ben memurum ben de tüm gün oturuyorum ama eve gidince boş durmuyorum, oynuyorum dans ediyorumtekrar merhaba ben istanbul'dan halime boyum 1,52 cmcik kilom 77 KİLOOOO
evliyim, bütün gün masa başında oturmamı sağlayan bir işim var - yoo hayır memur değilim:)- muhasebeciyim..
ilgi ve alakanızdan ötürü bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. hayırlısıyla başarırız inşallah:)
koyma kaptanım üstüne ye salatalığı sendevalla ben de yapmak isterdim ama diyetisyenim tek yönlü beslenmeye karşı. zaten bu hafta gittiğimde ödül isticem yaaa canım hamburger çekiyo çok kötü
tekrar merhaba ben istanbul'dan halime boyum 1,52 cmcik kilom 77 KİLOOOO
evliyim, bütün gün masa başında oturmamı sağlayan bir işim var - yoo hayır memur değilim:)- muhasebeciyim..
ilgi ve alakanızdan ötürü bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. hayırlısıyla başarırız inşallah:)
o zaman sen hemen başla kuzum yap çorbanı bu saat itibariyle başla cuma hepimizin eksi görünmesi lazımİçinde hiç hoş olmaz gibi geldi bana zaten,ama ıspanak yakışır :)
Çok severim ben böyle şeyleri kız,hiç zorlanmadan yaparım galiba.
Ay faydası olursa süper oluuuur,cumaya baya ekside çıkarım
Ah o masa başı işleri hep böyle kilo yapıyor zaten
Ama biz herpberaber dal gibi olacaz canım,sen yeterki istediğinin peşini bırakma
ben memurum ben de tüm gün oturuyorum ama eve gidince boş durmuyorum, oynuyorum dans ediyorumasansör kullanmaz oldum 7 kat çıkıyorum. servisten erken inip az da olsa yürüyorum daha hareketli olmaya çalışıyorum kısaca.
diyetisyen kontrolünde zayıflamak daha kolay çünkü kilo veremezsem doktora ne derim gibi bir endişe oluyor bu da kaçamakları azaltıyor yada engelliyor.
o zaman sen hemen başla kuzum yap çorbanı bu saat itibariyle başla cuma hepimizin eksi görünmesi lazım
trambolin kargoda geliyor bugün akşam eve gidince ilk izlenimlerimi yazacam.Diyetisyen ne ki ne ki,sen kilo vermezsen burda kaç kişi laf edecek :)
Trambolin ne oldu canım,gelmedi mi daha?
suleoz demişki 3 eylülde gelecem ve o zamanda yeterince kararlı değilsem bırakacam demiş bekleyelim. gunesim bu hafta bildirim yapmazsa diskalifiye edelim.Kesinlikle kesinlikleee
Bu hafta ilk üçte olmayı bekliyorum valla,nasıl olsa kilo veren listede veremeyen dışarda :)
Ay iki tanede firemiz olacak gibi ama bizim verdiklerimiz onları yokedecek inşallah.
Dur sen yapayım ben bunu hemen,bu çorbaya nohut koymasak nasıl olur sence?
trambolin kargoda geliyor bugün akşam eve gidince ilk izlenimlerimi yazacam.siz de alın birlikte zıplama seansları düzenleyelim ya
suleoz demişki 3 eylülde gelecem ve o zamanda yeterince kararlı değilsem bırakacam demiş bekleyelim. gunesim bu hafta bildirim yapmazsa diskalifiye edelim.
LÜTFEN YENİ ARKADAŞLAR AYRILACAKSANIZ BİLE SON OLARAK CUMA GELİP KİLO BİLDİRİMİNİZİ YAPIN, AYRILDIĞINIZI SÖYLEYİN VE ÖYLE GİDİN. TAKIMDA KİLO VERENLERE DE HAKSIZLIK OLUYOR
Bugün hiç gelmedi inşallah ciddi bişey yoktur.Eylül nerdeki bugün?
