Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah 8de bir bardak sirkeli su
saat 8bucukta bir yumurta kkırdım bir dilim beyaz peynir 2 dilim ekmekle onu yedim
saat 12bucukta bir közlenmiş patlıcan biraz domates bir haslanmıs yumurta bir dilim kızarmıs ekmek 1 küçük köfte iki bardak sekersiz cay
saat 5 de biraz siyah üzüm yedim
saat 7 de de yarım porsiyon makarna salata bir bardak sekersiz limonata
aralarda sürekli su içiyorum sabah bi 20 dk yürüyebildim eksik oldu bugun yapabiliirsem burdan kalkınca biraz daha yürüyüp koscam iyi haberse sabah tartıda 700 gr daha gitmiş olması:) bakalım yarın gidecekmi fazlalıklar

helal olsun sana menü gayet zararsız görünüyor limonata da şekersiz tamamdır

ama hergün tartılmamanı tavsiye ederim bazen insanda şişkinlik oluyor artıda görünüyor o zaman moralin bozulmasın haftada 1 tartılmak ideal

Kızlar size 2 şey sorucam :)

şu marketlerde satılan şekersiz limonata giye bisi war asitsiz o gerçekten sağlıklımı ? kalorisi warmıdır sizce ?

birde tavuk suyu çorbası kendi suyuyla pişirip haşlarsak eğer suyunuda içebilirmiyiz 2-3 parça tavuk göğsüyle birlikte ?

Selam güzeller nasıl gidiyor
Ben yediklerime dikkat ediyorum ama dersi kafam almıyoooor
kuzummmmmmmm çok özledim seniiii sıcakta ders çalışmak zor ama çalışmak zorundasın sınavına az kaldııı

canım o light dedikleri herşeyin içinde tatlandırıcı var onun da fazlası kilo aldırıyor o yüzden çok canın istediğinde bir bardak içebilirsin ama sık içmemeni öneririm. tavuk suyu çok yağlı o nedenle suyunu içme fazladan yağ almış olursun tavukta zaten yağ var hoşgeldin bu aradaa

Artık çok geç bu aksam yemeğin de tavuk suyu çorbası içtim içindede 2-3 parça tavuk göğsü wardı haşlanmıs : )))

ekmeksiz sadece bunu yedim bişi olmaz herhalde bu kadardan

Artık çok geç bu aksam yemeğin de tavuk suyu çorbası içtim içindede 2-3 parça tavuk göğsü wardı haşlanmıs : )))

ekmeksiz sadece bunu yedim bişi olmaz herhalde bu kadardan
spor yapıyorsan bugünlük birşey olmaz ama et suyu tavuk suyu çok yağlı o nedenle doktorlar tavsiye etmiyor. Zaten yağlı olan herşey lezzetli dimi

valla ben hergün bakınca daha motive oluyorum gibi yoksa ipin ucunu kacırıyorum

kuzu sen onun yerine limonu kendin sıkıp biraz su ile karıtır hem doğal hem daha lezzetli oluyo hemde saglıklı

Öğün atlamayın. Bu durumda zayıflamaktan çok vücudu yağ depolamaya yönelttiğiniz için daha fazla kilo bile alabilirsiniz.
Öğünleri arttırın, az ve sık yemek her zaman zayıflamaya yardımcı olmaktadır.
Yemek yerken ilk etaptan sonra biraz bekleyin ve sonra devam edin. Böylece miğdeniz doyuma ulaşacak ve açlık hissi azalacaktır.
Spor yapın. Spor yapmaya vaktiniz yoksa iş yerinize yürüyerek gidin ve günde en az 10 bin atmaya çalışın.
Yulaf tüketmeye çalışın. Yulaf sizi tok tutacağı gibi sağlıklı şekilde zayıflamanızıda sağlayacaktır.
Stresli hayattan uzak durun. Stres sizi yemeğe yönlendirir.
Fındık, fıstık ve ceviz az miktarda tüketildiğinde tok tutan, gerekli besini sağlayan ve hızlı zayıflamayı sağlayan yiyecekler arasındadır.
Bol miktarda su tüketin. Suyu yemek yedikten hemen sonra tüketmeyin. Bu şekilde yediğiniz besinlerin vitaminlerini yok edersiniz. Buda açlığa sebep verecektir. Bunun dışında mutlaka bol miktarda su tüketin.
Geç saatlerde yemek yemeyin. Aç olduğunuzu hissettiğinizde kalorisi düşük yiyecekleri tercih etmeye çalışın.
Gün içinde sık sık açlık hissediyorsanız, ara öğünlerle geçiştirmeye çalışın.
Hareket edin. İş yerinde, evde yada okulda işlerinizi başkasına yaptırmayın. Mümkünse ufak tefek işleri kendiniz yapın. Kısa mesafelerde araba kullanmak yerine yürüyerek gidin.

ben bu yemekten hemen sonra su içilmemesi gerektiğini bilmiyordum netten merak edip arastırdım bu durum midede ekşime yapıyomus ve alkol kullanılmamasına ragmen siroz riski veriyormus ilginç.

31.08.2012 - 02.08.2012 mesaj sayımları.

kuzusununzuzusu :108
tubiş87 :97
All_Iz_Well :46
tfneyll :39
takyon :36 (ayrıca tebrik ediyorum yeni üyemizsin fakat paylaşım çok iyi hep böyle gitmeni diliyoruz )

ebrugül :26
pinkpink :17 (daha çok paylaşım bekliyoruz)
ferhatugceylul :14 (daha çok paylaşım bekliyoruz)
antienne :8 (bu paylaşım çok az )
IIcigdemII :3 (lütfen daha fazla paylaşım yapalım)

arkadaşlar işte durumlar bu şekilde sizden ricam lütfen daha paylaşım yapalım. bu konuda takım liderleri dışında örnek arkadaşlarımız var. All_Iz_Well ve takyon'u ayrıca tebrik ediyorum unutmayalım ki ne kadar çok paylaşım o kadar motivasyonu beraberinde getirir aynı zamanda kilo vermemizde yeni fikirler ortaya çıkar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…