Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de evde yapıyorum 1 aydır

ben de evde yapıyorum 1 aydır

bende ömrümde hiç kahvaltı yapmayanlardandım en önemsemediğim öğündü üşenirdim daha doğrusu

ama son beş aydır evlendiğimden beri bir gün bile kahvaltısız geçmedi meğersem ne büyük nimetmiş sabah kahvaltısı şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar bir deneyin farkı göreceksiniz...

en iyisi kahvaltı yapmayana ceza verelim

Kızlar trambolin olayını çözdüm hem de nasıl anlatayım ucuz atlattım valla.

hepsiburada hiçbir çözüm sunmadı bende gittigidiyorda trambolin satan tüm satıcılara mesaj attım zaten fazla yok işte bunun ayaklarını temin edebilir miyiz falan gibi mesajlar attım. birkaçından olumsuz cevap geldi, birinden ise ithalatçı firmanın yetkilisinin cep numarasını verdi aradım adamı durumu anlattım. trambolini sizden almadım ama böyle böyle bir mağduriyetim var yardımcı olun lütfen falan diye olayı anlattım. adam ben size yardımcı olacağım dedi 5 dk sonra arayacağım dedi. aradı adres isim bilgilerimi aldı arkadaşlar şimdi kargoya veriyor ayakları dedi peki ücret? diye sordum. bu yedek parça olarak satılan birşey değil ben bozuk çıkan bir trambolinin ayaklarını söküp göndertiyorum size dedi. bugün kargom geldi 6 tl kargo ücreti karşılığında ayaklara sahip oldum ohhh çok şükür

dünyada böyle insanlar kalmış mı dedim düşünün aldığım site yardımcı olmuyor, hiç tanımadığım bir adam bana yardım ediyor. Allah razı olsun o adamdan.

akşam trambolinimde zıp zıp zıp zıplıcammmmmmm ölsün kilolar

tubiş bu da kiloları vermen için allahın bir işareti bak tırsarak kilo ver dedimmmmmmmmmm

uyanır uyanmaz su
ardından bir kuru kayısı

sabah 8 bucuk bir bardak sekersiz cay
2 bucuk dilim kepek ekmek
1 yumurta
biraz labne peyniri

öğle 12 bucuk yarım porsiyon makarna yine dünden kalan :))
2 tane galeta
2 ceviz içi
1 kuru kayısı

ara olarak saat 3 gibi bir adet şeftali

aksam da tavuk haslamayı planlıyorum sadece 1 but yiyecegim belki2 olur:))
yanına salata yaparım mevsim salatası. ekmek yok aksam suya devammm
bide sabah yarım saat yürüdüm tempolu aksam da yemekten sonra kosmayı planlıyorum hepinize öpücükler:)

kızlar ben galiba takıma giremeden ayrılmak zorundayım internetimiz kesiliyor bugün pc yi satıyoruz bir süre böyle olacak o yüzden hepinize bol bol sağlıklı kilo vermeler diliyor ve müsadenizi alıyorum hoışçakalın kızlar...

sen bu gidişle kısa zamanda incecik olursun tebrikler

kalmanı isterdik ama

bende çok isterdim hatta cumadan beri sizden aldığım enerjiyle 1 kilo vermiştim bile ama napalım net kesiliyor pc gidiyor bi süre böyle kaldım çocuk okula başlıor o okula adapte olsun diye en az 6 ay pc olmayacak evde malum şimdiki çocuklar....

anladım canım ama çocuğunun geleceği daha önemli tabiki. sen de dikkat edersen kendi başına bile verebilirsin ama döndüğünde bekleriz kapımız açık. 6 aya incecik fotolarımızı paylaşırız birbirimizle

inşaAllah canım benim inşAaLLAHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…