ya ben cok yeniyim hem sitede hem grubunuzda kısaca yardımcı olursanız cok sevinirim
ya ben cok yeniyim hem sitede hem grubunuzda kısaca yardımcı olursanız cok sevinirim
yazmam hıh ben senin ne dediğini biliyorum eylül şişko demişsin kaçamak yapıyo çokda çirkin ona ceza verelim demişsin.
BEN KAÇIYORUM KIZlaR YARIN ÇOK İŞİM VAR PU. KENDİNİZ İYİ BAKIN SEVİYORUM SİZİ. AYNI ZAMANDA TEBRİK EDİYORUMamanınnnnnnn büyük yazdım ya ben tuhhhhh ya affet kk .
eylül ismi nerede geliyo? adaşımmısın hoş geldin şekerim. kolay ve güzel kilo vermeler.
Alındın mı takıma ? :)
Hoşgeldin aramıza tuğçe. Ben de Tuğba memnun oldum. 25 yaşındayım bekarım sen maşallah erkencisin22 yasındayım adım tugce.1 bucuk aylık bir bebegim var memurum. dogumumu 106 kiloyla yapmıstımutanılacak sey biliyorum gülmeyin ama doğumdan sonra cok cabalıyorum emzirmeninde faydası oluyo tabiki su an da 90 kiloyum. 70 e kadar düşmek istiyorum cünkü benim en ideal kilom 70 ti. boyum da 1.72 cm.zaten ben elimden geleni yapıyorum ama bunu kontrollü ve bikac kişiyle beraber yapmak cok mantıklı geldi daha da hırslanırım die düşünüorum bakalım neler olacak kafa şişirdim kusura bakmayın kızlar:))
takıma uğurlu geldim tubişbirinci takım paylaştı bile sonuçlarınıbiz birinciyiz o zaman
herkese maşaAllah başarılarınızın devamını dilerim
Takımda olan herkes kilo verdi,hepinizi tebrik ediyorum kızlar süper bi sonuç oldu bu.
Derecede olup olmamamız önemli değil aslında bu sadece motivasyon açısından güzel oluyor, öenmli olan hepimiz hedefimize bi para daha yaklaştıkyerimizde saymadık geri adım atmadık
hepimiz kilo verdiiiiiik
Her hafta böyle olalım kızlaaaar,azar azar olsada her hafta hepimiz kilo vermiş olalım
Emeğiniz için hepinize teşekkürler
eylül benim kızımın adı tugce ben memnun oldum :)
hoşgeldin tuğçecim dilerim en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın22 yasındayım adım tugce.1 bucuk aylık bir bebegim var memurum. dogumumu 106 kiloyla yapmıstımutanılacak sey biliyorum gülmeyin ama doğumdan sonra cok cabalıyorum emzirmeninde faydası oluyo tabiki su an da 90 kiloyum. 70 e kadar düşmek istiyorum cünkü benim en ideal kilom 70 ti. boyum da 1.72 cm.zaten ben elimden geleni yapıyorum ama bunu kontrollü ve bikac kişiyle beraber yapmak cok mantıklı geldi daha da hırslanırım die düşünüorum bakalım neler olacak kafa şişirdim kusura bakmayın kızlar:))
valla uğurlu geldin hoşgeldin sefalar getirdintakıma uğurlu geldim tubiş
herkese maşaAllah başarılarınızın devamını dilerimcanım kurallar aynmı eğer kovulmazsam ben ne zaman bildirim yapabileceğim ?
hoşgeldin tuğçecim dilerim en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsınbende ümmügülsüm 25 yaşındayım mersindeyim bi kızım var 6 yaşında ellerinizden öper :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?