- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Yürüyüş çok etkili oluyro canım gerçekten,eşininde destek olması süpermiş. Değerlendir bu fırsatı :)
Yürüyüşü uzaın,1 saaten aşağı dönme eve,ne güzel yanındada eşin var.
Bak bize tubişle tek başımıza ne yapacagımızı şaşırdık
olur canım yağsızsa gayet iyi olur lahanaLahana ekşileme yapıyor annem bide,ondan yesem bi zararı olmaz herhalde,haşlanmış sebze işte :)
Akşamada çorbamı içerim
canım annemi tekrar aradım yüksekliği 1 cm üzerine çıkınca yere basmış gibi oluyosun zıplama falan yok dedi canım acayip sıkıldıYürüyüş çok etkili oluyro canım gerçekten,eşininde destek olması süpermiş. Değerlendir bu fırsatı :)
Yediklerin çok iyi canım
Sen cumaya kadar düşün taşın,gelecek haftalarda bırakıyorum demeyeceğine emin ol :)
Bu kilolar gidecen kadar burdayım dersen biz burdayız
Yürüyüş çok etkili oluyro canım gerçekten,eşininde destek olması süpermiş. Değerlendir bu fırsatı :)
ben eve gidince bir bakayım gelişmeleri bildiririm gerçekten işe yararsa alınır valla[/QUOTE]olur canım yağsızsa gayet iyi olur lahana
canım annemi tekrar aradım yüksekliği 1 cm üzerine çıkınca yere basmış gibi oluyosun zıplama falan yok dedi canım acayip sıkıldı
bana kalsa dönmeme de eşime üzülüyorum onun işi eve uzak belli etmiyor ama yoruluyor sonra zavallaıcık o yüzden bıktırtmadan yarım saat yeter diyorum sonuçta zayıflayınca da yanımda eşim olsun istiyorum diğmi canım:))
bir de şu trampolin olayı aklıma yattı yaaa çok eğlenceli evim çok küçük ama katlanabilir portatif bişeyse neden olmasın:)
o kısır yağsızdı dimiKısırımıda yedim,ohh. Ara öğün olsun buda :)
Sabahtan beri yediklerimi yazayım.
Kahvaltı
domates,nane,2 dilim beyaz peynir,1 dilim tam tahıllı ekmek
öğle
2 küçük biber dolması ve yoğurt
ara
türk kahvesi
az önce bi ara öğün yaptım :)
3kaşık kısır,3 kaşık lahana ekşilemesi
akşamada çorbamı yaparım
Aslında uzun zamandır hiç istemiyordum ama az önce canım çok fena nescafe istedi,hemde bol süttozu atarak (o kadar severimki süttozunu kaşıkla yemişliğim vardır)
Dizginlemek için bende kendime kayısılı form çay yaptım,düşmeyeceğim bu tuzağa :)
ben eve gidince bir bakayım gelişmeleri bildiririm gerçekten işe yararsa alınır valla
o kısır yağsızdı dimi
hımmm o zaman canım benim 30 adet mekik alalımLahana yağsız ama kısır az yağlı,oda ben diyetteyim diye :)
hımmm o zaman canım benim 30 adet mekik alalımçorbayı içmeden önce
Günaydın kızlar.
27-28 Ağustos 2012 Mesaj Sayımları
tubis87: 81
kuzu: 37
All Iz Well: 37
tfneyll: 32
ebrugül: 29
mutsuzmutlu: 17
PinkPink: 10
Çiğdem: 1
Çiğdem ve pinkpink lütfen katılımlara biraz daha fazla dikkat edelim. Bugün ve yarın sayımı ebrugül müsaitsen sen yap olur mu cuma da bildirirsin mesaj sayılarını? Ebrugül gelmezse Eylülcüm mümkün mü?
Mutsuzmutlu sen de diyete devam etmek istemediğine karar ver, gerçekten beyninde bitirdiysen devam et, yok yapamıyorum diyorsan burada misafir üye olarak kalabilirsin istediğin, hazır hissettiğin zaman biz buradayız.
