Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En azından kötü bi kaçamağın yok canım

kızlar bugünkü halimi paylaştım inceldikçe yeni resim paylaşacam
Ne ara inceldiğini anlamıcaz canım,su gibi geçecek zaman bi bakmışız tubiş incecik

beni de aranıza alırmısınz
1 hafta önce diyetime 84.6 kg ile başladım suan 82.6 kg yim hedefim hafta da 2 kilo verip ekim sonu gibi 6 lı rakamları görmek protein diyeti uyguluyorum
Hoşgeldiiiiin

haaa bu arada ufacık bir parça nişan kurdelesi yuttum
kızlar ben yatıyorum kendinize iyi bakın yarın diyetisyenden dönünce yazarım şişliğim biraz indi gibi ama inşallah vermiş olurum öptümm
Aman kurdeleden bende yutmuştum bi zamanlar,bak hala evdeyim :)

Ne güzel birgün geçirmişsin canım,menüde süper sporda.

Bu sirke işini denemeliyim canım,ama ben çok maymun iştahlıyım. Şu suna dumankayanın limonlu asprinli karışımı duruyor hala :)
İstikrar sağlayamıyorum maalesef,hemencecik etkisini gösteriverse ne var sanki :)

O çikolatanın acısı çıkacak biliyorsun değil mi :)

bugün cumartesi ve benim masa toplama günüm. bütün bir haftanın dağınıklığını bir günde anca toplayabiliyorum.
ama bi yerde okudum. dağınık insanlar çok zeki oluyormuş.

Bunun böyle bi açıklaması olmalıydı zaten,kesinlikle doğrudur :)

selam kızlar günaydın ben çıkıyorum önce göz doktoruna sonra diyetisyene gidecem. Eylülcüm sen çikolata yedin heee 150 tane mekik çekmezsen bu kilolar cuma gitmemiş olursa görüşcez senle bi de düğünün varmış benim düğünüm olsa bişey yemem herhalde geç kaldım görüşürüz öğleden sonra öptüm hepinizi

Kolay gelsin canım,diyetisyen kontrolün iyi geçer umarım

150 mekik harikaaa :))

o zaman benim zekam konusunda sıkıntı mı var ne ?

bi türlü derli toplu olamadığım için bu da benim bahanem oluyor

geçen hafta cumartesiyi arife günü diye tatil yapmışlardı ama tabi bir şartla bu cumartesi tam gün çalışılacaktı. şu ana kadar öle biliyormuşuz. şimdi de diyorlar ki çıkış saat 1 de.

ya bu patron kesimininde napıcağı belli olmuyor. saat 1'e beş varken şaka yaptık derlerse hiç şaşırmam doğrusu.

Gunaydın kızlar nasılsınızzz

kepek ekmekli sandwıçımı yıyorummm sonra spor salonuna fıtneesa gıdıcemmm:)

Canım seninle tanışamadık doğru dürüst,
ben takım lideriyim,Adım mine,Mersindeyim
27 yaşında uzatmalı öğrenciyim :)
Kortizon tedavisiyle kilo aldım birden ve takımla birlikte 8 kilo verdim.
Sende durumlar nasıl ?

Tubişcim şuan deneme sürecindeki arkadaşlarımız;

mutsuzmutlu
dgy
ebrugül
pinkpink
çiğdem

dgy'nin bir daha uğramayacağını düşünüyorum nedense,gelip bir açıklama yaptığını hatırlamıyorum,gözden kaçırmadım değil mi?

Cumaya kadar katılımlarında bir sorun olmazsa mutsuzmutlu ebrugül ve pinkpink listedeler

Çiğdemcim 2 haftalık bir deneme sürecin var canım,bu sürede katılımın ve diyetine bağlılığına bakıyoruz.
Bol bol takıma uğraman gerekiyor,menülerini yaptığın sporu paylaşıp diğer arkadaşların menüsüne yorum yapıyorsun
Günlük en az 5 paylaşım diyoruz ama fazlası göz çıkarmaz tabi :)
Deneme süresi üyenin katılımına görede değişen bi durum aslında,tubiş bir hafta sonra listeye girmişti ama 2 haftadan çok daha fazla deneme süresinde kalan arkadaşlarımızda var.

Listeye girene kadar katılıp sonrasında çekip gidenlerden olmayın lütfen,
sonra listede % 0 olarak kalıyorsunuz ve kilo versek bile takım olarak geride kalıyoruz

Son düzenleme:
Herkese günaydıııın.Bu sabah bir tartıya çıktım yine 68 .Dün akşam semizotlu,yağsız tuzsuz ama bol nar ekşili salata yedim,ardından da yüzdüm.Her akşam yüzüyorum,yediklerime dikkat ediyorum,bi gram veremiyorum.Dün saçıma sinemaki kürü yaptım,o kadar dehşet koktu ki sadece 3 saat dayanabildim (en az 4-5 saat olmalıydı).Öyle dehşet koktu ki mide bulantısından öleceğim sandım.Karışımı annemden gizli banyoda hazırladım,annem her banyoya girişinde burası hastane gibi kokuyor diyor Bugün de midem çok rahatsız,o yüzden günümü 1 kase yoğurt ve 1 salata ile geçiştirmeyi düşünüyorum.Pek sağlıklı görünmüyor ama başka türlü ağır bir yemeğe de dayanamam gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…