Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

seve seve yürürüm canım kosumu yaptım bileeki:)) kızım uyusun yürüyüşümüde yapar yazarım :)
cezalara itiraz etmeyen üyelere bayılıyorumm tebrikler

kızlar bugünkü menüm:

sabah kalkınca: 9'lu zayıflama çayı
kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + 2 bardak çay
ara: 1 tane dikenli incir
öğle: 4 kaşık bamya + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
ara: 1 tane fruttare ananaslı
akşam: ayranaşı çorbası 1 kase + domates salatalık

kızlar şöyle bir durum var ben pazartesiden itibaren daha sıkı bir diyet programına giriyorum diyetisyen bu hafta bünyeyi şaşırtacaz dedi menü de şu şekilde olacak

sabah kalkınca artık bişey yok
kahvaltı 1 tane kepekli galeta + 1 kibrit kutusu peynir + domates
ara: 1 meyve
öğlen: Yağsız dana kıymadan 2 tane küçük köfte + bol salata
ara: 1 meyve
akşam: Yağsız dana kıymadan 2 tane küçük köfte + bol salata
ara: 1 tane meyve.

yani bu hafta sebze yemeği yok et yicem o da çok az, öğünleri düşürüyoruz ekmek yok mesela farkettiyseniz köftenin yanında.
80'in altına düşmen için yapıyorum hem de metabolizmayı şaşırtacaz bu hafta dedi diyetisyenim.

bu 9lu zayıflama cayı nedir canım bunu ilk defa duyuyorum daha önce 5i birarada die bi cay almıstım işe de yarıyo gibiydi ama kısa süre kullanmıstım

tamam canım cuma sabahı bildirim yaparım başlangıç kilom 70...ay inşaAllah canım ya şöyle menülerime bakınca içim ferahlasın :))) ben açıköğretim ilahiyat okuyorum canım daha doğrusu açıkliseyi bitirdim ygs ye girdim 420 çektim ama malesef açıktan okuyacağım kızımdan dolayı şimdi kpss ye hazırlanıyorum üniversiteyede bu yıl başlıyorum inşaAllah
Biliyorsunuz ben bugün ayran detoksu yaptım ama sadece 3 kase içebildim valla,çok tok tutuyor daha fazlası gitmedi.
Sabah kayısılı form çayım var bide.
ayran detoksu ne oluyorki ?
Allah koalylık versin canım muvaffak olursun inşaAllah sen ne okuyorsun ?
kahvaltın hem zengin hem doyurucu hemde düşük kalori bravo arkadaşım :)
9lu bitki çayını soracaktım bende ama tuğçe sormuş okudum :))
cok memnun oldum masallah allah bagıslasın kuzucuğu :)
Allah razı olsun canım hepimizin evledını korusun Rabbim...
dondurma gerçekten olmamış :)))sen bebeğini emziriyormusun canım ?
o kadar dikkatli okudum ama hiçbirşey bulamadım afiyet olsun güzel menü :)))
yalnız güvenilir bi aktardan al çünkü bitkilerin bazıları azalmış yerine başka bitkiler koyuyolarmış sağlık herşeyden önemli sonuçta
köryusuf amcayı bi ziyaret etmek lazım

herkese selamlarrrrrr....
bugün eşim ve kızımla hayvanat bahçesine gittik o yüzen güniçerisinde yazamadım ama sanki hayvanat bahçesi değilde ızdırap bahçesine gittik bu ne yaaa bütün hayvanlar resmen işkence çekiyor daracık beton kafeslerin içerisinde aynı yere dışkısını yapıp aynı yerde yemek yiyip aynı yerde yatıyorlar hepsi resmen küsmüş insanlara ilk defa gittim şok geçirdim arkalarını dönmüş tm hayvanlar gözlerinden yaş akarak küsmüş bi şekilde köşelerine çekilmişler hiçbirinin sesi çıkmıyor hişçbiri mutlu değil bahsettiğim yer tarsus hayvanat bahçesi gittitm gördüm ve artık gördüklerimden sorumluyum şikayet edicem heryere bu insanlık değil !

gelelim menüme
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
3 bardak şekersiz çay
öğlen
(dışarda olduğum için )
yarım sıkma yedim istemeyerek
ve bir kase yoğurt
akşam
1 kase çorba 3 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek

birde ben sirkeli su içiyorum sabah kahvaltıdan sonra ve akşamalrı yatmadan önce 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi döküp içiyorum 1 hafta olmadı daha başlıyalı ve şimdiden göbeğimde incelme başladı kıyafetlerim sıkmamaya başladı bağırsakalrıda yumuşatıyor mideme dokunmasın diye tok karnına içiyorum

he birde tubişim cezamı çektim haberin olsun :)))

canım valla sirke içemiyorum ben midem bulanıyor ama şu 9'lu çay içilmeyecek gibi bişey değil ben çarşıdakinden aldım ama pozcudakinde 21 tlimiş gramajı biraz daha fazlaymış ben 15'e aldım hatta bugün bi komşumuz istedi. diyetisyenden dönüşte aldım. fena memnunum yağ yaktırdığı da ortaya çıktı diyetisyen vücut analizi yapınca.

menün gayet güzel afiyet olsun yarım sıkma bişey yapmaz

bu arada alkışlıyorum cezanı çektiğin için

ölsün kilolar

çarşıya inecem salı günü köryusufada uğrayayım hastane caddesinde varmıydı köryusuf ?
ay teşekkür ederim canımmm :))

kızlar iyi geceler ben yatıyorum yarın pazar malum geç kalkarım haberiniz olsun kaçamak yapmamanız dileklerimle

iyi geceler bebişi olanlar bebişlerini benim yerime öpsünler

Günaydın kızlar nasılsınız bakalımm benimde bütünleme sınavlarım bitti artık rahatım şükür

ama eylül ün 25 inde okullar açılcakkkk :)) napalımm artık.. okulla diyet biraz zor olacak ama dengelemek lazım..

2 günden beri diyetim çok iyi gidıo hiç kaçamak yok fitnees devam : )))) bu arada tartıda 7 li rakamları gördüm 79 u ucundanda olsa gördüm çok mutlu oldum yaw: D

kahvaltımı yazayım hemen
3 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
domates
salatalık

bol su içiyorum çok şişkinim o yüzden öğlen yemeği yemem gali,ba akşamüzeri hem öğle hem akşamı bir yerim

helal olsun bi de ben 7'li rakamları görsem süper olcakkk

3 dilim ekmek sanki biraz fazla kaçmış gibi

öğlen yemesen de mutlaka 3 saatte bir bişeyler atıştır bir meyve gibi

ne 3 dilimi tubişşşş 2 dilim ekmek 3 bardak çayy
ay pardonnn uçmuşum yine ben

kahvaltı: 1 bardak light süt + 2 tane kepekli galeta
öğlen 5-6 kaşık yağsız bulgur pilavi + 2 kaşık yoğurt
ara yapmadım çünkü 10da kahvaltı yaptım 1de öğlen yemeği yedim. canım tatlı çekiyor ikindi arada fruttare yicem sanırım nasılsa 60 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…