Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyyyyyyyy gelinliğe bayıldım çok güzel ben bunu çalıp saklim belki ilerde kullanırım

yalnız kına için bence daha sade bişey olabilir bu çok kabarık geldi bana yoksa güzel

ya zaten tam olarak ole değilde alt tarafı tam düz inen bişi olabilir ama üst kısmı felan hoş durmuş gelinlik için teşekkür ederim bnde çok beğendim değişik ve hoş bişi yorum içinde çok saol umarım güzel diken birini bulurum ve umarım güzel olur

ayyyyyyyyy gelinliğe bayıldım çok güzel ben bunu çalıp saklim belki ilerde kullanırım

yalnız kına için bence daha sade bişey olabilir bu çok kabarık geldi bana yoksa güzel

ya zaten tam olarak ole değilde alt tarafı tam düz inen bişi olabilir ama üst kısmı felan hoş durmuş gelinlik için teşekkür ederim bnde çok beğendim değişik ve hoş bişi yorum içinde çok saol umarım güzel diken birini bulurum ve umarım güzel olur

kızlar ben şimdi resim paylaşıcam biri kına için diğeri gelinlik için yorum yaparmısınız rica etsem
Hemen efendim

Görecez bakalım,iddialı tubiş seni :)

Bendede kocaaaan bir arşiv var,elimde patladı maşallah :)

Gelinlik çok gzel canım,
mükemmel vucut istiyor :)
Bendede buna benzer bir model vardı,nişan için toz pembesini istiyordum. Dur bulayım size onu :)

kızlar ben şu zayıflama çayını da almak istiyoruz aktardan 9lu çay var ya sizce almalı mıyım?

İçinde neler olduğunu ve onların neler yaptığını öğren canım,araştır iyice. Bitki deyip geçme,neler yapar neler,dikkatli kullanmak gerek.

İçinde neler varmış söylede ben sana söyleyim,azıcık işe yarayım :)

İşte bulduuuum
Bunuda benden başka kimse beğenmemişti zaten:) Tozpembesini nişan için istemiştim,sırtına taşlı işleme yapılarak tabiki :)

Tfneyll gelinlik-kınalık arayışı içindeysen bakarız kız hepberaber :)

Hatta son gözdemi alabilirsem o zamana,gelir düğün fotoğrafçın olurum

Tfneyll gelinlik-kınalık arayışı içindeysen bakarız kız hepberaber :)

Hatta son gözdemi alabilirsem o zamana,gelir düğün fotoğrafçın olurum

öle fotoğraf felan çektiğin örnekler var mı inan gelirsen beni çok mutlu edersin kınadan başlarız yabancıya gideceğine para sana veririz kuzum ya inan şu an mutlu oldum çektiğin foto örnekleri var mı?

Ben parayla yapmam şekerim,benimki zevk sadece. .Öyle parayla sorumluluk kabul edemeeeem :)
Arkadaşlarımdan kuzenlerimden çektiklerim var ama dış çekim yaptıracak olanlara karışmıyorum,prof. kişilere yaptırın siz diyorum.
Ama yaptırmayacaklarsa bi zararımız yok,ne kadarını beğense kardır :)
Kuaförden evden başlayıp güzel kareler yakalıyoruz,amma dediğim gibi ben prof. değilim :)
Ekstradan gelir çekerim,çokda mutlu olurum :)

hep beraber bulalım mobilyalarımıda sectim onlarında fotosu var dur bakim ben bi

Göster canım,bakalım hepberaber

ben çok istiyorum burdan tanıştığım kişileri bir araya toplayıp kadınlar kulübü 4.takımın kına gecesınden sonra evimde kalmalarını hep beraber düğün hazırlığı felan yapmayı gelirmisniz ya ?

Ben gelmeyi çok isterim canım,ankara'ya gelişimde çok kolay olur,en yakın arkadaşım orda(akrabalarımda çok ama gereksiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…