geldim kızlar doktor göğüslerimde kist olduğunu söyledi kistlerin bir tanesi iltihaplanmış ondanmış o sertlik antibiyotik verdi kullan havalar biraz temizlesin o kisti alalım yoksa iltihap yeniler dedi. öyle işte
yorumsuzzzz demek istiyorum ve anlayisli olamiyorum cnm
söyleki
alisverise zaman bulabiliyorsun ama 5-10 dk buraya zaman bulamiyorsun
senin kendine faydan olmasini istiyorsan buraya gelmelisin cnm yoksa herkes kendine senin verdigin kilolar benden gitmiyor
baksana niye takıma katılım az o zaman eylül ben pegasus götürüyoruz takımı, arada sırada antienne ve sen geliyor
eeeeee diğer kızlar ne düşünüyor
inşallah canım akşam ilaca başlim bakalım neler olacak.Kist zamanla eriyebiliyor benim bileğimde vardı bi ara ama artık yok kayboldu zamanla.Endişelenme Tuğba abla geçer inşallah
Toparla çabucak üniversite eğlencelidirBiliyorum ama aynı şey değil bence.Ama bende biliyorum yararlı olduğunu,bazen her şey yolunda olmayabiliyor ve o 5-10 dakikada olmayabiliyorZamanla toparlayacağım için bi daha böyle bir şey olmayacak zaten
yemekleri yarım porsiyon çorbanın yoğurdun tamamını yiceksin dışarda yiyosanBu arada bayadır menümü yazamıyorum.
Sabah: 3-4 ince dilim salam
1/2 domates+ 1/2 salata
4 adet zeytin
Öğle: 1/2 kase domates çorbası
1 kase yemek {Etli patatesli ve havuçlu bi yemek(tas kebabı mıymış neymiş)}
1/2 kase yoğurt
Ara : 1 türk kahvesi
Biraz öncede 1 salata yedimAkşam yemeğini 6-6,30 gibi yiyeceğimde
Bizim yemekhanede de 3-4 kap yemek çıkıyo 1 tl ama ben gitmiyorum aşırı yağlı yapıyolar sen öğrenci olduğun için mecbursun tabiOkulda yemek iyi oluyor 4 kap yemek oluyor ve güzel yemekler çıkıyor :) Hemde 1,5 lira :)
Bugün börekte vardı ama ben yemedimmmmYemekhanede sınıflara uzak biraz yürüyorum giderken
Görüşürüz canım yine beklerizÇıkıyorum ben :) Görüşürüzzz
cok sükür cnmgeldim kızlar doktor göğüslerimde kist olduğunu söyledi kistlerin bir tanesi iltihaplanmış ondanmış o sertlik antibiyotik verdi kullan havalar biraz temizlesin o kisti alalım yoksa iltihap yeniler dedi. öyle işte
cok güzel cnmDünkü menüm:
Sabah: 1 galeta + 1 bardak light süt:
Ara: 1 çay bardağı ayran
Öğlen: 1 tabak börülce haşlaması + 1 dilim ekmek
Ara: 1 çay bardağı ayran
Akşam: 3 tane içli köfte + salata + 1 bardak ayran (diyetisyen haftada 1 bu tarz yemekler yiyebileceğimi söyledi)
Ara: 9'lu zayıflama çayı
Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin (su gibiydimmmm)
uygundur cnm en azindan herkes baina buyruk davranmazkızlar paylaşım alanında şöyle bir öneri sunuldu
üyeler 3 defadan fazla izin alamasın siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ona göre cevap verecem oraya.
tmm da cnm öbür türlüde aklina estikce izin aliyorlar hatta haber bile vermiyorlar bir sekilde disiplin saglanmalibence bıraz zor olur bu çünkü kimin ne işinin cıkkacagını bılemıyorsun aksam yatıyorsun bırsey yok sabah kalkıyorsun sorun sorun sorun o yuzden bence bu şey olur amann 3 defa den fazla ızın yok ben bırdaha soylemım nasılsa atılacagım dusuncesi ile tamamen kopukluğu saglar tabii çoğunluk ne dusunuyor bılemem :44:
katilimlara baktigimiz zaman ve diger takimlarla kiyasladigimiz zaman bizim takim üyelerimizkesinlikle buraya üye olup sonra boslayan tipler cnm üzgünüm ama bu böyleKendi başıma hallederim düşüncesi bence kımsede yok oyle olsa burada ne işimiz var ben kendi adıma kendi başıma halledecegımı dusunsem neden her yedıgımı bırılerıyle paylasayım ki bunun koparma olasılıgı daha azz ama diğeri daha çok tabii bu bence...
valla burası sorumluluk bence herkes sorumluluğunu bilmeli ileti yapamıyorum ama bakıyorum size ne paylaşım yapmışsınız diye neyse ben susuyorum kendimi yırttım resmen
Biliyorum ama aynı şey değil bence.Ama bende biliyorum yararlı olduğunu,bazen her şey yolunda olmayabiliyor ve o 5-10 dakikada olmayabiliyorZamanla toparlayacağım için bi daha böyle bir şey olmayacak zaten
güzel cnmBu arada bayadır menümü yazamıyorum.
Sabah: 3-4 ince dilim salam
1/2 domates+ 1/2 salata
4 adet zeytin
Öğle: 1/2 kase domates çorbası
1 kase yemek {Etli patatesli ve havuçlu bi yemek(tas kebabı mıymış neymiş)}
1/2 kase yoğurt
Ara : 1 türk kahvesi
Biraz öncede 1 salata yedimAkşam yemeğini 6-6,30 gibi yiyeceğimde
ucuz oldumu daha bi tatli olur yemeklerOkulda yemek iyi oluyor 4 kap yemek oluyor ve güzel yemekler çıkıyor :) Hemde 1,5 lira :)
Bugün börekte vardı ama ben yemedimmmmYemekhanede sınıflara uzak biraz yürüyorum giderken
Çıkıyorum ben :) Görüşürüzzz
yine yanliz kaldim tubisin mesaisi bitmistir
eylülde is basindadir
diger kizlari bilmiyorum bende cikip ütü yapim bari
aksamda hürreme bakarim türk kanallarim yok o yüzden pc den bakiyorum ohh miss gibi valla reklamsiz
aynen canım benim anca gelebildim öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?