eeeeyyylüüülll sesim gelmiyomu hiç cevap yok banaaa
kızlar çok yoğunum kusura bakmayın biraz müsait olunca paylaşım yapcam eylül bu arada cuma cumartesi pazar sayımı sendeydi say bakimcanım sıkarmısın sen paylaş burada ol yeter ki sıkılmayız biz.paylaşım yapacak kızlar arıyoruz ben acıktım kahvaltı yapmadım bi tane salatalık yiyorum şimdi öğlene kadar tok tutmayacak galiba da idare ediyim.
kızlar çok yoğunum kusura bakmayın biraz müsait olunca paylaşım yapcam eylül bu arada cuma cumartesi pazar sayımı sendeydi say bakim
canım sıkarmısın sen paylaş burada ol yeter ki sıkılmayız biz.paylaşım yapacak kızlar arıyoruz ben acıktım kahvaltı yapmadım bi tane salatalık yiyorum şimdi öğlene kadar tok tutmayacak galiba da idare ediyim.
döndüm canım elllerine kollarına sağlık gene 2. olmuşum yageriye dönsene arkadaşım çok oldu ben sayalı aaaaa çok ayıp ama ben işini zamanında yapan biriyim lütfen lütfen.
kahvaltı yapmadın mı eylül? bak katılıyorum bu yoruma.haayıııırr sakın kuzu tek salatayla öğlen etme kahvaltı altın öğündür kahvaltıda peynir zeytin yumurta vb kesinlikle yemelisin yoksa acıkıp öğlen veya aksam farketmeden cok yersin ac kalmaaa:)
ay ben nektarin yiyorum hem lezzetli, hem de faydalıymış yiyelimŞeftali potasyum ve vitamin bakımından zengin bir meyve olmakta ve özellikle A, B ve C vitamini zenginliği ile kanser karşı koruma sağlamaktadır.
Şeftali aynı zamanda kalp hastalıklarının görülme riskini de en aza indirmektedir.
Hazmı da kolaylaştırmaya yardımcı olan şeftali, kalsiyum,magnezyum, sodyum, folik asit, demir v fosfordan yana da zengindir.
Böbreklerin ve safra kesesinin düzenli çalışmasını da sağlayan şeftali idrar söktürmeye de yardımcıdır.
Uykusuzluğu gideren, sinir sistemi üzerinde olumlu etki yaratan, ağız kokusunu önleyen, bağırsak kurtlarını döken şeftali, aynı zamanda kanı temizler, gut hastalığını önler, basur şikayetlerini azaltır ve bağırsak solucanlarını düşürür.
ara öğün olarak seftali tercih edebiliriz tabi cogu zarar herseyde olduğu gbi:)
haayıııırr sakın kuzu tek salatayla öğlen etme kahvaltı altın öğündür kahvaltıda peynir zeytin yumurta vb kesinlikle yemelisin yoksa acıkıp öğlen veya aksam farketmeden cok yersin ac kalmaaa:)
döndüm canım elllerine kollarına sağlık gene 2. olmuşum ya
kahvaltı yapmadın mı eylül? bak katılıyorum bu yoruma.
ay ben nektarin yiyorum hem lezzetli, hem de faydalıymış yiyelim
sabahları ekmek arası peynir falan getirseydin.canım iş yerindeyken malesef ki ya poaça felan alıcam ya böle geçicek çünkü burada yiyemiyorum evden getirsem yiyecek yer sıkıntılı normade ben sabahları yoğurt yiyodum yoğurdum kalmamış olmazsa alıyım da yiyim.
ben şeftaliye dokunamıyorum zaten kaşınıyorum sevmem ama nektarin bencede daha güzel mağdem daha yararlıymış ohhhh ne güzel.kahvaltı bana çok sıkıntılı malesef ki o zaman ben en iyisi yoğurt alıyım.
