kizlar bisey sorcam callentics yapmayi düsünüyorum daha önce yapipta sonuc alan oldumu aranizda inceltip sikilastiriyormus dogrumudur dersiniz sanki biraz kalcadan sarkiyormuyum ne
saka maka sikilasmam gerek ve göbegim az kaldi o da gitmiyor sanki basenlerde var sizce ise yararmi
canım dün aradım açmadıbide tubis kuzudan haberin varmi cnm ya merak ettim nasil oldu babasinin durumu
tembelelim ütüye gitti geldi baktim ki ütü cok vazgectim
yarin sabah yaparim artik
stresten olabilir belkigünaydin kizlar
sabah baktim regl olmusumbr ayda 2 kere strestenmi acaba
cısss nutella falan yok bidaha görmimmm onun dışında fena menü değilmenümüde yazip kahvalti hazirlim
sabah
2 dilim köy peyniri
1 dilim ekmek
bicagin ucuyla nutella
domates, salalatalik
ögle
1 kase sebze corbasi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
aksam
2 parca izgara balik
bir kac dilim haslanmis havuc
1 kase corba
yemekten sonra 6 gibi bir avuc kadar siyah üzüm
spor
sadece 1 saat yürüdüm
su
2 lt
valla onun ne olduğunu bilmiyorum sen en iyisi trambolin alkizlar bisey sorcam callentics yapmayi düsünüyorum daha önce yapipta sonuc alan oldumu aranizda inceltip sikilastiriyormus dogrumudur dersiniz sanki biraz kalcadan sarkiyormuyum ne
saka maka sikilasmam gerek ve göbegim az kaldi o da gitmiyor sanki basenlerde var sizce ise yararmi
sen dün platesini yaptın mı bakim menünü sporunu yazmadıngünaydın canım benim callen teyzenin işe yaradığını söyleyenler olmuştu fakat ben denedim hem zor hem ben evdeki çocuklardan vakit bulamıyorum kuzenlerim rahat bırakmıyolar beni dene istersen sonuçta egzersiz
günaydın canım benim callen teyzenin işe yaradığını söyleyenler olmuştu fakat ben denedim hem zor hem ben evdeki çocuklardan vakit bulamıyorum kuzenlerim rahat bırakmıyolar beni dene istersen sonuçta egzersiz
kolay gelsin cnmGünaydın kızlarrr offf nasıl bir yoğunluk önümde bir sürü sicil kartı var pcde yazılması gereken dellendimgeçmişe bakıp geliyorum
haber alirsan bizede haber ver lütfencanım dün aradım açmadı
tembel
stresten olabilir belki
cısss nutella falan yok bidaha görmimmm onun dışında fena menü değil
cnm tranpolini nereye sigdiracam benvalla onun ne olduğunu bilmiyorum sen en iyisi trambolin al
sen dün platesini yaptın mı bakim menünü sporunu yazmadın
cok güzel cnmDünkü menüm:
Sabah: 1 bardak süt + 1 galeta
Ara: yapamadım doktora gittim
Öğle: Dışardaydım 1 kaşarlı tost + 1 bardak ayran
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam: 1 tabak börülce haşlaması + 2 galeta + 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 armut
Spor: 30 dk trambolin
Su: 3 lt
artik bakarsan söylersin o mu degilmicnm iş yerinde youtube malesef ki açılmıyor.
MENÜM
sabah:2 zeytin,2çatal peynir,azcık ekmek,açık çay
ara:mandalina
ara:nescafe
öğlen:mercimek çorba,azcık patates yemeği,2zeytin
akşam:1kaşık makarna,2 kaşık kuru fasülye
su :1,5lt
spor:yapmadım neden yapmadım sular akmıyodu ertesi günde işe gidiyorum terleyip duş alamazdım ondan:120::83:
cezan 1.5 saat oldumenüm
sabah:2 zeytin,2çatal peynir,azcık ekmek,açık çay
ara:nescafe
öğlen:mercimek çorba,azcık patates yemeği,2zeytin
akşam:1kaşık makarna,2 kaşık kuru fasülye
su :1,5lt
spor:yapmadım neden yapmadım sular akmıyodu ertesi günde işe gidiyorum terleyip duş alamazdım ondan:120::83:
bende 7. katta oturuyorum ve alt komşum çok kıl biri ama aşağı hiç ses gitmiyor boyutuda çok büyük değil 1 metre kare alan kaplıyor sadecekolay gelsin cnm
haber alirsan bizede haber ver lütfen
cnm tranpolini nereye sigdiracam ben
ben dairedeyim cnm trampolin alsam 2 gün yaparim 3. gün alttaki moruk polisi diker kapiya zipla zipla
cok güzel cnm
artik bakarsan söylersin o mu degilmi
biraz az olmus sanki
cezan 1.5 saat oldu
kolay gelsin cnm
Haber alirsan bizede haber ver lütfen
Cnm tranpolini nereye sigdiracam ben
Ben dairedeyim cnm trampolin alsam 2 gün yaparim 3. Gün alttaki moruk polisi diker kapiya zipla zipla
Cok güzel cnm
Artik bakarsan söylersin o mu degilmi
biraz az olmus sanki
Eki Görüntüle 519068
Şu fotoğrafa bir bakın da spor yapma azminiz gelsin. Spor kasları güçlendirir, kaslar yağları yakar. Bakın bir kilo yağ ve bir kilo kas duruyor fotoda. Yağlar ne kadar iğrenç değil miii
Demek ki napıyomuşuzz sporumuzu aksatmıyomuşuz
arkadaşlar merhaba.son derece azimli ve keyifli bir şekilde aranızdayım.inşallah en sağlıklı şekilde en güzel halimizi buluruz hep birlikte.
Aramıza hoşgeldin bol paylaşım yapmanı diliyoruz ve sağlıklı kilo vermeni.arkadaşlar merhaba.son derece azimli ve keyifli bir şekilde aranızdayım.inşallah en sağlıklı şekilde en güzel halimizi buluruz hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?