Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınnn ben evdeyim yaa anca kalktım kahvaltı yaptım buraya geldim az sonra da alışverişe çıkcam inşallah regl dönemlerimize denk gelmezz yoksa yanarızz

börek ve spor hariç güzel menü olmuş bayram haftası diye ceza vermiyorum

kızlar Eylül'le telde konuştuk size çok selamı var işyerinde değil ondan gelemiyor netee bayramdan sonraki ilk iş günü gelecek hepinizin bayramını kutluyor ben de kutluyorum tabi

büyüklerimden harçlık küçüklerimden çikolata beklerim

iyi akşamlar
bugün ancak fırsat bulabildim, sabahtan beri eminönündeydim alışveriş için, sonra yemek ve çocukların banyosu derken bu saati bulduk.
bugün çok keyifliydi annemle birlikte alışveriş yaptık bayağı yorulduk ama dönüşte vapur keyfi güzeldi :)

dünkü menüm

sabah
yarım porsiyon peynirli börek( kendime ödül vermiştim)
çay

öğlen
yarım simit

ara
1 avuç badem

akşam
taze fasulye
1 kaşık pilav
salata

spor sabah 30 dk. leslie
su 1-1.5 arası
mesaj saymayı unuttum ama 2 ya da 3'dür.

günaydin kizlarrrrr
bendende herkese mutlu bayramlar umarim sevdiklerinizle seker gibi bir bayram gecirirsiniz
evetttt temizligimi yaptim hertaraf misss gibi olduuu ve 1 hafta yokum kizlar haftaya cumaya kadar gelirim cocuklarin okuluda tatilken parise kaciyoruzz.umarim haftaya iddiayi kazanirizzz bende 2 gündür normal diyetime döyndüm ve sporada tabiki
hepiniziiii kocamannnnnn öpüyorummm.bayram haftasi diye pek gelende olmamis ama olsun en son gelirseniz okursunuz
haftaya bomba gibi geliyoruzzzz 2. takim hazir ollllllllllll
bu arada cafede ölcü aliyolar incelme icin bende katilim diyorumm bakalim incelecekmiyim:26::26:

Sofranız afiyetli paranız bereketli kararlarınız isabetli kalbiniz merhametli bedeniniz sıhhatli yüzünüz mutlu bayramınız kutlu olsun:)
Hepinize sağlıklı mutlu bol kilo vermeli bayramlar:)

arkadaşlar hepinize iyi bayramlar diliyorum, sevdiklerinizle birlikte nice mutlu bayramlara :)

arkadaşlar dün kü menümü de bildiriyim hemen:)

sabah
1 dilim kepek ekmeği
kalper
çay

öğle
yarım porsiyon döner
ayran

akşam

köfte patates karışık kızartma ( çok az)
mercimek çorbası
taze fasulye

gece; süt

tatlı yemeye yarın başlıcam

Günaydın kızlar, iyi bayramlar herkese.

Bayramın birinci günü normal seyrinde geçti ama dün sabah çok samimi bi komşumuzun vefat haberini aldık dün cenaze evindeydim geç geldim, bugün şimdi yine iniyorum katılamadım kusura bakmayın

dağılmış vaziyetteyim

merhaba canım başınız sağolsun Allah sabırlar versin

başınız sağolsun,allah sabır versin yakınlarına.

canım Allah sabırlar versin tüm sevenlerine, mekanı cennet olsun inşallah.

karli bir pazar gününden herkese merhaba kizlar
kimsecikler ugramamis bayram diye heralde insallah bayramdan sonra eski düzene döneriz
bu arada diyetler nasil gidiyor kizlar bayram diye salmadiniz demi iddiayi unutmayalim lütfen
orada havalar nasil ya burasi cok soguk her taraf beyazlara bürünmüs
ben bi gecmise bakim kim ne alemdeymis yarin itibariyle eski düzene dönelim lütfen

yakinlarinin ve sizin basiniz sagolsun cnm.allah rahmet eylesin
kendini birakma cnm yakin komsunuzsa sizin desteginize ihtiyaclari vardir

kızlar gunaydn gecmis bayraminiz mubarek olsun. dilerim guzel bi bayram gecirmissnizdir.telefondan giriyorum yarin ise gittgmde gecmise bakicam.o kadar hstayim ki burnum kpkirmizi sesm kisildi hatta hic cikmiyo malesef.nyse optm sızi yarin goruşuruz

selam canım, aynen ben de bronşit oldum üstelik bi de kıza da bulaştırdım, şimdi o da hasta sabahladık bu gece
sana geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin, öptüm.

ne güzel biz karı özledik valla, burada havalar iyi şimdilik bayramdan önce bi fırtına olmuştu.
bence de eski düzene girelim, tatil modundan çıkmak lazım bir an önce:)
aslında yemek olayını fazla salmadım ama spor yalan oldu, hem regl oldum hem bronşit oldum spor yapamıyorum, yarın kendimi iyi hissedersem spora da başlamak istiyorum.
görüşmek üzere :))

canım seni çok özledim ama arayamadım perişan haldeydim kaç gündürr çok geçmiş olsunnnnnnn görüşürüz yarınnn

selam canım, aynen ben de bronşit oldum üstelik bi de kıza da bulaştırdım, şimdi o da hasta sabahladık bu gece
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinnn

ay ben karı hiç özlemedimmm spor yalan oldu benimde ve diyette yalan oldu işin kötüsü geçen bayram iradeliydim ama bu bayram cozuttum resmen. bugün eski düzenime dönüyorum ve başladım herşeye akşama da sporumu yapacam inşallahh. umarım kısa zamanda kendini toparlarsın.

canımm kar mıı ayy kardan nefret ettim ankarada eski düzene bugün döndüm yarın menümü paylaşacağım ve toparlanalım unutmayın ortada iddia var ve ceza da var. eğer iddiayı kaybedersek herkes sporuna ek 30 dk spor yapacak bir hafta boyunca hergün. eğer onlar kaybederse onlar yapacak iki grupta birinci olamazsa iki grupta ek spor yapacakkk aman ha dikkatt

Selam kızlar ben geldimm

bayramda ne yediyseniz helali hoş olsun ama bugün başlayalım diyetimize metabolizmayı yeterince şaşırttık dimi yeter bu kadar.

cok gecmisolsun
sanada kizinada cok gecmisolsun cnm.
yok cnm ya ben özlemedim kari ben sicak havaciyim ama cocuklar kar icin deli oluyor disarda oynamayi cok seviyolar

evt yacezada var diger takim ne alemde acaba hadi 3-4 gün sikalim disimizi ne eksik ciksak o kar :18:
bide ödülü hatirlatim yinede motivasyon olsun kazanan birer dilim cikolatali pasta yiycek kizlar ona göre

Son düzenleme:
günaydin kizlar nerelerdesiniz
hemenmenümü paylasayim paylasmayanadaceza vercem ona göre
sabah
1 yumurta,1 dl ekmek
ögle 2 dl börek
aksam 2-3kasik pirinc pilavi,bir parca kaynamis tavuk,salata
su
2 lt
spor yapamadim
simdi herkes eskisi gibi oluyor yoksa motivasyonumuz düsüyor hadiyin kizlar bi silkelenip kendimize gelelim

ah canım sizde geçmiş olsun cnm benim çok saol dikkat edin kendinize.

ahhh ahhhh gözüm döndü pasta mı? bende soğuk havacıyım valla ohhh kış gelsin ama burnum nolcaksa :2::2::2: heleki sesim gram çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…