tereyağında kayısı mı? ilk defa duyuyorum. nasıl bişi oluyor ki?
Benim de kırmızı etle pek aram yok,ama sağlık için bir bardak sütümü içiyorum her günBir de annem haftasonları dersanem olmadığında yumurta haşlıyor,o kadar.Durum böyle olunca hapları almak gerek,ben de tahlil yaptırıp baktıracağım sonuçlarıma (Söylemeyi unuttum söyleyeyim eski testimde kolesterol sahibi olduğumu öğrendim şu gencecik yaşımda(trigliserit değerim normalin üstünde,onun ilacını hiç kullanmadım zaten),normalde zaten yağ tüketmem ama bugün kaçamağımı yapacağım banane banane
hadi izin verdim ama fazla yağ koymaEvde hiç tarçın kalmamışzaten çok kızartmayacağım tadım olsun diye 3-5 tane atacağım (yağı çekmiyor kuru kayısı,sadece nar gibi kızarıyor).Lütfen lütfen lütfen kaçamak yapmaya çok ihtiyacım vaaaaar
ne konuştun kıs o kadar1,5 saattir telefondayım
Nefret ediyorum böyel uzun konuşmaktan ya
Bütün kilolar gittiğinde yapacaz onu,birgünde toparlayamayız aten bişecik olmaz :)tamam bana uyar :) o ödül gününün acısı çok fena çıkmasın sakın
Dur hayatım dizginleme şimdide,hiç fazla kilomuz kalmadığında sadece birgün yapacağız onu,sınırlı ödül mü olur :)ödül günü yapalım ama böyle çok çok abartmıcaz hafif bi kutlama
kuzum özel mesajına bak acil sinirden köpürüyorum
Ah ben hiç tat alamıyorum öyleşekeri bi bıraksan varya çayın tadını esas o zaman alıyorsun şimdi yarım çay kaşığı bile atılsa midem bulanıyor içemiyorum meğerse ne kadar tatsız içiyormuşum çayı :)
Nickini sevsinler senin,düzelteyim bari :)ben hesapladım canım doğru. nickimi doğru yaz benim
şekersiz çay emin ol daha güzel çayın tadını alıyorsun bir anda bırak şekeri alışırsın bikaç güne zaten
Ankara'ya geçen ay geldim ben zaten 6 ay oldu tayin olalı öncesinde 2 sene ankarada çalıştım ben
kesinlikle katılıyorummm
Olsun işte ben olmadığımı biliyorum ama kuzu diye diye adımı kuzu sanar oldumamin
evet daha düğünümde buluşucaz hep beraber kızlar kına eğlenip bekarlığa veda için kınadan sonra gider eğleniriz. ayakkabımın altına hep beraber isim yazarız ayyy inşallah gelirsiniz. o kuzu sen kuzu değil
ankara haziran ayı kk 4.takım buluşma günü ben slayt hazırlıycam kızlar hepimiz için. düğünde video yaparız ne dersiniz ? nasıl tanıştık kim nerden geldi felan ilginç ama hoş olur
Ben de yapacağım da nohutlar filan haşlanıp da konulacak değil mi(böyle bir soruyu sormak bile saçma ama merak işte).yiyecek mi çorba mı herneyse işte kaç gün buzdolabında tutabilirim?Yoksa her gün taze mi yapmalıyım?
kuzum önce özel mesajımı oku sonra da şu bildirimi yap da takım görsünlerBütün kilolar gittiğinde yapacaz onu,birgünde toparlayamayız aten bişecik olmaz :)
Dur hayatım dizginleme şimdide,hiç fazla kilomuz kalmadığında sadece birgün yapacağız onu,sınırlı ödül mü olur :)
Ah ben hiç tat alamıyorum öyle
Nickini sevsinler senin,düzelteyim bari :)
Olsun işte ben olmadığımı biliyorum ama kuzu diye diye adımı kuzu sanar oldum
Evet canım nohutlar haşlanıp konulacak:)
Hergün tazne hazırlaman gerekiyormuş,bazı yerlerde 2 bazır yerlerde 3 gün yapın diyor.
