Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa tabi ben o zamanlar olmadığımdan bilmiyorum :S

kuzum özel mesajına bak acil sinirden köpürüyorum [/QUOTE

Sanki ben anladım sebebini :)

geçmiş olsun canım ilk kilon kaçtı senin

bülent ersoy gibi yiyen bülent ersoy gibi olsun inşallahhhhhhhhhhh Amin

amin

evet daha düğünümde buluşucaz hep beraber kızlar kına eğlenip bekarlığa veda için kınadan sonra gider eğleniriz. ayakkabımın altına hep beraber isim yazarız ayyy inşallah gelirsiniz. o kuzu sen kuzu değil

oldu hemen geleyim Ankarada varsa tamamdır

Bende gazı alınmış deyince oha nasıl alcamki diyecektim Tamam deneyeyim bugün

tadını sevmiyorum öyle amaa :) o zamanda çay içmeyi bırakırım

ankara haziran ayı kk 4.takım buluşma günü ben slayt hazırlıycam kızlar hepimiz için. düğünde video yaparız ne dersiniz ? nasıl tanıştık kim nerden geldi felan ilginç ama hoş olur

benimdedileğim bu yönden yanaydı ameliyat diyor ama inşallah 2. şık yüzme olurda bende hem kilo verir hem tedavi olurum.

Çok geçmiş olsun,ameliyat gerçekten kötü bir süreç,eğer mümkün oluyorsa yüz.Kilolarımdan dolayı rahat dik duramıyordum,yüzmeye başladım ve verdiğim yaklaşık 5 kilomu bu spora borçluyum.Yüzmek gerçekten insanı mükemmel hissettiriyor.

Düğün nerede olacak sen neredesin bu arada ?

ankara haziran ayı buuluşması derken ? anlamadım tam olarak

Ben de yapacağım da nohutlar filan haşlanıp da konulacak değil mi (böyle bir soruyu sormak bile saçma ama merak işte).yiyecek mi çorba mı herneyse işte kaç gün buzdolabında tutabilirim?Yoksa her gün taze mi yapmalıyım?

yalnız 2 gün yapın diyor zaten 2 gün dayanır dolapta bi gün yap ikinci gün de içersin nohutlar vs haşlanacak tabi

B12 için ilaç verdi mi?Bende de B12 eksikliğiyle kansızlık var,ilaç vermişti doktor,canım istediğimde kullandım,sonra benim gibi hem kansızlığı hem de B12 eksikliği olan dayım yolun ortasında düşüp bayılmış,iğne tedavisine başlamışlar bunu duyunca kullanmaya başladım,çok ete bayılan biri değilim,hatta bi ara vejeterya dahi olmaya çalışmışlığım var ama tavuk ve balık oldu mu hiç hayır denmiyor bee kırmızı et olarak da mersin'in mis tantunisi ile annemin ızgara köftesini yiyebiliyorum (yağda kızartınca yemiyorum)

hoşgeldin canım. sağlıklı kilo vermeler sana. bende ebru..

bülent ersoy gibi yiyen bülent ersoy gibi olsun inşallahhhhhhhhhhh Amin

aminnn

Ay ben şekeri tamamen kesemiyorum
Kahvede şekersiz güzel oluyorda çay içeceksem azda olsa atmam gerekiyor,hiç gitmiyor başka türlü.
Allahtan bitki çaylarından hiç ihtiyaç hissetmiyorum

bende çayı ve bitki çaylarını şekersiz içiyorum. türk kahvesinde 1 tane şeker ile içebiliyorum. kahvede ise 2 şeker kullanıyorum.
bencede çayın tadı şekersiz daha güzel..

b12 vitamini eksikliği için hap verdi. ama daha almadım. kullanmaya başlamadım daha. birde b12 vitamini sebze ve meyvede yokmuş. kırmızı et, süt, yumurta, balıkta varmış.. en çokta kırmızı ette. benimde kırmızı et ile pek aram yok.

Bu arada daha fazla geçmişe gidemeyeceğim sanırım ölüyorum şuan
Sabah bunları yedim:2 bursa eriği,bir bardak süt
Dersaneden geldim işte yemek olarak patlıcan-domates-biber filan atacağım ızgaraya,şuan açlıktan çıldırmış durumdayım Canım acaip tatlı çekiyor,sanırım şişkinliğin diğer sebebi de reglim yaklaşıyor,bari havuz kapandıktan sonra olsam kendime izin verip uzun zamandır istediğim birşey yapacağım (cezamı da çekmeye razıyım,ama fazla ağır olmasın olur mu ),tereyağında kayısı kızartacağım (çok değil 3-5 tane)

tereyağında kayısı mı? ilk defa duyuyorum. nasıl bişi oluyor ki?

Benim de kırmızı etle pek aram yok,ama sağlık için bir bardak sütümü içiyorum her gün Bir de annem haftasonları dersanem olmadığında yumurta haşlıyor,o kadar.Durum böyle olunca hapları almak gerek,ben de tahlil yaptırıp baktıracağım sonuçlarıma (Söylemeyi unuttum söyleyeyim eski testimde kolesterol sahibi olduğumu öğrendim şu gencecik yaşımda(trigliserit değerim normalin üstünde,onun ilacını hiç kullanmadım zaten),normalde zaten yağ tüketmem ama bugün kaçamağımı yapacağım banane banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…