Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

müsadenizle dellenmek istiyorum eve bi heves geldim trambolin gelmiş ama ayaklarını göndermemişler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne biçim site bu hb aradım yarın size mail ile bilgi vereceğiz dedi sanırım iade etcem

Hem hızlı gönderideki ürünü bu kadar zaman beklettiler,bence bi sürü laf say,bunu telafi etsinler. Terbiyesizler.

Hem hızlı gönderideki ürünü bu kadar zaman beklettiler,bence bi sürü laf say,bunu telafi etsinler. Terbiyesizler.
valla yaaa süper hızlı gönderi 6 günde geliyorsa normal gönderi 20 günde falan gelir herhalde tabi sağlam gelirse valla 63 tllik trambolin için gerekirse 630 tl masraf edecem dava açacam ne bu yaa çok sinirliyim bide neymiş yarın arayıp bildireceklermiş ayakları gönderip göndermeyeceklerini saçmalığa bakar mısın bide yarın 30 ağustos tatil derler cevap da vermezler

Bende bu konularda aynı fikirdeyim, o ürünün 10 katı para harcarım ama yanlarına bırakmam. Terbiyesizler.

Buarada çorbamda berbat oldu,içilecek gibi değil süt kesilir ya hani öyle gibi bişe oldu

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım

bugün yediklerim ;
sabah domotes slaatalık peynirli sandwic

ara : 2 kuru kayısı

öğle: pırasa yemeği yarım dilim kepek ekmeği

aksam taze fasulye yemeği cacık

ara 1 şeftalii

bugün spor salonuna gidildi 2 saat fitnees yapıldı...

3 litre su içildi.

Kızlar size bir sorum olacakk sanki boynumun arkasında ki kemik çıkık kambur gibi duruyor ? saçlarımı kaldırıp yan dönüp aynaya bakıyorum böyle kemik dışarıya çıkık gibi duruyor... yarına fizik ten randevu aldım bakalım hayırlısı :S

sizde de böyle bişi warmı?

Merhaba canım malum sabahleyin anca kalkıyorum ve bütün günümü spor merkezinde geçiriyorm fitnees saunaydı derken aksam oluyor... aksamleyinde aksam yemeğinden sonra ailemle vakit geçiriyorum bilgisayar başında pek fazla duramıyorum ama hergün girip düzenli bir şekilde 1 mesajda olsa o gün için de ne yaptıysam yazıyorum....

menün güzel tatlım,
ensenin altından mı bahsediyorsun?
banada orda bir eğrilik var gibi gelmişti ama sağlık açısından bi sorun çıkmadı. Kambur oluyorum snamıştım.
Umarım önemli bişe değildir.

Tatlım günde bir mesajla ne yaptığını bildirmen yeterli değil maalesef Diğer arkadaşlarında menülerine yorum yapmalısın,araştırıp öğrenip takımla paylaşmalısın. Burası sadece diyet günlüğü değilki,günde bi defa yediklerimizi yazıp çıkarsak 2 günde bir sayfa ilerlemez.
O zaman nerde kaldı takım,nerde kaldı motivasyon?
Günde en az 5 paylaşım diyoruz ama inan o bile yeterli değil aslında.
Katılımını artırma şansın yok mu?

Son düzenleme:
Az uyumak kilo vermeyi engelliyor
Aşırı stres altında olanların kilo vermesi yavaşlar. Çünkü stres hormonları üst seviyeye çıkarır ve ödemi artırır.
Gece geç saatlerde yatılması ve az uyumak da kilo vermeyi engeller.
Kilo vermek için gece 11.30 - 00.00 arasında yatılması, sabah 07.30-08.00 arasında güne başlanmalı.
Kışın da, yazın da yapılan diyetler aynı oranda kilo verdirir. Bahar aylarında diyet yapılması tamamen psikolojiktir. Ayrıca diyet bu sürece sıkıştırıldığında hasta stres yaptığından kilo vermesi de zorlaşır

günaydın herkese,
böyle tatil günlerinde çalışmak hiç istemiyorum. ama işte sonuçta özel sektör. gel diyince geliyoruz..

sabah kahvaltılık getiremedim. buradaki dolaptada sadece peynir var.

çok acıktım ne yiyecem ben.. birde bizim şirket dağ başında bir yerlerde.. yakınlarda tostçu falanda yok. yan tarafta ufak bir barakada bakkal gibi bir yer var. işte büsküvi kahve falan satıyor.

çok ama çok acıktım..

müsadenizle dellenmek istiyorum eve bi heves geldim trambolin gelmiş ama ayaklarını göndermemişler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne biçim site bu hb aradım yarın size mail ile bilgi vereceğiz dedi sanırım iade etcem

valla dellenecek bir durum. hani şu çok biliinen buna benzer bir site varya. ben onu daha güvenilir buluyorum. çünkü ürünü aldıktan sonra onay vermeden parayı satıcının hesabına geçirmiyorlar. bu aldığın yerde de öyle mi acaba?

sabah kahvaltılık bişi getiremediğimden dolayı yemekhaneden ekmek aldım dolaptaki peynirim ile sandeviç yapıp yedim.

ama ekmek beyaz ekmek..

verilecek cezaya razıyım. :)

ben sayım yapıcam dedim ama unuttum cuma yapıcaktım . neyse saymadım en azından kımle baladığını biliyorum ayyy

tabiki ebrugül yapsın gelemezse ben yaparım şekerlerim olmaz mı?

Eylül nerdeki bugün?
Doktor kontrolü mü vardı,inşallah ameliyatsız çıkar bu işin içinden:26:

evet dün yoktum bütün gün doktordaydım geçmişte bana menü hazırlıycağını söylemişsin hadi hazırla uyarım ben fakat öğleni katma istersen burada yediğim için artık evde hazırlayacak kadar zamanım yok.

ya ben bu sayım işini çok karıştırıyorum. ben ne zaman yapıcam sayımı. sayım yapacağım günden 1 gün önce bana söyleseniz olur mu?

canım yarın sen yapacaksın olurda işin çıkar ve yapamazsan ben yapıcam bende karıştırdı geçmişi okuyunca anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…