kuzum önce özel mesajımı oku sonra da şu bildirimi yap da takım görsünler
o 2 litre ayranla yapılan tarif birgünlük ve ertesi gün taze olarak yeniden yapın diyooooryalnız 2 gün yapın diyor zaten2 gün dayanır dolapta bi gün yap ikinci gün de içersin nohutlar vs haşlanacak tabi
Sağlığına dikkat et kuzum,daha çok gençsinB12 için ilaç verdi mi?Bende de B12 eksikliğiyle kansızlık var,ilaç vermişti doktor,canım istediğimde kullandım,sonra benim gibi hem kansızlığı hem de B12 eksikliği olan dayım yolun ortasında düşüp bayılmış,iğne tedavisine başlamışlarbunu duyunca kullanmaya başladım,çok ete bayılan biri değilim,hatta bi ara vejeterya dahi olmaya çalışmışlığım var ama tavuk ve balık oldu mu hiç hayır denmiyor bee kırmızı et olarak da mersin'in mis tantunisi ile annemin ızgara köftesini yiyebiliyorum (yağda kızartınca yemiyorum)
Bendede tam tersi çaylar şekerli kahveler şekersiz güzel :)bende çayı ve bitki çaylarını şekersiz içiyorum. türk kahvesinde 1 tane şeker ile içebiliyorum. kahvede ise 2 şeker kullanıyorum.
bencede çayın tadı şekersiz daha güzel..
b12 vitamini eksikliği için hap verdi. ama daha almadım. kullanmaya başlamadım daha. birde b12 vitamini sebze ve meyvede yokmuş. kırmızı et, süt, yumurta, balıkta varmış.. en çokta kırmızı ette. benimde kırmızı et ile pek aram yok.
Kayısı kızartması mı,ilk defa duyuyorum vallahiBu arada daha fazla geçmişe gidemeyeceğim sanırım ölüyorum şuan
Sabah bunları yedim:2 bursa eriği,bir bardak süt
Dersaneden geldim işte yemek olarak patlıcan-domates-biber filan atacağım ızgaraya,şuan açlıktan çıldırmış durumdayımCanım acaip tatlı çekiyor,sanırım şişkinliğin diğer sebebi de reglim yaklaşıyor,bari havuz kapandıktan sonra olsam kendime izin verip uzun zamandır istediğim birşey yapacağım (cezamı da çekmeye razıyım,ama fazla ağır olmasın olur mu ),tereyağında kayısı kızartacağım (çok değil 3-5 tane)
Aaaa kaçamak diye tutturmuş bu kız :)Benim de kırmızı etle pek aram yok,ama sağlık için bir bardak sütümü içiyorum her günBir de annem haftasonları dersanem olmadığında yumurta haşlıyor,o kadar.Durum böyle olunca hapları almak gerek,ben de tahlil yaptırıp baktıracağım sonuçlarıma (Söylemeyi unuttum söyleyeyim eski testimde kolesterol sahibi olduğumu öğrendim şu gencecik yaşımda(trigliserit değerim normalin üstünde,onun ilacını hiç kullanmadım zaten),normalde zaten yağ tüketmem ama bugün kaçamağımı yapacağım banane banane
Sıkıntı sınırsız olunca konuşacak şey çok oluyor:)ne konuştun kıs o kadar
kuzum önce özel mesajımı oku sonra da şu bildirimi yap da takım görsünler
senin kaçamaklarını çekiştiriyoruzneymiş o ayyyy merak ediyorum çok fazldan
senin kaçamaklarını çekiştiriyoruz
özel mesaj adı üstünde kuzum söylesin istersehadi ama ne paylaşacaksınız yahu çok merak ettimmmmmmm
hadi ama ne paylaşacaksınız yahu çok merak ettimmmmmmm
özel mesaj adı üstünde kuzum söylesin isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?