haftaya çarşamba perşembe sayacaktın senay bende bi heyecanla geldim görev beni bekliyor diye.
hahahhahahhaha
valla bi kahkaha attım bütün ofis bana baktı.
haftaya çarşamba perşembe sayacaktın sen
cuma cumartesi pazar kuzu sayacak
pazartesi salı ben sayacam
çarşamba perşembe sen sayacaksın
sonra cuma cumartesi pazar eylül sayacakböyle devam edecek yeni birileri gelene kadar
tamam canım ona göre bir ayarlama yaparız haftaya cuma belirleriz kimin sayacağınışekerim ben pazar günü yokum hafta sonu ben saymıyım ama hafta içi olur.
77'den daha da incelerini göreceğiz merak etme hepimiz dal gibi olacağızbu arada bende özel albüm yaptım. ve resim yükledim. hamile kalmadan önceki halim. ve 77 kilo falanım resimlerde
günaydın kuzuu ben hiç kilo verememişim delirecem yemedim de yaaaGünaydın güzeller,
geçmişe bakıp geliyorum hemeeeen
çok güzelmiş
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi yapıyor muyuz bilmiyorum ama ben bildireyim 0'a 0 elde var 0o kadar dikkat ediyorum yemeğimi araöğünümü yanımda taşıyorum ama 0 kg verdim dellenecem
Canım sen haftaya yapacaksın o sayımı:)evet sayımları yaptım.
22/08 23/08
tubiş87 27 24
ebrugül 23 3
tfyneyll 17 14
kuzu 29 18
mutsuzmutlu 6 0
pinpink 7 0
----------------------------
toplam 109 59
22 - 23 agustosta bu kadar yazmışız.
biz bu kadar kişimiyiz. başkalarıda var mı grupta?
ve bu arada özel albüm yapılıyormuş. tubiş resmini gördüm. çok güzel zayıflamışsın.
Oy kıyamam yaa,şu sineklerde ağzının tadını biliyor,bulmuşlar minik minik ayakları,benimde ısırasım gelir :))hayır canım hasta değil. sadece uykusu kaçmış. bi de ayaklarını sivrisinek yemiş. onu kaşımaktan uyuyamadı.
dgy sanırım deneme süresini tamamlayamadan çıkıyor,kızlar günaydın ben görevimi tamamladım mesajlarımı saydım ve sonuçlar
kuzusununzuzusu : 91
tubis : 55
tfneyll : 39
ebrugül : 26
mutsuzmutlu :7(seni tubise havale ediyorum ) (ama çok seviyorum seni )
pinkpink : 6(tubise havale ettim ama senide seviyorum )
suleöz : -
dgy : -
günesIM84 : -
işte mesaj sıralaması böle sevgili kaptanım tekrar tebrikler
tubişim saygıyla mesaj sayısı düşük olan arkilerimi sana havale ettim.
Prova olmuş :)aaaaa
ben sayacam diye biliyordum ben yaa.
hani çarşamba perşembe sayacaktım.
Aynen canım :)yalnız bi de yaparken içimden diyorum ki. inşallah doğru düzgün olur falan..
neyse benim için deneme oldu diyelim. :):):)
Onu haftaiçi ayarlarız canımşekerim ben pazar günü yokum hafta sonu ben saymıyım ama hafta içi olur.
bu arada bende özel albüm yaptım. ve resim yükledim. hamile kalmadan önceki halim. ve 77 kilo falanım resimlerde
günaydın kuzuu ben hiç kilo verememişim delirecem yemedim de yaaa
Bugün yarışma yok canım ama bildirim yapabiliriz elbette,
ben tartılıp moralimi bozmak istemiyorum. Bağırsaklarım kurudu,duraklama dönemine girdi o yüzden fena şişkinlik hissediyorum. Bunun tartıya yansımasıyla canımı sıkmakta istemediğimden hiç bakmıcam
Haftaya eminim ekside olacam
Bayram haftasında kilo almadığın için tebrik ederim seni canım,bu hafta boşuna mı yarışma bile tatil edldi.
Hiç canını sıkma,almamış olman bile çok güzel
canım benim teşekkürler moral verdinben de şiş hissediyorum ya belki yarına iner diyetisyene rezil olcam yoksa
gelemiyom kuzucum bugün liste de yok heralde.
ben 3 eylülde gelebilecem ancak.
o zaman kararlı görürsem kendimi devam ederim burda.
arkadaşlar ben bugün yarın fazla gelemeyebilirim kankamın nişanı var bu akşam yarın akşam da dışarda kutlaması var. öğleden sonra işten de izin aldımNeden rezil olasınki,o çok daha iyi biliyordur bu gelgitleri.
Sürekli eriyeceksin diye bişey yok ya canım.
Ben hiç denemedim tartılmayı,bariz şiş hissediyorum kendimi zaten ne diye moralimi bozayım :)
Bak haftaya nasıl güzel ekside çıkıyoruz,kuzu demişti dersin :)
3 eylülde devam edip etmeyeceğin belli değil herhalde,yanlış mı anladım şulecim.
bu hafta yarışma yok zaten,haftaya yapıyoruz,yan 31 ağustosta. O listede olmak istemiyor musun,izinli mi diyelim ?
arkadaşlar ben bugün yarın fazla gelemeyebilirim kankamın nişanı var bu akşam yarın akşam da dışarda kutlaması var. öğleden sonra işten de izin aldım
sen merak etme ben yarın gündüz diyetisyenden dönünce bildirim yaparım ama bugün işim var öğlen eve gidip yemek yicem duş alacam sonra doğru kuaföreeeSayımda benim dönemime düştün, ben bilmem :)))
ayyyyyyyyy gelinliğe bayıldım çok güzel ben bunu çalıp saklim belki ilerde kullanırımben paylaştım hadi bakın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?