- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Kahvaltı
maden suyu
domates,salatalık,nane,yeşil biber,beyaz peynir,2 zeytin,1 bardak çay
ara
türk kahvesi
öğle
taze fasulye ve yoğurt
akşam
1 avuç antep fıstığı ve maden suyu
bunlarla doydunmu canım sen ?
selülite hani eskiden vardı masaj kemeri vibro shapemi ne o çok iyi geliyor bacaklara tutunca
gevşeklik içinde elma sirkesi bacaklarına sür ama kuruyana kadar beklicen o kısmı biraz sorun , kuruyunca normal banyoda yıkancan
en etkili sıkılaştırıcı
bekarken yapıyordum ama çocuk olunca bişey yapılmyor masaj yapsam gelir kablosunu çeker
ama sirkeyi o uyurken falan yapabilirim bak
bol bol katılım sağlayacaksan tabiki buyur hoşgeldin :)beni de aranıza alırmısınz
1 hafta önce diyetime 84.6 kg ile başladım suan 82.6 kg yim hedefim hafta da 2 kilo verip ekim sonu gibi 6 lı rakamları görmek protein diyeti uyguluyorum
haaa bu arada ufacık bir parça nişan kurdelesi yuttumselam kızlar döndüm nişandan ve inanılmaz yoruldum
bugünkü menüm çok az ama mecburdum normal bi gün değildi
sabah 1 dilim ekmek + 1 bardak light süt
ara: 1 avuç leblebi
öğlen: yoğurtlu makarna (yağsız) bir küçük tabak
ara: yarım paket light çubuk (0.2 gram yağ)
akşam yiyecek vakit bulamadım sadece yarım dilim baklava yedim nişanda ikram ettiler
sirkeyle ilgili banyo öncesi yapıyordum ben, iki kereden sonra farkı hissediyorsun zaten, düzenli yaparsan daha iyi olur bende başlıcam tekrar masaj aletide önemli olan o su toplamalarını dağıtması, elektrik süpürgesini bile kullananlar varmış,Doydum valla,fazla bile yiyorum artık :)
Sirkeyi yeni duyuyorum canım,deneyim ben bunu
Belli bir süre yapmak gerekiyor mu yoksa sürekli mi?
O masaj aletinden vardı bende ama senelrdir gözümün önünde değil,hiç iyi gelmemişti bana. Birde kablosu çekilecek bişeyde değildi.
Bir masaj aleti daha var bizde acaba ondan mı bahsediyorsun bilemedimki:26:
Dediğinin bir fotosu var mı canım?
gayet az yemişsin canım, resminede baktım çok hoşsun, kilo verdikçe dahada güzel olursunselam kızlar döndüm nişandan ve inanılmaz yoruldum
akşam yiyecek vakit bulamadım sadece yarım dilim baklava yedim nişanda ikram ettiler
hoşgeldin canımbeni de aranıza alırmısınz
1 hafta önce diyetime 84.6 kg ile başladım suan 82.6 kg yim hedefim hafta da 2 kilo verip ekim sonu gibi 6 lı rakamları görmek protein diyeti uyguluyorum
çok güzel bir menü benceHemen bugün yaptıklarımı yazayım o zaman :)
Bugün yediklerim ve yaptıklarım
sabah : kepek ekmekli sandviçin içine domates peynir salatalık yanındada yarım bardak süt
ara : 1 kuru kayısı
öğle : Spor salonundaydım birşey yiyemedim
ara : 2 kuru kayısı
aksam: aksam yemeğimi 17:00 da yedim 2 parça tavuk haşlama 1 kaşık pilav 1 kaşık barbunya
ara : kivi
3 buçuk litre su içtim
spor salonunda 2 buçuk saat fitnees yaptım
puding yaptım oğluşa, yarım kasecik yiyebilirmiyim kızlar ?
akşam yemeği olarak ekmeksiz mercimek çorbası ve salata yicem
Kahvaltı
maden suyu
ara
türk kahvesi
öğle
taze fasulye ve yoğurt
akşam
Kızlar kotonda indirim vardı minicik bi şort aldıııım
Bütün kış gözümde kalmıştıda yakıştıramamıştım.Hazır bulmuşken aldım,40 beden.
