Sabrina84 sende burdaydın paylaşım yapmadan çıkmışsınız?
Bugün fırsat bulup giremedim ancak yazabildim kusura bakmayın ...
sabah:1 adet elma
ara:1 adet elma
öğlen: 1 kase cacık
ara :1 adet elma
akşam :1 adet domates 4kaşık ciğer
gece :1 adet elma
spor:30 dk yürüyüş 50 mekik
su : 2 litre (karbonatlı)
ben ancak geldim kızlar
bir kaç saattir yoktum ama hem dışarı çıktım hem de işim çok yoğundu ancak oturdum masaya
öff bi uykum geldiki sormayın sızcam şuraya o olcak
yemekle aram fena değil
ilk menü ve spor bildirimimi yarın sabah yapıcam.arkadaşın simit ikramı dışında herşey yolunda
öğlen dışarı çıktım ve kendime kot aldım. ( 32-32) giyiyordum (30-32) aldım tam oldu ama ne aşağı ne yukarı.neyse başlangıç için iyi birşey.ya var ya giyinmek insanıo çok iyi etkiliyor
kilon kaç olursa olsun bi topuklu ayakkabı süper bişey
haa bide ben kalori sepeti diye bir siteden yediklerimin kalorisini hesaplıyorum.benim 1700 kl almam gerekiyormuş hedef kiloma ulaşmak için.ve bu sitede yediklerinizin markasına kadar kaç kalori olduğu yazıyor haberiniz olsun
Evet canım bugun asırı yogun öğlene kadar yoktum hastaneye gittim geldim masam iş yığılmışşaz önce bir yazım dedım fıursat bullamadım nasılsınız bu ararda
Bugün fırsat bulup giremedim ancak yazabildim kusura bakmayın ...
sabah:1 adet elma
ara:1 adet elma
öğlen: 1 kase cacık
ara :1 adet elma
akşam :1 adet domates 4kaşık ciğer
gece :1 adet elma
spor:30 dk yürüyüş 50 mekik
su : 2 litre (karbonatlı)
bende üyeyim canım o siteye ama artık pek bakmıyorum önceden yediklerimi yazmaya korkuyodumneyse artık tamamdır sıkıntı yok. kot bende 28-30 giyoyorum gel görelim ki 1 karışlık belime 20 karışlık şaka şaka basenlerim var ve yapıştılar sanki gitmiyor. :18::18::18:
çok çok çok iyiyiz maşallah sen nasılsın ?
çok az olmamış mı? elma tok tutuyo mu? :44::44::44::44:bence mide kazınmasın? peynir felanda ye ?
çok sıkı dıyet yapıyorsan bıraz sal bence bende bır donem asırı dıyet yaparken boyle olmuştum panık atak dedı doktor bırde eger zayıflama hapı kullanıyorsan kesınlıkle bırak o bunu tetıklıyorkızlar ben bişi sorcam ben böle hersabah uyandığımda bişi olacak korkusu yada kötü bişi olmuş korkusuyla çok sıkıntılı uyanıyorum napıcam ben yardımcı olur musunuz?
ben ancak geldim kızlar
bir kaç saattir yoktum ama hem dışarı çıktım hem de işim çok yoğundu ancak oturdum masaya
öff bi uykum geldiki sormayın sızcam şuraya o olcak
yemekle aram fena değil
ilk menü ve spor bildirimimi yarın sabah yapıcam.arkadaşın simit ikramı dışında herşey yolunda
öğlen dışarı çıktım ve kendime kot aldım. ( 32-32) giyiyordum (30-32) aldım tam oldu ama ne aşağı ne yukarı.neyse başlangıç için iyi birşey.ya var ya giyinmek insanıo çok iyi etkiliyor
kilon kaç olursa olsun bi topuklu ayakkabı süper bişey
haa bide ben kalori sepeti diye bir siteden yediklerimin kalorisini hesaplıyorum.benim 1700 kl almam gerekiyormuş hedef kiloma ulaşmak için.ve bu sitede yediklerinizin markasına kadar kaç kalori olduğu yazıyor haberiniz olsun
kızlar ben bişi sorcam ben böle hersabah uyandığımda bişi olacak korkusu yada kötü bişi olmuş korkusuyla çok sıkıntılı uyanıyorum napıcam ben yardımcı olur musunuz?
çok sıkı dıyet yapıyorsan bıraz sal bence bende bır donem asırı dıyet yaparken boyle olmuştum panık atak dedı doktor bırde eger zayıflama hapı kullanıyorsan kesınlıkle bırak o bunu tetıklıyor
hayatında neler yaşadın bilemem ama ayetül kürsi ve 21 besmele inanki çok ferahlatıyor.o huzursuzluk ve sıkıntı dönem dönem banada olur.hayırlara çıkarsın rabbim...
Kızlar mesaim bitti.çıkmam lazım.bebelerim beni bekler
seni burda göremiyoruz şimdiye kadar sadece 2 paylaşım yapmışsın bununla beraber umarım bir sıkıntı yoktur _
günaydın kızlaaaaaarrr
erkenciyim farkındayım ama büyük kızı okula küçük kızı kreşe gönderince ne yapayım evde.çıktım geldim işe.
şu anda yarım simit ve peynirimle kahvaltı ediyorum.
dünkü yediklerimi yazıcam ama baştan söyleyeyim yanlışlarımın farkındayım.
sabah:
2 küçük dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 çay kaşığı nutella
1 çay
arada arkadaş sağolsun simit almış hüplettik(ama dedim bidaha alma diye)
öğlen
1 kaşık pilav
yarım kase ezogelin çorba
arada 1 tane galeta 1 ayran
arada yarım bardak nescafe lıght 1 tane kurabiye
akşam
3 kaşık mantı
4 kaşık yoğurtlu bulgur pilavı
3 kaşık çorba
başka ne yedim ben yaaa :26:
hatta dedim yarın kızlara nasıl yazcam
ne yediydim yaa
valla kızlar düşünüyorumda haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tabii yaaa kızımın çikolatasından ısırdım 2 kere bide en kötüsü geç vakit yani saat 9 falandı börek yedim ama yarım dilim ancak.
yani yediğim miktarlara değilde hep unlu şeyler yani işte mantı pilav börek falan.bunlara kızdım.
ama evdekilere dedimki herkese ayrı yemek yapamıcam ben .biri mantı ister biri börek ister v.s
bugün buranın pazarı.çıkıp sebze meyve alıcam eve.haaaaa yatarken spor yaptım ama tam yaparken hem eşim kızdı biraz hadi yatmıyomusun artık diye hemde minik bebeğim hem sporla benim aramda.o spor hareketlerini oyun sanıyor.bacaklarımın belimin üstünde.fazla yapamadım yani.ama onunda yolunu buldum.o kreşten gelmeden yapıcam inşaallah.
su işini hiç sormayın.ben bir bardak su içsem bile midem bulanır ama dün bir litre falan içtim.bunu hergün artırmaya çalışıcam.insanlar durup dururken nasıl susarlar anlamam.yani benim bişeyler yemem lazım susamam için.
neyse kızlar mesai başladı ama gözüm üstünüzde.hadi bakalım hayırlı sabahlaaaaaaaarrrrrrrrr
arkim günaydın cnım benimde sen naptın ama cezayı hak ettin veeeeeeeeee geliyooooooooooooo cezaaaaaaaaaaaaaaa:100 mekik,50 şınav,45dk tempolu yürüyüş.aynı zamanda seni tubişime havale ediyorummm canı m benim o daha güzel ceza verebilir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?