Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben memurum ben de tüm gün oturuyorum ama eve gidince boş durmuyorum, oynuyorum dans ediyorum asansör kullanmaz oldum 7 kat çıkıyorum. servisten erken inip az da olsa yürüyorum daha hareketli olmaya çalışıyorum kısaca.

diyetisyen kontrolünde zayıflamak daha kolay çünkü kilo veremezsem doktora ne derim gibi bir endişe oluyor bu da kaçamakları azaltıyor yada engelliyor.

koyma kaptanım üstüne ye salatalığı sende valla ben de yapmak isterdim ama diyetisyenim tek yönlü beslenmeye karşı. zaten bu hafta gittiğimde ödül isticem yaaa canım hamburger çekiyo çok kötü

İçinde hiç hoş olmaz gibi geldi bana zaten,ama ıspanak yakışır :)
Çok severim ben böyle şeyleri kız,hiç zorlanmadan yaparım galiba.
Ay faydası olursa süper oluuuur,cumaya baya ekside çıkarım

Ah o masa başı işleri hep böyle kilo yapıyor zaten
Ama biz herpberaber dal gibi olacaz canım,sen yeterki istediğinin peşini bırakma

o zaman sen hemen başla kuzum yap çorbanı bu saat itibariyle başla cuma hepimizin eksi görünmesi lazım

Diyetisyen ne ki ne ki,sen kilo vermezsen burda kaç kişi laf edecek :)

Trambolin ne oldu canım,gelmedi mi daha?

o zaman sen hemen başla kuzum yap çorbanı bu saat itibariyle başla cuma hepimizin eksi görünmesi lazım

Kesinlikle kesinlikleee
Bu hafta ilk üçte olmayı bekliyorum valla,nasıl olsa kilo veren listede veremeyen dışarda :)
Ay iki tanede firemiz olacak gibi ama bizim verdiklerimiz onları yokedecek inşallah.
Dur sen yapayım ben bunu hemen,bu çorbaya nohut koymasak nasıl olur sence?

Diyetisyen ne ki ne ki,sen kilo vermezsen burda kaç kişi laf edecek :)

Trambolin ne oldu canım,gelmedi mi daha?
trambolin kargoda geliyor bugün akşam eve gidince ilk izlenimlerimi yazacam. siz de alın birlikte zıplama seansları düzenleyelim ya

suleoz demişki 3 eylülde gelecem ve o zamanda yeterince kararlı değilsem bırakacam demiş bekleyelim. gunesim bu hafta bildirim yapmazsa diskalifiye edelim.

LÜTFEN YENİ ARKADAŞLAR AYRILACAKSANIZ BİLE SON OLARAK CUMA GELİP KİLO BİLDİRİMİNİZİ YAPIN, AYRILDIĞINIZI SÖYLEYİN VE ÖYLE GİDİN. TAKIMDA KİLO VERENLERE DE HAKSIZLIK OLUYOR

Trambolin zevklidirde kız şimdiçok heveslendim ama annem mahveder beni

Şule bu hafta haber vermez muhtemelen,cuma günü kilosunu aynı geçelim en iyisi,diğer hafta gelmezse izine ayırırız
Güneşimde hiç böyle yapacak gibi değildi,umarım bir sorunu yoktur.Durup dururken gelmemzlik yapmazdı hiç
Ama bu haftada gelmezse yapacak bişe yok dediğin gibi.

Eylül nerdeki bugün?
Doktor kontrolü mü vardı,inşallah ameliyatsız çıkar bu işin içinden:26:
Bugün hiç gelmedi inşallah ciddi bişey yoktur.

bu arada trambolin gelmiş annem aradı şimdi kızım bu yüksek bişey değil biz anlamadık dedi inşallah eksik parça göndermemişlerdir bir haftada onun kargosunu bekleyemem valla

İnşallah iyidir ya,omurga işi çok zor.2008de felçlik geçirmiştim ben Umarım en az zararla atlatır.

