ben hesapladım canım doğru. nickimi doğru yaz benim
şekersiz çay emin ol daha güzel çayın tadını alıyorsun bir anda bırak şekeri alışırsın bikaç güne zaten
Ankara'ya geçen ay geldim ben zaten 6 ay oldu tayin olalı öncesinde 2 sene ankarada çalıştım ben
kesinlikle katılıyorummm
kuzum özel mesajına bak acil sinirden köpürüyorum[/QUOTE
Sanki ben anladım sebebini :)
geçmiş olsun canım ilk kilon kaçtı seninKulaklarım çınladı tubiş abla ben de hemen geldimson 2-3 günümü kısaca anlatayım,ardından geçmişe gideceğim (hiç çenemiz durmuyo abi bu nedir kaç sayfa olmuş böylee ).' gün önce tartıldım,artık tam 66 olmuştum (virgülden kurtuldum yani),dün de annemin arkadaşının sitesinde 30 ağustos kutlamaları vardı,dürüm yedim 1 tanecik Ama şu son 2 gün havuza giremedim,ağda yapan arkadaşım bacaklarımda pembeden koyu mora renk skalası yarattı Havuza giremedim diye zaten küçüklüğümden beri bağırsaklarımdan muzdaribim,hemen bağırsaklarım çalışmayı bıraktı,şişkinlik oldu.İşte bu sebeplerden tartı 67 gösterdi,ama bugün kayısı mayısı birşeyler atıştırıp rahatlayacağım.Bacağımdaki morlar da gittiğinden havuza dönüş yapacağım.
(Notün mersin'de atılan havai fişeklerin haddi var hesabı yoktu.Liparis 2 coştu zaten,izlerken büyük küçük herkesin ağzı iki metre açıldı. )
Hani kilo alanlardandın bak almayacaksın :) Sevindim senin adınaTebrik ederim:)
bülent ersoy gibi yiyen bülent ersoy gibi olsun inşallahhhhhhhhhhh Amin
Nedenki:26:
kuzu mu, üstüme alındım
O zaman buluşuyoruz en kısa zamanda, hep hepimiz kilo verdiğimizde toplanıp yeme içmenin aşırı serbest olduğu bir ödüll günü yapacaz biz,değil mi tubiş :)
:) olur mu şekerim neden dışlanasınız,buyrun sizde gelin :)
Ankaraya gelincede bir toplantı düzenlicez hem
Daha Eylülün düğününde göbek atacaz ayrıca :)
oldu hemen geleyimAnkarada varsa tamamdır
Bende gazı alınmış deyince oha nasıl alcamki diyecektimTamam deneyeyim bugün
tadını sevmiyorum öyle amaa :) o zamanda çay içmeyi bırakırım
benimdedileğim bu yönden yanaydı ameliyat diyor ama inşallah 2. şık yüzme olurda bende hem kilo verir hem tedavi olurum.
amin
evet daha düğünümde buluşucaz hep beraber kızlar kına eğlenip bekarlığa veda için kınadan sonra gider eğleniriz. ayakkabımın altına hep beraber isim yazarız ayyy inşallah gelirsiniz. o kuzu sen kuzu değil
ankara haziran ayı kk 4.takım buluşma günü ben slayt hazırlıycam kızlar hepimiz için. düğünde video yaparız ne dersiniz ? nasıl tanıştık kim nerden geldi felan ilginç ama hoş olur
geçmiş olsun canım ilk kilon kaçtı senin
Düğün nerede olacak sen neredesin bu arada ?
ankara haziran ayı buuluşması derken ? anlamadım tam olarak
YALNIZCA YAĞDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR, DENENMiŞTiR
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
Sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,
1 yumurta,
az miktarda Beyaz Peynir ve
(bolca yenebilir) domates, salatalık, yeşillik
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek.
En son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.
2 litre yağsız ayranın içine ; 2 adet salatalık (rendelenecek)
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,
4 yemek kaşığı haşlanmış nohut ve
4 yemek kaşığı yeşil mercimek eklenecek,
İstenirse baharatlar konulup her 2 saat arayla bir çorba kasesi içilecektir.
Yesil cay, Çay, Su serbest sınırsız(ıstenırse)
Kafeinli, asitli, şekerli içecekler ve tuz yasaktır.
ve kesinlikle başka birşey yenmeyecektır.
