kızlar tam 2,5 saattir müdürün yanındayım ödemelerle ilgili offf çok fena başım ağrıdı. gelemedim şekerim.[/QUOTE
güzeller sözüm size olamazsorun değil canım çağırabilirsin off bugün ben de çok yoğundum ama sporumu ihmal etmedim eve geldim yemeğimi yedim sporumu yaptım inanılmaz yorgunum ben yatmaya gidiyorum iyi geceler herkeseezaten gelmeyenler kendilerini biliyorlar
tebrik ediyorum cnm yorgun oldugun halde bile sporunu yapiyorsun
Yokum buralarda farkediliyordur zaten okula uyum sağlayamadım tam,yoruluyorum..Birde alışveriş falan derken giremedim pek bi süre sonra toparlayacağım inşallah
Ceza istemiyorum amaaaa
2 günde bir var derken düzenli girerim AblalarımAnlayışınız için teşekkür ederim
yorumsuzzzz demek istiyorum ve anlayisli olamiyorum cnmYine çıkacağım çok yorgunum bide alışveriş yaptım başım ağrıyor :S İyi geceler herkeseTekrar girmeye çalışacağım
söyleki
alisverise zaman bulabiliyorsun ama 5-10 dk buraya zaman bulamiyorsun
senin kendine faydan olmasini istiyorsan buraya gelmelisin cnm yoksa herkes kendine senin verdigin kilolar benden gitmiyor
günaydin cnmgünaydın bal küplerim
günaydin cnmGünaydın kızlar ben az sonra doktora gidecem göğsümde bir sertlik tespit ettim dua edin banaçok korkuyorum
dualarim seninle umarim korkulacak birsey yoktur
menümü unutmada yazıyım değil mi?
sabah:2 dilim kaşar peynir,2zeytin, azcık ekmek
ara:mandalina
ara:nescafe
öğlen:but haşlama,4 kaşık bulgur pilavı
akşam:but haşlama,2kaşık makarna,3kaşık yoğurt
spor:yapamadım
su:1,5 lt :18::18:
cok güzel atlatmissin gününü tebrik ediyorum
ben ancak fırsat bulabıldım gıremıyorum nete kac gundur hafta sonu zaten gıremıyorum hafta basından berı de ıs cokk yogun nerdeyse yorgunluktan olecegimm ancak fırsat buldum kusura bakmayın bir yandan da canım bıraz sıkkın erkek arkadasımın annesının yengesı vefat etti bugun cenaze kalkıyor yarın aksamda ıstemeye geleceklerdi bakalım bız hazırlıkları yaptık haber beklıyoruz gelemezlerse de kızamayız babamda yarından sonra 2hafta yokk amannn çok karışık anlayacagınız dua edın bana lütfen ...
teşekkürler canım yukarıda yazdım durumu çok ciddi birşey değilmiş şükürrgünaydın tubiş çok geçmiş olsun canım inşallah sadece bir evhamdır hiç bişeyciğin yoktur
ay bugünlerde depresif bir hal sardı beni mevsimden midir bilmem, herşeye ağlıyorummmcanım bnim günaydın bence bişi yoktur merak etme hemen sıkılma öle
şu spor yapamadım bölümüne ceza bugün 45 dk platesssmenümü unutmada yazıyım değil mi?
sabah:2 dilim kaşar peynir,2zeytin, azcık ekmek
öğlen:but haşlama,4 kaşık bulgur pilavı
akşam:but haşlama,2kaşık makarna,3kaşık yoğurt
spor:yapamadım
su:1,5 lt :18::18:
ben ancak fırsat bulabıldım gıremıyorum nete kac gundur hafta sonu zaten gıremıyorum hafta basından berı de ıs cokk yogun nerdeyse yorgunluktan olecegimm ancak fırsat buldum kusura bakmayın bir yandan da canım bıraz sıkkın erkek arkadasımın annesının yengesı vefat etti bugun cenaze kalkıyor yarın aksamda ıstemeye geleceklerdi bakalım bız hazırlıkları yaptık haber beklıyoruz gelemezlerse de kızamayız babamda yarından sonra 2hafta yokk amannn çok karışık anlayacagınız dua edın bana lütfen ...
