biz 1.miyiz?
evet biz birinciyiz...
3.takımda açıkladı.
hepimizi tebrik ederim. çok sevindim valla.. haftaya vermeyi hedeflediğim kilo 1,5... çoğu olacak azı olmayacak..
heyooooooooooooooooo birinciyizzzzzzzzzzzzzzzzztebriklerr
takımın bu toparlanmaya ihtiyacı vardı canım ondanSonuçları bizim kadar hevesle takip eden bir takım daha yok herhalde :))
takımın bu toparlanmaya ihtiyacı vardı canım ondanay ben bu gazla haftaya 3 kg veririm
heyooooooooooooooooo birinciyizzzzzzzzzzzzzzzzztebriklerr
Sonuçları bizim kadar hevesle takip eden bir takım daha yok herhalde :))
Takımda olan herkes kilo verdi,hepinizi tebrik ediyorum kızlar süper bi sonuç oldu bu.
Derecede olup olmamamız önemli değil aslında bu sadece motivasyon açısından güzel oluyor, öenmli olan hepimiz hedefimize bi para daha yaklaştıkyerimizde saymadık geri adım atmadık
hepimiz kilo verdiiiiiik
Her hafta böyle olalım kızlaaaar,azar azar olsada her hafta hepimiz kilo vermiş olalım
Emeğiniz için hepinize teşekkürler
evetttttttttttt şimdi gelelim kurufasulyenin faydalarınaazmin elinden kim kurtulmuş ki ne kurtulmuş ki bravo kızalr
yok çünkü merak ediyoduk istediğimiz ve emeğimizin karşılığını almak istedik ve aldık meraklıyız.
Sonuçları bizim kadar hevesle takip eden bir takım daha yok herhalde :))
takımın bu toparlanmaya ihtiyacı vardı canım ondanay ben bu gazla haftaya 3 kg veririm
azmin elinden kim kurtulmuş ki ne kurtulmuş ki bravo kızalr
yok çünkü merak ediyoduk istediğimiz ve emeğimizin karşılığını almak istedik ve aldık meraklıyız.
kesinlikle olalımbirinci olmak herkesin hoşuna gittiğine göre. hadi haftaya yine birinci olalım..
kesinlikle olalım
bu arada annem aradı akşama kısır yapıcaz dedi0 yağsız 4-5 kaşık yicem bol haşlanmış lahana domates salatalıkla haberiniz olsun
canımı istettiniz kaç gündürafiyet olsun canım. bu ara herkeste bi kısır yedi valla. :)
ne yazıyosun buraya yaz biz de görelimkuzu mesajın dolmuş yazı yazamadım da meraklı melahat gibi oldum yahu
ne yazıyosun buraya yaz biz de görelim
bence birinciyiz ama bireyselde birinci değiliz %3'ü geçen biri var 7. takımda
birinci takım paylaştı bile sonuçlarınıbiz birinciyiz o zaman
evet biz birinciyiz...
3.takımda açıkladı.
Bu arada daha yayınlanmadı ama bireysel dereceleri de çıkarttım ben
1. gerbera1987 - %3.64 (7. takımdan)
2. nazperver - %3.24 (8. takımdan)
3. tubis87 - %2.85 (4. takımdan)
hilal de 5. oldu tebrikler
Takımda olan herkes kilo verdi,hepinizi tebrik ediyorum kızlar süper bi sonuç oldu bu.
Derecede olup olmamamız önemli değil aslında bu sadece motivasyon açısından güzel oluyor, öenmli olan hepimiz hedefimize bi para daha yaklaştıkyerimizde saymadık geri adım atmadık
hepimiz kilo verdiiiiiik
Her hafta böyle olalım kızlaaaar,azar azar olsada her hafta hepimiz kilo vermiş olalım
Emeğiniz için hepinize teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?