Annem İstanbul'a gitti az önce, onun telaşındaydık kaldım mı tek başımanerdesiniz kızlar bugün pazar diyemi kimse yok buralarda :)
helal olsun sanasabah 8de bir bardak sirkeli su
saat 8bucukta bir yumurta kkırdım bir dilim beyaz peynir 2 dilim ekmekle onu yedim
saat 12bucukta bir közlenmiş patlıcan biraz domates bir haslanmıs yumurta bir dilim kızarmıs ekmek 1 küçük köfte iki bardak sekersiz cay
saat 5 de biraz siyah üzüm yedim
saat 7 de de yarım porsiyon makarna salata bir bardak sekersiz limonata
aralarda sürekli su içiyorum sabah bi 20 dk yürüyebildim eksik oldu bugun yapabiliirsem burdan kalkınca biraz daha yürüyüp koscam iyi haberse sabah tartıda 700 gr daha gitmiş olması:) bakalım yarın gidecekmi fazlalıklar
kuzummmmmmmm çok özledim seniiiiSelam güzeller nasıl gidiyor
Ben yediklerime dikkat ediyorum ama dersi kafam almıyoooor
Kızlar size 2 şey sorucam :)
şu marketlerde satılan şekersiz limonata giye bisi war asitsiz o gerçekten sağlıklımı ? kalorisi warmıdır sizce ?
birde tavuk suyu çorbası kendi suyuyla pişirip haşlarsak eğer suyunuda içebilirmiyiz 2-3 parça tavuk göğsüyle birlikte ?
spor yapıyorsan bugünlük birşey olmaz ama et suyu tavuk suyu çok yağlı o nedenle doktorlar tavsiye etmiyor. Zaten yağlı olan herşey lezzetli dimiArtık çok geçbu aksam yemeğin de tavuk suyu çorbası içtim içindede 2-3 parça tavuk göğsü wardı haşlanmıs : )))
ekmeksiz sadece bunu yedim bişi olmaz herhalde bu kadardan
kuzummmmmmmm çok özledim seniiiisıcakta ders çalışmak zor ama çalışmak zorundasın sınavına az kaldııı
öyle düşünme canım birşeyi başarmak için önce inanmak gerekiyor geçecem de elinden geleni yap gerisi Allah'a kalmış :)Ay bende seni özledim tubişiiiim
Ders alışmak zor ve anlamak imkansız,nasıl olacak bu iş bilemedim :) Kesin kalırım bu dersten
öyle düşünme canım birşeyi başarmak için önce inanmak gerekiyor geçecem de elinden geleni yap gerisi Allah'a kalmış :)
helal olsun sanamenü gayet zararsız görünüyor limonata da şekersiz tamamdır
ama hergün tartılmamanı tavsiye ederim bazen insanda şişkinlik oluyor artıda görünüyor o zaman moralin bozulmasın haftada 1 tartılmak ideal
Kızlar size 2 şey sorucam :)
şu marketlerde satılan şekersiz limonata giye bisi war asitsiz o gerçekten sağlıklımı ? kalorisi warmıdır sizce ?
birde tavuk suyu çorbası kendi suyuyla pişirip haşlarsak eğer suyunuda içebilirmiyiz 2-3 parça tavuk göğsüyle birlikte ?
Günaydın kızlarpazartesi sendromu yine yaaa
kızlar ben sayımı yaptım birazdan yazıcam kuşlarım azcık bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?