Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yemeğin ardından yatağa girmeyin
Kilo almamak için özellikle akşam yemeğinden hemen sonra yatma alışkanlığından kurtulun, mümkünse akşam altıdan sonra meyve dışında bir şey yemeyin. Gece atıştırmalarından da kurtulun.

Hazır yemekleri unutun
Hızlı ve çabuk yemek yapmak için aldığınız dondurulmuş gıdalar ya da hazır yemekler içerdikleri katkı maddeleri nediyle kilo aldırır. Bu nedenle taze sebzeleri pişirmeyi tercih etmelisiniz.

Asansöre binmeyin
Önünüze gelen her merdiveni egzersiz yapacağınız bir fırsat olarak düşünün, istediğiniz kiloya gelinceye kadar asansöre binmeyi aklınıza bile getirmeyin

Diyet içecekler
Diyet içeceklerden uzak durmalısınız. Bu tür içeceklerin içlerinde yapay tatlandırıcı bulunur. Onlar yerine portakal, elma gibi sağlıklı meyve sularından içmelisiniz. Hem sağlığınız açısından hem de kilo açısından birçok uzman diyet içeceklerin içilmemesini tavsiye ediyor.

aferinnnnn süper menü öğlen akşam da böyle ye aralarda da meyve ye bu hafta çok eksi bekliyoruz senden zaten hedef kilona az kalmış ben seni gördüm inceciksin

bu hafta değilde diğer hafta daha etkili olur eminim ki . ben mi inceciğim bide o şiş halim elbise bol demekki diğerleriyle görsen ne diycen daha vermem gereken çok. benim yeni hedefim 54 olmak sonra 52 inşallah.

Kahvaltıyı atlamayın
Kahvaltı günün en önemli öğünüdür çünkü uyuduğunuz zaman yavaşlayan metabolizmanız tekrar bir şeyler yiyene kadar eski haline dönemez. Güne kahvaltı ile başlayanlar kahvaltı yapmayanlara oranla çok daha fazla kalori yakarlar. Çünkü kahvaltı kasları çalıştırır ve çalışan kaslar kalori yakılmasını sağlar.

Kızlar nasılsını< bakalım :)

sabah menümm .d herzamanki gibi sandwiçç D

birazdan spor salonuna gidicem oyhh
iyi sporlar canım iyi çalış

evet hazır gıdalar tüketmeyin sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeliyiz hatta buna diyet gözüyle bakmayıp ömür boyu sağlıklı beslenirsek zaten kilo veririz

sanayi bölgesinde işçilerin oto tamirlerinin hortumcuların arasında bir bölgede ki ostim ankara sanayi yazıp benim nerede nasıl bi yerde çalıştığımı görebilirsiniz işte böle bi yerde malesef ki o kahvaltı hazırlansada evde yiyemiyorsunuz.

Tuzu kesin
Tuz, vücutta su tutulmasına neden olur ve şişkinlik hissi yaratır. Ayrıca tuzun iştah açıcı bir özelliği olduğundan, sofrada tuz kullanmamak ve pişmiş yemeklere fazladan tuz eklememek gerekir.

buda benim için gelsin tuzdan uzak duramıyorummm.yemegin tadına bakmadan tuz basanlardanım maalesef hamileliğimdede büyük problem olmustu bu bana ahh ahh..

bence banada geldi tuz olmadan olmuyor ki.

Son düzenleme:

sabah kacta cıkıyorsan evden bi yarım saat daha erken uyanıp kahvaltını yapıp cıksan küçük bi öneri bende polis memuruyum doğal olarak öle üniformayla kahvaltı falan yapamıyoruz bide havalimanında calısınca hiç uygun olmuyor aynen dediğin gbi hep pogaca simit tarzı hemen alıp yerdik ama annem bir ay yanıma gelmişti sabah yarım saat daha erken uyandırıp kahvaltımı ettirmeye alıstırdı sonra kendikendime hep evde yeyip cıkmaya alısmıstım ki benim evden cıkma saatim sabahın altısıydı yedide işbası yapıyodum alısana kadar alısınca zaten kahvaltısız cıkamıyo insan evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…