Kızlar ben buara sizde müsade istiyorum.
Çarşamba çok önemli bir sınavım var,evdeki sağlık sorunları,özel hayat sıkıntıları derken bir türlü çalışamadım.
Cumartesi-pazar-pazartesi-salı aralıksız çalışsamda elimden geleni yapsam diyorum,hani belki bi ihtimal geçebilirim
Çarşamba sabah adana'da sınava girip gece konya için yola çıkıyorum,perşembe kayıt işlemlerini bitirip hemen dönüyoruz.
Gidiş geliş uzamasın diye babam götürüyor zaten.
Yine uğrarım,menülerime dikkat ederim,hatta söz kilo almam :) Cumayada derece yapacağız çünkü :)
Ama işte önümüzdeki günlerde sınava çalışayım diyorum,bi taraftan pc açınca çok dağılıyorum maalesef.
Tubişim takım sana emanet,Eylül sende Tubişi yalnız bırakma oldu mu
Birde bana dua edin şu dersi vereyim be olmaz mı :)
Çok öpüyorum hepinizi
Bağırmak anlamına geliyormuş :))
Afiyet olsuuuun
Çarşamba çok önemli bir sınavım var,evdeki sağlık sorunları,özel hayat sıkıntıları derken bir türlü çalışamadım.
Cumartesi-pazar-pazartesi-salı aralıksız çalışsamda elimden geleni yapsam diyorum,hani belki bi ihtimal geçebilirim
Çarşamba sabah adana'da sınava girip gece konya için yola çıkıyorum,perşembe kayıt işlemlerini bitirip hemen dönüyoruz.
Yine uğrarım,menülerime dikkat ederim,hatta söz kilo almam :) Cumayada derece yapacağız çünkü :)
Ama işte önümüzdeki günlerde sınava çalışayım diyorum,bi taraftan pc açınca çok dağılıyorum maalesef.
Çok öpüyorum hepinizi
Çok öpüyorum hepinizi
..................................................
canım benim güle güle git hayırlısıyla dön inş. kendine çok dikkat et kilo alma ama yemeni içmeni kesme inşallah herşey güzel olur sınavında güzel geçer dilerim ki. seviyoruz seniaklında kalmasın ben tubişimi yanlız bırakmam. iki deli takılırız cEZA felna derken takılırız işte öprüm seni
Tatlım sonuç listelerinin olduğu topiğe mesaj yazılmıyor,ordaki sıkıntı için paylaşım alanına yazmalısındün 3 kaşık yağsız kısır yedim yanında çok fazla lahana yedim ve onu atamadım ondan oldu sanırımben diyetisyene gidiyorum hakkınızı helal edin bu arada birinciliğimiz yayınlandı
Kolay gelsin iyi çalışmalar
valla kuzum çok iyi haberlerim var keşke telefon numaran olsaydıııııııı bunu hemen öğrenmen lazım çünküOnun tartısında farklı çıkar belki canım:26:
Aynı sonuçları vermiyordu zaten değil mi?
Takma kafana bu kadar,adama hesap verecek değilsin ya. Sonuçta kilonu verdin ve farkediliyor diyorsun,inceldiğimi hissediyorum diyorsun. Öyleyse daha ne isteriz,tartı isterse 100 desin :)
Sen elinden geldiği kadar dikkat ettin ve kilonuda verdin,moral bozmak için hiç bahanen yok.
Birgünde 1 kilo alma ihtimalinde olmadığına göre boşveeer
kuzummm ben de seni çok seviyorum. canım sınavda başarılar dilerim iyi çalış takımı merak etme elimden geleni yaparımm.Kızlar ben buara sizde müsade istiyorum.
Çok öpüyorum hepinizi
afiyet olsun canım fena menü değil o yumurtayı da haşlayarak ye artıkKahvaltı: salata(1 közlenmiş patlıcan+1 domates+1 salatalık+1 biber)
2 çorba kaşığı yoğurt
biraz yumurta(avuç içinin yarısı kadar,tavada yağı çok azdı)
4 zeytin
2 bardak çay(1er tatlandırıcı)
Dışarı çıkacağım birazdan işlerim vardayarında var,fazla giremesemde öğünlerimi yazmaya çalışırım inşallah pazartesi üniversite kaydım varda malum hazırlık sınavı için ingilizce çalışmamda gerek..
