valla uğurlu geldin hoşgeldin sefalar getirdinsen tecrübelisin bence haftaya listede olursun tabi iyi bir katılım sağlarsan.
fıstık ezmesi olmasa ve kızarmış biber yerine közlenmiş biber olsaydı gayet ideal bir kahvaltıydı. akşam da ekmek fazla olmuş evetgelelim benim menüme eleştiriye açığım kızlar istediğinizi söyleyebilirsiniz :))
sabah 2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
bir dilim peynir
bir çay kaşığı fıstık ezmesi
1 tane kızarmış biber
(bu kadar ağır kahvaltı görmeyeceksiniz birdaha bende inşaAllah )
öğlen
yarım porsiyon kısır
akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon sebze yemeği
1 dilim ekmek
ekmek fazla oldu aslında farkındayım
yürüyüş yapmayı çok istiyoeum aslında yürürüş çok güzel kilo verdiriyor ama çıkamıyorum malesef geçen yıl sadece yürüyüşle 1 ayda 10 kilo vermiştim yine istiyorum ama malesefbu arada akşamdan sonra 6 bardak felan şekersiz çay içtim
fıstık ezmesi olmasa ve kızarmış biber yerine közlenmiş biber olsaydı gayet ideal bir kahvaltıydı. akşam da ekmek fazla olmuş evet
şimdi şöyle söylim ben takımın cezacıbaşısıyım. menülere bakarım fazla gördüğüm yerleri söyler ona göre bi ceza veririm
senden 15 dk hareketli dans alalım bakalım ilk cezan oldukaçamaklar arttıkça cezalar da artar bilgine
not: cezalar ertelenmez ve itiraz kabul edilmez
tamam anlaştık sabah yaparsan 30 dk yap o zamandoğru söylüyorsun cezayıhak ettim malesef :)) tamam razıyım cezamı çekerim hatta kızımla beraber oynarız oda mutlu olurya erteleme değilde sabaha yapalım biz bu cezayı aksi bir komşum var şimdi kapıya çıkar ses oluyor diye uyumuşlardır şimdiye :))
tamam anlaştık sabah yaparsan 30 dk yap o zamaniyi kalori yaktırıyor dans
leslie miydi neydi gördüm ben onutamamdırevet hatta bir video vardı lensi miydi neydi adı kadın durduğu yerde yürüyüş yapıyordu bayağı faydalıydı oda yürüyüşe çıkamayanlar için ideal
kolay gelsin canımbana müsade kızlar ders çalışmam lazım hepiniz Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun
Aynen canım,kesinlikle katılıyorumbirinci olmak herkesin hoşuna gittiğine göre. hadi haftaya yine birinci olalım..
Ne çabuk doluyor bu mesaj kutusu anlamıyorum valla,hemen boşaltayım :)kuzu mesajın dolmuş yazı yazamadım da meraklı melahat gibi oldum yahu
Canım be takım lideriyim,adım mine,Mersin'de yaşıyorum 27 yaşındayım,halada bekarım :)ya ben cok yeniyim hem sitede hem grubunuzda kısaca yardımcı olursanız cok sevinirim
Bağırmak anlamına geliyormuş :))Büyük yazmakla ilgili yasak mı var kii ? :S
Afiyet olsuuuunAkşam : Güveçte türlü 1 yemek tabağı
1 adet közlenmiş kırmızı biber
3 çorba kaşığı yoğurt
Salata
Birazdan yedi otlu çay içeceğim
Kimsecikte çıt yok...
Benim o arkadaş :)4. gruba gel dedi bi arkadas ben de geldim ama bu forum olaylarındada yeniyim anlamam zaman alacak sanırım genelde facebook takılanlardanım
1,5 ayda 10 kilo nasıl gitmiş öyle canım,maşallah22 yasındayım adım tugce.1 bucuk aylık bir bebegim var memurum. dogumumu 106 kiloyla yapmıstımutanılacak sey biliyorum gülmeyin ama doğumdan sonra cok cabalıyorum emzirmeninde faydası oluyo tabiki su an da 90 kiloyum. 70 e kadar düşmek istiyorum cünkü benim en ideal kilom 70 ti. boyum da 1.72 cm.zaten ben elimden geleni yapıyorum ama bunu kontrollü ve bikac kişiyle beraber yapmak cok mantıklı geldi daha da hırslanırım die düşünüorum bakalım neler olacak kafa şişirdim kusura bakmayın kızlar:))
Cuma sabahı bildirimini yap canım,sen eski olduğun için sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.Bir haftada listede olursun galiba :)takıma uğurlu geldim tubiş
herkese maşaAllah başarılarınızın devamını dilerimcanım kurallar aynmı eğer kovulmazsam ben ne zaman bildirim yapabileceğim ?
hoşgeldin tuğçecim dilerim en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsınbende ümmügülsüm 25 yaşındayım mersindeyim bi kızım var 6 yaşında ellerinizden öper :))
Bende öyle düşünüyorumvalla uğurlu geldin hoşgeldin sefalar getirdinsen tecrübelisin bence haftaya listede olursun tabi iyi bir katılım sağlarsan.
