Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Faydası: Bacakların arka kısmını güçlendirir.

Uygulama: Ayakta dik durun. Vücudunuzu hafifçe öne doğru eğin. Bir bacağınızı dizden bükerek arkaya, kalça hizasına dek kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.

Egzersizi yaparken:
- hareket sonrası ayağınızı yere koyarken parmak uçlarınıza basın,
- bacağınızı kalçanıza değecekmiş gibi çekin,
- omurlara binen yükü hafifletmek için ellerinizi bir duvara dayayarak destek alabilirsiniz.

Faydası: Bacakların iç kısmını güçlendirir.

Uygulama: Yanlamasına uzanın. Üstte kalan bacağınızı bükün, altta kalanı yukarı doğru kaldırın. Her seri sonunda bacak değiştirin.

Egzersizi yaparken:
- sırtınızı dik tutun,
- bacağınızı çok yukarı kaldırmaya çalışmayın,

Not: Tüm bu hareketleri 3 x 10 set olarak yapabilirsiniz.

tubişim yaa böyle uzun süreli ilişkiler bittiğinde insanın en yakın dostu yiyecekler oluyor seni anlayabiliyorum.Ama sen bunu çoktan aşmış gibi görünüyorsun.Sen eski halinden kat be kat daha da güzelleşeceksin, ve o geberesice şahıs da kafasını taştan taşa taştan taşa vuracak Açıkçası ben de birşey söyleyeceğim,bu akşam ilk defa korkularımdan birini aştım.Yüzmeyi çok severim,fakat diğerlerinin kilomu yadırgamalarından çekindiğim için havuzumuza girmem (evet,apartmanımızın havuzu var ve ben sırf bu saçma,zihnime yer etmiş düşünceden dolayı girmiyordum,ne kadar aptalmışım).Bu gece o havuza gittim,tam 1 saat hem yüzdüm (arkadaşlarımla) hem de suda voleybol oynadık.Zihniyetimi değiştirmeyi başarabildim,artık her akşam en az 1 en fazla 2 saat yüzme kararı aldım.Bu işi başaracağım,başaracağız

o krem fucidin kızlar aklıma geldi sonunda :) batıklara sürüyorsun iki günde bişey kalmıyor

ben akşam salata yedim yetti iki tanede çubuk kraker aldım

böylece yatarım

yarın kınamız var amcaoğlum evleniyor giremeyebilirim bilginiz olsun

bu arada trombolin niyetine yatakta zıplasak olarmıki :)

Daha eski yazıları şimdi okudum.Sakın üzülme zuzu ablacım yaa,bırak o salak yansın belki şimdi üzülüyorsun ama belki de çok iyi bir tercih yapmış oldun bilmeden.Ha bu aradadoğumgünüm 16 nisan ama ola ki 6-7 ay erkenden kutlamak isteyen çıkar,oh kebap o trambolini istiyorum!

Yüzmek harika bişey canım ya,bizim kızlar yazlıkta fena zayıfaldırlar.
Ama ben suya giremem :))

Sağol canım krem için
Kına için gelemediğin dakikaları geldiğinde telafi edersin artık canım,ona ben karışamam. bugün yarın Tfneyll'den sorulur :)
Ben kendi günlerimde çemkirmeyi planlıyorum:)

Belkide çok yanlış bir tercih yaptım,onuda bilemiyorum işte

kaptancım hayatta herşey unutuluyor, hakkında hayırlısı olsun
ilerde aklına gelir gülersin bile aman bunumu takmışım kafama diye
Ya pişman olursam,ömrüm böyle geçerse

tamam canım girmeye çalışırım zaten 44 beden abiyem ((
Allah öyle birini çıkarsınki karşına dilerim yüzün hep gülsün
bugünlerde geçer verdiğin kararlardan pişman olma
o vursun kafasını taşlara seni kaybettiği için

Çok sağol canım benim,
Allah pişman etmesin,bana yardım etsin...Ne diyeyim artık bilemiyorum

Teşekkür ederim...

