benim etim sıkı 63 kg bi yakınımla aynı duruyodukFenada ne dmek,kesinlikle çok iyi.
60 olduğunu düşünsene bi,harika olur.
Keşke bende 75 ken objektiflerden kaçmayaydım:) farkı görürdüm.
vereceğiz şu trambolin benim aklıma fena yattı 15 dksı 500 kalori yaktırıyomuş
benim etim sıkı 63 kg bi yakınımla aynı duruyoduküstüm kalın ama altım daha ince o zaman 40 beden pantolon giyiyodum ben ama üst 42 idi
ben de tam tersiii bel kalın omuzlar geniş sinir oluyorum kendimeBendede belden aşağısı dolgundur,
belim ince ama basen bacak maşallah :) En çokda bacaklarımdan dertliyim yaaa
Mini şort giysemde tombul bacaklarım sallanmadan yürüyebilsem :)
ben de tam tersiii bel kalın omuzlar geniş sinir oluyorum kendimekatlananları var sanırım ama onlar biraz daha pahalı. ben annemi ikna ettim beraber zıplarız dedim o da 2 kg verdi ben rejim yaparken gaza geldi al diyor hahaha
valla verdim siparişiOh ne güzel,benimki ikna olmaz asla.
Evi kullanmadığım şeylerle doldurdum çok kızıyor.
kızlar bugün benim doğum günüm kendim için sadece isteğim huzur ve mutluluk allah herkesin gönlüne göre versin dilerim ki.
ay canım benim keşke izin alıp biraz dinlenebilseydin. ben trambolin siparişi verdim az önce itibariyleeeherkese merhaba,
kötü bi gece geçirdim. kızım hiç ama hiç uyumadı gece boyunca. bu çocuklar büyüyecek ama ben ne hale gelicem bilmiyorum.
sabahta hiç uyku uyumadan işe geldim. sabahtan beri kendime yeni yeni geliyorum.
bakayım birazcık geçmişe ne yapmışlar :)
ay canım benim keşke izin alıp biraz dinlenebilseydin. ben trambolin siparişi verdim az önce itibariyleee
valla baya araştırdım millet çocuklarına karne hediyesi olarak falan almış, sonra ailecek kullandık falan diyor işe yarıcağını düşünüyorum şunu aldım bi baksana nasıl? Cosfer Ultra-Deluxe Trampolin 40'' (102 cm) - Spor / Fitness - Hepsiburada.comizin almak biraz zor gibi bu şirkette. izin haklarımı genelde çocukların doktor kontrollerine saklıyorum.
sen bi dene bakalım bir hafta falan trambolini işe yararsa bende alayım bakalım.
Haydi hayırlısıvalla verdim siparişigünah gitti benden inşallah cumartesi gelir süper hızlı gönderi yazıyor ama
Hoşgeldin canım,kızın hasta mı ?herkese merhaba,
kötü bi gece geçirdim. kızım hiç ama hiç uyumadı gece boyunca. bu çocuklar büyüyecek ama ben ne hale gelicem bilmiyorum.
sabahta hiç uyku uyumadan işe geldim. sabahtan beri kendime yeni yeni geliyorum.
bakayım birazcık geçmişe ne yapmışlar :)
valla baya araştırdım millet çocuklarına karne hediyesi olarak falan almış, sonra ailecek kullandık falan diyor işe yarıcağını düşünüyorum şunu aldım bi baksana nasıl? Cosfer Ultra-Deluxe Trampolin 40'' (102 cm) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
kırmızısını aldım tabiki de
teşekkürler canım ya olmasa bile eğlence için zıplarım maksat hareket etmek olsunHaydi hayırlısı
Hoşgeldin canım,kızın hasta mı ?
Güzel görünüyor canım,umarım seninde güzel görünmende faydası olur
Hayırlı olsun şimdiden :)
teşekkürler canım ya olmasa bile eğlence için zıplarım maksat hareket etmek olsunumarım beni taşır
dün annem halime çok güldü asker uğurlama eğlencesi vardı mahallede dedim ya. balkonda bir oynadım annemin hayretleri şaştıHoplaya zıplaya kilo verdim diye buna deniyor herhalde :)
10 kat merdiven çıkma (2şer 2şer ve hızlı hızlı) + 50 mekik
Dün birkaç elbise denedim,
38 beden bile oldu:)) ama güzel olmadı orası ayrı :)))
En azından içine girmeye başlamışım,bide yakışmaya başlasa süper olacak.
75 ken nasılda moralim bozuluyodu bişeyler denerken,alıştığının dışına çıkmak çok zormuş.
Okul başlamadan 3-4 kilo daha vereydim iyi olacaktı.
allah gönlüne göre versin canım. doğum günün kutlu olsun.
Aferin bu da benim sana doğum günü hediyem olsun şu an kızabilirsin ama ilerde bana dua edeceksin (klasik anne deyimleri)offffffff tamam akşam pastaan sonra yapıcam hemencecik söz
bana 38- 36 arası oluyo 38 tam ama ben 36 olmak istiyorummmm
çooooook teşekkürler canım amin hepimize inşallah
Aferin bu da benim sana doğum günü hediyem olsun şu an kızabilirsin ama ilerde bana dua edeceksin (klasik anne deyimleri)
kalbime iniyorduuuuuuu4. takım duraklma dönemine girdi yine huhuhu ben pasta yedim hemde yarısını belki içinize doğar gelirsiniz diye yazdım şaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?