Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şu an işteyim haliyle...düşünüyorum spor olarak ne yapsam diyede...aklıma şey geldi...hani ayakta durupda yere kadar eğiliyozya..ben onu 100 e kadar yapayım.odada kimse yok..ama içeri giren olursa onuda katarım sporuma olur biter hadi hep beraberrr hop bir ki üç

yapayım geliyorum hemen

ben henüz onu yapamadım.deneme sürem bitsin onada başlıcam...ama sanırım geçmişe dönüp saycaz..

geçmişe dönerek sayım yapıcaz mesal bugün sabah 00:00 dan - gece 00:00 a kadar olan paylaşımları. eğer toplu olarak "+ gibi bişi varya onunla eklediniz 3 kişinin yorumlarına ayrı ayrı cvp verdiniz o zaman onu da öle üç olarak sayıyosunuz yada toplu kaç tane yorum yaptıysanız o kadar.

Son düzenleme:

sen sadece bugün değil bir hafta boyunca hiç beyaz unla yapılan bişi yeme pirinç makarna börek çörek kurabiye yine bana dua et insaflı davrandım daha tubişte gelecek.

sen sadece bugün değil bir hafta boyunca hiç beyaz unla yapılan bişi yeme pirinç makarna börek çörek kurabiye yine bana dua et insaflı davrandım daha tubişte gelecek.

Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhııııımmmmmmmmmm neyyyydiii günahımmmmmmmmmmmmmm
Günahımmmmmmmm neyyyydiiiiiiiiiiiii Allaaaaaaaaahhıııııımmmmmmmmmm

tamammmmmmmmmmmmmmm

valla ben bu işin tecrübelisi değilim ama o böreği burdakiler görmesin.laf aramızda çok insafsızlar. verirler sanada bi 100 mekik görürsün

hepinize günaydın arkadaşlarr ... dünkü menümü yazayım
sabah : 1adet elma
ara :1 adet elma
öğlen : 1Kase yoğurt patlıcan 3-4 kaşık yemeği
ara :1 adet elma
akşam :1 kase yoğurtun içine doğranmış 1 adet salatalık 1 minik parça çikolata (şeker ihtiyacı hissettim )

su :1.5 litre karbonatlı 1.5 litre normal su
spor:yarım saat yuruyüş

bugün 2ltre su cezan var aynı zamanda

vur sende vurrr bi dha vur

vurun uleeeyyyyyyynnnnnn

tabi söyle söyle tıka kulaklarını hemencikk...

yarım litre suyum bitti şimdiden.kararlıyım kızııııımmmmmmmmmmm.yapıcem bu işi

yarın sabah buraya neler yazıcam bakalımm

haa bu arada neden 2 den beri ayaktasın sen :26:

ya arkadaşş açlıktan ölceksiniz yaaa
valla benden sana bir prafaaaa

beni elma gazına getiren sendin dimii

bende yicem.bugün pazarı buranın.alcam elma.

karbonatlı su neyin nesi :26:

günaydın kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemen raporumu veriyorummm

sabah:
domates salatalık
peynir bir kuple
tost+1dilim ekmek
çay
7 yeşil zeytin

ara
elma

öğlen
8yk fasulye
1dilim ekmek
salata
1sb yoğurt
2yk yulaf

ara
armut

ara
şeftali
elma

akşam
8yk fasulye
salata
1sb yoğurt+2yk yulaf

ara
1 mandalina
2 ceviz içi
+
yarım fincan türk kahvesi

su:1 litre
spor: yapamadım misafirim vardı
mesaj sayım:2

çikolatana az yediğin yemek için kızmıyorum dengelemişsindir. gayet hoş baya azimlisin bravo

hadi bakalım görücez isyan etme ceza veririm uyuyamadım bir miğde bulantısı sorma gitsin bende yatmadım çok uykum var

menüne boynumuz kıldan ince çünkü diyetisyen verdi ama o mesaj sayısı da ne oluyor 50 mekik alalım lütfen

ya arkadaşş açlıktan ölceksiniz yaaa
valla benden sana bir prafaaaa

beni elma gazına getiren sendin dimii

bende yicem.bugün pazarı buranın.alcam elma.

karbonatlı su neyin nesi :26:
Bugün müdürümde öyle diyor sen neden birtek elma yiyorsun Allahtan seviyorum elmayı karbonatlı suya gelınce oda vucuttakı ödemi atıyormuş ve metabolizmayı hızlandırıyormuş 2 gundur içiyorum bugun 3. gun normalden daha cok yuvalete cıkıyorum faydalı olacağını düşünüyorum ...

Ahhhh ahhhhh azimli olursun tabiii 30 eylül de istemeye gelecekler biraz zayıflamam lazım kasımda da nişanım var Allah nasip ederse dua edin bana kızlarrr

[QUOTEmenüne boynumuz kıldan ince çünkü diyetisyen verdi ama o mesaj sayısı da ne oluyor 50 mekik alalım lütfen [/QUOTE]

tamam yaaa kızma hemencecik te:26:

Son düzenleme:
ahhhh ahhhhh Azimli olursun tabiii 30 eylül de istemeye gelecekler biraz zayıflamam lazım Kasımda da nişanım var allah nasip ederse Dua edin bana kızlarrr

merak etme sen tatlım çok güzel olucaksın sen Allah hep mutlu etsin inş. seni. aynı zamanda yaparız düğünü belki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…