boyun kaç senin? çok da ince olma ya kadın dediğin az etli butlu olcak
ben de evde yapıyorum 1 aydırsabah kacta cıkıyorsan evden bi yarım saat daha erken uyanıp kahvaltını yapıp cıksan küçük bi öneri bende polis memuruyum doğal olarak öle üniformayla kahvaltı falan yapamıyoruz bide havalimanında calısınca hiç uygun olmuyor aynen dediğin gbi hep pogaca simit tarzı hemen alıp yerdik ama annem bir ay yanıma gelmişti sabah yarım saat daha erken uyandırıp kahvaltımı ettirmeye alıstırdı sonra kendikendime hep evde yeyip cıkmaya alısmıstım ki benim evden cıkma saatim sabahın altısıydı yedide işbası yapıyodum alısana kadar alısınca zaten kahvaltısız cıkamıyo insan evden
benim de alt tarafım ince basen yok bacaklar iyi ama üst tarafım çok kalın omuzlarım geniş1,66 cm çok uzun değilim ki azcık 54 olıyım zaten yeter belım 1 karış basenlerim var benim offff offff bacaklarımda kalın.
benim de alt tarafım ince basen yok bacaklar iyi ama üst tarafım çok kalın omuzlarım genişdeğişelim :)
gider gider sen yeter ki kaçamak yapmaoffff nasıl gitcek bunlargel kardeşim gel ahhhhh canım değişelim
ben de evde yapıyorum 1 aydır
en iyisi kahvaltı yapmayana ceza verelimbende ömrümde hiç kahvaltı yapmayanlardandım en önemsemediğim öğündü üşenirdim daha doğrusu
ama son beş aydır evlendiğimden beri bir gün bile kahvaltısız geçmedi meğersem ne büyük nimetmiş sabah kahvaltısı şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar bir deneyin farkı göreceksiniz...
valla doğru söylüyosuntubiş bu da kiloları vermen için allahın bir işareti bak tırsarak kilo ver dedimmmmmmmmmm
sen bu gidişle kısa zamanda incecik olursun tebrikleruyanır uyanmaz su
ardından bir kuru kayısı
sabah 8 bucuk bir bardak sekersiz cay
2 bucuk dilim kepek ekmek
1 yumurta
biraz labne peyniri
öğle 12 bucuk yarım porsiyon makarna yine dünden kalan :))
2 tane galeta
2 ceviz içi
1 kuru kayısı
ara olarak saat 3 gibi bir adet şeftali
aksam da tavuk haslamayı planlıyorum sadece 1 but yiyecegim belki2 olur:))
yanına salata yaparım mevsim salatası. ekmek yok aksam suya devammm
bide sabah yarım saat yürüdüm tempolu aksam da yemekten sonra kosmayı planlıyorum hepinize öpücükler:)
kalmanı isterdik amakızlar ben galiba takıma giremeden ayrılmak zorundayım internetimiz kesiliyor bugün pc yi satıyoruz bir süre böyle olacak o yüzden hepinize bol bol sağlıklı kilo vermeler diliyor ve müsadenizi alıyorum hoışçakalın kızlar...
valla bilmiyorum ki canım ben de şimdi gördümtubiş ben gelene kadar noldu yahu takyon çıkıyormuş?
kalmanı isterdik ama
anladım canım ama çocuğunun geleceği daha önemli tabiki. sen de dikkat edersen kendi başına bile verebilirsin ama döndüğünde bekleriz kapımız açık. 6 aya incecik fotolarımızı paylaşırız birbirimizlebende çok isterdim hatta cumadan beri sizden aldığım enerjiyle 1 kilo vermiştim bile ama napalım net kesiliyor pc gidiyor bi süre böyle kaldım çocuk okula başlıor o okula adapte olsun diye en az 6 ay pc olmayacak evde malum şimdiki çocuklar....
anladım canım ama çocuğunun geleceği daha önemli tabiki. sen de dikkat edersen kendi başına bile verebilirsin ama döndüğünde bekleriz kapımız açık. 6 aya incecik fotolarımızı paylaşırız birbirimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?