ayyyyyyyyy gelinliğe bayıldım çok güzel ben bunu çalıp saklim belki ilerde kullanırım
yalnız kına için bence daha sade bişey olabilir bu çok kabarık geldi bana yoksa güzel
ayyyyyyyyy gelinliğe bayıldım çok güzel ben bunu çalıp saklim belki ilerde kullanırım
yalnız kına için bence daha sade bişey olabilir bu çok kabarık geldi bana yoksa güzel
Hemen efendimkızlar ben şimdi resim paylaşıcam biri kına için diğeri gelinlik için yorum yaparmısınız rica etsem
sen merak etme ben yarın gündüz diyetisyenden dönünce bildirim yaparım ama bugün işim var öğlen eve gidip yemek yicem duş alacam sonra doğru kuaföreeee akşam da nişan var bugün özellikle pek giremem ama benim ölüm bile bu foruma yeter
Hemen efendim
Görecez bakalım,iddialı tubiş seni :)
Bendede kocaaaan bir arşiv var,elimde patladı maşallah :)
kızlar ben şu zayıflama çayını da almak istiyoruz aktardan 9lu çay var ya sizce almalı mıyım?
Tfneyll gelinlik-kınalık arayışı içindeysen bakarız kız hepberaber :)
Hatta son gözdemi alabilirsem o zamana,gelir düğün fotoğrafçın olurum
öle fotoğraf felan çektiğin örnekler var mı inan gelirsen beni çok mutlu edersin kınadan başlarız yabancıya gideceğine para sana veririz kuzum ya inan şu an mutlu oldum çektiğin foto örnekleri var mı?
hep beraber bulalım mobilyalarımıda sectim onlarında fotosu var dur bakim ben bi
ben çok istiyorum burdan tanıştığım kişileri bir araya toplayıp kadınlar kulübü 4.takımın kına gecesınden sonra evimde kalmalarını hep beraber düğün hazırlığı felan yapmayı gelirmisniz ya ?
Ben gelmeyi çok isterim canım,ankara'ya gelişimde çok kolay olur,en yakın arkadaşım orda(akrabalarımda çok ama gereksiz :)
akrabalarını boşver sen gel ben seni misafir ederim ay ne güzel olur ya offf keşke gelebilsen.
İnşallah inşallah inşallah
Sakın sınav zamanlarında düğün yapma,bide biz kilo vermeden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?