Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla uğurlu geldin hoşgeldin sefalar getirdin sen tecrübelisin bence haftaya listede olursun tabi iyi bir katılım sağlarsan.

katılımda bulunurum ben hatta bıkabilirsiniz benden :))) diğer takımda bunun acısını çok yaşadık çünki katılım olmayınca destek olmayınca malesef yerinde saydı tüm takım

fıstık ezmesi olmasa ve kızarmış biber yerine közlenmiş biber olsaydı gayet ideal bir kahvaltıydı. akşam da ekmek fazla olmuş evet

şimdi şöyle söylim ben takımın cezacıbaşısıyım. menülere bakarım fazla gördüğüm yerleri söyler ona göre bi ceza veririm

senden 15 dk hareketli dans alalım bakalım ilk cezan oldu kaçamaklar arttıkça cezalar da artar bilgine

not: cezalar ertelenmez ve itiraz kabul edilmez

doğru söylüyorsun cezayıhak ettim malesef :)) tamam razıyım cezamı çekerim hatta kızımla beraber oynarız oda mutlu olur ya erteleme değilde sabaha yapalım biz bu cezayı aksi bir komşum var şimdi kapıya çıkar ses oluyor diye uyumuşlardır şimdiye :))

tamam anlaştık sabah yaparsan 30 dk yap o zaman iyi kalori yaktırıyor dans

bana müsade kızlar ders çalışmam lazım hepiniz Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun

birinci olmak herkesin hoşuna gittiğine göre. hadi haftaya yine birinci olalım..
Aynen canım,kesinlikle katılıyorum

kuzu mesajın dolmuş yazı yazamadım da meraklı melahat gibi oldum yahu
Ne çabuk doluyor bu mesaj kutusu anlamıyorum valla,hemen boşaltayım :)
Kusura bakma canım

ya ben cok yeniyim hem sitede hem grubunuzda kısaca yardımcı olursanız cok sevinirim
Canım be takım lideriyim,adım mine,Mersin'de yaşıyorum 27 yaşındayım,halada bekarım :)
Şimdi senden beklediğimiz bol katılımda bulunman.
Hergün yediğini içtiğiniyaptığın sporu yazıp diğer arkadaşların yazdıkalrına yorum yapıyorsun.
Elinden geldiğince paylaşımda bulunup bildiklerini aktarıyorsun.Diyetle ilgili araştırdığın duyduğun ne varsa paylaş bizimle :)
Gün içinde elinden geldiğince burda olmaya çalışırsan sevinirim.
Bu ara en hassas yaklaştığımız kural bol paylaşım:)
Cuma sabahı tartılıp öğlene kadarkilonu bize bildiriyorsun hepsi bu.
2hafta deneme süren var ama bu sürenin uzayıp kısalması senin elinde,ne kadar çok adapte olursan o kadar kısa sürede listeye girersin canım.
Sağlıklık kilo vermeler dilerim,aramıza hoşgeldin

Büyük yazmakla ilgili yasak mı var kii ? :S
Bağırmak anlamına geliyormuş :))

Afiyet olsuuuun

4. gruba gel dedi bi arkadas ben de geldim ama bu forum olaylarındada yeniyim anlamam zaman alacak sanırım genelde facebook takılanlardanım
Benim o arkadaş :)

1,5 ayda 10 kilo nasıl gitmiş öyle canım,maşallah
Memleket neresiydi ?

Cuma sabahı bildirimini yap canım,sen eski olduğun için sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.Bir haftada listede olursun galiba :)

valla uğurlu geldin hoşgeldin sefalar getirdin sen tecrübelisin bence haftaya listede olursun tabi iyi bir katılım sağlarsan.
Bende öyle düşünüyorum

Sen nasıl olsa kendine diyeceğini demişsin canım,bende biraz fazla buldum açıkcası ama bu takımda ilk günün. Kaptanlık yapmış,mezun olmuş biri olarak eminim örnek menüler sergilersin bize :)
katılımda bulunurum ben hatta bıkabilirsiniz benden :))) diğer takımda bunun acısını çok yaşadık çünki katılım olmayınca destek olmayınca malesef yerinde saydı tüm takım
Bıktır bizi lütfen :)

Hoşgeldin cezası

bana müsade kızlar ders çalışmam lazım hepiniz Allaha emanet olun Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Sen neye çalışıyorsun canım ?

Biliyorsunuz ben bugün ayran detoksu yaptım ama sadece 3 kase içebildim valla,çok tok tutuyor daha fazlası gitmedi.
Sabah kayısılı form çayım var bide.

hoş geldin canım evet sen erkencisin ne zman evlendin minicik bide kızın var adaşım oda allah güzellik verisn ona minicik nasıl tatlıdır şimdi o allah bağışlasın inş güzel güzel verirsin kilonu tatlım.

kuzum sen 200 gram ben bir kilo fazla çıkıyorum bu da diyetisyende kilo verememişim gibi görünecek delleniyorum şu an

Onun tartısında farklı çıkar belki canım:26:
Aynı sonuçları vermiyordu zaten değil mi?
Takma kafana bu kadar,adama hesap verecek değilsin ya. Sonuçta kilonu verdin ve farkediliyor diyorsun,inceldiğimi hissediyorum diyorsun. Öyleyse daha ne isteriz,tartı isterse 100 desin :)
Sen elinden geldiği kadar dikkat ettin ve kilonuda verdin,moral bozmak için hiç bahanen yok.
Birgünde 1 kilo alma ihtimalinde olmadığına göre boşveeer

Kızlar ben buara sizde müsade istiyorum.
Çarşamba çok önemli bir sınavım var,evdeki sağlık sorunları,özel hayat sıkıntıları derken bir türlü çalışamadım.
Cumartesi-pazar-pazartesi-salı aralıksız çalışsamda elimden geleni yapsam diyorum,hani belki bi ihtimal geçebilirim
Çarşamba sabah adana'da sınava girip gece konya için yola çıkıyorum,perşembe kayıt işlemlerini bitirip hemen dönüyoruz.
Gidiş geliş uzamasın diye babam götürüyor zaten.
Yine uğrarım,menülerime dikkat ederim,hatta söz kilo almam :) Cumayada derece yapacağız çünkü :)
Ama işte önümüzdeki günlerde sınava çalışayım diyorum,bi taraftan pc açınca çok dağılıyorum maalesef.

Tubişim takım sana emanet,Eylül sende Tubişi yalnız bırakma oldu mu
Birde bana dua edin şu dersi vereyim be olmaz mı :)

Çok öpüyorum hepinizi

dün 3 kaşık yağsız kısır yedim yanında çok fazla lahana yedim ve onu atamadım ondan oldu sanırım ben diyetisyene gidiyorum hakkınızı helal edin bu arada birinciliğimiz yayınlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…