çok geçmiş olsun canım bişeyler de ye vücut dirençsiz kalmasıngünaydın kızlar,
teşekkürler desteğinize
dünden beri rahatsızım çok halsizim şimdi bir maden suyu içicem mineral iyi gelir diye düşünüyorum
cumaya kadar dikkat edicem
inşallah kilo vermiş olurum
Çok övdün bu çayı,bugün çıkıp alacamHoşgeldin canım iyiyiz saol sen nasılsın nerelerdesin?
aşkolsun canım bende merak ettim
hadi tamam ceza vermiyorum ama merak ettik seni valla haber ver bidaha gelmiceğinde
yyaaa dün sohbet iyiydi sen yoktun ama kaçırdın
canım valla merak ettim, sen şu dokuzlu zayıflama çayından al valla iyi gibi şişliğimi attım en azındanceza görevini sen verdin bana
aferin menü güzel alkışlıyorum
eee gecenin 1.30'unda ertesi gün işe gidecek insanın ne işi var burada
Eline sağlık canımGünaydın kızlar.
27-28 Ağustos 2012 Mesaj Sayımları
tubis87: 81
kuzu: 37
All Iz Well: 37
tfneyll: 32
ebrugül: 29
mutsuzmutlu: 17
PinkPink: 10
Çiğdem: 1
Çiğdem ve pinkpink lütfen katılımlara biraz daha fazla dikkat edelim. Bugün ve yarın sayımı ebrugül müsaitsen sen yap olur mu cuma da bildirirsin mesaj sayılarını? Ebrugül gelmezse Eylülcüm mümkün mü?
Mutsuzmutlu sen de diyete devam etmek istemediğine karar ver, gerçekten beyninde bitirdiysen devam et, yok yapamıyorum diyorsan burada misafir üye olarak kalabilirsin istediğin, hazır hissettiğin zaman biz buradayız.
Mesaj sayımı yapacak arkadaşa kolaylık olsun diye: en son 5848. sayfada kuzunun 1.28'de attığı mesajdan önceki mesaja kadar saydım.
günaydın kızlar,
teşekkürler desteğinize
dünden beri rahatsızım çok halsizim şimdi bir maden suyu içicem mineral iyi gelir diye düşünüyorum
cumaya kadar dikkat edicem
inşallah kilo vermiş olurum
kuzum gelmiş hoşgelmişşş
iyiyim canım çalışıyorum biraz yoğun gibi bugün sen nasılsın?Hoşbulduk kuşum nasılsın ?
bak hilal'le aynı mesaj sayısındasınız olmaz ki ama kaptanım birinci olman gerekÇok övdün bu çayı,bugün çıkıp alacam
Eline sağlık canım
Ve cumaya kadar düşünüp kararını ver canım,
cuma günü kararlıysan listeye alalım değilsen misafir üye olarak gelip yazabilirsin istediğin zaman
Şu liste işini lütfen ciddiye alalım,giriş-çıkış yapmak bütün takımın aleyhine oluyor maalesef
Sinirliyim :)iyiyim canım çalışıyorum biraz yoğun gibi bugün sen nasılsın?
bak hilal'le aynı mesaj sayısındasınız olmaz ki ama kaptanım birinci olman gerek
Aramıza hoşgeldin. Ben Tuğba, Mersinde ailemle yaşıyorum memurum, 25 yaşındayım ve bekarımmerhabalar,
diyetisyene cumartesi günü başlayacağım için henüz elimde profesyonel bir yemek listem yok ama ben kendimce birşeyler yapıyorum:
sabah kahvaltı: biraz yağsız peyir, yarım domates yarım salatalık, 2 siyah zeytin, yarım haşlanmış yumurta, 2 dilim ihh nin organik ekmeği bir de bir çay kaşığı bal şekersiz çay.
ara öğünde: bir avuç içi nestle nesfit bir çay bardağı süt
öğlen: 5-6 yemek kaşığı kerevizli patates yemeği+ bir kase ev yoğurdu+ 2 dilim ihh organik ekmek
:))
3-4 gibi bir şeftali yemeyi düşünüyorum akşam da azıcık karpuz ile bir kase yayla çorbası içeceğim...
merhabalar,
diyetisyene cumartesi günü başlayacağım için henüz elimde profesyonel bir yemek listem yok ama ben kendimce birşeyler yapıyorum:
sabah kahvaltı: biraz yağsız peyir, yarım domates yarım salatalık, 2 siyah zeytin, yarım haşlanmış yumurta, 2 dilim ihh nin organik ekmeği bir de bir çay kaşığı bal şekersiz çay.
ara öğünde: bir avuç içi nestle nesfit bir çay bardağı süt
öğlen: 5-6 yemek kaşığı kerevizli patates yemeği+ bir kase ev yoğurdu+ 2 dilim ihh organik ekmek
:))
3-4 gibi bir şeftali yemeyi düşünüyorum akşam da azıcık karpuz ile bir kase yayla çorbası içeceğim...
Aman bu ülkede ne doğru düzgün ki internet düzgün olsun sıkma canını sinirlenme kaptancımAy deli oldum ya sabahtan beri netim gidip gidip geliyor
Ben yazıyorum bağlatın kopuyor,bu işten nefret ediyorum
Sinirliyim :)
Ama ben birgünde yapmışım o sayıyı,olur böyle arasıra :)
Aman bu ülkede ne doğru düzgün ki internet düzgün olsun sıkma canını sinirlenme kaptancımben birinci oldum ödül ver bana bu arada bir arkadaş daha davet ettim 77 kg hedefi 55 boyu ise 152imiş gelmiş bile bak hemen :)
koyma kaptanım üstüne ye salatalığı sendeYALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR, DENENMiŞTiR…
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek.
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine ; 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yesil cay, Çay, Su serbest sınırsız(ıstenırse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektır.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
İçine salatalık koymasak olmaz mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?