- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
benim 7 senelik ilişkim bittiğinde ben deli gibi kilo almıştım stres bana yediriyo sana tam ters etki yapıyo
7 senelik mi
Nasıl atlattın peki,unutuluyor mu gerçekten
Yüzmek harika bişey canım ya,bizim kızlar yazlıkta fena zayıfaldırlar.tubişim yaa böyle uzun süreli ilişkiler bittiğinde insanın en yakın dostu yiyecekler oluyor seni anlayabiliyorum.Ama sen bunu çoktan aşmış gibi görünüyorsun.Sen eski halinden kat be kat daha da güzelleşeceksin, ve o geberesice şahıs da kafasını taştan taşa taştan taşa vuracakAçıkçası ben de birşey söyleyeceğim,bu akşam ilk defa korkularımdan birini aştım.Yüzmeyi çok severim,fakat diğerlerinin kilomu yadırgamalarından çekindiğim için havuzumuza girmem (evet,apartmanımızın havuzu var ve ben sırf bu saçma,zihnime yer etmiş düşünceden dolayı girmiyordum,ne kadar aptalmışım ).Bu gece o havuza gittim,tam 1 saat hem yüzdüm (arkadaşlarımla) hem de suda voleybol oynadık.Zihniyetimi değiştirmeyi başarabildim,artık her akşam en az 1 en fazla 2 saat yüzme kararı aldım.Bu işi başaracağım,başaracağız
Sağol canım krem içino krem fucidin kızlar aklıma geldi sonunda :) batıklara sürüyorsun iki günde bişey kalmıyor
ben akşam salata yedim yetti iki tanede çubuk kraker aldım
böylece yatarım
yarın kınamız var amcaoğlum evleniyor giremeyebilirim bilginiz olsun
bu arada trombolin niyetine yatakta zıplasak olarmıki :)
Daha eski yazıları şimdi okudum.Sakın üzülme zuzu ablacım yaa,bırak o salak yansınbelki şimdi üzülüyorsun ama belki de çok iyi bir tercih yapmış oldun bilmeden.Ha bu aradadoğumgünüm 16 nisan ama ola ki 6-7 ay erkenden kutlamak isteyen çıkar,oh kebap o trambolini istiyorum!
Ya pişman olursam,ömrüm böyle geçersekaptancım hayatta herşey unutuluyor, hakkında hayırlısı olsun
ilerde aklına gelir gülersin bile aman bunumu takmışım kafama diye
tamam canım girmeye çalışırım zaten 44 beden abiyem((
Allah öyle birini çıkarsınki karşına dilerim yüzün hep gülsün
bugünlerde geçer verdiğin kararlardan pişman olma
o vursun kafasını taşlara seni kaybettiği için
tatlım 7 sene elbette bir bitip bir başlayarak geçti. evet unuttum şu an adını andığımda hiçbirşey hissetmiyorum, çünkü bana büyük yalanları oldu hem ailesinin hem kendisinin. ayrılma sebebim ise bana evlenme teklif etti ve ben reddettim çünkü artık güvenim kalmamıştı. 7 senenin sonunda evlenme teklifi geldiğinde bile hala kafanda soru işaretleri varsa o ilişki çoktan bitmiştir diye düşündüm. Reddettim ve bitti. Şimdi hiç görüşmüyoruz 1,5 senedir.7 senelik mi
ben de kilolarım yüzünden uzunca bir sene denize havuza girmedim. bence çok yanlış ben yüzmeyi seviyorum elalem ne dicek diye düşünüp kendi zevklerimizden mahrum kalacak kadar uzun değil hayat. yüzme çok iyi bir spor keşke bizim evin önünde de havuz olsatubişim yaa böyle uzun süreli ilişkiler bittiğinde insanın en yakın dostu yiyecekler oluyor seni anlayabiliyorum.Ama sen bunu çoktan aşmış gibi görünüyorsun.Sen eski halinden kat be kat daha da güzelleşeceksin, ve o geberesice şahıs da kafasını taştan taşa taştan taşa vuracakAçıkçası ben de birşey söyleyeceğim,bu akşam ilk defa korkularımdan birini aştım.Yüzmeyi çok severim,fakat diğerlerinin kilomu yadırgamalarından çekindiğim için havuzumuza girmem (evet,apartmanımızın havuzu var ve ben sırf bu saçma,zihnime yer etmiş düşünceden dolayı girmiyordum,ne kadar aptalmışım ).Bu gece o havuza gittim,tam 1 saat hem yüzdüm (arkadaşlarımla) hem de suda voleybol oynadık.Zihniyetimi değiştirmeyi başarabildim,artık her akşam en az 1 en fazla 2 saat yüzme kararı aldım.Bu işi başaracağım,başaracağız
Ohhh,afiyet olsun tatlım
Ya bende almak istiyorum aslında ama annem lazere git uğraşma diyor:26:
Oooo tubişim,nerde yaptırıyorsun lazeri?
Memnun musun?
Ablam 1 senedir yenişehirde ütüleme lazer yaptırıyor,hiç memnun değil.
Ben ne yapsam bilemedim:26:
Ne gzel yaaa.
Canım mersin'de miydin?