eylülülümmmmmmcanım benim güle güle git hayırlısıyla dön inş. kendine çok dikkat et kilo alma ama yemeni içmeni kesme inşallah herşey güzel olur sınavında güzel geçer dilerim ki. seviyoruz seniaklında kalmasın ben tubişimi yanlız bırakmam. iki deli takılırız cEZA felna derken takılırız işte öprüm seni
Tuğba canımTuğbaaa ablaaaa(ğ mi g mi ? Her seferinde tereddüt ederek yazıyorum Noktaların rüyalarıma girdi siteye giremedim ablama seslendim,oda 3 nokta koy mesaj olarak yolla açılıyor dedi,açıldı sanırım hatırlamıyorum Unutmuştum,noktaları görünce dejavu oldu
Tamam canım sorun değil biz takım olarak birinci olmuşuz bireysel yanlış olsa kaç yazarBende sizi seviyorum canım beniiim
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için,kilo almadan dönecem söz
Cezaya boğmayın kızları he :)
Tatlım sonuç listelerinin olduğu topiğe mesaj yazılmıyor,ordaki sıkıntı için paylaşım alanına yazmalısın
Senin yüzdeyi bana yazmışlar valla komik olmuş,nasıl olduysa o :)
Düzeltirler merak etme
Paylaşım alanına yaz sen onu
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederizzzzzzzzzzz1. liğinizi kocaaaaaamaaaannnnnn tebrik ederim
Veee size bir iyi bir kötü haberim var.
Kötü haber diyetisyenin tartısında: 82.2 kg çıktım yani geçen haftaya göre sadece 600 gram vermiş görünüyorum.
İyi haber: 1.3 kg yağ vermişim benim için kilo önemli değil yağ oranı normale dönünce hem ince görünüyosun hem sağlıklı oluyosun demek yağlar gittiği için o kadar inceldiğimi farketmişim.
Kıssadan hisse: bu hafta çok fazla hareket yapmadığıma göre bu yağların erimesini sağlayan şey; 9'lu bitki çayından başka birşey değil
İŞE YARIYOR KIZLARRRRRRR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM
canım mersinde köryusuf diye ünlü bir aktar var, her aktardan alınmaz güvenilir bir yer olmalı çünkü o bitkiler yerine başka bitkiler koyabiliyorlarmış (ellerinde bulunmadığı için) günde normalde yemeklerden önce 1'er bardak yani 3 bardak (çok kilolu olanlar 5 bardak) içebiliyor en fazla. Ama ben sadece akşam yemeğinden 2 saat sonra yani 20.30 gibi falan içiyodum 22.30-23.00 gibi de yatıyordum. etkisini gördüm 1 bardakla bileay sonu geldi para yok bnde alıcam aktardan mı aldın günde kaç bardak içiliyor.
Hoşgeldin aramıza tuğçe. Ben de Tuğba memnun oldum. 25 yaşındayım bekarım sen maşallah erkencisinsağlıklı kilo vermeler dilerim
takıma uğurlu geldim tubiş
herkese maşaAllah başarılarınızın devamını dilerimcanım kurallar aynmı eğer kovulmazsam ben ne zaman bildirim yapabileceğim ?
hoşgeldin tuğçecim dilerim en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsınbende ümmügülsüm 25 yaşındayım mersindeyim bi kızım var 6 yaşında ellerinizden öper :))
hoş geldin canım evet sen erkencisin ne zman evlendin minicik bide kızın var adaşım oda allah güzellik verisn ona minicik nasıl tatlıdır şimdi o allah bağışlasın inş güzel güzel verirsin kilonu tatlım.
Aminnnnnnnnnnnnn aday adayı bile yok daha gerçierkenci olmak kendi tercihim cok da mutluyum darısı sana olsun tubiş insallah::)
canım ben takımın cezacıbaşısıyımsabah 6 da uyandım kızım saolsun:)) uyanır uyanmaz her zamanki gibi 1 şişe(0,5lt)suyumu içtim esim uyuduğu için kahvaltı onun uyanmasına baglıydı yani saat 12 yeagzım tatlansın dedim 3 tane bisküvi attım agzıma
12 ye kadar sadece su içtim sürekli 12 de esim uyanınca kahvaltı hazırladım sıfır ekmek patates haslayıp salcayla kavurmustum bir küçük kase ondan yedim cok küçük bir dilim tam yaglı beyaz peynirbida söz yagsız alcam alırken ama bir bardakta sekersiz cay içtim bu kadar.sonra aralarda yine su sürekli tabi saat 4 gibi bir kornet dondurma yedim:)) cok gerekli değildi biliorum ama esim almıs gelmiş yedik napıyım yaklasık yarım saat önce de bir bardak limonlu yesil cay içtim aksama da tavuk sote hazırlıyorum biraz ekmeksiz ondan yiyecegim baskada yemem kosu bandım var yatmadan yarım saat de yürür 15 dk gibi kosarım bunu aslında sabahda yapıyorum ama bugun kızım fırsat vermedi ögleden sonra da ev işlerim vardı onları yaptım yer falan sildim o da yaktırmıstır heralde biraz baya terledim cünkü bugunki maceram bu yani uzattım kusura bakmayın :)))
canımmmmmmmmmmmmm kendine iyi bak biz de seni seviyoruz iyi tatiller pazartesi sayımlarını bekliyoruz (cuma+cumartesi+pazarı sayacaksın)Tubişimmmmmm ben yarın yokum ama pazartesi yardım için burda olucam herkese iyi tatiller seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?