Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben ancak geldim kızlar

bir kaç saattir yoktum ama hem dışarı çıktım hem de işim çok yoğundu ancak oturdum masaya

öff bi uykum geldiki sormayın sızcam şuraya o olcak

yemekle aram fena değil
ilk menü ve spor bildirimimi yarın sabah yapıcam.arkadaşın simit ikramı dışında herşey yolunda

öğlen dışarı çıktım ve kendime kot aldım. ( 32-32) giyiyordum (30-32) aldım tam oldu ama ne aşağı ne yukarı.neyse başlangıç için iyi birşey.ya var ya giyinmek insanıo çok iyi etkiliyor

kilon kaç olursa olsun bi topuklu ayakkabı süper bişey

haa bide ben kalori sepeti diye bir siteden yediklerimin kalorisini hesaplıyorum.benim 1700 kl almam gerekiyormuş hedef kiloma ulaşmak için.ve bu sitede yediklerinizin markasına kadar kaç kalori olduğu yazıyor haberiniz olsun

Bugün fırsat bulup giremedim ancak yazabildim kusura bakmayın ...

sabah:1 adet elma
ara:1 adet elma
öğlen: 1 kase cacık
ara :1 adet elma
akşam :1 adet domates 4kaşık ciğer
gece :1 adet elma

spor:30 dk yürüyüş 50 mekik
su : 2 litre (karbonatlı)

valla bravo.beni gaza getirdin.yarın buranın pazarı.meyvayla aram yok ama alıcam bu sefer

bende üyeyim canım o siteye ama artık pek bakmıyorum önceden yediklerimi yazmaya korkuyodum neyse artık tamamdır sıkıntı yok. kot bende 28-30 giyoyorum gel görelim ki 1 karışlık belime 20 karışlık şaka şaka basenlerim var ve yapıştılar sanki gitmiyor.:18::18::18:

Evet canım bugun asırı yogun öğlene kadar yoktum hastaneye gittim geldim masam iş yığılmışş az önce bir yazım dedım fıursat bullamadım nasılsınız bu ararda

çok çok çok iyiyiz maşallah sen nasılsın ?

çok az olmamış mı? elma tok tutuyo mu? :44::44::44::44:bence mide kazınmasın? peynir felanda ye ?

Son düzenleme:
kızlar ben bişi sorcam ben böle hersabah uyandığımda bişi olacak korkusu yada kötü bişi olmuş korkusuyla çok sıkıntılı uyanıyorum napıcam ben yardımcı olur musunuz?

bak bu peynir işi aklıma yattı yok beyinde şartlayınca aclık hıssetmıyorum acıkınca elma yiyorum kasımda Allah nasıp ederse nişanım var ozaman kadar zayıflamam lazım peynir de mantıklı geldı tuzlu bırsey yeme ıhtıyacımı peynırle gıdere bılırım :13:

kızlar ben bişi sorcam ben böle hersabah uyandığımda bişi olacak korkusu yada kötü bişi olmuş korkusuyla çok sıkıntılı uyanıyorum napıcam ben yardımcı olur musunuz?
çok sıkı dıyet yapıyorsan bıraz sal bence bende bır donem asırı dıyet yaparken boyle olmuştum panık atak dedı doktor bırde eger zayıflama hapı kullanıyorsan kesınlıkle bırak o bunu tetıklıyor

en büyük vazgeçilmezimdir topuklu ayakkabı :13:

kızlar merhaba,

bugün kaç kere niyetlendiysem de bir şey yazamadım iş yeri çok yoğundu ve yalnızdım

hemen yediklerimi yazıyorum

sabah:
domates salatalık
peynir bir kuple
tost+1dilim ekmek
çay
7 yeşil zeytin

ara
elma

öğlen
8yk fasulye
1dilim ekmek
salata
1sb yoğurt
2yk yulaf

ara
elma

ara
şeftali
elma

akşam
8yk fasulye
salata
1sb yoğurt+2yk yulaf

ara
3 kayısı
2 ceviz içi
+
1 küçük elma

su:1 litre
spor: 15 dk dans
mesaj syaımı saymak bile istemiyorum

hayatında neler yaşadın bilemem ama ayetül kürsi ve 21 besmele inanki çok ferahlatıyor.o huzursuzluk ve sıkıntı dönem dönem banada olur.hayırlara çıkarsın rabbim...

kızlar mesaim bitti.çıkmam lazım.bebelerim beni bekler

ne hap ne çok sıkan bi diyet değil yani onlarla alakası yok çünkü önceden de böyleydi hap felan kullanmıyorum zaten.

hep bişi olcak korkusuyla uyanıp hep korku içinde geziyorum işin kötüsü içim daralıyor.