Günaydın canım çoook geçmiş olsun Allah korumuşgünaydın herkese,
yeni bir hafta.. herkese iyi haftalar bol kazançlar.
haftasonu parkta kızım kolunu incitti. apar topar acile gittik. allahtan kırık çıkık yok. sadece yumuşak doku zedelenmesi. ama bir gece boyunca uyutmadı bizi. ama sabaha düzelmiş uyandık. allah daha beterinden korusun.
bakalım hafta sonu neler yapılmış. geçmişi okuyup geliyorum..
sabahları ekmek arası peynir falan getirseydin.
günaydın herkese,
yeni bir hafta.. herkese iyi haftalar bol kazançlar.
haftasonu parkta kızım kolunu incitti. apar topar acile gittik. allahtan kırık çıkık yok. sadece yumuşak doku zedelenmesi. ama bir gece boyunca uyutmadı bizi. ama sabaha düzelmiş uyandık. allah daha beterinden korusun.
bakalım hafta sonu neler yapılmış. geçmişi okuyup geliyorum..
yoğurt götür o zaman vallaekmek yemiyorum ki ben tam kapının ağzındayım gelen giden oluyo offff ben yoğurt yiyim bence yine bi ara öle yapıyodum göbüşüm gitmişti.
Günaydın hoşgeldin, haftaiçi telafi edersen haftasonu sorun olmaz... ayyy ne iyi diyetisyenmiş o benimki o kadar fazla vermiyorherkeslere günaydınlarr!!!!
evet kızlar 2 günlük bir aradan sonra tekrar beraberiz:) maalesef haftasonu çalışmadığım için paylaşımda bulunamıyorum öncelikle kusururma bakmayın ama telafi etmeye çalışıcam elimden geldiğince
eveeet nihayet cumartesi diyetisyene gittim ve elimde pek de güzel bir listem var çok mutluyum aç değilim açıkta değilim bu arada bendeki tartıyı baz almıyorum cumartesi kahvaltıdan sonra diyetisyende tartıldım ve 76,60 kg çıktım artık buna göre kilo bildirimi yapacağım bakalım:)
sıra geldi listemi vermeye sıkı durunnnnnnnnnn
sabah: domates salatalık
2 kibrit kutusu kadar peynir
10 adet zeytin
3 dilim ekmek
4 adet ceviz içi
ara
2 adet ceviz içi
öğlen
10 yemek kaşığı z. yağlı sebze
salata yağsız
2 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt + 2 yemek kaşığı yulaf
ara
1 adet meyve (14,30)
4 galeta bir su bardağı süt(16,30)
akşam
8 y.k sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt + 2 yemek kaşığı yulaf
salata(yağsız)
2 kepçe çorba
ara (21.00)
3 meyve
2 ceviz içi
evetttttttttttt gördüğünüz gibi dolu dolu bir liste en azından benim gözümü doyurdu şimdilik:)))
ne dersiniz bakalım?
not: bu arada bu liste benim yüksek kolestrolüm göz önüne alınarak yapıldı bilginize....
yoğurt götür o zaman vallabak kaçamak yasak poğaça kesinlikle yasak
Veee size bir iyi bir kötü haberim var.
Kötü haber diyetisyenin tartısında: 82.2 kg çıktım yani geçen haftaya göre sadece 600 gram vermiş görünüyorum.
İyi haber: 1.3 kg yağ vermişim benim için kilo önemli değil yağ oranı normale dönünce hem ince görünüyosun hem sağlıklı oluyosun demek yağlar gittiği için o kadar inceldiğimi farketmişim.
Kıssadan hisse: bu hafta çok fazla hareket yapmadığıma göre bu yağların erimesini sağlayan şey; 9'lu bitki çayından başka birşey değil
İŞE YARIYOR KIZLARRRRRRR KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM
Günaydın canım çoook geçmiş olsun Allah korumuş
ekmek yemiyorum ki ben tam kapının ağzındayım gelen giden oluyo offff ben yoğurt yiyim bence yine bi ara öle yapıyodum göbüşüm gitmişti.
canım allah korumuş ya bebişi aman diyim dikkat et çocuk işte atlıyo zıplıyo kaşla göz arasında neler oluyo çooookkkk geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?