valla helal herşeyinle süper gidiyosunnn alkışşşşgünaydin arkadaslar
sabah
1dilim ekmek
2 zeytn
1 parcapeynir
sekersiz kahve
ara
1 mandalina
ögle
190 gr diyet ton
bol yesil salata
ara
1 mandalina
aksam
5 kasik türlü
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
su
2.5 lt
spor
1 satten fazla yürüyüs
30 dk basen egzersizi
kızlar paylaşım alanında şöyle bir öneri sunuldu
üyeler 3 defadan fazla izin alamasın siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ona göre cevap verecem oraya.
kızlar tam 2,5 saattir müdürün yanındayım ödemelerle ilgili offf çok fena başım ağrıdı. gelemedim şekerim.[/QUOTE
güzeller sözüm size olamazzaten gelmeyenler kendilerini biliyorlar
tebrik ediyorum cnm yorgun oldugun halde bile sporunu yapiyorsun
yorumsuzzzz demek istiyorum ve anlayisli olamiyorum cnm
söyleki
alisverise zaman bulabiliyorsun ama 5-10 dk buraya zaman bulamiyorsun
senin kendine faydan olmasini istiyorsan buraya gelmelisin cnm yoksa herkes kendine senin verdigin kilolar benden gitmiyor
günaydin cnm
günaydin cnm
dualarim seninle umarim korkulacak birsey yoktur
cok güzel atlatmissin gününü tebrik ediyorum
teşekkür ederim
geldim kızlar doktor göğüslerimde kist olduğunu söyledi kistlerin bir tanesi iltihaplanmış ondanmış o sertlik antibiyotik verdi kullan havalar biraz temizlesin o kisti alalım yoksa iltihap yeniler dedi. öyle işte
teşekkürler canım offf yoruldum beaaaevham yapılcak bişi yok tatlım sakin ol tamam mı bununla geçmiş olsun bakalım hadi.
teşekkürler canım offf yoruldum beaaa
kızlar paylaşım alanında şöyle bir öneri sunuldu
üyeler 3 defadan fazla izin alamasın siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ona göre cevap verecem oraya.
ama burdan uzaklaşınca da amaaaan boşver kendi başıma hallederim düşüncesi de kopukluk sağlayabilirbence bıraz zor olur bu çünkü kimin ne işinin cıkkacagını bılemıyorsun aksam yatıyorsun bırsey yok sabah kalkıyorsun sorun sorun sorun o yuzden bence bu şey olur amann 3 defa den fazla ızın yok ben bırdaha soylemım nasılsa atılacagım dusuncesi ile tamamen kopukluğu saglar tabii çoğunluk ne dusunuyor bılemem :44:
Kendi başıma hallederim düşüncesi bence kımsede yok oyle olsa burada ne işimiz var ben kendi adıma kendi başıma halledecegımı dusunsem neden her yedıgımı bırılerıyle paylasayım ki bunun koparma olasılıgı daha azz ama diğeri daha çok tabii bu bence...ama burdan uzaklaşınca da amaaaan boşver kendi başıma hallederim düşüncesi de kopukluk sağlayabilir
baksana niye takıma katılım az o zaman eylül ben pegasus götürüyoruz takımı, arada sırada antienne ve sen geliyorKendi başıma hallederim düşüncesi bence kımsede yok oyle olsa burada ne işimiz var ben kendi adıma kendi başıma halledecegımı dusunsem neden her yedıgımı bırılerıyle paylasayım ki bunun koparma olasılıgı daha azz ama diğeri daha çok tabii bu bence...
baksana niye takıma katılım az o zaman eylül ben pegasus götürüyoruz takımı, arada sırada antienne ve sen geliyor
eeeeee diğer kızlar ne düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?