Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar kotonda indirim vardı minicik bi şort aldıııım
Bütün kış gözümde kalmıştıda yakıştıramamıştım.Hazır bulmuşken aldım,40 beden.
Bacaklarım nasıl dolma gibi duruyor,bide mağazanın o loş ışıklarında selülitler dalgalar nasılda belli oluyor yaaa
Evde denedim daha normal durdu:)
Şortu kışın seviyorum ben,klasik bir model,beyaz gömlekle platform ayakkabıyla çok şık duruyor,bende o şık görüntüye kavuşursam giyip fotomu koyarım kışa :)

Benim bu bacakları sıkılaştırmam gerek
Kalın olmasını bile kabul edecem ama bu gevşeklik,dalgalanmalar,sallanmalar,selülit oooof

selülite hani eskiden vardı masaj kemeri vibro shapemi ne o çok iyi geliyor bacaklara tutunca
gevşeklik içinde elma sirkesi bacaklarına sür ama kuruyana kadar beklicen o kısmı biraz sorun , kuruyunca normal banyoda yıkancan
en etkili sıkılaştırıcı

bekarken yapıyordum ama çocuk olunca bişey yapılmyor masaj yapsam gelir kablosunu çeker
ama sirkeyi o uyurken falan yapabilirim bak

bunlarla doydunmu canım sen ?

Doydum valla,fazla bile yiyorum artık :)

Sirkeyi yeni duyuyorum canım,deneyim ben bunu

Belli bir süre yapmak gerekiyor mu yoksa sürekli mi?

O masaj aletinden vardı bende ama senelrdir gözümün önünde değil,hiç iyi gelmemişti bana. Birde kablosu çekilecek bişeyde değildi.
Bir masaj aleti daha var bizde acaba ondan mı bahsediyorsun bilemedimki:26:
Dediğinin bir fotosu var mı canım?

selam kızlar döndüm nişandan ve inanılmaz yoruldum

bugünkü menüm çok az ama mecburdum normal bi gün değildi

sabah 1 dilim ekmek + 1 bardak light süt
ara: 1 avuç leblebi
öğlen: yoğurtlu makarna (yağsız) bir küçük tabak
ara: yarım paket light çubuk (0.2 gram yağ)
akşam yiyecek vakit bulamadım sadece yarım dilim baklava yedim nişanda ikram ettiler

beni de aranıza alırmısınz
1 hafta önce diyetime 84.6 kg ile başladım suan 82.6 kg yim hedefim hafta da 2 kilo verip ekim sonu gibi 6 lı rakamları görmek protein diyeti uyguluyorum

haaa bu arada ufacık bir parça nişan kurdelesi yuttum
kızlar ben yatıyorum kendinize iyi bakın yarın diyetisyenden dönünce yazarım şişliğim biraz indi gibi ama inşallah vermiş olurum öptümm

Hemen bugün yaptıklarımı yazayım o zaman :)

Bugün yediklerim ve yaptıklarım

sabah : kepek ekmekli sandviçin içine domates peynir salatalık yanındada yarım bardak süt

ara : 1 kuru kayısı

öğle : Spor salonundaydım birşey yiyemedim

ara : 2 kuru kayısı

aksam: aksam yemeğimi 17:00 da yedim 2 parça tavuk haşlama 1 kaşık pilav 1 kaşık barbunya

ara : kivi

3 buçuk litre su içtim

spor salonunda 2 buçuk saat fitnees yaptım

sirkeyle ilgili banyo öncesi yapıyordum ben, iki kereden sonra farkı hissediyorsun zaten, düzenli yaparsan daha iyi olur bende başlıcam tekrar masaj aletide önemli olan o su toplamalarını dağıtması, elektrik süpürgesini bile kullananlar varmış,
evdeki herhangi bir masaj aleti olur bence
bendekinin resmini bulabilirsem eklerim

gayet az yemişsin canım, resminede baktım çok hoşsun, kilo verdikçe dahada güzel olursun

1 hafta önce diyetime 84.6 kg ile başladım suan 82.6 kg yim hedefim hafta da 2 kilo verip ekim sonu gibi 6 lı rakamları görmek protein diyeti uyguluyorum
hoşgeldin canım

çok güzel bir menü bence

ben kaçırdım biraz bu akşam
yarın şu düğünüde atlatayım daha sıkı sarılcam diyete ve spora
sizin menülerinizden kopya çekmeyi düşünüyorum

puding yaptım oğluşa, yarım kasecik yiyebilirmiyim kızlar ?
akşam yemeği olarak ekmeksiz mercimek çorbası ve salata yicem

bende özledim puding yemeği offf dün benim yaptıklarımı yazıcam cıkıcam ve bugun girmiycem ben cunku offfffff korkuyorum çok kızacaksınız.