Gözün aydıııın,mutlaka yanlış değerlendirdikleri bişe vardır canım. Sen gidip bir gör halledersin
Akşama hoplama zıplama var desene :)

Tubişcim arada kaynadı herhalde tekrar sorayım :)
Sence bu çorbaya nohut koymasam olur mu? Kilo vermek için direk etkisi varmıdır yoksa tok tutsun diye mi var acaba.
Hani nohut diyette çok önerilen bişe değil diye biliyorumda:26:
mercimekli bulgurlu mis gibi çorba yapsam,ohhh
Ayda bi defa yapılmalıymış,2günden fazla uygulanmamalıymış.Halbuki ben ondan sıkılmam diye düşünüyorum valla.

Ya bide o değilde annemler şuan kısır yapıyor,offf
Sadece tadına bakacam,zaten nar ekşisi bitmiş. Diyette olmasam üşanmez alır gelirdim doyasıyada yerdim :)
Ama nar ekşim olmasınki tad almayım,yemeyim :)

Son düzenleme:
Birde çorba için acele etmiyorum çünkü o kararı vermeden öğle yemeğimi yemiştiiim :)
Ya birde 2 saatte bi kase için diyor,ok değil mi be,acıkmamki 2 saate bi :)

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar? kararlıyım kaptancım elimden geleni yapıyorum

kahvaltım az tost bir şişe maden suyu

ara bir türk kahvesi, yarım paket eti form

öğle bir tabak semizotu yoğurt

işte ne kadar oturuyorsam evde o kadar oturamıyorum zaten. ama biliyorum evdeki iş spor sayılmıyor pek onu da eşim sağolsun bana
minder üstü hareketler yapmam ve yürüyüşe çıkmam konusunda destek olarak telafi ediyor:) dün yavaş yavaş bisiklet çevirip mekik çektim çok hamlamışım:) sonrada çıkıp yürüdük yarım saat zaten eve gelince uyku vakti gelmiş oldu:))

ev hanımı olmak çok zorrr çokkkkkkkkkkkkkk:)

yok canım nohut koy çok lezzetli, az koyarsın 4 kaşık yerine 2 kaşık koy oluyor kısır cısssssssss yeme bakim benim de canımı çektiriyosun

Birde çorba için acele etmiyorum çünkü o kararı vermeden öğle yemeğimi yemiştiiim :)
Ya birde 2 saatte bi kase için diyor,ok değil mi be,acıkmamki 2 saate bi :)
acıkmasan da iç bi bildiği vardır azar azar içersin

afiyet olsun canım valla iyi gidiyorsun kararlı olmana sevindim

ne güzel destek veren bi eşin varmışş. şu tramboline bi bakayım akşam iyiyse siz de alabilirsiniz acayip kalori yaktırıyomuşşşş

Yediklerin çok iyi canım
Sen cumaya kadar düşün taşın,gelecek haftalarda bırakıyorum demeyeceğine emin ol :)
Bu kilolar gidecen kadar burdayım dersen biz burdayız

Yürüyüş çok etkili oluyro canım gerçekten,eşininde destek olması süpermiş. Değerlendir bu fırsatı :)
Yürüyüşü uzaın,1 saaten aşağı dönme eve,ne güzel yanındada eşin var.
Bak bize tubişle tek başımıza ne yapacagımızı şaşırdık

Lahana ekşileme yapıyor annem bide,ondan yesem bi zararı olmaz herhalde,haşlanmış sebze işte :)
Akşamada çorbamı içerim

Yürüyüş çok etkili oluyro canım gerçekten,eşininde destek olması süpermiş. Değerlendir bu fırsatı :)
Yürüyüşü uzaın,1 saaten aşağı dönme eve,ne güzel yanındada eşin var.
Bak bize tubişle tek başımıza ne yapacagımızı şaşırdık [/QUOTE]

bana kalsa dönmeme de eşime üzülüyorum onun işi eve uzak belli etmiyor ama yoruluyor sonra zavallaıcık o yüzden bıktırtmadan yarım saat yeter diyorum sonuçta zayıflayınca da yanımda eşim olsun istiyorum diğmi canım:))

bir de şu trampolin olayı aklıma yattı yaaa çok eğlenceli evim çok küçük ama katlanabilir portatif bişeyse neden olmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…