Hemen bakıyorum canım,çok sağol paylaşım için
Banada mutlaka hedefimden daha az bir rakam söylicek :)
Tatlım o kremi hatırlarsan yaz oldu mu?
Birkaç kemelpaşa haa
Cezalar Tubişe kalmış canım,ne derse o...
Selülit için suna dumankayanın bir karışımı vardı,onu hazırladım ben ama 1 hafta snra bıraktım.
Elimde hazır var aslında,devam etsem m, bilemedim.
20 aspirini 100ml susam ayğıyla karıştırıp bir o kadarda limon suyu ekliyorsun.
Masajla sürüp sonrada yarım saat kadar bacakları çalıştıran bir egzersiz yapıyorsun.
Banyo lifi olarakda kabak lifi kullan veee yosun sabunu.Aşağıdan yukarıya masaj yaparak uygula bacaklarına.
Ben 1 hafta kadar denemedim ama incelme ve azalma oldu.
İstikrarlı olmakta fayda var
Denedin mi sen şekerim,selülitler merdivenle yok oluyor mu
Bende kortizonla şişen ama inatla zayıflayan biriyim işte.
8kilo gitti çok şükür.
Trambolinin evde kullanıldığını,hatta zayıflamak için kullanıldığını ilk defa duyuyorum. Hemen bakmam lazım
Ama bedava verselerde annem aldırmaz,eliptik bisiklet aldım ve çok nadir kullanıyorum. Kafamı kırar kesin
Yok canııııım,neymiş o öyle
Ay kanıma girmeyin beniiiiiim
Ay ben buna nasıl güldüm yaa,harikasın Eylül :)
Bir koşu gidip ayrılıp geldim kızlar,
çocukluk aşkımı,
4senelik ciddi ilişkimi evlilik aşamasına gelmişken bıraktım geldim.
Amaaan neyse,menüme geçeyim.
Kahvaltı
2dilim peynir,1bardak çay,yarım dilim ekmek
ara
türk kahvesi
öğle
1minicik börek,1bardak çay
akşam
patates yemeği-cacık
Bugün için fazla bile bence :)
7 senelik mi
o krem fucidin kızlar aklıma geldi sonunda :) batıklara sürüyorsun iki günde bişey kalmıyor
ben akşam salata yedim yetti iki tanede çubuk kraker aldım
böylece yatarım
yarın kınamız var amcaoğlum evleniyor giremeyebilirim bilginiz olsun
bu arada trombolin niyetine yatakta zıplasak olarmıki :)
kızlar şu trambolini araştırdım 102 cm'lik olanı 63 TL alalım bea fazla pahalı da değil
nice mutlu yıllara canım ve pastasız yıllarakızlar bugün benim doğum günüm kendim için sadece isteğim huzur ve mutluluk allah herkesin gönlüne göre versin dilerim ki.
canım mezo center diye bir yer var çamlıbelde, şimdi karakuca polikliniği oldu adı karı koca doktor işletiyor. 4 çeşit cihazları 2 çeşit kalın tüyler için, 1 orta dereceli, 1 ince tüyler için var ben çok memnunum. %75i bitti 2 senedir gidiyorum ama pek düzenli gidemedim ankarada olduğumdan. tavsiye ederim büyük rahatlık 2,5 aylık alınmamış bacaklarımı görseydin şok olurdunOhhh,afiyet olsun tatlım
Ya bende almak istiyorum aslında ama annem lazere git uğraşma diyor:26:
Oooo tubişim,nerde yaptırıyorsun lazeri?
Memnun musun?
Ablam 1 senedir yenişehirde ütüleme lazer yaptırıyor,hiç memnun değil.
Ben ne yapsam bilemedim:26:
Ne gzel yaaa.
Canım mersin'de miydin?
Hemen bakıyorum canım,çok sağol paylaşım için
Banada mutlaka hedefimden daha az bir rakam söylicek :)
Tatlım o kremi hatırlarsan yaz oldu mu?
Birkaç kemelpaşa haa
Cezalar Tubişe kalmış canım,ne derse o...
Selülit için suna dumankayanın bir karışımı vardı,onu hazırladım ben ama 1 hafta snra bıraktım.
Elimde hazır var aslında,devam etsem m, bilemedim.
20 aspirini 100ml susam ayğıyla karıştırıp bir o kadarda limon suyu ekliyorsun.
Masajla sürüp sonrada yarım saat kadar bacakları çalıştıran bir egzersiz yapıyorsun.
Banyo lifi olarakda kabak lifi kullan veee yosun sabunu.Aşağıdan yukarıya masaj yaparak uygula bacaklarına.
Ben 1 hafta kadar denemedim ama incelme ve azalma oldu.
İstikrarlı olmakta fayda var
Denedin mi sen şekerim,selülitler merdivenle yok oluyor mu
nice mutlu yıllara canım ve pastasız yıllaraAllah ne istiyorsan gönlüne göre versin
çooook fena olur tartı gününden bir gün öncehepimize canım bugün miğdeyi bozmuşum zaten ya sanmam ben yiyemem herhalde ama çikolatalı antep fıstıklı drajeli vişneli bir pasta fenamı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?