sen bu gidişle kısa zamanda incecik olursun tebrikler
kızlar ben galiba takıma giremeden ayrılmak zorundayım internetimiz kesiliyor bugün pc yi satıyoruz bir süre böyle olacak o yüzden hepinize bol bol sağlıklı kilo vermeler diliyor ve müsadenizi alıyorum hoışçakalın kızlar...
UZAK DURUN
• Basit şekerden yapılmış ürünler( çikolata, pasta, börek, baklava, şerbetli tatlılar, poğaça…
• Aşırı tuz ve baharat
• Alkol oranı yüksek içkiler ( rakı, viski, votka, tekila..)
• Aşırı kafeinli içecekler
• Gazlı içecekler( kola türeleri)
• Yağda kızartılmış sosis, sucuk, salam, patates, et türevleri
• Aşırı karbonhidrat ve yağ içeren fast food gıdalar.
merhaba kızlar,
buradaki yolculuğuma son vermeye karar verdim.
hepinize kilo verme konusunda başarılar diliyorum.
ben de kendim çalışmaya devam edecem.
buradan ayrılmak kolay değil benim için ne de olsa yaklaşık 10 aydır( 8 ayı kesintisiz olmakla beraber) buradaydım.
ama sürekli gelmekte zorlanıyorum böyle de gitmez.
öptüm.
arada uğrarım.
her zaman bekleriz canım umarım tamamlarsın amacını kendine iyi bakmerhaba kızlar,
buradaki yolculuğuma son vermeye karar verdim.
hepinize kilo verme konusunda başarılar diliyorum.
ben de kendim çalışmaya devam edecem.
buradan ayrılmak kolay değil benim için ne de olsa yaklaşık 10 aydır( 8 ayı kesintisiz olmakla beraber) buradaydım.
ama sürekli gelmekte zorlanıyorum böyle de gitmez.
öptüm.
arada uğrarım.
insana zorla trambolin aldırırsın valla sen off çok özendim yaa napıcaz:)ay kızlarrrrrrr trambolin fena halde zevkli ama 10 dakika ancak kalabildim üzerinde çok yoruyorama inanın zıplayasım var hala ama mecalim yok :52
yok kız çok sessiz bir alet tavana çarpacak kadar da sıçramıyorsun. ben ses duymuyorum ki aşağı ses gitsinyahu tubişim gelmiş trambolinin patileriseni azminden dolayı tebrik ediyorum şekerim hadi bakalım üst ve alt komşuya misafir olmadan iyi zıplamalar. aman tavana dikkat
al valla birlikte zıplarız çok eğlenceliinsana zorla trambolin aldırırsın valla sen off çok özendim yaa napıcaz:)
insana zorla trambolin aldırırsın valla sen off çok özendim yaa napıcaz:)
yok kız çok sessiz bir alet tavana çarpacak kadar da sıçramıyorsun. ben ses duymuyorum ki aşağı ses gitsin
al valla birlikte zıplarız çok eğlenceliilerde evlenirsem ve çocuğum olursa kesin çocuğa trambolin alırım benim elimin ayağımın altında dolaşmaz çıkar zıplar ama fena halde hamlamışım her yanım ağrıyor
Günaydın kızlarrrrrrrrr nerdesiniz?
al kız akşamları zıp zıp zıplahemen alcaz hemen alcaz koşa koşa
canım trambolin al 63 tlye aldım ben max 75-80 tlye alınır bikez al kullan uzun zaman ben de çok sıkışığım bu aralar 2 ay ertelemeli 6 taksit aldım benayyyyyyy ilahi tubişim ya allah kolaylık versin ne diyim sana ben spor salonuna yazılamadım maddi anlamda sıkıntıdayım bu ara
burdayımmmmmmmmnerdesin nereye gittin yahu !
al kız akşamları zıp zıp zıpladüğüne kadar incecik ol
canım trambolin al 63 tlye aldım ben max 75-80 tlye alınır bikez al kullan uzun zaman ben de çok sıkışığım bu aralar 2 ay ertelemeli 6 taksit aldım ben
burdayımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?