Sen nasıl olsa kendine diyeceğini demişsin canım,bende biraz fazla buldum açıkcası ama bu takımda ilk günün. Kaptanlık yapmış,mezun olmuş biri olarak eminim örnek menüler sergilersin bize :)gelelim benim menüme eleştiriye açığım kızlar istediğinizi söyleyebilirsiniz :))
sabah 2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
bir dilim peynir
bir çay kaşığı fıstık ezmesi
1 tane kızarmış biber
(bu kadar ağır kahvaltı görmeyeceksiniz birdaha bende inşaAllah )
öğlen
yarım porsiyon kısır
akşam
4 kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon sebze yemeği
1 dilim ekmek
ekmek fazla oldu aslında farkındayım
yürüyüş yapmayı çok istiyoeum aslında yürürüş çok güzel kilo verdiriyor ama çıkamıyorum malesef geçen yıl sadece yürüyüşle 1 ayda 10 kilo vermiştim yine istiyorum ama malesefbu arada akşamdan sonra 6 bardak felan şekersiz çay içtim
Bıktır bizi lütfen :)katılımda bulunurum ben hatta bıkabilirsiniz benden :))) diğer takımda bunun acısını çok yaşadık çünki katılım olmayınca destek olmayınca malesef yerinde saydı tüm takım
Hoşgeldin cezasıfıstık ezmesi olmasa ve kızarmış biber yerine közlenmiş biber olsaydı gayet ideal bir kahvaltıydı. akşam da ekmek fazla olmuş evet
şimdi şöyle söylim ben takımın cezacıbaşısıyım. menülere bakarım fazla gördüğüm yerleri söyler ona göre bi ceza veririm
senden 15 dk hareketli dans alalım bakalım ilk cezan oldukaçamaklar arttıkça cezalar da artar bilgine
not: cezalar ertelenmez ve itiraz kabul edilmez
bana müsade kızlar ders çalışmam lazım hepiniz Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun
yarın sabah bi tartıl bakim gitmiş miBiliyorsunuz ben bugün ayran detoksu yaptım ama sadece 3 kase içebildim valla,çok tok tutuyor daha fazlası gitmedi.
Sabah kayısılı form çayım var bide.
22 yasındayım adım tugce.1 bucuk aylık bir bebegim var memurum. dogumumu 106 kiloyla yapmıstımutanılacak sey biliyorum gülmeyin ama doğumdan sonra cok cabalıyorum emzirmeninde faydası oluyo tabiki su an da 90 kiloyum. 70 e kadar düşmek istiyorum cünkü benim en ideal kilom 70 ti. boyum da 1.72 cm.zaten ben elimden geleni yapıyorum ama bunu kontrollü ve bikac kişiyle beraber yapmak cok mantıklı geldi daha da hırslanırım die düşünüorum bakalım neler olacak kafa şişirdim kusura bakmayın kızlar:))
yarın sabah bi tartıl bakim gitmiş mi
günaydın kızlar dün 81.6 çıkarken bugün 82.6 çıkıyorum delirecem diyetisyende kilo verememiş görünecem yaniye böyle oldu
kuzum sen 200 gram ben bir kilo fazla çıkıyorum bu da diyetisyende kilo verememişim gibi görünecek delleniyorum şu anDünden 200gram fazlaşok oldum ha ne alaka bu şimdi:26:
kuzum sen 200 gram ben bir kilo fazla çıkıyorum bu da diyetisyende kilo verememişim gibi görünecek delleniyorum şu an
Onun tartısında farklı çıkar belki canım:26:
Aynı sonuçları vermiyordu zaten değil mi?
Takma kafana bu kadar,adama hesap verecek değilsin ya. Sonuçta kilonu verdin ve farkediliyor diyorsun,inceldiğimi hissediyorum diyorsun. Öyleyse daha ne isteriz,tartı isterse 100 desin :)
Sen elinden geldiği kadar dikkat ettin ve kilonuda verdin,moral bozmak için hiç bahanen yok.
Birgünde 1 kilo alma ihtimalinde olmadığına göre boşveeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?