kalbime iniyorduuuuuuu
öyle birşey yaparsan gebertirim seniyok yok bu böle olmayacak huhuhuhuhuh komşu komşu aaaa kızlar neredesiniz yahu yine daha karpuz kesecektik ?
ben bugün 3 dilim kek
5 dilim ekmek
8 tane yağda kızarmış köfte
3adet yağlı poaça
2 tabak pilav
1ltre kola
2 kutu meyva suyu yedimmmmm oh olsun ya offfffffffff
kabus olucam size
süper bana da deyin şişmansın çirkinsin diyeçok duygulandım ben
" anne şişmansın benimle gelme dedi 58 kilo verdirdi "
Kilolu olduğu için, "Sokakta yürürken seni annem zannediyorlar" diyen ve kendisini aldatan eşinden boşanan Dilşah Kalkan'ın hayatındaki dönüm noktası, kızının sözleri olmuş. Küçük kızının "Anne çok çirkin ve şişmansın, bir daha benle bir yere gelme" demesi üzerine tam 58 kilo verip 52 kiloya düşmüş. Yolda yürürken yüzüne bakmayan erkelerin, artık kur yapıp evlenme teklif ettiklerini anlatan Kalkan, "Eşimden intikam almak için değil kendimi daha değerli kılıp kızımla mutlu bir yaşam sürmek için zayıfladım" diyor.
ya işten çıktım eve geldim yemek yedim ancak girdim ne kızıyosun küççük çocuğaaasiz yoksunuz ben çıkıyorum koca bir tabak makarna ve patates kızartmasınıda yedim ohhhh
Hakikaten oynadın yani balkonda:) kadın şaşırmakta haksızmıymış:)dün annem halime çok güldü asker uğurlama eğlencesi vardı mahallede dedim ya. balkonda bir oynadım annemin hayretleri şaştıkilo vermeye başlayınca bana bişeyler oluyor fazla neşeli oluyorum yoksa hareketsiz hantal bişeyim ağır aplayım
Ne yaparım sana biliyor musuuuun?4. takım duraklma dönemine girdi yine huhuhu ben pasta yedim hemde yarısını belki içinize doğar gelirsiniz diye yazdım şaka şaka
Yalanın batsın Eylülcüm :)yok yok bu böle olmayacak huhuhuhuhuh komşu komşu aaaa kızlar neredesiniz yahu yine daha karpuz kesecektik ?
ben bugün 3 dilim kek
5 dilim ekmek
8 tane yağda kızarmış köfte
3adet yağlı poaça
2 tabak pilav
1ltre kola
2 kutu meyva suyu yedimmmmm oh olsun ya offfffffffff
kabus olucam size
Banada birileri çirkinsin,yanımda gezme dese keşke:)çok duygulandım ben
" anne şişmansın benimle gelme dedi 58 kilo verdirdi "
Kilolu olduğu için, "Sokakta yürürken seni annem zannediyorlar" diyen ve kendisini aldatan eşinden boşanan Dilşah Kalkan'ın hayatındaki dönüm noktası, kızının sözleri olmuş. Küçük kızının "Anne çok çirkin ve şişmansın, bir daha benle bir yere gelme" demesi üzerine tam 58 kilo verip 52 kiloya düşmüş. Yolda yürürken yüzüne bakmayan erkelerin, artık kur yapıp evlenme teklif ettiklerini anlatan Kalkan, "Eşimden intikam almak için değil kendimi daha değerli kılıp kızımla mutlu bir yaşam sürmek için zayıfladım" diyor.