Bacaklarım nasıl dolma gibi duruyor,bide mağazanın o loş ışıklarında selülitler dalgalar nasılda belli oluyor yaaa
Evde denedim daha normal durdu:)
Şortu kışın seviyorum ben,klasik bir model,beyaz gömlekle platform ayakkabıyla çok şık duruyor,bende o şık görüntüye kavuşursam giyip fotomu koyarım kışa :)
Benim bu bacakları sıkılaştırmam gerek
Kalın olmasını bile kabul edecem ama bu gevşeklik,dalgalanmalar,sallanmalar,selülit oooof
selam kızlar döndüm nişandan ve inanılmaz yoruldum
kızlar bugünkü halimi paylaştım inceldikçe yeni resim paylaşacam
bol bol katılım sağlayacaksan tabiki buyur hoşgeldin :)
Hemen bugün yaptıklarımı yazayım o zaman :)
Bugün yediklerim ve yaptıklarım
sabah : kepek ekmekli sandviçin içine domates peynir salatalık yanındada yarım bardak süt
ara : 1 kuru kayısı
öğle : Spor salonundaydım birşey yiyemedim
ara : 2 kuru kayısı
aksam: aksam yemeğimi 17:00 da yedim 2 parça tavuk haşlama 1 kaşık pilav 1 kaşık barbunya
ara : kivi
3 buçuk litre su içtim
spor salonunda 2 buçuk saat fitnees yaptım
ben paylaştım hadi bakın bakalım
mobilyaları da paylaştım bakın bakalım hayde
benim için çok önemli 2 dk ayıra bilirmisiniz kızlar?
benim eski çalıştığım firmada bi cocuk vardı benden hoşlandığı belliydi arasıra konuşuyoduk felan ama öle aramızda bişi olmadı o arada ben bunun evli olduğunu öğrendim konuşmak istemedim o arada nişanlımla bişiler felan oldu işte ben hiç aramadım çocuk şimdi başıma bela oldu arayıp duruyo tehdit ediyo ama ben nişanlıma anlatamam anlamaz dinlemez atar nişanı cocuk bana cvp ver yoksa kotu seyler yaparım anlatırım sende görürsün diyo ben tufana anlatamam ama ben napıcam ?
hattımı değiştirmek istiyorum desem noldu diyecek sizce ne demeliyim hattımı değiştirsem en azından off nolur yardım edin huzur felan kalmadı bende
Kızlar doğru söylüyor nişanlından saklarsan hiç ummadığın bir anda ortaya çıkabilir.Hem şöyle bir durum da var,o senin evleneceğin adam olacaksa sana inanması,güvenmesi gerek.:44:Bence de bu konuyu onunla paylaşmalısın.
Benim ne yaptığıma gelelim.
Havuzun bir ucundan diğer ucuna 17 kez gittim (bu benim sayabildiğim kısmı yüzmeye başladığımda aklıma gelmedi,ortalarına doğru saymaya başladım.).Her gece de uyumadan önce 30 düz mekik,10 ters mekik çekiyorum.tartı akşam 67,sabak 67,5 gösteriyor.Anneme trambolin meselesini açtım,ilk başta dalga geçiyorum sandı,sonra da evimizin yakınındaki tramboline git deyip beni makaraya aldıhayır sadece çocuklar olmasa bende gider zıp zıp zıplarım valla
Bir de yemeğimden bahsedeyim:
Sabah dersaneye gitmek için 7:30 da kalkıyorum ve kahvaltımı ediyorum.Bugün kahvaltıda tam çeyrek somunu löp löp götürdüm,ama çok erken bir saatte yedim.(Yemezsem beynim çalışmaz dururmuş mazallah,biz de yavrusuna kıyamayan klasik anne porsiyonunu yemek zorunda kaldık) Öğlen bir beyaz çikolatalı gofret,ara öğünde de 1 kase yoğurt yedim.Pek muhteşem olmadı farkındayım Topiğe daha sık uğramaya çalışacağım ama öğlene kadar dersane,öğleden sonra ders,akşam da yüzme olunca tam yetiştiremiyorum,öpüldünüz
puding yaptım oğluşa, yarım kasecik yiyebilirmiyim kızlar ?