7 senelik mi
Nasıl atlattın peki,unutuluyor mu gerçekten
tatlım 7 sene elbette bir bitip bir başlayarak geçti. evet unuttum şu an adını andığımda hiçbirşey hissetmiyorum, çünkü bana büyük yalanları oldu hem ailesinin hem kendisinin. ayrılma sebebim ise bana evlenme teklif etti ve ben reddettim çünkü artık güvenim kalmamıştı. 7 senenin sonunda evlenme teklifi geldiğinde bile hala kafanda soru işaretleri varsa o ilişki çoktan bitmiştir diye düşündüm. Reddettim ve bitti. Şimdi hiç görüşmüyoruz 1,5 senedir.

ben de kilolarım yüzünden uzunca bir sene denize havuza girmedim. bence çok yanlış ben yüzmeyi seviyorum elalem ne dicek diye düşünüp kendi zevklerimizden mahrum kalacak kadar uzun değil hayat. yüzme çok iyi bir spor keşke bizim evin önünde de havuz olsa

merdivenin acayip faydası var bence denemelisin 2 2 çık merdiveni baya geriyor

asıl sen harikasın kaptancım ilerleyen kısımlarda yorum yapıcam sana bekle devam ediyim ben geçmişe bakmaya hem sen hep gül olur mu gülmek sana yakışıyor.

senin 4 yıl diyerek seneleri sayarak değer verdiğin ilişkiyi değmeyen hanım evladı adam kıymet veremedi belli ki üzülürsün canın yanar ağlarsın belki ölmek (allah korusun) ama sana sadece şunu söyliyim tatlım önce gittiği için ağlarsın sonra ağladığına ağlarsın.

7 senelik mi
Nasıl atlattın peki,unutuluyor mu gerçekten

unutuluyor önce koysada sonra aklına gelmiyo sıkıntılı istemediğin bir dönem biliyorum ama sabır ve sakin olmak en güzeli hayatını yaşa zaman o kadar çabuk geçiyor ki keşke deme bence

hahahaha bana olay oldu bak yine yatakta mı yatağın yayları kesin fırlar üst komşuna geçmiş bayram ziyreti olur ne dersin?

kızlar şu trambolini araştırdım 102 cm'lik olanı 63 TL alalım bea fazla pahalı da değil

dahada uygun bulursun bence bende baktım ya almak sorun değilde hala evde trambolin olur mu o konuda şüpheliyim ben pufff

kızlar bugün benim doğum günüm kendim için sadece isteğim huzur ve mutluluk allah herkesin gönlüne göre versin dilerim ki.

dün ben sabah
1 adet zeytinli kapama
1 bardak çay

öğlen
yarım tabak bulgur pilavı
az et sote
1 kase yoğurt

akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 adet kanat tavuk kızartma
5 kaşık salata
1 kaşık yoğurt
yarım bardak meyva suyu

canım mezo center diye bir yer var çamlıbelde, şimdi karakuca polikliniği oldu adı karı koca doktor işletiyor. 4 çeşit cihazları 2 çeşit kalın tüyler için, 1 orta dereceli, 1 ince tüyler için var ben çok memnunum. %75i bitti 2 senedir gidiyorum ama pek düzenli gidemedim ankarada olduğumdan. tavsiye ederim büyük rahatlık 2,5 aylık alınmamış bacaklarımı görseydin şok olurdun

hepimize canım bugün miğdeyi bozmuşum zaten ya sanmam ben yiyemem herhalde ama çikolatalı antep fıstıklı drajeli vişneli bir pasta fenamı olur mu?
çooook fena olur tartı gününden bir gün önce hadi bu hafta yarışma yok ama haftaya derece hedefleyen bir takımın üyesine yaramaz çikolatalı antep fıstıklı drajeli vişneli pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…