Günaydın hoşgeldin, haftaiçi telafi edersen haftasonu sorun olmaz... ayyy ne iyi diyetisyenmiş o benimki o kadar fazla vermiyorvalla bu menüyle göz de doyar karın da
canım inşallah gidersin süper olur ayıptır sorması fiyatı ne kadar?biliyorum şu omurgam için zaten yüzmeye gitmm lazım benim napsam diye düşünürken uygun fiyatlı bi yer buldum aslında fıtness plates yoga havuz hamam ve saunası olan bi yer fiyatı uygun eğitmenler tarafından verilen programla çalışılıyo dua edinde nişanlımın kıskançlığı tutmasında gidiyim.
canım kilodan az verdim ama o yağdan çok gitti bu da demek oluyordu ki o an şiştim şu an mesela 81.6 çıktım sabah şişlik iniyor yavaş yavaş ki bu hafta daha insafsız bir menü verdi hızlıca gidecek bu haftayağdan çok güzel vermişsin. ama tartıda 600 gram görünüyor. şişkinlik falan olmuş olabilir mi acaba.
teşekkür ederim canım.
bir yerde okumuştum dediğin gibi göbek çevresi yağlanma için protein özellikle yoğurt yenmesi gerekiyormuş.
teşekkür ederim. kızım biraz fazla tombik. kaydıraktan kayarken ters dönüp elleriyle kenarına tutundu. vucüdu aşağı sarktı. o yüzden kolu acıdı. ilk başta anlamadık ama sonra eve gelince anladık.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
kuzu sanada iyi çalışmalar inşallah geçersin dersini.
süpersinnnnnnn alkışşşşşşşşşbu arada haftada 5 gün 1 saat tempolu yürüyüşü de unutmamak gerekiyor
canım al valla ben memnunum metabolizmayı hızlandırıyo. ama güvenilir bir aktardan al aman ha sahteleri çıkmış. bitkileri tek tek al karıştırılmış yada sallama sakın almaşu 9 otlu çaydan bende almaya karar verdim. umarım bizim oralardaki aktarlarda bulabilirim.
canım inşallah gidersin süper olur ayıptır sorması fiyatı ne kadar?
canım kilodan az verdim ama o yağdan çok gitti bu da demek oluyordu ki o an şiştim şu an mesela 81.6 çıktım sabah şişlik iniyor yavaş yavaş ki bu hafta daha insafsız bir menü verdi hızlıca gidecek bu haftahaftaya da bir anda yedirecek gibi metabolizmayı şaşırtmaya çalışıyoruz.
canım al valla ben memnunum metabolizmayı hızlandırıyo. ama güvenilir bir aktardan al aman ha sahteleri çıkmış. bitkileri tek tek al karıştırılmış yada sallama sakın alma
kesin kaçma diye yapmıştır ama zaten diyetin ilk 1 ayı zor alışana kadar sonra herşey rutine biniyor hele de kilo verdiğini görünce insan daha da istekleniyor.valla dur bakalım ilk hafta kaçmayayım diye mi böyle yaptı aceba hiç bilemiyorum:)) neyse en azından iki hafta bu menüyle devam şimdi herşey güllük gülüstanlık asıl sınavım 1-2 ay sonra allahım dirayetimi bozma yarabbimmmmmmmmmmm amin.
ay fiyat iyiii kesinlikle yazıl ve başlaaaa bırakmatatlım ne ayıbı 3-6-12 aylık fiyat verdiler 400-1200 tl arası değişiyo ortalama tabi bu yani tahminimce yıllık 1200 6 aylık 600 3aylık 400 felandır yanlız bugün son günmüş gitmem lazım.
tubiş sen o çayı aktardan hazır karışım mı oldun. bu çayın hazır kutuda satılanları da varmış. googledan baktımda. hazır kutuda satışları var.
ben yazarken cevabınıda yazmışsın zaten :):)
tamam o zaman kesinlikle al süper işe yarıyor yağları yaktıran o kesinhayır canım emzirmiyorum. 1 yaşında bırakmıştım emzirmeyi.
günaydın herkese,
yeni bir hafta.. herkese iyi haftalar bol kazançlar.
haftasonu parkta kızım kolunu incitti. apar topar acile gittik. allahtan kırık çıkık yok. sadece yumuşak doku zedelenmesi. ama bir gece boyunca uyutmadı bizi. ama sabaha düzelmiş uyandık. allah daha beterinden korusun.
bakalım hafta sonu neler yapılmış. geçmişi okuyup geliyorum..
kesin kaçma diye yapmıştır ama zaten diyetin ilk 1 ayı zor alışana kadar sonra herşey rutine biniyor hele de kilo verdiğini görünce insan daha da istekleniyor.
ay fiyat iyiii kesinlikle yazıl ve başlaaaa bırakma
evet cevabı yazdım bitkilerin fotoları nette var yanlış yada farklı bitki vermesinler sıkı sıkı tembihle aktarı
haaa bu arada sen emzirmiyomuydunn? karıştırıyomuyum eğer emziriyosan sakın içme hamileler ve emziren bayanlar içmesin diyorlar.
hosgeldin seninle tanısmadık sanırım tugce ben :) listene baktım da gercekten ac bırakmayacak cinsten güzel bi listeherkeslere günaydınlarr!!!!
evet kızlar 2 günlük bir aradan sonra tekrar beraberiz:) maalesef haftasonu çalışmadığım için paylaşımda bulunamıyorum öncelikle kusururma bakmayın ama telafi etmeye çalışıcam elimden geldiğince
eveeet nihayet cumartesi diyetisyene gittim ve elimde pek de güzel bir listem var çok mutluyum aç değilim açıkta değilim bu arada bendeki tartıyı baz almıyorum cumartesi kahvaltıdan sonra diyetisyende tartıldım ve 76,60 kg çıktım artık buna göre kilo bildirimi yapacağım bakalım:)
sıra geldi listemi vermeye sıkı durunnnnnnnnnn
sabah: domates salatalık
2 kibrit kutusu kadar peynir
10 adet zeytin
3 dilim ekmek
4 adet ceviz içi
ara
2 adet ceviz içi
öğlen
10 yemek kaşığı z. yağlı sebze
salata yağsız
2 dilim ekmek
1 su bardağı yoğurt + 2 yemek kaşığı yulaf
ara
1 adet meyve (14,30)
4 galeta bir su bardağı süt(16,30)
akşam
8 y.k sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt + 2 yemek kaşığı yulaf
salata(yağsız)
2 kepçe çorba
ara (21.00)
3 meyve
2 ceviz içi
evetttttttttttt gördüğünüz gibi dolu dolu bir liste en azından benim gözümü doyurdu şimdilik:)))
ne dersiniz bakalım?
not: bu arada bu liste benim yüksek kolestrolüm göz önüne alınarak yapıldı bilginize....
hayır canım emzirmiyorum. 1 yaşında bırakmıştım emzirmeyi.
dualarım seninle canım inşallah gidersin sana da faydalı olur.dua et olur mu? inşallah giderim tubişim ya.
ebrugül uygun mudur? pazartesi salı sayıp çarşamba bildirse?kızlar söylemeden geçemiycem paylaşımlar ne kadar güzel . tubiş bu hafta kim sayacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?