Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şaka dimi prensesperi gelmiş

bi ara baktım adı yazıyodu ama yok ben isminin mine olduğunu bilmiyodum çok güzelmiş ismin

merhaba kızlar

yok buradayım sabah selam yazacaktım.ama iş geldi sayfa açık kaldı bir türlü yazamadım.nickim asılı kalmıs sayfada

nasılsınız canlar??bayramı kilo almadan atlattım şükürler olsun.sizlerde durumlar nasıl

ben demiştim ben demiştim gelmiş işte napıyosun çok özledik nasılsın gelcekmisin artık sende

O kürü bende yapmıştım geçen kış,başım 5 saat sılak kalınca sinüzitim bi felaket oldu ki anlatamam.
aylarca çektim sonrasında,asla saıma maske falan yapmam artık :)

düğüne gelip fotoğraf çekmiycekmisin?
Ben çekerim canım,kuzumun yeni odası derken o kuzuyu anlamadım :) Ne için şimdi bu otoğrafçılar?

Hoşgeldin canım,
bayramda bende hiç kaçamak yapmadım ama şişkinliğim olduğu için tartılmıyorum :) Muhtelemen vermişimdir.
kpss sonuçların nasıl canım,umur var mı?

kuzumun odası derken sen gelırsen bızde kalman için yerin hazır diye ben f,kir edinmek için fiyat konusunda felan ondan fotoğrafçılara bakıyorum tatlım.

Hoşgeldin canım,
bayramda bende hiç kaçamak yapmadım ama şişkinliğim olduğu için tartılmıyorum :) Muhtelemen vermişimdir.
kpss sonuçların nasıl canım,umur var mı?

hoşbulduk tatlım

vermişsindir tabiki bu şişlikler öldürecek bizi ya :44: havalardan mı bilmem.konya bir sıcak bir soguk :44:

kpss den 65 aldım.buna da şükür diyorum.bakalım.tercih yapacagım.nasipse bu puanlada olur bişeyler

kuzumun odası derken sen gelırsen bızde kalman için yerin hazır diye ben f,kir edinmek için fiyat konusunda felan ondan fotoğrafçılara bakıyorum tatlım.

Ay nasıl bri karışıklıktır bu :)
Şöyle gibi bişey anladım, hani bir çocuk odası falan hazırlarda çekim yaptırırlar ya :) Kuzumun odası hazır,hangi fotoğrafçıyı ağırsam gibi :)

Neyse çok karışmış :)

65 iyi galiba canım,etrafımda çok enteresan puanlar var :)
Nasipse olur dediğin gibi,İnşallah gönlüne göre versin Rabbim.
Bende Konya'ya geliyorum 2 hafta sonra :)

yok yok hani seni misafir etmek için odan hazır belki devrik cümle felan kurmuşumdur şekerim

Günaydın kızlar sabahın 8'inde kalktım çarşıdan gelir gelmez uyuyakalmışım bugün . dün yorgunlukla ne yaptığımın farkında değildim yanlışlıkla lenslerimi lavaboya döktüm kutunun içinde lens olduğunun farkında değildim neyseki süresi bitmek üzereydi. bugün göz doktorundan randevu aldım numara ilerlememiş. lens siparişi verdim bi de gözlük yaptırdım. diyetisyene de gittim 82.8 geldim geçen hafta 83.8'dim. 1 kg vermişim ama malesef bu hafta yağdan hiç gitmemiş doktor biraz daha fazla hareket önerdi trambolin olayını anlattım. hala gelmedi sen dene beğenirsen ben de alayım dedi hoşuna gitti

ben bir geçmişi okuyayım geliyorum bu arada fotolara yaptığınız güzel yorumlara çok teşekkürler

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar nasılsınızzz

kepek ekmekli sandwıçımı yıyorummm sonra spor salonuna fıtneesa gıdıcemmm:)
aramıza hoşgeldin spor salonu nasıl ben yazılayım dedim sonra gitmeye üşenirim diye hiç başlamadım

oldu o zaman görüşürüz iyi bakın kendinize
umarım çektin o mekikleri kızıyorum bak

En azından kötü bi kaçamağın yok canım
Ne ara inceldiğini anlamıcaz canım,su gibi geçecek zaman bi bakmışız tubiş incecik
Aman kurdeleden bende yutmuştum bi zamanlar,bak hala evdeyim :)
Valla kaçamak falan yok ama 1 gram bile yağdan gitmemiş giden sudan gitmiş 1 kg kadar ama ben 3 gündür wc ile buluşamadım inşallahhhhh incecik olcaz o fotoları da göstercem size sonra da nişan düğün bıktım artık yalnızlıktan

Kolay gelsin canım,diyetisyen kontrolün iyi geçer umarım

150 mekik harikaaa :))
umarım çeker mekikleri

Ben de kendimi tanıtayım Çiğdem'e. 25 yaşında memurum, ben de Mersindeyim 87.5 ile başladım 3 hafta geçti şimdi 82.8'im. Veee bekarım aklında bulunsun

canım Dgy gelmedi, geleceğini de pek sanmıyorum. mutsuzmutlu, ebrugül ve pink pink hadi iyi kilo verin bu hafta derece yapalım şöööyle bir

kuzu bu hafta bildirim yapılmadı ya 31 ağustos bildiriminde kilo ikiye mi bölünecek? Bölünmezse ben uçarım 84 bildirmiştik şu an 82.8'im

canım ara sıra duraklamalar olsa da moralini bozma ve devam et, bir anda gider. bünye bazen duraklamaya geçiyor sonra yola geliyor

öyle oldu gerçekten alışverişteydim k bakmayın yemeğimi yiyip döneceğim hemen :) bugünkü listemi de yazmadım onunla birlikte kndimide tanıtacağım

65 iyi galiba canım,etrafımda çok enteresan puanlar var :)
Nasipse olur dediğin gibi,İnşallah gönlüne göre versin Rabbim.
Bende Konya'ya geliyorum 2 hafta sonra :)

hayırlısı canım bu kadarını bile beklemiyordum

aa neden geliyorsun ne kadar kalacaksın?

Heeey ben geldim :) çok yeniyim sanki..Beni grubunuza aldığınız için çoo..k teşekkür ederim :)

hoşgeldin takıma keyifle sağlıkla gönlündeki kiloya ulaşırsın insallah

Kızlar ben bu arada 9'lu zayıflama çayını aldım az önce içeyim dedim içtim de tadı kötü ama ilaç niyetine içtim şu an buram buram terliyorum ve karşımda vantilatör çalışıyor bişeyler oldu hiçbişey yemek istemiyorum ki akşam yemeğimi yememiştim henüzzz canım istemiyor ama yemezsem de diyetisyen kızar of napsam ki azıcık zorlayıp yiyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…