şaka dimi prensesperi gelmiş
Hani nerde
bi ara baktım adı yazıyodu ama yok ben isminin mine olduğunu bilmiyodum çok güzelmiş ismin
merhaba kızlar
yok buradayımsabah selam yazacaktım.ama iş geldi sayfa açık kaldı bir türlü yazamadım.nickim asılı kalmıs sayfada
nasılsınız canlar??bayramı kilo almadan atlattım şükürler olsun.sizlerde durumlar nasıl
ben demiştim ben demiştim gelmiş işte napıyosun çok özledik nasılsın gelcekmisin artık sende
Herkese günaydıııın.Bu sabah bir tartıya çıktım yine 68.Dün akşam semizotlu,yağsız tuzsuz ama bol nar ekşili salata yedim,ardından da yüzdüm.Her akşam yüzüyorum,yediklerime dikkat ediyorum,bi gram veremiyorum.Dün saçıma sinemaki kürü yaptım,o kadar dehşet koktu ki sadece 3 saat dayanabildim (en az 4-5 saat olmalıydı).Öyle dehşet koktu ki mide bulantısından öleceğim sandım.Karışımı annemden gizli banyoda hazırladım,annem her banyoya girişinde burası hastane gibi kokuyor diyor Bugün de midem çok rahatsız,o yüzden günümü 1 kase yoğurt ve 1 salata ile geçiştirmeyi düşünüyorum.Pek sağlıklı görünmüyor ama başka türlü ağır bir yemeğe de dayanamam gibi.
Ben çekerim canım,kuzumun yeni odası derken o kuzuyu anlamadım :) Ne için şimdi bu otoğrafçılar?düğüne gelip fotoğraf çekmiycekmisin?
merhaba kızlar
yok buradayımsabah selam yazacaktım.ama iş geldi sayfa açık kaldı bir türlü yazamadım.nickim asılı kalmıs sayfada
nasılsınız canlar??bayramı kilo almadan atlattım şükürler olsun.sizlerde durumlar nasıl
O kürü bende yapmıştım geçen kış,başım 5 saat sılak kalınca sinüzitim bi felaket oldu ki anlatamam.
aylarca çektim sonrasında,asla saıma maske falan yapmam artık :)
Ben çekerim canım,kuzumun yeni odası derken o kuzuyu anlamadım :) Ne için şimdi bu otoğrafçılar?
Hoşgeldin canım,
bayramda bende hiç kaçamak yapmadım ama şişkinliğim olduğu için tartılmıyorum :) Muhtelemen vermişimdir.
kpss sonuçların nasıl canım,umur var mı?
Hoşgeldin canım,
bayramda bende hiç kaçamak yapmadım ama şişkinliğim olduğu için tartılmıyorum :) Muhtelemen vermişimdir.
kpss sonuçların nasıl canım,umur var mı?
kuzumun odası derken sen gelırsen bızde kalman için yerin hazır diye ben f,kir edinmek için fiyat konusunda felan ondan fotoğrafçılara bakıyorum tatlım.
kuzumun odası derken sen gelırsen bızde kalman için yerin hazır diye ben f,kir edinmek için fiyat konusunda felan ondan fotoğrafçılara bakıyorum tatlım.
hoşbulduk tatlım
vermişsindir tabikibu şişlikler öldürecek bizi ya :44: havalardan mı bilmem.konya bir sıcak bir soguk :44:
kpss den 65 aldım.buna da şükür diyorum.bakalım.tercih yapacagım.nasipse bu puanlada olur bişeyler
Ay nasıl bri karışıklıktır bu :)
Şöyle gibi bişey anladım, hani bir çocuk odası falan hazırlarda çekim yaptırırlar ya :) Kuzumun odası hazır,hangi fotoğrafçıyı ağırsam gibi :)
Neyse çok karışmış :)
65 iyi galiba canım,etrafımda çok enteresan puanlar var :)
Nasipse olur dediğin gibi,İnşallah gönlüne göre versin Rabbim.