2. Günde aynı şekilde beslenilecektir.
İçine salatalık koymasak olmaz mı yaa
yalnız 2 gün yapın diyor zatenBen de yapacağım da nohutlar filan haşlanıp da konulacak değil mi(böyle bir soruyu sormak bile saçma ama merak işte).yiyecek mi çorba mı herneyse işte kaç gün buzdolabında tutabilirim?Yoksa her gün taze mi yapmalıyım?
merhabalar herkese,
bugün çok yoktum buralarda. sabahtan beri dışarıda sayılırım. ama bunun acısını yarın çıkartıcam
sabah doktora gittim. kan testi istedi. tiroid ve demir eksiliği yokmuş ama b12 vitamini eksikmiş..
sanırım daha fazla et yemem lazım.
azıcık geçmişe bakayım. görüşürüz..
bu arada trambolin gelmiş annem aradı şimdi kızım bu yüksek bişey değil biz anlamadık dedi inşallah eksik parça göndermemişlerdir bir haftada onun kargosunu bekleyemem valla
devamını da oku da ondan sonra karar verHer akşam sizdeyim artık tubiş abla trambolinine bineceğim
Selam arkadaşlar ben ÜmmüGülsüm bu takıma davet edildim hemen geldim :) kendimi tanıtayım 2010 yılının sonlarında 75 kilo ile 5. takımda diyete başladım sonra takım kaptanı olarak devam ettim yarışmaya ve 2011 yılı haziran ayında 16,5 kilo vererek mezun oldum karnemi aldım :) ama ne yazıkkı kullandığım ilaçlar dolayısıyla yeniden kilo aldım şu an 70 kiloyum ve hedefim 60 kilo olmak. evliyim bir kızım var 26 yaşındayım benden bukadar :) kuralları az çok biliyorum ama değişmişse bilemem birde her takımın kendi içinde kendine özel kuralları var uyacağımı düşünüyorum
bülent ersoy gibi yiyen bülent ersoy gibi olsun inşallahhhhhhhhhhh Amin
Evet okudum terbiyesizler saçlarını başlarını yolalım onların.Zaten seneye hukuk fakültesine gidersem sana bedavadan avukatlık ta yaparım tazminat davası açarız he he hedevamını da oku da ondan sonra karar verhala hepsiburadayla kavga ediyorum ayakları gelmedi
Ay ben şekeri tamamen kesemiyorum
Kahvede şekersiz güzel oluyorda çay içeceksem azda olsa atmam gerekiyor,hiç gitmiyor başka türlü.
Allahtan bitki çaylarından hiç ihtiyaç hissetmiyorum
B12 için ilaç verdi mi?Bende de B12 eksikliğiyle kansızlık var,ilaç vermişti doktor,canım istediğimde kullandım,sonra benim gibi hem kansızlığı hem de B12 eksikliği olan dayım yolun ortasında düşüp bayılmış,iğne tedavisine başlamışlarbunu duyunca kullanmaya başladım,çok ete bayılan biri değilim,hatta bi ara vejeterya dahi olmaya çalışmışlığım var ama tavuk ve balık oldu mu hiç hayır denmiyor bee kırmızı et olarak da mersin'in mis tantunisi ile annemin ızgara köftesini yiyebiliyorum (yağda kızartınca yemiyorum)
Bu arada daha fazla geçmişe gidemeyeceğim sanırım ölüyorum şuan
Sabah bunları yedim:2 bursa eriği,bir bardak süt
Dersaneden geldim işte yemek olarak patlıcan-domates-biber filan atacağım ızgaraya,şuan açlıktan çıldırmış durumdayımCanım acaip tatlı çekiyor,sanırım şişkinliğin diğer sebebi de reglim yaklaşıyor,bari havuz kapandıktan sonra olsam kendime izin verip uzun zamandır istediğim birşey yapacağım (cezamı da çekmeye razıyım,ama fazla ağır olmasın olur mu ),tereyağında kayısı kızartacağım (çok değil 3-5 tane)
b12 vitamini eksikliği için hap verdi. ama daha almadım. kullanmaya başlamadım daha. birde b12 vitamini sebze ve meyvede yokmuş. kırmızı et, süt, yumurta, balıkta varmış.. en çokta kırmızı ette. benimde kırmızı et ile pek aram yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?