seni burda göremiyoruz şimdiye kadar sadece 2 paylaşım yapmışsın bununla beraber umarım bir sıkıntı yoktur _

çalışıyorum, akşama kadar iş.. eve geliyorum yorgun argın ev temizle derken bilgisayara bakmak aklıma bile gelmiyor. ama diyette tam gaz devam..

sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
kaşar peynir
1 bardak süt
2 kayısı

ara öğün olarak 1 dilim börek yedim

öğlen:
1 tane içli köfte
1 galeta

akşam:
canım hiç bişey istemedi bende 4 tane limon lifli eti form ve 2 bardak ev yapımı erik suyu içtim..

spor olarak 20 dakikalık hafif tempolu yürüyüş.

karnım tok şu an.. rahatsız ediyor bu beni. sanki fazla yemişim gibi geliyor

günaydın kızlaaaaaarrr

erkenciyim farkındayım ama büyük kızı okula küçük kızı kreşe gönderince ne yapayım evde.çıktım geldim işe.

şu anda yarım simit ve peynirimle kahvaltı ediyorum.

dünkü yediklerimi yazıcam ama baştan söyleyeyim yanlışlarımın farkındayım.

sabah:

2 küçük dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 çay kaşığı nutella
1 çay

arada arkadaş sağolsun simit almış hüplettik(ama dedim bidaha alma diye)

öğlen

1 kaşık pilav
yarım kase ezogelin çorba

arada 1 tane galeta 1 ayran

arada yarım bardak nescafe lıght 1 tane kurabiye

akşam

3 kaşık mantı
4 kaşık yoğurtlu bulgur pilavı
3 kaşık çorba

başka ne yedim ben yaaa :26:

hatta dedim yarın kızlara nasıl yazcam

ne yediydim yaa

valla kızlar düşünüyorumda haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tabii yaaa kızımın çikolatasından ısırdım 2 kere bide en kötüsü geç vakit yani saat 9 falandı börek yedim ama yarım dilim ancak.

yani yediğim miktarlara değilde hep unlu şeyler yani işte mantı pilav börek falan.bunlara kızdım.

ama evdekilere dedimki herkese ayrı yemek yapamıcam ben .biri mantı ister biri börek ister v.s

bugün buranın pazarı.çıkıp sebze meyve alıcam eve.haaaaa yatarken spor yaptım ama tam yaparken hem eşim kızdı biraz hadi yatmıyomusun artık diye hemde minik bebeğim hem sporla benim aramda.o spor hareketlerini oyun sanıyor.bacaklarımın belimin üstünde.fazla yapamadım yani.ama onunda yolunu buldum.o kreşten gelmeden yapıcam inşaallah.

su işini hiç sormayın.ben bir bardak su içsem bile midem bulanır ama dün bir litre falan içtim.bunu hergün artırmaya çalışıcam.insanlar durup dururken nasıl susarlar anlamam.yani benim bişeyler yemem lazım susamam için.

neyse kızlar mesai başladı ama gözüm üstünüzde.hadi bakalım hayırlı sabahlaaaaaaaarrrrrrrrr

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN bu ara paylaşım çok az ve ben çok üzülüyorum. kampanya başlatıyorum eylül'ü üzmeyelim paylaşım yapalım

sabah:yarım simit,üçgen peynir (1tane) ,açık çay
ara:nescafe
öğlen:1tabağın yarısına 3 kaşık pilav ve yarım porsiyon fasülye,1kase cacık
ara:nescafe
akşam:saat: 17:30 da.........azcık ekmeğe 1dilim salam azcık peynir ve 2parça domates,açık çay

su:2 lt
spor:yok çünkü dün çok kötüydüm erkenden yattım saat gece 2den beri ayaktayım ben

Son düzenleme:

arkim günaydın cnım benimde sen naptın ama cezayı hak ettin veeeeeeeeee geliyooooooooooooo cezaaaaaaaaaaaaaaa:100 mekik,50 şınav,45dk tempolu yürüyüş. aynı zamanda seni tubişime havale ediyorummm canı m benim o daha güzel ceza verebilir!

anaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm gızzzzzzzzzzzzzzzzz nasıl yapçem ben bunları...kas olur vücudum vallaa...

bak tamam kabul.cezam da kabul...:18:

yürüyüş olarak bugün bir saat çarşı pazar dolaşabilirim.ama başka yürüyüş imkanım yok.mekik ve şınav okey.yürüyüşü de şöyle yapalımm..yattığımız yerden hani bisiklet çeviriyoz ya..hahhh işte onu yapayım mesela 300 e kadar.yarım saatte normal spor yapıcam söz .inanki söz..bugün öyle makarna börek felan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…