günaydınnn ben evdeyim yaa anca kalktım kahvaltı yaptım buraya geldim az sonra da alışverişe çıkcamiyi geceler güzelim, ara sıra kaçamaklar yapsam da şimdilik iyi gidiyor bu sabah tartıldım 600 gr vermişim ama regl dönemim yaklaşıyor umarım tartılcağımız güne kadar olur ve biter yoksa yandım, şiş çıkarım kesin(
yarın bebişlere alışverişe çıkabilirim havanın durumuna bağlı, yoksa evdeyim görüşürüz
börek ve spor hariç güzel menü olmuş bayram haftası diye ceza vermiyorumGünaydın Kızlarrr,
dünkü menümü yazıyım bugün yarım gün şirketteyim fırsat bulamayabilirim.
Sabah: 3 küçük dilim patatesli börek ( şirketten bir arkadaşım porsiyon almıştı ondan 3 taneciğini yedim
çay
Öğle: mercimek çorbası
lahana sarma
yoğurt
salata
Ara: süt
Akşam:1 dilim kepek ekmeği- taze fasulye- salata
Ara: 1 tane küçük çikolata yedim bayram çikolarından:)
Su: 1,5 lt
Spor: yapmadım yağmurdan elektriklerin kesilme olasılığı vardı voltajlar çok düşüktü
sevgiler
Günaydın kızlar, iyi bayramlar herkese.
Bayramın birinci günü normal seyrinde geçti ama dün sabah çok samimi bi komşumuzun vefat haberini aldık dün cenaze evindeydim geç geldim, bugün şimdi yine iniyorum katılamadım kusura bakmayın
dağılmış vaziyetteyim
Bayramın birinci günü normal seyrinde geçti ama dün sabah çok samimi bi komşumuzun vefat haberini aldık dün cenaze evindeydim geç geldim, bugün şimdi yine iniyorum katılamadım kusura bakmayın
dağılmış vaziyetteyim
dağılmış vaziyetteyim
dağılmış vaziyetteyim
kızlar gunaydn gecmis bayraminiz mubarek olsun. dilerim guzel bi bayram gecirmissnizdir.telefondan giriyorum yarin ise gittgmde gecmise bakicam.o kadar hstayim ki burnum kpkirmizi sesm kisildi hatta hic cikmiyo malesef.nyse optm sızi yarin goruşuruz
karli bir pazar gününden herkese merhaba kizlar
kimsecikler ugramamis bayram diye heralde insallah bayramdan sonra eski düzene döneriz
bu arada diyetler nasil gidiyor kizlar bayram diye salmadiniz demi iddiayi unutmayalim lütfen
orada havalar nasil ya burasi cok soguk her taraf beyazlara bürünmüs
ben bi gecmise bakim kim ne alemdeymis yarin itibariyle eski düzene dönelim lütfen
canım seni çok özledim ama arayamadım perişan haldeydim kaç gündürr çok geçmiş olsunnnnnnn görüşürüz yarınnnkızlar gunaydn gecmis bayraminiz mubarek olsun. dilerim guzel bi bayram gecirmissnizdir.telefondan giriyorum yarin ise gittgmde gecmise bakicam.o kadar hstayim ki burnum kpkirmizi sesm kisildi hatta hic cikmiyo malesef.nyse optm sızi yarin goruşuruz
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinnnselam canım, aynen ben de bronşit oldum üstelik bi de kıza da bulaştırdım, şimdi o da hasta sabahladık bu gece
sana geçmiş olsun umarım çabucak iyileşirsin, öptüm.
ay ben karı hiç özlemedimmm spor yalan oldu benimde ve diyette yalan oldu işin kötüsü geçen bayram iradeliydim ama bu bayram cozuttum resmen. bugün eski düzenime dönüyorum ve başladım herşeye akşama da sporumu yapacam inşallahh. umarım kısa zamanda kendini toparlarsın.ne güzel biz karı özledik valla, burada havalar iyi şimdilik bayramdan önce bi fırtına olmuştu.
bence de eski düzene girelim, tatil modundan çıkmak lazım bir an önce:)
aslında yemek olayını fazla salmadım ama spor yalan oldu, hem regl oldum hem bronşit oldum spor yapamıyorum, yarın kendimi iyi hissedersem spora da başlamak istiyorum.
