cezalara itiraz etmeyen üyelere bayılıyorummseve seve yürürüm canım kosumu yaptım bileeki:)) kızım uyusun yürüyüşümüde yapar yazarım :)
canım bak video paylaşayım izle 5'li çayın biraz daha geliştirilmişi. işe yarıyor çünkü bu hafta yağdan çok iyi vermişim diyetisyenim bile şaşırdı. ben günde 1 kupa içiyorum hemde. bak izle Ayhan Ercan 9 Bitkili Zayıflama Çayı Tarifi - YouTubebu 9lu zayıflama cayı nedir canım bunu ilk defa duyuyorum daha önce 5i birarada die bi cay almıstım işe de yarıyo gibiydi ama kısa süre kullanmıstım
yalnız güvenilir bi aktardan al çünkü bitkilerin bazıları azalmış yerine başka bitkiler koyuyolarmış sağlık herşeyden önemli sonuçtaiyiymiş galiba kısa zamanda bende bulcam bundann :))
tamam canım cuma sabahı bildirim yaparım başlangıç kilom 70...ay inşaAllah canım ya şöyle menülerime bakınca içim ferahlasın :))) ben açıköğretim ilahiyat okuyorum canım daha doğrusu açıkliseyi bitirdim ygs ye girdim 420 çektim ama malesef açıktan okuyacağım kızımdan dolayıCuma sabahı bildirimini yap canım,sen eski olduğun için sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.Bir haftada listede olursun galiba :)
Sen nasıl olsa kendine diyeceğini demişsin canım,bende biraz fazla buldum açıkcası ama bu takımda ilk günün. Kaptanlık yapmış,mezun olmuş biri olarak eminim örnek menüler sergilersin bize :)
Bıktır bizi lütfen :)
Hoşgeldin cezası
Sen neye çalışıyorsun canım ?
ayran detoksu ne oluyorki ?Biliyorsunuz ben bugün ayran detoksu yaptım ama sadece 3 kase içebildim valla,çok tok tutuyor daha fazlası gitmedi.
Sabah kayısılı form çayım var bide.
Allah koalylık versin canım muvaffak olursun inşaAllah sen ne okuyorsun ?Kızlar ben buara sizde müsade istiyorum.
Çarşamba çok önemli bir sınavım var,evdeki sağlık sorunları,özel hayat sıkıntıları derken bir türlü çalışamadım.
Cumartesi-pazar-pazartesi-salı aralıksız çalışsamda elimden geleni yapsam diyorum,hani belki bi ihtimal geçebilirim
Çarşamba sabah adana'da sınava girip gece konya için yola çıkıyorum,perşembe kayıt işlemlerini bitirip hemen dönüyoruz.
Gidiş geliş uzamasın diye babam götürüyor zaten.
Yine uğrarım,menülerime dikkat ederim,hatta söz kilo almam :) Cumayada derece yapacağız çünkü :)
Ama işte önümüzdeki günlerde sınava çalışayım diyorum,bi taraftan pc açınca çok dağılıyorum maalesef.
Tubişim takım sana emanet,Eylül sende Tubişi yalnız bırakma oldu mu
Birde bana dua edin şu dersi vereyim be olmaz mı :)
Çok öpüyorum hepinizi
kahvaltın hem zengin hem doyurucu hemde düşük kalori bravo arkadaşım :)Kahvaltı: salata(1 közlenmiş patlıcan+1 domates+1 salatalık+1 biber)
2 çorba kaşığı yoğurt
biraz yumurta(avuç içinin yarısı kadar,tavada yağı çok azdı)
4 zeytin
2 bardak çay(1er tatlandırıcı)
Dışarı çıkacağım birazdan işlerim vardayarında var,fazla giremesemde öğünlerimi yazmaya çalışırım inşallah pazartesi üniversite kaydım varda malum hazırlık sınavı için ingilizce çalışmamda gerek..
9lu bitki çayını soracaktım bende ama tuğçe sormuş okudum :))Veee size bir iyi bir kötü haberim var.
Kötü haber diyetisyenin tartısında: 82.2 kg çıktım yani geçen haftaya göre sadece 600 gram vermiş görünüyorum.