Doktor kontrolü mü vardı,inşallah ameliyatsız çıkar bu işin içinden:26:
Bugün hiç gelmedi inşallah ciddi bişey yoktur.
bu arada trambolin gelmiş annem aradı şimdi kızım bu yüksek bişey değil biz anlamadık dedi inşallah eksik parça göndermemişlerdir bir haftada onun kargosunu bekleyemem valla
yok canım nohut koy çok lezzetli, az koyarsın 4 kaşık yerine 2 kaşık koy oluyor kısır cısssssssss yeme bakim benim de canımı çektiriyosunTubişcim arada kaynadı herhalde tekrar sorayım :)
Sence bu orbaya nohut koymasam olur mu? Kilo vermek için direk etkisi varmıdır yoksa tok tutsun diye mi var acaba.
Hani nohut diyette çok önerilen bişe değil diye biliyorumda:26:
mercimekli bulgurlu mis gibi çorba yapsam,ohhh
Ayda bi defa yapılmalıymış,2günden fazla uygulanmamalıymış.Halbuki ben ondan sıkılmam diye düşünüyorum valla.
Ya bide o değilde annemler şuan kısır yapıyor,offf
Sadece tadına bakacam,zaten nar ekşisi bitmiş. Diyette olmasam üşanmez alır gelirdim doyasıyada yerdim :)
Ama nar ekşim olmasınki tad almayım,yemeyim :)
acıkmasan da iç bi bildiği vardır azar azar içersinBirde çorba için acele etmiyorum çünkü o kararı vermeden öğle yemeğimi yemiştiiim :)
Ya birde 2 saatte bi kase için diyor,ok değil mi be,acıkmamki 2 saate bi :)
afiyet olsun canım valla iyi gidiyorsun kararlı olmana sevindimnasılsınız kızlar? kararlıyım kaptancım elimden geleni yapıyorum
kahvaltım az tost bir şişe maden suyu
ara bir türk kahvesi, yarım paket eti form
öğle bir tabak semizotu yoğurt
ne güzel destek veren bi eşin varmışş. şu tramboline bi bakayım akşam iyiyse siz de alabilirsiniz acayip kalori yaktırıyomuşşşşişte ne kadar oturuyorsam evde o kadar oturamıyorum zaten. ama biliyorum evdeki iş spor sayılmıyor pek onu da eşim sağolsun bana
minder üstü hareketler yapmam ve yürüyüşe çıkmam konusunda destek olarak telafi ediyor:) dün yavaş yavaş bisiklet çevirip mekik çektim çok hamlamışım:) sonrada çıkıp yürüdük yarım saat zaten eve gelince uyku vakti gelmiş oldu:))
ev hanımı olmak çok zorrr çokkkkkkkkkkkkkk:)
Yediklerin çok iyi canımnasılsınız kızlar? kararlıyım kaptancım elimden geleni yapıyorum
kahvaltım az tost bir şişe maden suyu
ara bir türk kahvesi, yarım paket eti form
öğle bir tabak semizotu yoğurt
Yürüyüş çok etkili oluyro canım gerçekten,eşininde destek olması süpermiş. Değerlendir bu fırsatı :)işte ne kadar oturuyorsam evde o kadar oturamıyorum zaten. ama biliyorum evdeki iş spor sayılmıyor pek onu da eşim sağolsun bana
minder üstü hareketler yapmam ve yürüyüşe çıkmam konusunda destek olarak telafi ediyor:) dün yavaş yavaş bisiklet çevirip mekik çektim çok hamlamışım:) sonrada çıkıp yürüdük yarım saat zaten eve gelince uyku vakti gelmiş oldu:))
ev hanımı olmak çok zorrr çokkkkkkkkkkkkkk:)
yok canım nohut koy çok lezzetli, az koyarsın 4 kaşık yerine 2 kaşık koy oluyor kısır cısssssssss yeme bakim benim de canımı çektiriyosun
acıkmasan da iç bi bildiği vardır azar azar içersin
afiyet olsun canım valla iyi gidiyorsun kararlı olmana sevindim
ne güzel destek veren bi eşin varmışş. şu tramboline bi bakayım akşam iyiyse siz de alabilirsiniz acayip kalori yaktırıyomuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?