Kahvaltı

maden suyu
domates,salatalık,nane,yeşil biber,beyaz peynir,2 zeytin,1 bardak çay

ara
türk kahvesi

öğle
taze fasulye ve yoğurt

akşam
1 avuç antep fıstığı ve maden suyu

ayyyy ne güzel ohhhh süper bi menü

bende beğenirim alcam şort felan opak çorap topuklu ayakkabı süper. ya selülit için soğuk sus tutmak iyi geliyoda dayanılmıyo ki

eğer bide ohhhh oynadıysan tamamdır gitmiştir oda.

kızlar bugünkü halimi paylaştım inceldikçe yeni resim paylaşacam

ben hemencecik bakım

bol bol katılım sağlayacaksan tabiki buyur hoşgeldin :)

kım kım kım geldi

aman hoş geldinnnnnn şekerim.

sabah
azcık domates peynir ekmeğin ucu açık çay

öğlen
patates oturtma
yoğurt çorbası

ara
ben bi tane kare çikolatanın yarısını yedim antep fıstıklı bitter:26:

akşam
tarhana çorbası

ben paylaştım hadi bakın bakalım

kına için olan kiyafeti beğendim. gelinlikte çok güzel. ama dügünün mekanına göre bi gelinlik seç bence. mesela ben salonda yapmıştım düğünü. ve benim gelinliğimin azıcık bir kuyruğu vardı. oynarken falan biraz zorlanmıştım.

mobilyaları da paylaştım bakın bakalım hayde

bu düğün hazırlıkları aşaması çok güzel bir dönem ya. ben bu dönemde 5 kilo vermiştim koşuşturmaktan. hemde hiçbişey yapmadan. düğüne 3 gün var gelinlik hazırdı ama bi baktım. biraz bollaşmış. ufak bi ayar çekmiştik gelinliğe.

bence nişanlına tatlı dille anlatman lazım. sonuçta ondan önce olan bişey. sonradan başka türlü şekillerde duyması hiç hoş olmaz canım.

yüzme imkanının olması çok güzel bişey. beyaz çikolatalı gofret pek bi diyetmiş gibi değil sankim. benim canım çok çikolata istediğinde hani diyet çikolatalar var. pikolata diye. ondan yiyorum.

puding yaptım oğluşa, yarım kasecik yiyebilirmiyim kızlar ?
akşam yemeği olarak ekmeksiz mercimek çorbası ve salata yicem

yiyemezsin dicem ama geç mi kaldım acaba

Kahvaltı

maden suyu
domates,salatalık,nane,yeşil biber,beyaz peynir,2 zeytin,1 bardak çay

ara
türk kahvesi

öğle
taze fasulye ve yoğurt

akşam
1 avuç antep fıstığı ve maden suyu

ben bi keresinden sabah kahvaltıda maden suyu içmiştim. bütün gün mide ağrısından duramamıştım.

kızlar bugünkü halimi paylaştım inceldikçe yeni resim paylaşacam

kırmızılar içinde çok hoş görünüyorsun bence. benimde aklımda aslında. verdiğim her beş kiloda fotoğraf çekinicem.

hoşgeldin canım.

haaa bu arada ufacık bir parça nişan kurdelesi yuttum
kızlar ben yatıyorum kendinize iyi bakın yarın diyetisyenden dönünce yazarım şişliğim biraz indi gibi ama inşallah vermiş olurum öptümm

acaba nişan kurdelesinin kalorisi kaç. bozmaz herhalde diyetini..

günaydın herkese,

dün o kadar yoğun bi gündü hiç giremedim. beyannemelerden sorumlu arkadaş izne çıkacak. daha hiçbir beyannameyi hazırlamadığı gibi dünya kadar faturayı işlememiş. onları yetiştirmeye çalıştım.
bi de ilk kez böyle toplu alıntıyla mesaj yazıyorum. inşallah olmuştur.

günaydın canım..
bu çikolata için sanırım sana tubiş ceza verecek ...

kesin o zaten canım benim offf ben söyliyim 50 mekik 5 katlı bina 2 merdivenden on kere 2 2 cıkarım

eğer nikah olur akşam eğlenceye gidersek o gelınlık olsun istiyorum ama yok düğün olursa o zaman da aynı ust aynı alt ama kabarık modelı olur herhalde

o kare kare olan bitter çikolataların 1 karesinde 30 kalori varmış. 10 kare yemiş olsan 300 kalori.. ay ne ince hesap yaptım şimdi. başka şey olsa aklımı çalıştırmam böle.. :)

gelinliğin üstü çok güzel. artık alt kısmınıda mekana göre belirlersin dediğin gibi..

bugün cumartesi ve benim masa toplama günüm. bütün bir haftanın dağınıklığını bir günde anca toplayabiliyorum.
ama bi yerde okudum. dağınık insanlar çok zeki oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…