İyi haber: 1.3 kg yağ vermişim benim için kilo önemli değil yağ oranı normale dönünce hem ince görünüyosun hem sağlıklı oluyosun demek yağlar gittiği için o kadar inceldiğimi farketmişim.
Kıssadan hisse: bu hafta çok fazla hareket yapmadığıma göre bu yağların erimesini sağlayan şey; 9'lu bitki çayından başka birşey değil
İŞE YARIYOR KIZLARRRRRRR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM
Allah razı olsun canım hepimizin evledını korusun Rabbim...cok memnun oldum masallah allah bagıslasın kuzucuğu :)
dondurma gerçekten olmamış :)))sen bebeğini emziriyormusun canım ?sabah 6 da uyandım kızım saolsun:)) uyanır uyanmaz her zamanki gibi 1 şişe(0,5lt)suyumu içtim esim uyuduğu için kahvaltı onun uyanmasına baglıydı yani saat 12 yeagzım tatlansın dedim 3 tane bisküvi attım agzıma
12 ye kadar sadece su içtim sürekli 12 de esim uyanınca kahvaltı hazırladım sıfır ekmek patates haslayıp salcayla kavurmustum bir küçük kase ondan yedim cok küçük bir dilim tam yaglı beyaz peynirbida söz yagsız alcam alırken ama bir bardakta sekersiz cay içtim bu kadar.sonra aralarda yine su sürekli tabi saat 4 gibi bir kornet dondurma yedim:)) cok gerekli değildi biliorum ama esim almıs gelmiş yedik napıyım yaklasık yarım saat önce de bir bardak limonlu yesil cay içtim aksama da tavuk sote hazırlıyorum biraz ekmeksiz ondan yiyecegim baskada yemem kosu bandım var yatmadan yarım saat de yürür 15 dk gibi kosarım bunu aslında sabahda yapıyorum ama bugun kızım fırsat vermedi ögleden sonra da ev işlerim vardı onları yaptım yer falan sildim o da yaktırmıstır heralde biraz baya terledim cünkü bugunki maceram bu yani uzattım kusura bakmayın :)))
o kadar dikkatli okudum ama hiçbirşey bulamadım afiyet olsun güzel menü :)))cezalara itiraz etmeyen üyelere bayılıyorummtebrikler
kızlar bugünkü menüm:
sabah kalkınca: 9'lu zayıflama çayı
kahvaltı: 1 dilim kepekli ekmek + 1 kibrit kutusu peynir + 2 bardak çay
ara: 1 tane dikenli incir
öğle: 4 kaşık bamya + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
ara: 1 tane fruttare ananaslı
akşam: ayranaşı çorbası 1 kase + domates salatalık
kızlar şöyle bir durum var ben pazartesiden itibaren daha sıkı bir diyet programına giriyorum diyetisyen bu hafta bünyeyi şaşırtacaz dedi menü de şu şekilde olacak
sabah kalkınca artık bişey yok
kahvaltı 1 tane kepekli galeta + 1 kibrit kutusu peynir + domates
ara: 1 meyve
öğlen: Yağsız dana kıymadan 2 tane küçük köfte + bol salata
ara: 1 meyve
akşam: Yağsız dana kıymadan 2 tane küçük köfte + bol salata
ara: 1 tane meyve.
yani bu hafta sebze yemeği yok et yicem o da çok az, öğünleri düşürüyoruz ekmek yok mesela farkettiyseniz köftenin yanında.
