Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menümü unutmada yazıyım değil mi?

sabah:2 dilim kaşar peynir,2zeytin, azcık ekmek
ara:mandalina
ara:nescafe
öğlen:but haşlama,4 kaşık bulgur pilavı
ara:nescafe
ara:mandalina
akşam:but haşlama,2kaşık makarna,3kaşık yoğurt

spor:yapamadım
su:1,5 lt :18::18:

Son düzenleme:
ben ancak fırsat bulabıldım gıremıyorum nete kac gundur hafta sonu zaten gıremıyorum hafta basından berı de ıs cokk yogun nerdeyse yorgunluktan olecegimm ancak fırsat buldum kusura bakmayın bir yandan da canım bıraz sıkkın erkek arkadasımın annesının yengesı vefat etti bugun cenaze kalkıyor yarın aksamda ıstemeye geleceklerdi bakalım bız hazırlıkları yaptık haber beklıyoruz gelemezlerse de kızamayız babamda yarından sonra 2hafta yokk amannn çok karışık anlayacagınız dua edın bana lütfen ...

günaydin arkadaslar
sabah
1dilim ekmek
2 zeytn
1 parcapeynir
sekersiz kahve
ara
1 mandalina
ögle
190 gr diyet ton
bol yesil salata
ara
1 mandalina
aksam
5 kasik türlü
1 dilim ekmek
1 kase yogurt
su
2.5 lt
spor
1 satten fazla yürüyüs
30 dk basen egzersizi

Son düzenleme:

slm cnm sen yanliz degilsin burayi ihmal eden edene zaten herkesi bir arada yakalasam bi konusacam ama gelen yok
umarim hazirliginiz bosa gitmez cnm hayirlisiyla sözü yaparsiniz :123:

geldim kızlar doktor göğüslerimde kist olduğunu söyledi kistlerin bir tanesi iltihaplanmış ondanmış o sertlik antibiyotik verdi kullan havalar biraz temizlesin o kisti alalım yoksa iltihap yeniler dedi. öyle işte

günaydın tubiş çok geçmiş olsun canım inşallah sadece bir evhamdır hiç bişeyciğin yoktur
teşekkürler canım yukarıda yazdım durumu çok ciddi birşey değilmiş şükürr

canım bnim günaydın bence bişi yoktur merak etme hemen sıkılma öle
ay bugünlerde depresif bir hal sardı beni mevsimden midir bilmem, herşeye ağlıyorummm

şu spor yapamadım bölümüne ceza bugün 45 dk platesss

valla helal herşeyinle süper gidiyosunnn alkışşşş

Dünkü menüm:

Sabah: 1 galeta + 1 bardak light süt:
Ara: 1 çay bardağı ayran
Öğlen: 1 tabak börülce haşlaması + 1 dilim ekmek
Ara: 1 çay bardağı ayran
Akşam: 3 tane içli köfte + salata + 1 bardak ayran (diyetisyen haftada 1 bu tarz yemekler yiyebileceğimi söyledi)
Ara: 9'lu zayıflama çayı

Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin (su gibiydimmmm)

kızlar paylaşım alanında şöyle bir öneri sunuldu

üyeler 3 defadan fazla izin alamasın siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ona göre cevap verecem oraya.

evham yapılcak bişi yok tatlım sakin ol tamam mı bununla geçmiş olsun bakalım hadi.

kızlar paylaşım alanında şöyle bir öneri sunuldu

üyeler 3 defadan fazla izin alamasın siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ona göre cevap verecem oraya.

bence bıraz zor olur bu çünkü kimin ne işinin cıkkacagını bılemıyorsun aksam yatıyorsun bırsey yok sabah kalkıyorsun sorun sorun sorun o yuzden bence bu şey olur amann 3 defa den fazla ızın yok ben bırdaha soylemım nasılsa atılacagım dusuncesi ile tamamen kopukluğu saglar tabii çoğunluk ne dusunuyor bılemem :44:

ama burdan uzaklaşınca da amaaaan boşver kendi başıma hallederim düşüncesi de kopukluk sağlayabilir

ama burdan uzaklaşınca da amaaaan boşver kendi başıma hallederim düşüncesi de kopukluk sağlayabilir
Kendi başıma hallederim düşüncesi bence kımsede yok oyle olsa burada ne işimiz var ben kendi adıma kendi başıma halledecegımı dusunsem neden her yedıgımı bırılerıyle paylasayım ki bunun koparma olasılıgı daha azz ama diğeri daha çok tabii bu bence...

baksana niye takıma katılım az o zaman eylül ben pegasus götürüyoruz takımı, arada sırada antienne ve sen geliyor

eeeeee diğer kızlar ne düşünüyor

baksana niye takıma katılım az o zaman eylül ben pegasus götürüyoruz takımı, arada sırada antienne ve sen geliyor

eeeeee diğer kızlar ne düşünüyor

valla burası sorumluluk bence herkes sorumluluğunu bilmeli ileti yapamıyorum ama bakıyorum size ne paylaşım yapmışsınız diye neyse ben susuyorum kendimi yırttım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…