akşam yemeği olarak ekmeksiz mercimek çorbası ve salata yicem
Kahvaltı
maden suyu
ara
türk kahvesi
öğle
taze fasulye ve yoğurt
akşam
kızlar bugünkü halimi paylaştım inceldikçe yeni resim paylaşacam
beni de aranıza alırmısınz
haaa bu arada ufacık bir parça nişan kurdelesi yuttum
kızlar ben yatıyorum kendinize iyi bakın yarın diyetisyenden dönünce yazarım şişliğim biraz indi gibi ama inşallah vermiş olurum öptümm
sabah
azcık domates peynir ekmeğin ucu açık çay
öğlen
patates oturtma
yoğurt çorbası
ara
ben bi tane kare çikolatanın yarısını yedim antep fıstıklı bitter:26:
akşam
tarhana çorbası
günaydın canım..
bu çikolata için sanırım sana tubiş ceza verecek ...
kına için olan kiyafeti beğendim. gelinlikte çok güzel. ama dügünün mekanına göre bi gelinlik seç bence. mesela ben salonda yapmıştım düğünü. ve benim gelinliğimin azıcık bir kuyruğu vardı. oynarken falan biraz zorlanmıştım.
bu düğün hazırlıkları aşaması çok güzel bir dönem ya. ben bu dönemde 5 kilo vermiştim koşuşturmaktan. hemde hiçbişey yapmadan. düğüne 3 gün var gelinlik hazırdı ama bi baktım. biraz bollaşmış. ufak bi ayar çekmiştik gelinliğe.
bence nişanlına tatlı dille anlatman lazım. sonuçta ondan önce olan bişey. sonradan başka türlü şekillerde duyması hiç hoş olmaz canım.
yüzme imkanının olması çok güzel bişey. beyaz çikolatalı gofretpek bi diyetmiş gibi değil sankim. benim canım çok çikolata istediğinde hani diyet çikolatalar var. pikolata diye. ondan yiyorum.
yiyemezsin dicem ama geç mi kaldım acaba
ben bi keresinden sabah kahvaltıda maden suyu içmiştim. bütün gün mide ağrısından duramamıştım.
kırmızılar içinde çok hoş görünüyorsun bence. benimde aklımda aslında. verdiğim her beş kiloda fotoğraf çekinicem.
hoşgeldin canım.
acaba nişan kurdelesinin kalorisi kaç.bozmaz herhalde diyetini..
günaydın herkese,
dün o kadar yoğun bi gündü hiç giremedim. beyannemelerden sorumlu arkadaş izne çıkacak. daha hiçbir beyannameyi hazırlamadığı gibi dünya kadar faturayı işlememiş. onları yetiştirmeye çalıştım.
bi de ilk kez böyle toplu alıntıyla mesaj yazıyorum. inşallah olmuştur.
kesin o zaten canım benim offf ben söyliyim 50 mekik 5 katlı bina 2 merdivenden on kere 2 2 cıkarım
eğer nikah olur akşam eğlenceye gidersek o gelınlık olsun istiyorum ama yok düğün olursa o zaman da aynı ust aynı alt ama kabarık modelı olur herhalde
bugün cumartesi ve benim masa toplama günüm. bütün bir haftanın dağınıklığını bir günde anca toplayabiliyorum.
ama bi yerde okudum. dağınık insanlar çok zeki oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?