80'in altına düşmen için yapıyorum hem de metabolizmayı şaşırtacaz bu hafta dedi diyetisyenim.
köryusuf amcayı bi ziyaret etmek lazımyalnız güvenilir bi aktardan al çünkü bitkilerin bazıları azalmış yerine başka bitkiler koyuyolarmış sağlık herşeyden önemli sonuçta
canım valla sirke içemiyorum ben midem bulanıyor ama şu 9'lu çay içilmeyecek gibi bişey değil ben çarşıdakinden aldım ama pozcudakinde 21 tlimiş gramajı biraz daha fazlaymış ben 15'e aldım hatta bugün bi komşumuz istedi. diyetisyenden dönüşte aldım. fena memnunum yağ yaktırdığı da ortaya çıktı diyetisyen vücut analizi yapınca.herkese selamlarrrrrr....
bugün eşim ve kızımla hayvanat bahçesine gittik o yüzen güniçerisinde yazamadım ama sanki hayvanat bahçesi değilde ızdırap bahçesine gittik bu ne yaaa bütün hayvanlar resmen işkence çekiyor daracık beton kafeslerin içerisinde aynı yere dışkısını yapıp aynı yerde yemek yiyip aynı yerde yatıyorlar hepsi resmen küsmüş insanlara ilk defa gittim şok geçirdim arkalarını dönmüş tm hayvanlar gözlerinden yaş akarak küsmüş bi şekilde köşelerine çekilmişler hiçbirinin sesi çıkmıyor hişçbiri mutlu değil bahsettiğim yer tarsus hayvanat bahçesi gittitm gördüm ve artık gördüklerimden sorumluyum şikayet edicem heryere bu insanlık değil !
gelelim menüme
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
3 bardak şekersiz çay
öğlen
(dışarda olduğum için )
yarım sıkma yedim istemeyerek
ve bir kase yoğurt
akşam
1 kase çorba 3 kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek
birde ben sirkeli su içiyorum sabah kahvaltıdan sonra ve akşamalrı yatmadan önce 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi döküp içiyorum 1 hafta olmadı daha başlıyalı ve şimdiden göbeğimde incelme başladı kıyafetlerim sıkmamaya başladı bağırsakalrıda yumuşatıyor mideme dokunmasın diye tok karnına içiyorum
he birde tubişim cezamı çektim haberin olsun :)))
canım valla sirke içemiyorum ben midem bulanıyor ama şu 9'lu çay içilmeyecek gibi bişey değil ben çarşıdakinden aldım ama pozcudakinde 21 tlimiş gramajı biraz daha fazlaymış ben 15'e aldım hatta bugün bi komşumuz istedi. diyetisyenden dönüşte aldım. fena memnunum yağ yaktırdığı da ortaya çıktı diyetisyen vücut analizi yapınca.
menün gayet güzel afiyet olsun yarım sıkma bişey yapmaz
bu arada alkışlıyorum cezanı çektiğin için
ölsün kilolar
hastane caddesinde var mı bilmiyorum ama balık pazarının orada varçarşıya inecem salı günü köryusufada uğrayayım hastane caddesinde varmıydı köryusuf ?
ay teşekkür ederim canımmm :))
hastane caddesinde var mı bilmiyorum ama balık pazarının orada var
dondurma gerçekten olmamış :)))sen bebeğini emziriyormusun canım ?
Günaydınlarrrrrrrrr mutlu pazarlargünaydınnnnnn kızlarr :) herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dilerim
helal olsun bi de ben 7'li rakamları görsem süper olcakkkGünaydın kızlar nasılsınız bakalımm benimde bütünleme sınavlarım bitti artık rahatım şükür
ama eylül ün 25 inde okullar açılcakkkk :)) napalımm artık.. okulla diyet biraz zor olacak ama dengelemek lazım..
2 günden beri diyetim çok iyi gidıo hiç kaçamak yok fitnees devam : )))) bu arada tartıda 7 li rakamları gördüm 79 u ucundanda olsa gördüm çok mutlu oldum yaw: D
3 dilim ekmek sanki biraz fazla kaçmış gibikahvaltımı yazayım hemen
3 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
domates
salatalık
bol su içiyorum çok şişkinim o yüzden öğlen yemeği yemem gali,ba akşamüzeri hem öğle hem akşamı bir yerim
helal olsun bi de ben 7'li rakamları görsem süper olcakkk
3 dilim ekmek sanki biraz fazla kaçmış gibi
öğlen yemesen de mutlaka 3 saatte bir bişeyler atıştır bir meyve gibi
ay pardonnn uçmuşum yine benne 3 dilimi tubişşşş 2 dilim ekmek 3 bardak çayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?