Mesaj sayımı yapacak arkadaşa kolaylık olsun diye: en son 5848. sayfada kuzunun 1.28'de attığı mesajdan önceki mesaja kadar saydım.
günaydın kızlar,
teşekkürler desteğinize
dünden beri rahatsızım çok halsizim şimdi bir maden suyu içicem mineral iyi gelir diye düşünüyorum
cumaya kadar dikkat edicem
inşallah kilo vermiş olurum
merhabalar,
diyetisyene cumartesi günü başlayacağım için henüz elimde profesyonel bir yemek listem yok ama ben kendimce birşeyler yapıyorum:
sabah kahvaltı: biraz yağsız peyir, yarım domates yarım salatalık, 2 siyah zeytin, yarım haşlanmış yumurta, 2 dilim ihh nin organik ekmeği bir de bir çay kaşığı bal şekersiz çay.
ara öğünde: bir avuç içi nestle nesfit bir çay bardağı süt
öğlen: 5-6 yemek kaşığı kerevizli patates yemeği+ bir kase ev yoğurdu+ 2 dilim ihh organik ekmek
:))
3-4 gibi bir şeftali yemeyi düşünüyorum akşam da azıcık karpuz ile bir kase yayla çorbası içeceğim...
tekrar merhaba ben istanbul'dan halime boyum 1,52 cmcik kilom 77 KİLOOOO
evliyim, bütün gün masa başında oturmamı sağlayan bir işim var - yoo hayır memur değilim:)- muhasebeciyim..
ilgi ve alakanızdan ötürü bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. hayırlısıyla başarırız inşallah:)
Ebrugül nerde yaaa
Tubişcim arada kaynadı herhalde tekrar sorayım :)
Sence bu çorbaya nohut koymasam olur mu? Kilo vermek için direk etkisi varmıdır yoksa tok tutsun diye mi var acaba.
Hani nohut diyette çok önerilen bişe değil diye biliyorumda:26:
mercimekli bulgurlu mis gibi çorba yapsam,ohhh
Ayda bi defa yapılmalıymış,2günden fazla uygulanmamalıymış.Halbuki ben ondan sıkılmam diye düşünüyorum valla.
Ya bide o değilde annemler şuan kısır yapıyor,offf
Sadece tadına bakacam,zaten nar ekşisi bitmiş. Diyette olmasam üşanmez alır gelirdim doyasıyada yerdim :)
Ama nar ekşim olmasınki tad almayım,yemeyim :)
nasılsınız kızlar? kararlıyım kaptancım elimden geleni yapıyorum
kahvaltım az tost bir şişe maden suyu
ara bir türk kahvesi, yarım paket eti form
öğle bir tabak semizotu yoğurt
o kısır yağsızdı dimi
Geçmiş olsun canımmerhabalar herkese,
bugün çok yoktum buralarda. sabahtan beri dışarıda sayılırım. ama bunun acısını yarın çıkartıcam
sabah doktora gittim. kan testi istedi. tiroid ve demir eksiliği yokmuş ama b12 vitamini eksikmiş..
sanırım daha fazla et yemem lazım.
azıcık geçmişe bakayım. görüşürüz..
çarşamba perşembe sayımlarını ben yapabilirim isterseniz. cuma sabahtan bildiririm.
bence bırakma diyeti. çünkü şimdi bırakacak olursan verdiğini kiloları tekrar alma durumun olabilir.
hoşgeldin canım. sağlıklı kilo vermeler sana.
aaa meslektaşmışız. bende muhasebeciyim. ve bütün gün masa başı oturmak zorundayım. ama bazen bir iş uydurup dışarı çıkıyorum.
sabahtan doktora gittim. sonra geldim. dışarı çıkmak zorunda kaldım. anca yeni girebildim. ama yarın bütün gün burada olmaya çalışacağım. yarın tatil ve malesef biz geliyoruz işe.. böyle tatil günlerinde çalışmak içimden hiç gelmiyor..
ya kaç gündür kısırla ilgili bişiler yazıyoruz. valla canım çok istiyor. anneme dicem yapsında bana minnacık göndersin. ben yaparsan 4-5 kaşıkla hiç kalamam çünkü..
ya aslında ögünlerini birazcık zenginleştirsen sanki daha mutlu olursun diye düşünüyorum. yani sabah peynir yeşillik domates falan yesen. öğle ve akşam yemeklerinide tek bir sebze yemeği değilde yanında bol salata olsa. sanki daha mutlu olmaz mısın?
allam yine kısır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?