Ye de görelimsiz yoksunuz ben çıkıyorum koca bir tabak makarna ve patates kızartmasınıda yedim ohhhh
öyle birşey yaparsan gebertirim seni
süper bana da deyin şişmansın çirkinsin diye
ya işten çıktım eve geldim yemek yedim ancak girdim ne kızıyosun küççük çocuğaaa
veeeeeeee bugünkü menüm:
kalkınca:2 kuru kayısı + 2 bardak su (kabız oldum ya)
kahvaltı: yarım simit + 1 bardak light süt
ara: 1 avuç leblebi + 1 tane ceviz
öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
ara: 1 bardak ayran
akşam: 3-4 kaşık yoğurtlu çorba + 1 tavuk but haşlama (200 gram yağsız) + 1 dilim ekmek
ara da da fruttare yicem çileklisi çok güzelhemde 55 kcal
çok güzelmişEki Görüntüle 494897
................................................
çok güzelmiş
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapıyor muyuz bilmiyorum ama ben bildireyim 0'a 0 elde var 0o kadar dikkat ediyorum yemeğimi araöğünümü yanımda taşıyorum ama 0 kg verdim dellenecem
Haydi hayırlısı
Hoşgeldin canım,kızın hasta mı ?
Güzel görünüyor canım,umarım seninde güzel görünmende faydası olur
Hayırlı olsun şimdiden :)
evet sayımları yaptım.
22/08 23/08
tubiş87 27 24
ebrugül 23 3
tfyneyll 17 14
kuzu 29 18
mutsuzmutlu 6 0
pinpink 7 0
----------------------------
toplam 109 59
22 - 23 agustosta bu kadar yazmışız.
biz bu kadar kişimiyiz. başkalarıda var mı grupta?
ve bu arada özel albüm yapılıyormuş. tubiş resmini gördüm. çok güzel zayıflamışsın.
ya işte sorun orda ben bayramda kaçırmadım fazla, tüm haftada dikkat ettim ama ona rağmen 100 gram bile veremedim dellenecemgünaydın. bugün kilo bildirimi yapılmıyor diye biliyorum. bayram dolayısıyla bu hafta yapılmayacak 31 ağustosta yapılacak.
pollyana gibi olacak ama en azından almamışsın. bende dikkat ediyorum ama azıcık almışım. sanırım bayramda çok kaçırdım. bu hafta telafi etmem lazım. ben akşam eve gidince dikkat edemiyorum. bi de spor yapamıyorum. bunları halletsem kilo vericem gibiyim.
tşkler canım o önceki diyet aşamamdı 103'ten 71'e düşmüştüm şimdi 83.8 kg'ım. 87.5 kg olunca tekrar başladım diyete aldım yani. bu arada sen haftaya çarşamba perşembe sayım yapıp cuma bildirecektinevet sayımları yaptım.
22/08 23/08
tubiş87 27 24
ebrugül 23 3
tfyneyll 17 14
kuzu 29 18
mutsuzmutlu 6 0
pinpink 7 0
----------------------------
toplam 109 59
22 - 23 agustosta bu kadar yazmışız.
biz bu kadar kişimiyiz. başkalarıda var mı grupta?
ve bu arada özel albüm yapılıyormuş. tubiş resmini gördüm. çok güzel zayıflamışsın.
kızlar günaydın ben görevimi tamamladım mesajlarımı saydım ve sonuçlar
kuzusununzuzusu : 91
tubis : 55
tfneyll : 39
ebrugül : 26
mutsuzmutlu :7(seni tubise havale ediyorum ) (ama çok seviyorum seni )
pinkpink : 6(tubise havale ettim ama senide seviyorum )
suleöz : -
dgy : -
günesIM84 : -
işte mesaj sıralaması böle sevgili kaptanım tekrar tebrikler
tubişim saygıyla mesaj sayısı düşük olan arkilerimi sana havale ettim.
kızlarrrrr lütfen ama lütfen paylaşımda bulunalım, sadece cumadan cumaya gelirsek bir anlamı olmaz ki. burada önemli olan birbirimizi motive etmemiz lütfen, katılım yapmayan arkadaşlar gelsin paylaşım yapsınsen neden saydın bu hafta ben sayıcaktım ayyyyy çok güldüm
sen neden saydın bu hafta ben sayıcaktım ayyyyy çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?