Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar.

27-28 Ağustos 2012 Mesaj Sayımları

tubis87: 81
kuzu: 37
All Iz Well: 37
tfneyll: 32
ebrugül: 29
mutsuzmutlu: 17
PinkPink: 10
Çiğdem: 1

Çiğdem ve pinkpink lütfen katılımlara biraz daha fazla dikkat edelim. Bugün ve yarın sayımı ebrugül müsaitsen sen yap olur mu cuma da bildirirsin mesaj sayılarını? Ebrugül gelmezse Eylülcüm mümkün mü?

Mutsuzmutlu sen de diyete devam etmek istemediğine karar ver, gerçekten beyninde bitirdiysen devam et, yok yapamıyorum diyorsan burada misafir üye olarak kalabilirsin istediğin, hazır hissettiğin zaman biz buradayız.

Mesaj sayımı yapacak arkadaşa kolaylık olsun diye: en son 5848. sayfada kuzunun 1.28'de attığı mesajdan önceki mesaja kadar saydım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
teşekkürler desteğinize
dünden beri rahatsızım çok halsizim şimdi bir maden suyu içicem mineral iyi gelir diye düşünüyorum
cumaya kadar dikkat edicem
inşallah kilo vermiş olurum

Çok övdün bu çayı,bugün çıkıp alacam

Eline sağlık canım

Ve cumaya kadar düşünüp kararını ver canım,
cuma günü kararlıysan listeye alalım değilsen misafir üye olarak gelip yazabilirsin istediğin zaman
Şu liste işini lütfen ciddiye alalım,giriş-çıkış yapmak bütün takımın aleyhine oluyor maalesef

bak hilal'le aynı mesaj sayısındasınız olmaz ki ama kaptanım birinci olman gerek

bugünkü menüm:

kalkınca: 2 hurma + 1 bardak su
kahvaltı: 1 kase yoğurt + 1 dilim ekmek
ara: 1 bardak pınar organik light süt yağ oranı: 0.1 gram (bu arada gerçekten diğer sütlere göre lezzetli biraz pahalı olsa da ben beğendim.)
öğlen: 1 dilim ekmek + 4 kaşık bamya + 125 gram light yoğurt.

kimsecikler yok

merhabalar,

diyetisyene cumartesi günü başlayacağım için henüz elimde profesyonel bir yemek listem yok ama ben kendimce birşeyler yapıyorum:

sabah kahvaltı: biraz yağsız peyir, yarım domates yarım salatalık, 2 siyah zeytin, yarım haşlanmış yumurta, 2 dilim ihh nin organik ekmeği bir de bir çay kaşığı bal şekersiz çay.
ara öğünde: bir avuç içi nestle nesfit bir çay bardağı süt
öğlen: 5-6 yemek kaşığı kerevizli patates yemeği+ bir kase ev yoğurdu+ 2 dilim ihh organik ekmek

:))

3-4 gibi bir şeftali yemeyi düşünüyorum akşam da azıcık karpuz ile bir kase yayla çorbası içeceğim...

Ay deli oldum ya sabahtan beri netim gidip gidip geliyor
Ben yazıyorum bağlatın kopuyor,bu işten nefret ediyorum

iyiyim canım çalışıyorum biraz yoğun gibi bugün sen nasılsın?
Sinirliyim :)

bak hilal'le aynı mesaj sayısındasınız olmaz ki ama kaptanım birinci olman gerek

Ama ben birgünde yapmışım o sayıyı,olur böyle arasıra :)

Aramıza hoşgeldin. Ben Tuğba, Mersinde ailemle yaşıyorum memurum, 25 yaşındayım ve bekarım

87.5 kg ile başladım, 3 haftada 4.7 kg verdim. Ben de diyetisyen kontrolündeyim. Her hafta cumartesi gidiyorum ben de.

Menün gayet iyi bu gidişle sağlıklı bir şekilde kurtuluruz şu kilolardan

Aramıza hoşgeldin canım
Ben mine,takım kaptanıyım,27 yaşındayım mersinde yaşıyorum.
Kilon,boyun posun nasıl canım ,biraz kendini anlatır mısın ?

Ay deli oldum ya sabahtan beri netim gidip gidip geliyor
Ben yazıyorum bağlatın kopuyor,bu işten nefret ediyorum

Sinirliyim :)

Ama ben birgünde yapmışım o sayıyı,olur böyle arasıra :)
Aman bu ülkede ne doğru düzgün ki internet düzgün olsun sıkma canını sinirlenme kaptancım ben birinci oldum ödül ver bana bu arada bir arkadaş daha davet ettim 77 kg hedefi 55 boyu ise 152imiş gelmiş bile bak hemen :)

YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR, DENENMiŞTiR…
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik

Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek.
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.

2 litre yağsız ayranın içine ; 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.

Yesil cay, Çay, Su serbest sınırsız(ıstenırse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektır.

2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.

İçine salatalık koymasak olmaz mı yaa

Ay çok sinir oluyorum yaa,ne zaman lazım olsa gider.

Gördüm yeni arkadaşı canım:)
Kuralları anlat bakim yardımcım :)

koyma kaptanım üstüne ye salatalığı sende valla ben de yapmak isterdim ama diyetisyenim tek yönlü beslenmeye karşı. zaten bu hafta gittiğimde ödül isticem yaaa canım hamburger çekiyo çok kötü

tekrar merhaba ben istanbul'dan halime boyum 1,52 cmcik kilom 77 KİLOOOO
evliyim, bütün gün masa başında oturmamı sağlayan bir işim var - yoo hayır memur değilim:)- muhasebeciyim..
ilgi ve alakanızdan ötürü bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. hayırlısıyla başarırız inşallah:)

Çarşambaya sınavım var bi yandan ders çalışmaya çalışıyorum ama annemin misafirleri var ve çocuk şuan dibimde.
Habire tuşlara basıyor,deli oldum.
Ya ne biçim anneler varya,odama gelip tepeme dikilen çocugunu çağırmıyor
Napıyor orda demiyor,ders çalıştığımı görüyorsunuz işte alsana başımda.
Ah ben bir anne olayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…