Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın hoşgeldin, haftaiçi telafi edersen haftasonu sorun olmaz... ayyy ne iyi diyetisyenmiş o benimki o kadar fazla vermiyor valla bu menüyle göz de doyar karın da

valla dur bakalım ilk hafta kaçmayayım diye mi böyle yaptı aceba hiç bilemiyorum:)) neyse en azından iki hafta bu menüyle devam şimdi herşey güllük gülüstanlık asıl sınavım 1-2 ay sonra allahım dirayetimi bozma yarabbimmmmmmmmmmm amin.

canım inşallah gidersin süper olur ayıptır sorması fiyatı ne kadar?

canım kilodan az verdim ama o yağdan çok gitti bu da demek oluyordu ki o an şiştim şu an mesela 81.6 çıktım sabah şişlik iniyor yavaş yavaş ki bu hafta daha insafsız bir menü verdi hızlıca gidecek bu hafta haftaya da bir anda yedirecek gibi metabolizmayı şaşırtmaya çalışıyoruz.

tubiş sen o çayı aktardan hazır karışım mı oldun. bu çayın hazır kutuda satılanları da varmış. googledan baktımda. hazır kutuda satışları var.

tatlım ne ayıbı 3-6-12 aylık fiyat verdiler 400-1200 tl arası değişiyo ortalama tabi bu yani tahminimce yıllık 1200 6 aylık 600 3aylık 400 felandır yanlız bugün son günmüş gitmem lazım.

bizim şirkette bi kadın 3 ay önce erken doğum yapmıştı. 5 aylıkken doğum yaptı. miniminnacık bişiydi. bir sürü ameliyat geçirdi 3,5 aydır hastanedeydi. ve bugün çıkartıyorlarmış.. çok ama çok sevindim. o kadar minicik bir bebeğin yaşaması mucize gibi bişey.

kesin kaçma diye yapmıştır ama zaten diyetin ilk 1 ayı zor alışana kadar sonra herşey rutine biniyor hele de kilo verdiğini görünce insan daha da istekleniyor.

tatlım ne ayıbı 3-6-12 aylık fiyat verdiler 400-1200 tl arası değişiyo ortalama tabi bu yani tahminimce yıllık 1200 6 aylık 600 3aylık 400 felandır yanlız bugün son günmüş gitmem lazım.
ay fiyat iyiii kesinlikle yazıl ve başlaaaa bırakma

tubiş sen o çayı aktardan hazır karışım mı oldun. bu çayın hazır kutuda satılanları da varmış. googledan baktımda. hazır kutuda satışları var.
ben yazarken cevabınıda yazmışsın zaten :):)

evet cevabı yazdım bitkilerin fotoları nette var yanlış yada farklı bitki vermesinler sıkı sıkı tembihle aktarı

haaa bu arada sen emzirmiyomuydunn? karıştırıyomuyum eğer emziriyosan sakın içme hamileler ve emziren bayanlar içmesin diyorlar.

Son düzenleme:

günaydın canım gecmiş olsun üzüldümm insan cocuguna gelmesin kendine gelsin istiyo . amin allah beterinden saklasın..

dua et olur mu? inşallah giderim tubişim ya.

hosgeldin seninle tanısmadık sanırım tugce ben :) listene baktım da gercekten ac bırakmayacak cinsten güzel bi liste

sabah menüm 1 salatlık 200grm yoğurt ben beğendim bu menüyü. öğlen ve akşamda umarım ki sıkıntısız geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…