- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
müsadenizle dellenmek istiyorum eve bi heves geldim trambolin gelmiş ama ayaklarını göndermemişler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne biçim site bu hbaradım yarın size mail ile bilgi vereceğiz dedi sanırım iade etcem
valla yaaa süper hızlı gönderi 6 günde geliyorsa normal gönderi 20 günde falan gelir herhalde tabi sağlam gelirseHem hızlı gönderideki ürünü bu kadar zaman beklettiler,bence bi sürü laf say,bunu telafi etsinler. Terbiyesizler.
valla yaaa süper hızlı gönderi 6 günde geliyorsa normal gönderi 20 günde falan gelir herhalde tabi sağlam gelirsevalla 63 tllik trambolin için gerekirse 630 tl masraf edecem dava açacam ne bu yaa çok sinirliyim bide neymiş yarın arayıp bildireceklermiş ayakları gönderip göndermeyeceklerini saçmalığa bakar mısın bide yarın 30 ağustos tatil derler cevap da vermezler
bulguru sıcakken koyduysan yoğurt kesilmiştirBende bu konularda aynı fikirdeyim, o ürünün 10 katı para harcarım ama yanlarına bırakmam. Terbiyesizler.
Buarada çorbamda berbat oldu,içilecek gibi değilsüt kesilir ya hani öyle gibi bişe oldu
bulguru sıcakken koyduysan yoğurt kesilmiştirbulguru soğutup koycaktın
çarşamba perşembe sayımlarını ben yapabilirim isterseniz. cuma sabahtan bildiririm.
bence bırakma diyeti. çünkü şimdi bırakacak olursan verdiğini kiloları tekrar alma durumun olabilir.
hoşgeldin canım. sağlıklı kilo vermeler sana.
aaa meslektaşmışız. bende muhasebeciyim. ve bütün gün masa başı oturmak zorundayım. ama bazen bir iş uydurup dışarı çıkıyorum.
sabahtan doktora gittim. sonra geldim. dışarı çıkmak zorunda kaldım. anca yeni girebildim. ama yarın bütün gün burada olmaya çalışacağım. yarın tatil ve malesef biz geliyoruz işe.. böyle tatil günlerinde çalışmak içimden hiç gelmiyor..
ya kaç gündür kısırla ilgili bişiler yazıyoruz. valla canım çok istiyor. anneme dicem yapsında bana minnacık göndersin. ben yaparsan 4-5 kaşıkla hiç kalamam çünkü..
ya aslında ögünlerini birazcık zenginleştirsen sanki daha mutlu olursun diye düşünüyorum. yani sabah peynir yeşillik domates falan yesen. öğle ve akşam yemeklerinide tek bir sebze yemeği değilde yanında bol salata olsa. sanki daha mutlu olmaz mısın?
allam yine kısır..
menün güzel tatlım,Merhaba kızlar nasılsınız bakalım
bugün yediklerim ;
sabah domotes slaatalık peynirli sandwic
ara : 2 kuru kayısı
öğle: pırasa yemeği yarım dilim kepek ekmeği
aksam taze fasulye yemeği cacık
ara 1 şeftalii
bugün spor salonuna gidildi 2 saat fitnees yapıldı...
3 litre su içildi.
Kızlar size bir sorum olacakk sanki boynumun arkasında ki kemik çıkık kambur gibi duruyor ? saçlarımı kaldırıp yan dönüp aynaya bakıyorum böyle kemik dışarıya çıkık gibi duruyor... yarına fizik ten randevu aldım bakalım hayırlısı :S
sizde de böyle bişi warmı?
Merhaba canım malum sabahleyin anca kalkıyorum ve bütün günümü spor merkezinde geçiriyorm fitnees saunaydı derken aksam oluyor... aksamleyinde aksam yemeğinden sonra ailemle vakit geçiriyorum bilgisayar başında pek fazla duramıyorum ama hergün girip düzenli bir şekilde 1 mesajda olsa o gün için de ne yaptıysam yazıyorum....
müsadenizle dellenmek istiyorum eve bi heves geldim trambolin gelmiş ama ayaklarını göndermemişler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne biçim site bu hbaradım yarın size mail ile bilgi vereceğiz dedi sanırım iade etcem
ben sayım yapıcam dedim ama unuttum cuma yapıcaktım . neyse saymadım en azından kımle baladığını biliyorum ayyy
kızlar günaydın sayım yapıcam hemen
Günaydın kızlar.
27-28 Ağustos 2012 Mesaj Sayımları
tubis87: 81
kuzu: 37
All Iz Well: 37
tfneyll: 32
ebrugül: 29
mutsuzmutlu: 17
PinkPink: 10
Çiğdem: 1
Çiğdem ve pinkpink lütfen katılımlara biraz daha fazla dikkat edelim. Bugün ve yarın sayımı ebrugül müsaitsen sen yap olur mu cuma da bildirirsin mesaj sayılarını? Ebrugül gelmezse Eylülcüm mümkün mü?
Mutsuzmutlu sen de diyete devam etmek istemediğine karar ver, gerçekten beyninde bitirdiysen devam et, yok yapamıyorum diyorsan burada misafir üye olarak kalabilirsin istediğin, hazır hissettiğin zaman biz buradayız.
Mesaj sayımı yapacak arkadaşa kolaylık olsun diye: en son 5848. sayfada kuzunun 1.28'de attığı mesajdan önceki mesaja kadar saydım.
Eylül nerdeki bugün?
Doktor kontrolü mü vardı,inşallah ameliyatsız çıkar bu işin içinden:26:
ya ben bu sayım işini çok karıştırıyorum.ben ne zaman yapıcam sayımı. sayım yapacağım günden 1 gün önce bana söyleseniz olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?