Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Öğle yemeği yemedim yine :S ama bi şeyler yedim ara ara

İlk kahve içtim ama sütlü kahve

sonra 2 bardak çay

daha sonra 1 adet kırmızı biber canım çok çektide :)

30dakika sonra falanda akşam yemeği yiyeceğim

BEN KAÇIYORUM KIZlaR YARIN ÇOK İŞİM VAR PU. KENDİNİZ İYİ BAKIN SEVİYORUM SİZİ. AYNI ZAMANDA TEBRİK EDİYORUM amanınnnnnnn büyük yazdım ya ben tuhhhhh ya affet kk .

Son düzenleme:
Akşam : Güveçte türlü 1 yemek tabağı
1 adet közlenmiş kırmızı biber
3 çorba kaşığı yoğurt
Salata

Birazdan yedi otlu çay içeceğim

Kimsecikte çıt yok...

22 yasındayım adım tugce.1 bucuk aylık bir bebegim var memurum. dogumumu 106 kiloyla yapmıstım utanılacak sey biliyorum gülmeyin ama doğumdan sonra cok cabalıyorum emzirmeninde faydası oluyo tabiki su an da 90 kiloyum. 70 e kadar düşmek istiyorum cünkü benim en ideal kilom 70 ti. boyum da 1.72 cm.zaten ben elimden geleni yapıyorum ama bunu kontrollü ve bikac kişiyle beraber yapmak cok mantıklı geldi daha da hırslanırım die düşünüorum bakalım neler olacak kafa şişirdim kusura bakmayın kızlar:))

Hoşgeldin aramıza tuğçe. Ben de Tuğba memnun oldum. 25 yaşındayım bekarım sen maşallah erkencisin sağlıklı kilo vermeler dilerim

birinci takım paylaştı bile sonuçlarını biz birinciyiz o zaman
takıma uğurlu geldim tubiş
herkese maşaAllah başarılarınızın devamını dilerim canım kurallar aynmı eğer kovulmazsam ben ne zaman bildirim yapabileceğim ?
eylül benim kızımın adı tugce ben memnun oldum :)

hoşgeldin tuğçecim dilerim en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın bende ümmügülsüm 25 yaşındayım mersindeyim bi kızım var 6 yaşında ellerinizden öper :))

valla uğurlu geldin hoşgeldin sefalar getirdin sen tecrübelisin bence haftaya listede olursun tabi iyi bir katılım sağlarsan.

gelelim benim menüme eleştiriye açığım kızlar istediğinizi söyleyebilirsiniz :))
sabah 2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
bir dilim peynir
bir çay kaşığı fıstık ezmesi
1 tane kızarmış biber
(bu kadar ağır kahvaltı görmeyeceksiniz birdaha bende inşaAllah )
öğlen
yarım porsiyon kısır
akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon sebze yemeği
1 dilim ekmek

ekmek fazla oldu aslında farkındayım
yürüyüş yapmayı çok istiyoeum aslında yürürüş çok güzel kilo verdiriyor ama çıkamıyorum malesef geçen yıl sadece yürüyüşle 1 ayda 10 kilo vermiştim yine istiyorum ama malesef bu arada akşamdan sonra 6 bardak felan şekersiz çay içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…