Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay bende bi heyecanla geldim görev beni bekliyor diye.
hahahhahahhaha
valla bi kahkaha attım bütün ofis bana baktı.
haftaya çarşamba perşembe sayacaktın sen

cuma cumartesi pazar kuzu sayacak
pazartesi salı ben sayacam
çarşamba perşembe sen sayacaksın
sonra cuma cumartesi pazar eylül sayacak böyle devam edecek yeni birileri gelene kadar

şekerim ben pazar günü yokum hafta sonu ben saymıyım ama hafta içi olur.

Bugün yarışma yok canım ama bildirim yapabiliriz elbette,
ben tartılıp moralimi bozmak istemiyorum. Bağırsaklarım kurudu,duraklama dönemine girdi o yüzden fena şişkinlik hissediyorum. Bunun tartıya yansımasıyla canımı sıkmakta istemediğimden hiç bakmıcam
Haftaya eminim ekside olacam

Bayram haftasında kilo almadığın için tebrik ederim seni canım,bu hafta boşuna mı yarışma bile tatil edldi.
Hiç canını sıkma,almamış olman bile çok güzel

Canım sen haftaya yapacaksın o sayımı:)
Birde şu şekilde sayıyoruz,toplu mesajları içinde kaç mesaja cevap verilmişse onları tek tek sayıyoruz.
Mesela benim bu mesajım tek bir mesaj olarak sayılmayıp kaç kişiye,kaç mesaja cevap yazmışsam o kadar sayılıyor.

hayır canım hasta değil. sadece uykusu kaçmış. bi de ayaklarını sivrisinek yemiş. onu kaşımaktan uyuyamadı.
Oy kıyamam yaa,şu sineklerde ağzının tadını biliyor,bulmuşlar minik minik ayakları,benimde ısırasım gelir :))

dgy sanırım deneme süresini tamamlayamadan çıkıyor,
şule memlekette,
güneşim84 nerelerde acaba?

aaaaa
ben sayacam diye biliyordum ben yaa.
hani çarşamba perşembe sayacaktım.
Prova olmuş :)

yalnız bi de yaparken içimden diyorum ki. inşallah doğru düzgün olur falan..
neyse benim için deneme oldu diyelim. :):):)
Aynen canım :)

şekerim ben pazar günü yokum hafta sonu ben saymıyım ama hafta içi olur.
Onu haftaiçi ayarlarız canım

bu arada bende özel albüm yaptım. ve resim yükledim. hamile kalmadan önceki halim. ve 77 kilo falanım resimlerde

Hemen bakayım,birbirimizi görmek daha güzel oluyor :)

canım benim teşekkürler moral verdin ben de şiş hissediyorum ya belki yarına iner diyetisyene rezil olcam yoksa

gelemiyom kuzucum bugün liste de yok heralde.
ben 3 eylülde gelebilecem ancak.
o zaman kararlı görürsem kendimi devam ederim burda.

canım benim teşekkürler moral verdin ben de şiş hissediyorum ya belki yarına iner diyetisyene rezil olcam yoksa

Neden rezil olasınki,o çok daha iyi biliyordur bu gelgitleri.
Sürekli eriyeceksin diye bişey yok ya canım.
Ben hiç denemedim tartılmayı,bariz şiş hissediyorum kendimi zaten ne diye moralimi bozayım :)
Bak haftaya nasıl güzel ekside çıkıyoruz,kuzu demişti dersin :)

gelemiyom kuzucum bugün liste de yok heralde.
ben 3 eylülde gelebilecem ancak.
o zaman kararlı görürsem kendimi devam ederim burda.

3 eylülde devam edip etmeyeceğin belli değil herhalde,yanlış mı anladım şulecim.

bu hafta yarışma yok zaten,haftaya yapıyoruz,yan 31 ağustosta. O listede olmak istemiyor musun,izinli mi diyelim ?

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bugün yarın fazla gelemeyebilirim kankamın nişanı var bu akşam yarın akşam da dışarda kutlaması var. öğleden sonra işten de izin aldım

Sayımda benim dönemime düştün, ben bilmem :)))
sen merak etme ben yarın gündüz diyetisyenden dönünce bildirim yaparım ama bugün işim var öğlen eve gidip yemek yicem duş alacam sonra doğru kuaföreee e akşam da nişan var bugün özellikle pek giremem ama benim ölüm bile bu foruma yeter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…