Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende 7. katta oturuyorum ve alt komşum çok kıl biri ama aşağı hiç ses gitmiyor boyutuda çok büyük değil 1 metre kare alan kaplıyor sadece
senin evi bilmem ama bi keresnde uyuz geldi benim adama diyor cocuklar yürürken ayak sesleri geliyor benim herifde dedi ne yapak tavana ipmi atak ordami yürüyek
yani anlican bizimkiler biraz antika adam gelmis diyo balkonda semsiyeme sigara atmissiniz yanmis biz diyoz bizde sigara icen yok benim herife diyo sen iciyon ben biliyom adami tanimasam ben bile inanacaktim
ahhhh canım ahhhh bu tubiş yaptı beni böle:95::95::95::95::95::95:
bilirim cnm yapar valla
o ne kiz hemen sporumu yapiyorum
arkadaşlar merhaba.son derece azimli ve keyifli bir şekilde aranızdayım.inşallah en sağlıklı şekilde en güzel halimizi buluruz hep birlikte.
hos geldin.umarim dedigin gibi olur hep beraber hedefimize ulasiriz

uykum geliyodu ama tubisin msjini görünce spor yapim dedim
callen yapicam ama you tube da yarim saatlik var omu bilmiyorum baska sitelerdende indirmeye korkuyorum virus gelir diye
bide tam ne ise yriyor onuda bilmiyom yani incelttigi dogrumudur acaba
ya kizlar burda gunnies diye bi üye vardi ben izine gitmeden önce o yapiyodu sanirsam ne oldu ona

ben hiç görmedim öyle bi üye

aman spor yap da hangi türlüsü olursa olsun yeterki yap terle

cnm benim niyetim seni kirmak yada baskabirsey degil tabiki herkesin sorunlari oluyr her zaman buraya gelemiyebiliyoruz öyle bir durumda sorununu ve niye gelemeyecegini takim kaptani veya yardimcisina kisaca anlatirsan kimse bisey demez zaten

elim ütüye gitti geldi baktim ki ütü cok vazgectim
yarin sabah yaparim artik

Yok kırılmadım yanlış anlamayın Girmeyince bildiremedimde neyse önemli değil artık

Evet doğru babam işten o civarda geliyor,zaten sadece akşam yemeklerinde beraber olabiliyoruz Elimden geldiğince öne çekerim inşallah

Öyle herkes çok beğeniyor :) psikolojik olarak(Yani fiyattan) olabilir

Yemekte çok sıra oluyor ya 12.05te öğle arası başlıyor 13,00de ders zor yetişiyoruz zaten Uzak ya birazda o var Zaten hayatım zorluklar üzerine kurulu yemekhane uzak tuvalet uzak evdede 7.katta oturuyoruz asansör yok çok şanslıyım değil mi amaa

Bende anneme dedim ütüyü ben yapayım diye ama daha yetki vermedi yapamam diye korkuyor

Günaydın kızlarrr offf nasıl bir yoğunluk önümde bir sürü sicil kartı var pcde yazılması gereken dellendim geçmişe bakıp geliyorum

İyi olursun inşallah Ablacım kilo vermedeki azminle aynı olursa yeter zaten

Evet eğlenceli :) derslerde süper gidiyor Bundan sonra yemekler yarım porsiyon Yoğurdun yarısını zor yemiştim zaten :) o yüzden yarım yedim

kesinlikle çok şanslısın o uzaklıkların hepsi sana incelme olarak dönecek yürüyüş olur

ben hiç görmedim öyle bi üye

aman spor yap da hangi türlüsü olursa olsun yeterki yap terle
acaba sen denk gelmedinmi bilmiyorum kayseride ögretmendi bak merak ettim simdi niye ayrildi
Ben geldimmm okuldan=> buraya,annem kızdı gelir gelmez oturdun hemen diye

hg cnm anneni kizdirma ama sonra kilo verirsende onun ne kadar sevineceginide unutma

kesinlikle çok şanslısın o uzaklıkların hepsi sana incelme olarak dönecek yürüyüş olur

Evet bunu bilir buna inanırım her daim Bu arada inceldiğimi farkettim gibi oluyor etrafımdakilerde sürekli "zayıfladın mı sen" diyor Mutluyum gururluyum

Hoşgeldin canımmmmm nasıl gidiyor okul

Güzel,kısa ama eğlenceli.Hiç kaç dakika kaldı diye bakmıyorum bi bakıyorum öğle arası bi bakıyorum gün bitmiş :) O derece yaniii

haklisin cnm ailece masada olmanin tadi bi baskadir
cok güzel iste istemesende kalori harciyorsun
niye sen kac yasindasinki

haklisin cnm ailece masada olmanin tadi bi baskadir
cok güzel iste istemesende kalori harciyorsun
niye sen kac yasindasinki

Evet başka oluyor

Öyle oluyor istememek gibi bi şık bırakılmıyor zaten bana

çok küçük değilim,beceremem anlamında dedi annem aslında yapıyorum normalde 18 yaşındayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…