Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar nasılsınız?
ben unutmuşum cuma olduğunu , gece geç geldik düğünden
bugünde temizlik pazara gittim yemek koydum aaa dedim bildirim varmıydı acaba
ütü yapıcam öğlenlik birşeyler yiyeyimde

benim için çok önemli 2 dk ayıra bilirmisiniz kızlar?

benim eski çalıştığım firmada bi cocuk vardı benden hoşlandığı belliydi arasıra konuşuyoduk felan ama öle aramızda bişi olmadı o arada ben bunun evli olduğunu öğrendim konuşmak istemedim o arada nişanlımla bişiler felan oldu işte ben hiç aramadım çocuk şimdi başıma bela oldu arayıp duruyo tehdit ediyo ama ben nişanlıma anlatamam anlamaz dinlemez atar nişanı cocuk bana cvp ver yoksa kotu seyler yaparım anlatırım sende görürsün diyo ben tufana anlatamam ama ben napıcam ?
hattımı değiştirmek istiyorum desem noldu diyecek sizce ne demeliyim hattımı değiştirsem en azından off nolur yardım edin huzur felan kalmadı bende

Son düzenleme:
kahvaltım çay zeytin ekmek kaşar azcıkta zeytinyağlı salçalı sosa ekmeğimi batırdım okadar
ara bir avuç leblebi

öğle taze fasulye ve yoğurt yicem
akşamı daha ne yapsam diye düşünüyorum

Hoşgeldin şekerim,daha sık gel

Hoşlandığı belliyse neden konuştunki Eylülüm ya,
nasıl bir arkadaşlığınız vardı,tehdit edilecek yanı var mı?
Yani biz şirketten arkadaşız işte deyip çıkamaz mısın içinden?
Ne yaşandıki tehdit edecek.
Sinir olurum böyle psikopatlara yaa

tatlım ben hoşlandığını bılıyodum konustuk ama evlı oldugunu bılmıyodum öğrenınce bıraktım tehdıt edecek bısı yok ama erkek arkadasınla ılgılı bı kız arasa ve abuk sabuk seyler dese sen nedusursun yada ne hıssedersın bıde bunu erkek gozuyle dusun erkek olsam neyse bana sarıldığın gunu unutmuyorum dıye msaj cektı sok oldum bu mesajları o yanında olacagı zamanlarda cekerım dıyo aslında zaten tufan yoktu onunla konusurken ama tufan anlamaz

Sen bununla konuşurken nişanlı değildin yani,o zaman sıkıntı yapacak bişe yok.
Selam verdiğin ilk erkeğin kendi olmadığını biliyordur nişanlın.
Ayrıca benim öyle bi düşüncem yok sadece arkadaş olarak görüyordum,hoşlandığını anladığımda görüşmeyi kestim zaten de.
Evli adamla ne işim olur,beni rahatsız ediyor de.
Zamanındada hiç bu gözle bakmadığını,rahatsız olduğun iin görüşmey kestiğini söyle.
Numara değiştirsen bile sana bir şekile ulaşırsa durum kötü olur. Anlatman lazım gibi geldi bana,sonra sakladın diye başına bela olur.
Demekki saklayacak bişe var,neden korktunda sakladın demez mi?

doğru söylüyosun da tufan çok pimpirikli nie arıyo bence bişi oldu beni çok sıkıştıracak ben istiyorum ki bi yol bulıyım ona anlatacak bişi oda anlasın ve beni aramasın ama yok aklım çok karışık tufan normal değil ki bu konularda başım çatlıyo miğdeme vurdu sinir artık dayanacak şeyde değilim offff.

Numaranı değiştirdiğinde onun seninle bütün bağlantısını kesmiş olacak mısın?
Başka bir şekilde ulaşabilir mi sana?
Hani uygun bir tarife bulmuş gibi yapsak:26:

Eylülcüm acil çıkmam lazım,
konuşuruz bu konuyu çok sıkma canını.
Hep var böyle pislik erkekler,aslında anlayışla karşılamalı nişanlın ama başa gelince sinirli oluyorlar işte.

