- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
En azından kötü bi kaçamağın yok canımselam kızlar döndüm nişandan ve inanılmaz yoruldum
bugünkü menüm çok az ama mecburdum normal bi gün değildi
sabah 1 dilim ekmek + 1 bardak light süt
ara: 1 avuç leblebi
öğlen: yoğurtlu makarna (yağsız) bir küçük tabak
ara: yarım paket light çubuk (0.2 gram yağ)
akşam yiyecek vakit bulamadım sadece yarım dilim baklava yedim nişanda ikram ettiler
Ne ara inceldiğini anlamıcaz canım,su gibi geçecek zaman bi bakmışız tubiş incecikkızlar bugünkü halimi paylaştım inceldikçe yeni resim paylaşacam
Hoşgeldiiiiinbeni de aranıza alırmısınz
1 hafta önce diyetime 84.6 kg ile başladım suan 82.6 kg yim hedefim hafta da 2 kilo verip ekim sonu gibi 6 lı rakamları görmek protein diyeti uyguluyorum
Aman kurdeleden bende yutmuştum bi zamanlar,bak hala evdeyim :)haaa bu arada ufacık bir parça nişan kurdelesi yuttum
kızlar ben yatıyorum kendinize iyi bakın yarın diyetisyenden dönünce yazarım şişliğim biraz indi gibi ama inşallah vermiş olurum öptümm
Hemen bugün yaptıklarımı yazayım o zaman :)
Bugün yediklerim ve yaptıklarım
sabah : kepek ekmekli sandviçin içine domates peynir salatalık yanındada yarım bardak süt
ara : 1 kuru kayısı
öğle : Spor salonundaydım birşey yiyemedim
ara : 2 kuru kayısı
aksam: aksam yemeğimi 17:00 da yedim 2 parça tavuk haşlama 1 kaşık pilav 1 kaşık barbunya
ara : kivi
3 buçuk litre su içtim
spor salonunda 2 buçuk saat fitnees yaptım
Bu sirke işini denemeliyim canım,ama ben çok maymun iştahlıyım. Şu suna dumankayanın limonlu asprinli karışımı duruyor hala :)sirkeyle ilgili banyo öncesi yapıyordum ben, iki kereden sonra farkı hissediyorsun zaten, düzenli yaparsan daha iyi olur bende başlıcam tekrar masaj aletide önemli olan o su toplamalarını dağıtması, elektrik süpürgesini bile kullananlar varmış,
evdeki herhangi bir masaj aleti olur bence
bendekinin resmini bulabilirsem eklerim
O çikolatanın acısı çıkacak biliyorsun değil mi :)sabah
azcık domates peynir ekmeğin ucu açık çay
öğlen
patates oturtma
yoğurt çorbası
ara
ben bi tane kare çikolatanın yarısını yedim antep fıstıklı bitter:26:
akşam
tarhana çorbası
bugün cumartesi ve benim masa toplama günüm. bütün bir haftanın dağınıklığını bir günde anca toplayabiliyorum.
ama bi yerde okudum. dağınık insanlar çok zeki oluyormuş.
selam kızlar günaydın ben çıkıyorum önce göz doktoruna sonra diyetisyene gidecem. Eylülcüm sen çikolata yedin heee 150 tane mekik çekmezsen bu kilolar cuma gitmemiş olursa görüşcez senle bi de düğünün varmış benim düğünüm olsa bişey yemem herhaldeBu sirke işini denemeliyim canım,ama ben çok maymun iştahlıyım. Şu suna dumankayanın limonlu asprinli karışımı duruyor hala :)
İstikrar sağlayamıyorum maalesef,hemencecik etkisini gösteriverse ne var sanki :)
O çikolatanın acısı çıkacak biliyorsun değil mi :)
Bunun böyle bi açıklaması olmalıydı zaten,kesinlikle doğrudur :)
selam kızlar günaydın ben çıkıyorum önce göz doktoruna sonra diyetisyene gidecem. Eylülcüm sen çikolata yedin heee 150 tane mekik çekmezsen bu kilolar cuma gitmemiş olursa görüşcez senle bi de düğünün varmış benim düğünüm olsa bişey yemem herhaldegeç kaldım görüşürüz öğleden sonra öptüm hepinizi
Kolay gelsin canım,diyetisyen kontrolün iyi geçer umarım
150 mekik harikaaa :))
o zaman benim zekam konusunda sıkıntı mı var ne ?
Bu sirke işini denemeliyim canım,ama ben çok maymun iştahlıyım. Şu suna dumankayanın limonlu asprinli karışımı duruyor hala :)
İstikrar sağlayamıyorum maalesef,hemencecik etkisini gösteriverse ne var sanki :)
O çikolatanın acısı çıkacak biliyorsun değil mi :)
Bunun böyle bi açıklaması olmalıydı zaten,kesinlikle doğrudur :)
Gunaydın kızlar nasılsınızzz
kepek ekmekli sandwıçımı yıyorummm sonra spor salonuna fıtneesa gıdıcemmm:)
Hani nerde
bi ara baktım adı yazıyodu ama yok ben isminin mine olduğunu bilmiyodum çok güzelmiş ismin
ben 2 adet fotoğrafçı buldum bi bakarmısnız sitelerine rica etsem kuzumun yeri odası hazırda fotoğraf için bu bayanlardan birini de çağırsam olur.
Dilek Telcioğlu Wedding photography , Düğün fotoğrafçılığı
Buket's Photography
ikisinede bakın olur mu?
ben 2 adet fotoğrafçı buldum bi bakarmısnız sitelerine rica etsem kuzumun yeri odası hazırda fotoğraf için bu bayanlardan birini de çağırsam olur.
Dilek Telcioğlu Wedding photography , Düğün fotoğrafçılığı
Buket's Photography
ikisinede bakın olur mu?
düğüne gelip fotoğraf çekmiycekmisin?Kuzum derken?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?