haaa bu arada sen emzirmiyomuydunn? karıştırıyomuyum eğer emziriyosan sakın içme hamileler ve emziren bayanlar içmesin diyorlar.
aferinnnnn süper menü öğlen akşam da böyle ye aralarda da meyve ye bu hafta çok eksi bekliyoruz senden zaten hedef kilona az kalmış ben seni gördüm inceciksinsabah menüm 1 salatlık 200grm yoğurtben beğendim bu menüyü. öğlen ve akşamda umarım ki sıkıntısız geçer.
aman ha canım emzirmeyi bırakınca alırsın gerçi o zamana 11'lisi çıkarbunu söylediğin iyi oldu bende emziriyorum almaya karar vermiştim almam bunun üzerine
dualarım seninle canım inşallah gidersin sana da faydalı olur.
ebrugül uygun mudur? pazartesi salı sayıp çarşamba bildirse?
tamam canım çarşamba günü bildirirsin pazartesi salıyı sayıp. başka görev almak isteyen var mı, mesaj sayımı konusunda?olur ben yapabilirim. hafta için hergün uygunum canım benim.
aferinnnnn süper menü öğlen akşam da böyle ye aralarda da meyve ye bu hafta çok eksi bekliyoruz senden zaten hedef kilona az kalmış ben seni gördüm inceciksin
iyi sporlar canım iyi çalışKızlar nasılsını< bakalım :)
sabah menümm .d herzamanki gibi sandwiçç D
birazdan spor salonuna gidicem oyhh
evet hazır gıdalar tüketmeyin sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeliyiz hatta buna diyet gözüyle bakmayıp ömür boyu sağlıklı beslenirsek zaten kilo veririzHazır yemekleri unutun
Hızlı ve çabuk yemek yapmak için aldığınız dondurulmuş gıdalar ya da hazır yemekler içerdikleri katkı maddeleri nediyle kilo aldırır. Bu nedenle taze sebzeleri pişirmeyi tercih etmelisiniz.
Kahvaltıyı atlamayın
Kahvaltı günün en önemli öğünüdür çünkü uyuduğunuz zaman yavaşlayan metabolizmanız tekrar bir şeyler yiyene kadar eski haline dönemez. Güne kahvaltı ile başlayanlar kahvaltı yapmayanlara oranla çok daha fazla kalori yakarlar. Çünkü kahvaltı kasları çalıştırır ve çalışan kaslar kalori yakılmasını sağlar.
boyun kaç senin? çok da ince olma ya kadın dediğin az etli butlu olcakbu hafta değilde diğer hafta daha etkili olur eminim ki . ben mi inceciğim bide o şiş halim elbise bol demekki diğerleriyle görsen ne diycen daha vermem gereken çok. benim yeni hedefim 54 olmak sonra 52 inşallah.
Tuzu kesin
Tuz, vücutta su tutulmasına neden olur ve şişkinlik hissi yaratır. Ayrıca tuzun iştah açıcı bir özelliği olduğundan, sofrada tuz kullanmamak ve pişmiş yemeklere fazladan tuz eklememek gerekir.
buda benim için gelsin tuzdan uzak duramıyorummm.yemegin tadına bakmadan tuz basanlardanım maalesef hamileliğimdede büyük problem olmustu bu bana ahh ahh..
sanayi bölgesinde işçilerin oto tamirlerinin hortumcuların arasında bir bölgede ki ostim ankara sanayi yazıp benim nerede nasıl bi yerde çalıştığımı görebilirsiniz işte böle bi yerde malesef ki o kahvaltı hazırlansada evde yiyemiyorsunuz.
boyun kaç senin? çok da ince olma ya kadın dediğin az etli butlu olcak
hosgeldin seninle tanısmadık sanırım tugce ben :) listene baktım da gercekten ac bırakmayacak cinsten güzel bi liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?