Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar bisey sorcam callentics yapmayi düsünüyorum daha önce yapipta sonuc alan oldumu aranizda inceltip sikilastiriyormus dogrumudur dersiniz sanki biraz kalcadan sarkiyormuyum ne
saka maka sikilasmam gerek ve göbegim az kaldi o da gitmiyor sanki basenlerde var sizce ise yararmi

Son düzenleme:

günaydın canım benim callen teyzenin işe yaradığını söyleyenler olmuştu fakat ben denedim hem zor hem ben evdeki çocuklardan vakit bulamıyorum kuzenlerim rahat bırakmıyolar beni dene istersen sonuçta egzersiz

Günaydın kızlarrr offf nasıl bir yoğunluk önümde bir sürü sicil kartı var pcde yazılması gereken dellendim geçmişe bakıp geliyorum

bide tubis kuzudan haberin varmi cnm ya merak ettim nasil oldu babasinin durumu
canım dün aradım açmadı

elim ütüye gitti geldi baktim ki ütü cok vazgectim
yarin sabah yaparim artik
tembel

günaydin kizlar
sabah baktim regl olmusum br ayda 2 kere strestenmi acaba
stresten olabilir belki

cısss nutella falan yok bidaha görmimmm onun dışında fena menü değil

valla onun ne olduğunu bilmiyorum sen en iyisi trambolin al

sen dün platesini yaptın mı bakim menünü sporunu yazmadın

Dünkü menüm:

Sabah: 1 bardak süt + 1 galeta
Ara: yapamadım doktora gittim
Öğle: Dışardaydım 1 kaşarlı tost + 1 bardak ayran
Ara: 1 avuç leblebi
Akşam: 1 tabak börülce haşlaması + 2 galeta + 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 armut

Spor: 30 dk trambolin
Su: 3 lt

MENÜM

sabah:2 zeytin,2çatal peynir,azcık ekmek,açık çay
ara:mandalina
ara:nescafe
öğlen:mercimek çorba,azcık patates yemeği,2zeytin
ara:mandalina
akşam:1kaşık makarna,2 kaşık kuru fasülye

su :1,5lt
spor:yapmadım neden yapmadım sular akmıyodu ertesi günde işe gidiyorum terleyip duş alamazdım ondan:120::83:

Günaydın kızlarrr offf nasıl bir yoğunluk önümde bir sürü sicil kartı var pcde yazılması gereken dellendim geçmişe bakıp geliyorum
kolay gelsin cnm
canım dün aradım açmadı

tembel

stresten olabilir belki

cısss nutella falan yok bidaha görmimmm onun dışında fena menü değil
haber alirsan bizede haber ver lütfen
valla onun ne olduğunu bilmiyorum sen en iyisi trambolin al

sen dün platesini yaptın mı bakim menünü sporunu yazmadın
cnm tranpolini nereye sigdiracam ben
ben dairedeyim cnm trampolin alsam 2 gün yaparim 3. gün alttaki moruk polisi diker kapiya zipla zipla
cok güzel cnm
cnm iş yerinde youtube malesef ki açılmıyor.
artik bakarsan söylersin o mu degilmi

biraz az olmus sanki

cezan 1.5 saat oldu

bende 7. katta oturuyorum ve alt komşum çok kıl biri ama aşağı hiç ses gitmiyor boyutuda çok büyük değil 1 metre kare alan kaplıyor sadece

ahhhh canım ahhhh bu tubiş yaptı beni böle:95::95::95::95::95::95:

Eki Görüntüle 519068

Şu fotoğrafa bir bakın da spor yapma azminiz gelsin. Spor kasları güçlendirir, kaslar yağları yakar. Bakın bir kilo yağ ve bir kilo kas duruyor fotoda. Yağlar ne kadar iğrenç değil miii

Demek ki napıyomuşuzz sporumuzu aksatmıyomuşuz

arkadaşlar merhaba.son derece azimli ve keyifli bir şekilde aranızdayım.inşallah en sağlıklı şekilde en güzel halimizi buluruz hep birlikte.

arkadaşlar merhaba.son derece azimli ve keyifli bir şekilde aranızdayım.inşallah en sağlıklı şekilde en güzel halimizi buluruz hep birlikte.
Aramıza hoşgeldin bol paylaşım yapmanı diliyoruz ve sağlıklı kilo vermeni.

Ben Tuğba, Mersindeyim, memurum, 25 yaşındayım ve bekarım 87.5 kg ile başladım geçen hafta 79'du. Sen de kendini tanıtır mısın?

Bu arada 2 hafta deneme süren var, 2 hafta aktif katılım sağlarsan yarışma listesine giriyorsun. Cuma günleri mutlaka kilo bildirimi yapıyoruz öğlene kadar.

Ayrıca sabah ilk mesajında bir önceki gün neler yediğini, kaç lt su içtiğini, kaç dk hangi sporu yaptığını ve bir gün önce konuya kaç tane mesaj attığını sayıp onu yazıyorsun.

Sağlıklı kilo vermeler.

Hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…