Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kist zamanla eriyebiliyor benim bileğimde vardı bi ara ama artık yok kayboldu zamanla.Endişelenme Tuğba abla geçer inşallah

Biliyorum ama aynı şey değil bence.Ama bende biliyorum yararlı olduğunu,bazen her şey yolunda olmayabiliyor ve o 5-10 dakikada olmayabiliyor Zamanla toparlayacağım için bi daha böyle bir şey olmayacak zaten

Son düzenleme:
Bu arada bayadır menümü yazamıyorum.

Sabah: 3-4 ince dilim salam
1/2 domates+ 1/2 salata
4 adet zeytin

Öğle: 1/2 kase domates çorbası
1 kase yemek {Etli patatesli ve havuçlu bi yemek(tas kebabı mıymış neymiş )}
1/2 kase yoğurt

Ara : 1 türk kahvesi

Biraz öncede 1 salata yedim Akşam yemeğini 6-6,30 gibi yiyeceğimde

Okulda yemek iyi oluyor 4 kap yemek oluyor ve güzel yemekler çıkıyor :) Hemde 1,5 lira :)
Bugün börekte vardı ama ben yemedimmmm Yemekhanede sınıflara uzak biraz yürüyorum giderken

Son düzenleme:
Kist zamanla eriyebiliyor benim bileğimde vardı bi ara ama artık yok kayboldu zamanla.Endişelenme Tuğba abla geçer inşallah
inşallah canım akşam ilaca başlim bakalım neler olacak.

Biliyorum ama aynı şey değil bence.Ama bende biliyorum yararlı olduğunu,bazen her şey yolunda olmayabiliyor ve o 5-10 dakikada olmayabiliyor Zamanla toparlayacağım için bi daha böyle bir şey olmayacak zaten
Toparla çabucak üniversite eğlencelidir

yemekleri yarım porsiyon çorbanın yoğurdun tamamını yiceksin dışarda yiyosan yinede fena menü değil aferin

Okulda yemek iyi oluyor 4 kap yemek oluyor ve güzel yemekler çıkıyor :) Hemde 1,5 lira :)
Bugün börekte vardı ama ben yemedimmmm Yemekhanede sınıflara uzak biraz yürüyorum giderken
Bizim yemekhanede de 3-4 kap yemek çıkıyo 1 tl ama ben gitmiyorum aşırı yağlı yapıyolar sen öğrenci olduğun için mecbursun tabi

yemeklerin yarısını salata yoğurt çorbanın tamamını yiceksin ekmek yiyosan pilav makarna yemeyeceksin unutmaaa ucuz diye oturup hepsini yeme

Çıkıyorum ben :) Görüşürüzzz
Görüşürüz canım yine bekleriz

cok sükür cnm tekrardan gecmisolsun
cok güzel cnm
bende icli köfteyi cok severim ahhh ahhh
kızlar paylaşım alanında şöyle bir öneri sunuldu

üyeler 3 defadan fazla izin alamasın siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ona göre cevap verecem oraya.
uygundur cnm en azindan herkes baina buyruk davranmaz
tmm da cnm öbür türlüde aklina estikce izin aliyorlar hatta haber bile vermiyorlar bir sekilde disiplin saglanmali
katilimlara baktigimiz zaman ve diger takimlarla kiyasladigimiz zaman bizim takim üyelerimizkesinlikle buraya üye olup sonra boslayan tipler cnm üzgünüm ama bu böyle
yani günlük menüsünü bile paylasmaya gelmiyor surda iki satir yazi yaziyoruz zahmet edip okumuyor yani burasi cebimde dursun canim iserse motive edilim düsüncesi var
valla burası sorumluluk bence herkes sorumluluğunu bilmeli ileti yapamıyorum ama bakıyorum size ne paylaşım yapmışsınız diye neyse ben susuyorum kendimi yırttım resmen

sakin ol cnm sen hic susma kiz sende susarsan kimle konusacaz surda

cnm benim niyetim seni kirmak yada baskabirsey degil tabiki herkesin sorunlari oluyr her zaman buraya gelemiyebiliyoruz öyle bir durumda sorununu ve niye gelemeyecegini takim kaptani veya yardimcisina kisaca anlatirsan kimse bisey demez zaten

güzel cnm aksam yemegini en gec 6 da yemis olsan daha iyi sonuclar alabilirsin
ucuz oldumu daha bi tatli olur yemeklersakinabildigin kadar sakin cnm kendini
yemekhanenin uzak olmasida iyiymis geri dönüste 2 tur yapsan yediklerini eritebilirsin
Çıkıyorum ben :) Görüşürüzzz

görüsürüz cnm umarim en kisa zamnanda olur

kizlar bende hemen rapor verim
öglen kizlarimi okuldan aldim eve geldim temizlige giristim anca cikabildim icinden
simdide yemege koyulacaktim bi size bakim sonra gecim dedim yoksa yap topla yika derken aksam olacak aksamlarida pek gelemiyorum
bi geldim bütün takim üyeleri 2-3 mesajda olsa yazmislar gözlerim yasardi valla
artik gelebilirmiyim bilmiyorum gelemesemde yarin sabah görüsürüz

bu gün yemek yapmicam
babasi kizlari hamburger yemeye götürdü
her gün ne pisirsem diye düsünmekten yoruluyorum valla düsünce yorgunluguda spora giriyormu

yine yanliz kaldim tubisin mesaisi bitmistir
eylülde is basindadir
diger kizlari bilmiyorum bende cikip ütü yapim bari
aksamda hürreme bakarim türk kanallarim yok o yüzden pc den bakiyorum ohh miss gibi valla reklamsiz

menümüde yazip kahvalti hazirlim
sabah
2 dilim köy peyniri
1 dilim ekmek
bicagin ucuyla nutella
domates, salalatalik
ögle
1 kase sebze corbasi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
aksam
2 parca izgara balik
bir kac dilim haslanmis havuc
1 kase corba
yemekten sonra 6 gibi bir avuc kadar siyah üzüm
spor
sadece 1 saat yürüdüm
su
2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…