görüşmek üzere :))
canımm kar mıı ayy kardan nefret ettim ankarada eski düzene bugün döndüm yarın menümü paylaşacağım ve toparlanalım unutmayın ortada iddia var ve ceza da var. eğer iddiayı kaybedersek herkes sporuna ek 30 dk spor yapacak bir hafta boyunca hergün. eğer onlar kaybederse onlar yapacak iki grupta birinci olamazsa iki grupta ek spor yapacakkk aman ha dikkattkarli bir pazar gününden herkese merhaba kizlar
kimsecikler ugramamis bayram diye heralde insallah bayramdan sonra eski düzene döneriz
bu arada diyetler nasil gidiyor kizlar bayram diye salmadiniz demi iddiayi unutmayalim lütfen
orada havalar nasil ya burasi cok soguk her taraf beyazlara bürünmüs
ben bi gecmise bakim kim ne alemdeymis yarin itibariyle eski düzene dönelim lütfen
cok gecmisolsunkızlar gunaydn gecmis bayraminiz mubarek olsun. dilerim guzel bi bayram gecirmissnizdir.telefondan giriyorum yarin ise gittgmde gecmise bakicam.o kadar hstayim ki burnum kpkirmizi sesm kisildi hatta hic cikmiyo malesef.nyse optm sızi yarin goruşuruz
sanada kizinada cok gecmisolsun cnm.selam canım, aynen ben de bronşit oldum üstelik bi de kıza da bulaştırdım, şimdi o da hasta sabahladık bu gece
yok cnm ya ben özlemedim kari ben sicak havaciyimne güzel biz karı özledik valla, burada havalar iyi şimdilik bayramdan önce bi fırtına olmuştu.
bence de eski düzene girelim, tatil modundan çıkmak lazım bir an önce:)
aslında yemek olayını fazla salmadım ama spor yalan oldu, hem regl oldum hem bronşit oldum spor yapamıyorum, yarın kendimi iyi hissedersem spora da başlamak istiyorum.
görüşmek üzere :))
canım seni çok özledim ama arayamadım perişan haldeydim kaç gündürr çok geçmiş olsunnnnnnn görüşürüz yarınnn
bende aksine bayramda hic salmadim diyeti ama dünden beri nedir bilmem bi istah patlamasi yasiyorum
ne güzel kiloda vermistim ama 2 gündür verdigim kadar yemisimdir hemen simdi sporla bu gün yediklerimi telafi edip yarinda dikkat etmeye devam edecem
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinnn
ay ben karı hiç özlemedimmm spor yalan oldu benimde ve diyette yalan oldu işin kötüsü geçen bayram iradeliydim ama bu bayram cozuttum resmen. bugün eski düzenime dönüyorum ve başladım herşeye akşama da sporumu yapacam inşallahh. umarım kısa zamanda kendini toparlarsın.
canımm kar mıı ayy kardan nefret ettim ankarada eski düzene bugün döndüm yarın menümü paylaşacağım ve toparlanalım unutmayın ortada iddia var ve ceza da var. eğer iddiayı kaybedersek herkes sporuna ek 30 dk spor yapacak bir hafta boyunca hergün. eğer onlar kaybederse onlar yapacak iki grupta birinci olamazsa iki grupta ek spor yapacakkk aman ha dikkatt
Selam kızlar ben geldimm
bayramda ne yediyseniz helali hoş olsun ama bugün başlayalım diyetimize metabolizmayı yeterince şaşırttık dimi yeter bu kadar.
selam canım, aynen ben de bronşit oldum üstelik bi de kıza da bulaştırdım, şimdi o da hasta sabahladık bu gece
cok gecmisolsun
sanada kizinada cok gecmisolsun cnm.
yok cnm ya ben özlemedim kari ben sicak havaciyimama cocuklar kar icin deli oluyor disarda oynamayi cok seviyolar
evt yacezada var diger takim ne alemde acaba hadi 3-4 gün sikalim disimizi ne eksik ciksak o kar :18:
bide ödülü hatirlatim yinede motivasyon olsun kazanan birer dilim cikolatali pasta yiycek kizlar ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?