Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çooook fena olur tartı gününden bir gün önce hadi bu hafta yarışma yok ama haftaya derece hedefleyen bir takımın üyesine yaramaz çikolatalı antep fıstıklı drajeli vişneli pasta

offfffff offfffffff mahvoldum bn ya ama benim doğum günüm azcık yiyim ama azcık olur mu valla bu hafta yok nasıl olsa yarın dan sonra yemem ki ben valla yemem bak

Benim 4 senem sıfır şüpheyle geçti,
son 6 aydır ailesi işin içine girdiğinde sorunlu olmaya başladık.
Kendiyle ilgili hiç kötü anım yok,tek kaynağı ailesi.
Ve onunda sorunu denge kuramamak,aşırı düşkün aileye,söylediklerinin yanlış olduğunu bile bile itiraz etmeden yapıyor.
KEndi karakterini ortaya koyamıyor.
Beni hep başkaları için kırdı

kızlar şu trambolini araştırdım 102 cm'lik olanı 63 TL alalım bea fazla pahalı da değil
Al al al,bizde örnek ol
:)

Çok sağol Eylülcüm iyiki varsınız,
sabahın köründe annemden arayıp yalvardı yine.
Bir tanısan kendi çok iyi biri,ama o ailesi ve onun aileye olan zaafları beni korkutuyor.Mesafe koymayı,denge sağlamayı bilse ailenin neye benzediği dert değil ama kendini ezdirdiği gibi benimde onlara ezilmemi bekliyor

Şu zeytinli kapama bir hamur işi galiba
Ayrıca akşamki tavuk neden kızartma şeklinde yapıldı acabaaa
Seni tubişe sevk ediyorum,git cezanı kestir :)

Süre çok uzun değil mi
Düzenli olunca ne kadar zamanda biterki tamamı,nefret ediyorum tüylerden

hepimize canım bugün miğdeyi bozmuşum zaten ya sanmam ben yiyemem herhalde ama çikolatalı antep fıstıklı drajeli vişneli bir pasta fenamı olur mu?

Evet fena olur,hemde çok fena olur :)

kızlar bugün benim doğum günüm kendim için sadece isteğim huzur ve mutluluk allah herkesin gönlüne göre versin dilerim ki.

Doğum günün kutlu olsun canım benim,Allah hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah.
Nişanlınla ailenle çoook güzel bir yıl geçirirsin umarım,nice yıllara.

Başkada pasta yok sana :))

Eki Görüntüle 494194

al al bide bizede söle evde nasıl oluyo ya bende plates topu istiyorum ne dersin?

Bende her boyu var,istikrarlı kullanacaksan iyi bişey ama alıp bi köşeye atacaksan boşuna para harcama.
Sende o kadar fazla kilo yokki Eylülcüm,ama alıp sürekli hale getirecem,kilomu korumak istiyorum diyorsa al.
Çok iyi egzersizler var topla yapılan

canım ben çok düzenli gidemememe rağmen tüm vücudum %70 azaldı az kaldı yani

şu zeytinli kapama ve tavuk kızartma için 10 kat merdiven çıkma + 50 mekik alalım bakalım

aman bu kadar pasta olsa daha ne ohhhh ne güzel olur. evet o kapama hamur işi puffff kızma 50 mi 80 mekik mi doğruyu söyleyin cezam neyse cekerim artık. güzel dileklerin için çokkkkk teşekkür ederim tatlım..

bak yanlış anlmada ailesinin ağzına bakıyorsa sıkıntı tatlım ya yani senin ve ailesinin arasına mesafe koymayı ve farkı görmesi lazım ama sen üzme kendini herşey olacağına varır araması sevdiğini gösteriyo belli ki zaten seviyoda ama sen ayrısın ailesi ayrı senin verdiğin sevgiyi onlar veremez onların sevgisinide sen veremezsin ki. konuş istersen tekrar anlat eğer yapamayacaksa boşuna erkeğim demesin yazık etmesin ne bilim ya akıl veriyomuş gibi olup sana zarar verecek bişiye sebep olmak beni çok üzer ole olsun istemiyorum.

10 kat merdiven çıkma (2şer 2şer ve hızlı hızlı) + 50 mekik

canım ben çok düzenli gidemememe rağmen tüm vücudum %70 azaldı az kaldı yani

şu zeytinli kapama ve tavuk kızartma için 10 kat merdiven çıkma + 50 mekik alalım bakalım

Çok istiyorum tertemiz olmayı
Ama okul açılınca mersine gelişim zor olur,adana'da okuyorum,orda bi yer bulsam daha iyi sanki.
Ablam düzenli olduğu halde 1 sene oldu hala var,o ütüleme yaptırıyor.
Seninki hangi yöntem canım,alet farkı falan oluyor galiba.

Akıl ver canım tabiki,çok ihtiyacım var.
Sonuçta durumu biliyorum ona göre değerlendiriyorum,sen istediğini söyle rahat ol

10 kat merdiven çıkma (2şer 2şer ve hızlı hızlı) + 50 mekik

Ohhhh,ne güzel olmuş :))

benim ndyag diye birşey orta dereceli tüyler için ütüleme değil atış yapıyor.

canım şu özel mesaj kutunu boşalt bişi dicem

haaa bu arada cezalarımıza itiraz yoktur Yargıtay yolu kapalıdır

Son düzenleme:
Tuttuuuuum :))))
her 10 dakikada bir özel mesaj atabiliyor muşum neyse valla elimden geleni yapıyorum kuzu bu önceden kilo verdiğim halimdi yarın kankamın nişanında foto çekilir koyarım onu da böylece ortama başlama fotomu görmüş olursun bitiş fotomu ben görmeyi çok istiyorum şahsen bizzat 71 kg'da bile fena görünmüyomuşum ne dersin

Dün birkaç elbise denedim,
38 beden bile oldu:)) ama güzel olmadı orası ayrı :)))

En azından içine girmeye başlamışım,bide yakışmaya başlasa süper olacak.
75 ken nasılda moralim bozuluyodu bişeyler denerken,alıştığının dışına çıkmak çok zormuş.
Okul başlamadan 3-4 kilo daha vereydim iyi olacaktı.

Fenada ne dmek,kesinlikle çok iyi.
60 olduğunu düşünsene bi,harika olur.
Keşke bende 75 ken objektiflerden kaçmayaydım:) farkı görürdüm.

vereceğiz şu trambolin benim aklıma fena yattı 15 dksı 500 kalori yaktırıyomuş

Benimde bu akşam yakın arkadaşlarımdan birinin nişanı var,
biz hep darısı başına denenlerden olmak zorunda mıyız kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…