Ötekinin ağzının burnunun yerini değiştirecen o olacak işte,adi pislik,evliyken yaptığına bak.

arkadaşım bence nişanlına ver numarasını
hayatım beni numaradan arayıp rahatsız ediyorlar nişanlıyım dedim ama dinlemedi de
eskiden tanıyordum evliymiş hiç bir alakam olmadı
manyak manyak mesajlar çekiyor de göster hatta korkuyorum de,
bence söylemek zorundasın nişanlın halleder öteki adamı zaten böylede olması gerekir
ilişkiniz zor bir sınavdan geçecek ama söylemessen kendin halletmeye çalışırsan kayberdesin gibime geliyor
aşırı kıskanç galiba nişanlın
bide sana bişey söylücem ama nasıl söylesem bilemiyorumla başlama işte ozaman şüphelenir

öğlen yemeğimi yedim birtabak taze fasulye, 2 dilim ekmeğin kenarları (içini kayrama yedirdim) yoğurt birazda kavun
çok değil dimi
önemli olan akşam zaten

Kızlar doğru söylüyor nişanlından saklarsan hiç ummadığın bir anda ortaya çıkabilir.Hem şöyle bir durum da var,o senin evleneceğin adam olacaksa sana inanması,güvenmesi gerek.:44:Bence de bu konuyu onunla paylaşmalısın.

Benim ne yaptığıma gelelim.
Havuzun bir ucundan diğer ucuna 17 kez gittim (bu benim sayabildiğim kısmı yüzmeye başladığımda aklıma gelmedi,ortalarına doğru saymaya başladım.).Her gece de uyumadan önce 30 düz mekik,10 ters mekik çekiyorum.tartı akşam 67,sabak 67,5 gösteriyor.Anneme trambolin meselesini açtım,ilk başta dalga geçiyorum sandı,sonra da evimizin yakınındaki tramboline git deyip beni makaraya aldı hayır sadece çocuklar olmasa bende gider zıp zıp zıplarım valla

Bir de yemeğimden bahsedeyim:

Sabah dersaneye gitmek için 7:30 da kalkıyorum ve kahvaltımı ediyorum.Bugün kahvaltıda tam çeyrek somunu löp löp götürdüm,ama çok erken bir saatte yedim.(Yemezsem beynim çalışmaz dururmuş mazallah,biz de yavrusuna kıyamayan klasik anne porsiyonunu yemek zorunda kaldık ) Öğlen bir beyaz çikolatalı gofret,ara öğünde de 1 kase yoğurt yedim.Pek muhteşem olmadı farkındayım Topiğe daha sık uğramaya çalışacağım ama öğlene kadar dersane,öğleden sonra ders,akşam da yüzme olunca tam yetiştiremiyorum,öpüldünüz

Son düzenleme:

sürekli yüzme imkanı süpermiş canım, faydasını görürsün eminim
ama gofret daha çok acıktırır akşam yemeğinde kaçırma sonra

öğlen yemeğimi yedim birtabak taze fasulye, 2 dilim ekmeğin kenarları (içini kayrama yedirdim) yoğurt birazda kavun
çok değil dimi
önemli olan akşam zaten
Benimde öğle yemeğim aynı ama ekmeksiz :)

somun ekmek ve çikolatalı gofret hiç diyet yapan biri konuşuyor gibi değil

puding yaptım oğluşa, yarım kasecik yiyebilirmiyim kızlar ?
akşam yemeği olarak ekmeksiz mercimek çorbası ve salata yicem
Ye tabiki canım,tubiş ona uygun bir ceza bulur nasıl olsa :)

ama bana paylaşım katılım gir gir dersiniz
kimseler yok forumda :)
Öyle arada sırada bi gelirsen denk gelmemen normal şekerim :)

Kahvaltı

maden suyu
domates,salatalık,nane,yeşil biber,beyaz peynir,2 zeytin,1 bardak çay

ara
türk kahvesi

öğle
taze fasulye ve yoğurt

akşam
1 avuç antep fıstığı ve maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…