Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vereceğiz şu trambolin benim aklıma fena yattı 15 dksı 500 kalori yaktırıyomuş

Nasıl ama yaa,15 dakikada nasıl yakar o kadar, ne yapıyorki sanki zıp zıp zıp :)
Kız ben o kadar para verdim eliptiğe canımı çıkarıyorda zar zor yakıyor kaloriyi,hey yarabbim :)

Gidip parka zıplayacam ha :)
Katlanıp bi köşeye kaldırabiliyor muyuz acab,çok yer kaplamasada annemden gizli alıversem bende :)

benim etim sıkı 63 kg bi yakınımla aynı duruyoduk üstüm kalın ama altım daha ince o zaman 40 beden pantolon giyiyodum ben ama üst 42 idi

Bendede belden aşağısı dolgundur,
belim ince ama basen bacak maşallah :) En çokda bacaklarımdan dertliyim yaaa

Mini şort giysemde tombul bacaklarım sallanmadan yürüyebilsem :)

Bendede belden aşağısı dolgundur,
belim ince ama basen bacak maşallah :) En çokda bacaklarımdan dertliyim yaaa

Mini şort giysemde tombul bacaklarım sallanmadan yürüyebilsem :)
ben de tam tersiii bel kalın omuzlar geniş sinir oluyorum kendime katlananları var sanırım ama onlar biraz daha pahalı. ben annemi ikna ettim beraber zıplarız dedim o da 2 kg verdi ben rejim yaparken gaza geldi al diyor hahaha

Oh ne güzel,benimki ikna olmaz asla.
Evi kullanmadığım şeylerle doldurdum çok kızıyor.

herkese merhaba,
kötü bi gece geçirdim. kızım hiç ama hiç uyumadı gece boyunca. bu çocuklar büyüyecek ama ben ne hale gelicem bilmiyorum.
sabahta hiç uyku uyumadan işe geldim. sabahtan beri kendime yeni yeni geliyorum.

bakayım birazcık geçmişe ne yapmışlar :)

ay canım benim keşke izin alıp biraz dinlenebilseydin. ben trambolin siparişi verdim az önce itibariyleee

izin almak biraz zor gibi bu şirkette. izin haklarımı genelde çocukların doktor kontrollerine saklıyorum.

sen bi dene bakalım bir hafta falan trambolini işe yararsa bende alayım bakalım.
valla baya araştırdım millet çocuklarına karne hediyesi olarak falan almış, sonra ailecek kullandık falan diyor işe yarıcağını düşünüyorum şunu aldım bi baksana nasıl? Cosfer Ultra-Deluxe Trampolin 40'' (102 cm) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

kırmızısını aldım tabiki de

valla verdim siparişi günah gitti benden inşallah cumartesi gelir süper hızlı gönderi yazıyor ama
Haydi hayırlısı
Hoşgeldin canım,kızın hasta mı ?

Güzel görünüyor canım,umarım seninde güzel görünmende faydası olur
Hayırlı olsun şimdiden :)

10 kat merdiven çıkma (2şer 2şer ve hızlı hızlı) + 50 mekik

offffffff tamam akşam pastaan sonra yapıcam hemencecik söz

bana 38- 36 arası oluyo 38 tam ama ben 36 olmak istiyorummmm

allah gönlüne göre versin canım. doğum günün kutlu olsun.

çooooook teşekkürler canım amin hepimize inşallah

Aferin bu da benim sana doğum günü hediyem olsun şu an kızabilirsin ama ilerde bana dua edeceksin (klasik anne deyimleri)

kızım ben sana değil dışardakilere güvenmiyorum

arkadaşın gelsin bizde kalsın

anne olunca anlarsın

kız cocuğu doğur gününü eller görsün

damlaya damlaya göl olur.

sakla samanı gelir zamanı ayyyyyyyyyyy değimler atasözler felan karıştı

4. takım duraklma dönemine girdi yine huhuhu ben pasta yedim hemde yarısını belki içinize doğar gelirsiniz diye yazdım şaka şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…