Bende Konya'ya geliyorum 2 hafta sonra :)
Heeey ben geldim :) çok yeniyim sanki..Beni grubunuza aldığınız için çoo..k teşekkür ederim :)
aramıza hoşgeldin spor salonu nasıl ben yazılayım dedim sonra gitmeye üşenirim diye hiç başlamadımGunaydın kızlar nasılsınızzz
kepek ekmekli sandwıçımı yıyorummm sonra spor salonuna fıtneesa gıdıcemmm:)
umarım çektin o mekikleri kızıyorum bakoldu o zaman görüşürüz iyi bakın kendinize
Valla kaçamak falan yok ama 1 gram bile yağdan gitmemiş giden sudan gitmiş 1 kg kadarEn azından kötü bi kaçamağın yok canım
Ne ara inceldiğini anlamıcaz canım,su gibi geçecek zaman bi bakmışız tubiş incecik
Aman kurdeleden bende yutmuştum bi zamanlar,bak hala evdeyim :)
umarım çeker mekikleriKolay gelsin canım,diyetisyen kontrolün iyi geçer umarım
150 mekik harikaaa :))
Ben de kendimi tanıtayım Çiğdem'e. 25 yaşında memurum, ben de MersindeyimCanım seninle tanışamadık doğru dürüst,
ben takım lideriyim,Adım mine,Mersindeyim
27 yaşında uzatmalı öğrenciyim :)
Kortizon tedavisiyle kilo aldım birden ve takımla birlikte 8 kilo verdim.
Sende durumlar nasıl ?
canım Dgy gelmedi, geleceğini de pek sanmıyorum. mutsuzmutlu, ebrugül ve pink pink hadi iyi kilo verin bu hafta derece yapalım şöööyle birTubişcim şuan deneme sürecindeki arkadaşlarımız;
mutsuzmutlu
dgy
ebrugül
pinkpink
çiğdem
dgy'nin bir daha uğramayacağını düşünüyorum nedense,gelip bir açıklama yaptığını hatırlamıyorum,gözden kaçırmadım değil mi?
Cumaya kadar katılımlarında bir sorun olmazsa mutsuzmutlu ebrugül ve pinkpink listedeler
Çiğdemcim 2 haftalık bir deneme sürecin var canım,bu sürede katılımın ve diyetine bağlılığına bakıyoruz.
Bol bol takıma uğraman gerekiyor,menülerini yaptığın sporu paylaşıp diğer arkadaşların menüsüne yorum yapıyorsun
Günlük en az 5 paylaşım diyoruz ama fazlası göz çıkarmaz tabi :)
Deneme süresi üyenin katılımına görede değişen bi durum aslında,tubiş bir hafta sonra listeye girmişti ama 2 haftadan çok daha fazla deneme süresinde kalan arkadaşlarımızda var.
Listeye girene kadar katılıp sonrasında çekip gidenlerden olmayın lütfen,
sonra listede % 0 olarak kalıyorsunuz ve kilo versek bile takım olarak geride kalıyoruz
canım ara sıra duraklamalar olsa da moralini bozma ve devam et, bir anda gider. bünye bazen duraklamaya geçiyor sonra yola geliyorHerkese günaydıııın.Bu sabah bir tartıya çıktım yine 68.Dün akşam semizotlu,yağsız tuzsuz ama bol nar ekşili salata yedim,ardından da yüzdüm.Her akşam yüzüyorum,yediklerime dikkat ediyorum,bi gram veremiyorum.Dün saçıma sinemaki kürü yaptım,o kadar dehşet koktu ki sadece 3 saat dayanabildim (en az 4-5 saat olmalıydı).Öyle dehşet koktu ki mide bulantısından öleceğim sandım.Karışımı annemden gizli banyoda hazırladım,annem her banyoya girişinde burası hastane gibi kokuyor diyor Bugün de midem çok rahatsız,o yüzden günümü 1 kase yoğurt ve 1 salata ile geçiştirmeyi düşünüyorum.Pek sağlıklı görünmüyor ama başka türlü ağır bir yemeğe de dayanamam gibi.
65 iyi galiba canım,etrafımda çok enteresan puanlar var :)
Nasipse olur dediğin gibi,İnşallah gönlüne göre versin Rabbim.
Bende Konya'ya geliyorum 2 hafta sonra :)
Heeey ben geldim :) çok yeniyim sanki..Beni grubunuza aldığınız için çoo..k teşekkür ederim :)
Aramıza hoşgeldin ben Tuğba 25 yaşında memurum Mersindeyim bekarım 82.8 kiloyum hedef 60Heeey ben geldim :) çok yeniyim sanki..Beni grubunuza aldığınız için çoo..k teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?