirimde umarım bu rakamı söylerim sizlere..
Tatlım o kremi hatırlarsan yaz oldu mu?canım birkrem var hemde 3 tlmi ne o kadar pürüzsüz yapıyorki bacakları bulursam ismini yazarım düşündüm düşündüm aklıma gelmedi bir türlü
bende üye oldum canım, sağol, inşallah hedeflerimize ulaşırız
Birkaç kemelpaşa haakahvaltım birdilim ekmek peynir zeytin çay yumurta
ara bir incir
birkaç tane kemalpaşa tatlısı
öğle yağsız makarna yoğurt
akşama kısmet bakalım
bayramdan çıktık diyet moduna dönemedim
yada nezaman diyet modundaydımki
kızlar selilütler için bildiğiniz etkili bir yöntem varmı
çok var bende
oo kemalpaşa mııı hem de birkaç tane hemen 100 mekik çekiyosun
bol bol merdiven çık selülitten eser kalmaz
Bende kortizonla şişen ama inatla zayıflayan biriyim işte.Merhabalar,merhabalaarbu bayram bir yemişim bir yemişim ki sormayın.Tatlıyı hiç (cidden hiç) tüketmedim çünkü birçok akrabamız şehir dışındaydı,olanlar da tıpkı bizim gibi bayramın geldiğini bile anlayamadıklarından,onlar da birşey yapmamışlar.Ben de madem tatlı yiyemiyorum dedim,acısını ızgara köfte ve tavuklardan çıkardım.Sıfır ekmek tükettim,ama yine de aklımda kesin 1 kilo almışımdır gibi bi düşünce vardı.Ama tartı 68 i gösterdi Yani asıl sorunumu buldum,aşırı bir yemek tüketimim yok,bu yüzden her ne sebepten olursa olsun verdiğim kiloyu geri almıyorum,fakat hareket etmediğimden veremiyorum da.Bugün televizyonda trambolini gördüm,bir internet satış sitesinde %50 indirim kampanyası var,son 8 günü mü ne kalmış.Annemi ikna edip trambolin almak istiyorum,çünkü kullananların hemen hemen hepsi memnun.Sitede de bununla ilgili bir başlık vardı,kortizon kullanan bir üyemize doktor " sen zayıflayamazsın" demiş fakat kararlı üyemiz azimle (ve trambolinle) 1 hafta 5.5 kilo vermiş.Küçükken bayılırdım tramboline,mutlaka almam lazım
Yok canııııım,neymiş o öyletrambolin ile 5 dakikada 500 kalori harcanıyormuş..ben ilk defa duydum böle bişi..
Ay kanıma girmeyin beniiiiiimTüm topiği okudum bir tane bile "işe yaramıyor" diyen yok yani şuan acaip bir şekilde gaza geldimmutlaka almam lazımm
ben bişi mrak ettim ya binada oturanlar tavana çarparlar mı yada lastik fırlar da üst komşuya kafam geçer mi yada alt komsu sınırlenır mı yada alt komşuya misafir olurmuyum ?
Sende mi ebruuu :)zıplarken ses yapıyor mu acaba. ilk aldığında o heyecanla zıplarken tavana yapışabilir miyiz acaba.
Ya benim eve bişe alma ihtimalim hi kalmadı,gidip parkta zıplarım ancaTRAMBOLİN FAYDALARI
Vücudu güçlendirir
Dolaşımı hızlandırır
Sindirimi ve boşaltımı kolaylaştırır (kabızlık için)
Kalbi korur
Böbrek üstü bezlerini destekler
Tiroid fonksiyonlarını geliştirir
Kasları güçlendirir
Kemik yoğunluğunu arttırır
Stresi azaltır
Lenf sistemini pompalar
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Yaşlanma belirtilerini yok eder
Adet görme ile ilgili problemleri hafifletir
Zıplayarak yapılan sporlarda göğüslere dikkat edin oldu mu. Bedeninizi doğru seçin,sonra yerçekimine çok kolay ayak uyduruyorlar.:))acaba ip atlamakta aynı etkiyi gösterir mi. sonuçta ikisinde de zıplanıyor. :44:
Doğum günün ne zamankiiii?Ben tv de izledim emin ol ki seni tutup havaya fırlatmıyorkullananlar topikte açıklamışlar çünkü senin gibi merak edenler olmuş.Normal trambolinin kat kat küçüğü olduğundan sadece normal zıplayışından biraz daha yükseğe çıkmış oluyorsun.Kesinlikle komşuya ses falan da gitmiyor.Kocaman bir alanı da kaplamıyor(muş daha doğrusu).Acaba doğumgünümde bana bundan almak isteyen olur mu
menümün devamı
ikindi: 1 paket tamek kahvaltım meyve suyu (100 kcal)
akşam işten çıkmadan 1 avuç leblebi
akşam: eve geç gideceğim için bi paket light çubuk (156 kcal ve bir pakette 0.2 gram yağ) + 1 bardak ayran
kızlarrrrrrrr Allahhhhhhh mahallede asker uğurlaması var balkonda bi döktürdüm 1 saattir hahahhhaBir koşu gidip ayrılıp geldim kızlar,
çocukluk aşkımı,
4senelik ciddi ilişkimi evlilik aşamasına gelmişken bıraktım geldim.
Amaaan neyse,menüme geçeyim.
Kahvaltı
2dilim peynir,1bardak çay,yarım dilim ekmek
ara
türk kahvesi
öğle
1minicik börek,1bardak çay
akşam
patates yemeği-cacık
Bugün için fazla bile bence :)
kızlarrrrrrrr Allahhhhhhh mahallede asker uğurlaması var balkonda bi döktürdüm 1 saattir hahahhhakop kop kop illede roman olsun ister çamurdan olsun
boşver erkek milletini iyi etmişsin şimdi üzülüyorsundur ama zamanla doğrusunun bu olduğunu anlarsın insan erkek arkadaşıyla iyi anlaşsa da ailelerde sıkıntı varsa bilki evlensen de yürümez üzülme o yüzden
benim 7 senelik ilişkim bittiğinde ben deli gibi kilo almıştım stres bana yediriyo sana tam ters etki yapıyoEvelndikten sonra ailesiyle bal kaymak geçinenide göremediğim için en azından kendi iyi demedende edemiyorum.
Kafayıda yerim yakında, iyice kilo kaybederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?