Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin iyi çalışmalar

Kahvaltı: salata(1 közlenmiş patlıcan+1 domates+1 salatalık+1 biber)
2 çorba kaşığı yoğurt
biraz yumurta(avuç içinin yarısı kadar,tavada yağı çok azdı)
4 zeytin
2 bardak çay(1er tatlandırıcı)

Dışarı çıkacağım birazdan işlerim varda yarında var,fazla giremesemde öğünlerimi yazmaya çalışırım inşallah pazartesi üniversite kaydım varda malum hazırlık sınavı için ingilizce çalışmamda gerek..

canım benim güle güle git hayırlısıyla dön inş. kendine çok dikkat et kilo alma ama yemeni içmeni kesme inşallah herşey güzel olur sınavında güzel geçer dilerim ki. seviyoruz seni aklında kalmasın ben tubişimi yanlız bırakmam. iki deli takılırız cEZA felna derken takılırız işte öprüm seni

canım benim güle güle git hayırlısıyla dön inş. kendine çok dikkat et kilo alma ama yemeni içmeni kesme inşallah herşey güzel olur sınavında güzel geçer dilerim ki. seviyoruz seni aklında kalmasın ben tubişimi yanlız bırakmam. iki deli takılırız cEZA felna derken takılırız işte öprüm seni

..................................................

Tuğbaaa ablaaaa (ğ mi g mi ? Her seferinde tereddüt ederek yazıyorum Noktaların rüyalarıma girdi siteye giremedim ablama seslendim,oda 3 nokta koy mesaj olarak yolla açılıyor dedi,açıldı sanırım hatırlamıyorum Unutmuştum,noktaları görünce dejavu oldu

Bende sizi seviyorum canım beniiim
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,kilo almadan dönecem söz
Cezaya boğmayın kızları he :)

dün 3 kaşık yağsız kısır yedim yanında çok fazla lahana yedim ve onu atamadım ondan oldu sanırım ben diyetisyene gidiyorum hakkınızı helal edin bu arada birinciliğimiz yayınlandı
Tatlım sonuç listelerinin olduğu topiğe mesaj yazılmıyor,ordaki sıkıntı için paylaşım alanına yazmalısın
Senin yüzdeyi bana yazmışlar valla komik olmuş,nasıl olduysa o :)
Düzeltirler merak etme
Paylaşım alanına yaz sen onu

Kolay gelsin iyi çalışmalar

Teşekkür ederim canım

valla kuzum çok iyi haberlerim var keşke telefon numaran olsaydıııııııı bunu hemen öğrenmen lazım çünkü

kuzummm ben de seni çok seviyorum. canım sınavda başarılar dilerim iyi çalış takımı merak etme elimden geleni yaparımm.

afiyet olsun canım fena menü değil o yumurtayı da haşlayarak ye artık

eylülülümmmmmm güzel haberlerim var az merak edin aşağıda yazcam beni yalnız bırakırsan da ceza verrim bak kaptan yalnız bırakma dedi

Tuğba canım hahaha yaa sinir oldum 5 defa aynı mesaj çıkmış ama bende mesaj gitmedi diyordu

Tamam canım sorun değil biz takım olarak birinci olmuşuz bireysel yanlış olsa kaç yazar

1. liğinizi kocaaaaaamaaaannnnnn tebrik ederim
Teşekkür ederizzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
Veee size bir iyi bir kötü haberim var.

Kötü haber diyetisyenin tartısında: 82.2 kg çıktım yani geçen haftaya göre sadece 600 gram vermiş görünüyorum.

İyi haber: 1.3 kg yağ vermişim benim için kilo önemli değil yağ oranı normale dönünce hem ince görünüyosun hem sağlıklı oluyosun demek yağlar gittiği için o kadar inceldiğimi farketmişim.

Kıssadan hisse: bu hafta çok fazla hareket yapmadığıma göre bu yağların erimesini sağlayan şey; 9'lu bitki çayından başka birşey değil

İŞE YARIYOR KIZLARRRRRRR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM

ay sonu geldi para yok bnde alıcam aktardan mı aldın günde kaç bardak içiliyor.

ay sonu geldi para yok bnde alıcam aktardan mı aldın günde kaç bardak içiliyor.
canım mersinde köryusuf diye ünlü bir aktar var, her aktardan alınmaz güvenilir bir yer olmalı çünkü o bitkiler yerine başka bitkiler koyabiliyorlarmış (ellerinde bulunmadığı için) günde normalde yemeklerden önce 1'er bardak yani 3 bardak (çok kilolu olanlar 5 bardak) içebiliyor en fazla. Ama ben sadece akşam yemeğinden 2 saat sonra yani 20.30 gibi falan içiyodum 22.30-23.00 gibi de yatıyordum. etkisini gördüm 1 bardakla bile diyetisyen bile diğer hastalarına önereceğini söyledi

cok memnun oldum masallah allah bagıslasın kuzucuğu :)

tesekkür ederim ben mesleğime basladım 20 yasında 21 de evlendim 22 de cocuk hersey cok nizami

sabah 6 da uyandım kızım saolsun:)) uyanır uyanmaz her zamanki gibi 1 şişe(0,5lt)suyumu içtim esim uyuduğu için kahvaltı onun uyanmasına baglıydı yani saat 12 ye agzım tatlansın dedim 3 tane bisküvi attım agzıma
12 ye kadar sadece su içtim sürekli 12 de esim uyanınca kahvaltı hazırladım sıfır ekmek patates haslayıp salcayla kavurmustum bir küçük kase ondan yedim cok küçük bir dilim tam yaglı beyaz peynir bida söz yagsız alcam alırken ama bir bardakta sekersiz cay içtim bu kadar.sonra aralarda yine su sürekli tabi saat 4 gibi bir kornet dondurma yedim:)) cok gerekli değildi biliorum ama esim almıs gelmiş yedik napıyım yaklasık yarım saat önce de bir bardak limonlu yesil cay içtim aksama da tavuk sote hazırlıyorum biraz ekmeksiz ondan yiyecegim baskada yemem kosu bandım var yatmadan yarım saat de yürür 15 dk gibi kosarım bunu aslında sabahda yapıyorum ama bugun kızım fırsat vermedi ögleden sonra da ev işlerim vardı onları yaptım yer falan sildim o da yaktırmıstır heralde biraz baya terledim cünkü bugunki maceram bu yani uzattım kusura bakmayın :)))

Tubişimmmmmm ben yarın yokum ama pazartesi yardım için burda olucam herkese iyi tatiller seviyorum sizi

erkenci olmak kendi tercihim cok da mutluyum darısı sana olsun tubiş insallah::)
Aminnnnnnnnnnnnn aday adayı bile yok daha gerçi

canım ben takımın cezacıbaşısıyım o kornetin karşılığı ne biliyo musun 30 dk fazladan yürüyüş alalım senden yani bugün 15 dk koş + 30 dk'da yürü

Tubişimmmmmm ben yarın yokum ama pazartesi yardım için burda olucam herkese iyi tatiller seviyorum sizi
canımmmmmmmmmmmmm kendine iyi bak biz de seni seviyoruz iyi tatiller pazartesi sayımlarını bekliyoruz (cuma+cumartesi+pazarı sayacaksın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…