- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
bence birinciyiz ama bireyselde birinci değiliz %3'ü geçen biri var 7. takımdaŞimdilik takım olarak birinciyiz
Henüz bütün takımlar sonuçlarıı paylaşmadı ama bu gidişle ilk üçte kalırız,bide bakarsınız 1.olmuşuz
o 2 litre ayranla yapılan tarif birgünlük ve ertesi gün taze olarak yeniden yapın diyoooor
Sağlığına dikkat et kuzum,daha çok gençsin
Tantuniyede özkanda olursa pek bi bayılırım
Kayısı kızartması mı,ilk defa duyuyorum vallahi
Aaaa kaçamak diye tutturmuş bu kız :)
közlenmiş sebzelerin hepsine bayılıyorumBen de denizhan 2 dekiye bayılıyorum,tadım'ın da yoğurtlu tantunisine
Az yağda 3-5 kuru kayısıyı (yalnız tereyağı olmalı,çok fazla koymaya da gerek yok çünkü kayısı yağı çekmiyor) kavur,oldu bittiiiasıl tarif şekerli mekerli bişey hiç yapamam valla.Yemeğimi yedim,bir patlıcan,bir biber ve bir domates (hepsi közlenmiş).Akşama da öteki patlıcanı,domates ve biberi de yarın sabahki kahvaltıma saklamayı düşünüyorum
Evet canım ben sana demiştim :)bence birinciyiz ama bireyselde birinci değiliz %3'ü geçen biri var 7. takımda
Ben de denizhan 2 dekiye bayılıyorum,tadım'ın da yoğurtlu tantunisine
Az yağda 3-5 kuru kayısıyı (yalnız tereyağı olmalı,çok fazla koymaya da gerek yok çünkü kayısı yağı çekmiyor) kavur,oldu bittiiiasıl tarif şekerli mekerli bişey hiç yapamam valla.Yemeğimi yedim,bir patlıcan,bir biber ve bir domates (hepsi közlenmiş).Akşama da öteki patlıcanı,domates ve biberi de yarın sabahki kahvaltıma saklamayı düşünüyorum
Şimdilik takım olarak birinciyiz
Henüz bütün takımlar sonuçlarıı paylaşmadı ama bu gidişle ilk üçte kalırız,bide bakarsınız 1.olmuşuz
közlenmiş sebzelerle şöyle karışık bir salata. soğan patlıcan patates yeşil - kırmızı biber offf yanında da sıcak açık ekmek olacak amaEvet canım ben sana demiştim :)
Gerbera maşallah ok güzel yüzde yapmış
Ay bayıldıklarımızı unutalım en iyisi bir süre
Közlenmiş sebzelerede bayılırım ama onlar zararsız :))
birinci takım paylaştı bile sonuçlarını1. yada 2. olmuşuz gibi görünüyor. baktım birazcık öteki grupların ortalamalarına. sadece 1 takımın daha belli değil gibi. ona göre kaçıncı olacağımız belli olacak. ama bana göre 1. olduk gibi. :)
birinci takım paylaştı bile sonuçlarınıbiz birinciyiz o zaman
bu linke tıkla katılmak istediğini yaz, takımlardan biri seni kabul edecektir.Biri bana yardım edebilir mı acaba nerdeyse butun takımlara yazdım hic ses Seda yok nasıl oluyor bu yarışma bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekir oğluma sünnet yapıcaz belki böyle yarışma icine girersem gider kilolar noooluuurrr yardım edin............
bu linke tıkla katılmak istediğini yaz, takımlardan biri seni kabul edecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasina-katilmak-isteyenler-325.html
İnşallah inşallah1. yada 2. olmuşuz gibi görünüyor. baktım birazcık öteki grupların ortalamalarına. sadece 1 takımın daha belli değil gibi. ona göre kaçıncı olacağımız belli olacak. ama bana göre 1. olduk gibi. :)
Ah bende çok severim o salatayııııközlenmiş sebzelerle şöyle karışık bir salata. soğan patlıcan patates yeşil - kırmızı biber offf yanında da sıcak açık ekmek olacak ama
birinci takım paylaştı bile sonuçlarınıbiz birinciyiz o zaman
Bize bi yazsaydın boyunu posunu,hedefini :)Biri bana yardım edebilir mı acaba nerdeyse butun takımlara yazdım hic ses Seda yok nasıl oluyor bu yarışma bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekir oğluma sünnet yapıcaz belki böyle yarışma icine girersem gider kilolar noooluuurrr yardım edin............
66 kiloymuş 60a düşmek istiyormuş başka takım aldı 5. takım.İnşallah inşallah
Ah bende çok severim o salatayıııı
Bize bi yazsaydın boyunu posunu,hedefini :)
66 kiloymuş 60a düşmek istiyormuş başka takım aldı 5. takım.
bir tek üçüncü takım kaldı onlar da bizden düşükse birinciyizBen bi kişi çağırdım zaten :))
bir tek üçüncü takım kaldı onlar da bizden düşükse birinciyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?