Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şimdilik takım olarak birinciyiz
Henüz bütün takımlar sonuçlarıı paylaşmadı ama bu gidişle ilk üçte kalırız,bide bakarsınız 1.olmuşuz

Ben de denizhan 2 dekiye bayılıyorum,tadım'ın da yoğurtlu tantunisine

Az yağda 3-5 kuru kayısıyı (yalnız tereyağı olmalı,çok fazla koymaya da gerek yok çünkü kayısı yağı çekmiyor) kavur,oldu bittiii asıl tarif şekerli mekerli bişey hiç yapamam valla.Yemeğimi yedim,bir patlıcan,bir biber ve bir domates (hepsi közlenmiş).Akşama da öteki patlıcanı,domates ve biberi de yarın sabahki kahvaltıma saklamayı düşünüyorum

közlenmiş sebzelerin hepsine bayılıyorum afiyet olsun

bence birinciyiz ama bireyselde birinci değiliz %3'ü geçen biri var 7. takımda
Evet canım ben sana demiştim :)
Gerbera maşallah ok güzel yüzde yapmış

Ay bayıldıklarımızı unutalım en iyisi bir süre

Közlenmiş sebzelerede bayılırım ama onlar zararsız :))

Şimdilik takım olarak birinciyiz
Henüz bütün takımlar sonuçlarıı paylaşmadı ama bu gidişle ilk üçte kalırız,bide bakarsınız 1.olmuşuz

1. yada 2. olmuşuz gibi görünüyor. baktım birazcık öteki grupların ortalamalarına. sadece 1 takımın daha belli değil gibi. ona göre kaçıncı olacağımız belli olacak. ama bana göre 1. olduk gibi. :)

Evet canım ben sana demiştim :)
Gerbera maşallah ok güzel yüzde yapmış

Ay bayıldıklarımızı unutalım en iyisi bir süre

Közlenmiş sebzelerede bayılırım ama onlar zararsız :))
közlenmiş sebzelerle şöyle karışık bir salata. soğan patlıcan patates yeşil - kırmızı biber offf yanında da sıcak açık ekmek olacak ama

Biri bana yardım edebilir mı acaba nerdeyse butun takımlara yazdım hic ses Seda yok nasıl oluyor bu yarışma bende katılmak istiyorum ne yapmam gerekir oğluma sünnet yapıcaz belki böyle yarışma icine girersem gider kilolar noooluuurrr yardım edin............

İnşallah inşallah

közlenmiş sebzelerle şöyle karışık bir salata. soğan patlıcan patates yeşil - kırmızı biber offf yanında da sıcak açık ekmek olacak ama
Ah bende çok severim o salatayıııı

birinci takım paylaştı bile sonuçlarını biz birinciyiz o zaman

Bize bi yazsaydın boyunu posunu,hedefini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…