Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm bende seni özledim de zaten arasanda sesim çıkmıyor bende seni ondan aramadım:2::2::2: çok saol öptüm seni.

canım ara öğün olmamış ama doyurucu öğünler yemişsin spora da bugün başlaaa iddiayı unutma

bayramlaşma töreni vardı ancak gelebildimm

pasta için önce iddiayı kazanmamız gerekiyor bu hafta +'da kimseyi görmek istemiyorum

cnm bende seni özledim de zaten arasanda sesim çıkmıyor bende seni ondan aramadım:2::2::2: çok saol öptüm seni.

bende öptüm canımmm çok geçmiş olsun kısa zamanda iyileşmen dileğiylee

herkese iyi haftalar
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum hepinize teşekkür ederim, işe geldim ama bilgisayara bakmaya bile mecalim yok aslında, birazdan kızımı getirecekler annemler doktora gideceğiz beraber.
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
menemen
simit
peynir
domates
salatalık
zeytin
çay

akşam
1 kase mercimek çorba
2 kaşık bulgur pilavı

gece
yarım kase gevrek
süt

spor yok malesef

Dünkü menüm:

Sabah: 2 dilim ekmek + 2 dilim peynir + domates + 2 tane yeşil zeytin
Ara: yok geç kalktım
Öğle: 3-4 kaşık domatesle kavrulmuş yağsız kıyma + 1 dilim ekmek + salata
Ara: 1 tane badem şekeri
Akşam: 1 kase mercimek çorbası + 1 dilim ekmek
Ara: 1 diş bitter çikolata

Su: Az içtim
Spor: Yarım saat trambolin + 1 saat ab tronic

spor da olsaydı süper bi menü olacakmış ama rahatsızsın toparlanırsın umarım kısa zamanda.

selamlar güzel hatunlar!!!tatil bitti,döndük eski düzenimize.vallahi ben kudurdum tatilde ama çok hareketliydim.ekmek alınacak..ben alırım!!!çöp dökülecek..ben dökerim!!!ev süpürülecek...ben süpürürüm!!!tarzında herşeye atladım.annem göz yaşları içinde kaldı.kadın alışık değil tabi,o hep her işten kaçan nilayı biliyor.kızçeyi anneme atıp atıp çarşı pazar gezdim her gün.korkuyla tartıldım eve gelince,kilo almamışım.sporla zayıflamaya çalışmanın avantajı var tabi.normal şartlar altında bu boğaza en az 3 kilo alırdım.
bu arada iddia varmış.ama bayram haftasıda iddialaşılmazki...bak şimdi şters yaptım.niye bayramda o kadar cozuttumki diye hayıflandım.çok fena sıkıyorum derhal!!!
dünkü menümü yazamayacağım,not almadım ve çok düzensiz bir gündü.hafızamı zorluyorum bir tek akşam yemeğini hatırlıyorum:
300 gr ızgara şiş
3 tane ızgara biber
1 tek rakı

gece

yarımşar elma,armut,muz

hava lodos mudur nedir baş ağrısıyla geçirdim son üç günü dolayısıyla leyla gibiydim.bugün dünyaya döndüm şükür.şimdi kendime bu hafta için spor beğeneyim bakalım canım ne isteyecek:))))

canım bugün herşeye yeniden başlıyoruz incecik olacağız yılbaşına kadar dişimizi sıkalım yılbaşında hepinize büyük ödül vercem

hoşgeldin bu arada özledik senii

kızlar şirkette bi odada yatıyordum o kadar kötüyüm gelemedim idare edin beni bu ara olur mu?:2::2::2:

canım bugün herşeye yeniden başlıyoruz incecik olacağız yılbaşına kadar dişimizi sıkalım yılbaşında hepinize büyük ödül vercem

hoşgeldin bu arada özledik senii

vallahi ben de özledim.tatilde bir suçluluk bir boşluk,anlatamam.alışmışım iyice size:))))

bence gayet iyi olmuş canım benim spora başlıyalım dimi ama ben hala çok kötüyüm.

zaten mesaj sayımı yapmak doğru olmaz değil mi şimdilik? gayette güzel menü.

kızlar nerdesiniz yahu takımda kimsecikler yok ?

sabah
1 yumurta
azcık sucuk
peynir
4-5 zeytin

öğlen
barbunya
yarım porsiyon pilav

ara
2-3 tane ece çikolata

akşam
bişi yemedim boğazım ağrıyo keyifsizim bir sürü ilaç içiyorum mutsuzum yani

selam kızlarrr ya evdeyken girmeye fırsat bulamadım ailecek grip olduk spor falan da yalan oldu haliyle
ama bugünden itibaren yeniden başlıcam sporuma kaldığım yerden devam edicem merak etmeyin

dünkü menümü ne siz sorun ne ben anlatıyım çok karışıktı yarın başlıcam menüleri yazmaya kilo aldığımı sanmıyorum mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım:)

bugün baya işler yoğun fırsat buldukça geleceğim öpüyorum hepiniziii

çok geçmiş olsun canım bu aralar salgın grip falan aman dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç öptüm

vallahi ben de özledim.tatilde bir suçluluk bir boşluk,anlatamam.alışmışım iyice size:))))
eee nerelerdesin?

canım sabahtan beri çok yoğundum ancak gelebildim. canım dikkat et kendine yemezsen bünye de mücadele edemez

çok geçmiş olsun canım bu aralar salgın grip falan aman dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç öptüm
canım sana da geçmiş olsunnn umarım tez zamanda iyileşirsin.

kızlar lütfen toparlanın artık sağlığınıza dikkat edin

neden kimse gelmiyor

Dünkü menüm

Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 2 kaşık yoğurt + 1 dilim ekmek
Ara: 2 tane bayram çikolatası
Akşam: 1 paket light çubuk (156 kcal + 0.2 gram yağ) + 1 bardak ayran (lazere gidecektim işyerinde atıştırdım.
Ara: 3 tane üzüm + 1 küçük nektarin

Spor: 30 dk trambolin + 1 saat ab tronic
Su: 2,5 lt

selam kızlar.kaç gündür başım ağrıyor diyordum ya lodostan değilmiş,nezle öncüsüymüş zat.başımı boynumun üstünde tutmakta zorlanıyorum resmen.dün öğleden sonra kızımı aşıya götürdüm,gelince serildim resmen.menümü paylaşayım ama sabah kahvaltısı hariç hepsi saatsiz,gelip gidip yedim.tat almadığım için genelde meyve yedim.o yüzden bugün sabah öğle akşam diye ayıramıyorum((

sabah

1 dilim çavdar ekmeğine sürülmüş bitter sarelle

saat 12.00-20.00 arasında

1 tane elma
1 tane armut
2 tane mandalina
1 tane armut
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

spor:30 dk bisiklet,100 mekik
su:3 lt
mesaj 2

selam kızlar
öncelikle bu hafta işyerindeki arkadaşımın oğlu ameliyat olacak o yüzden yok ve ben çok yoğunum, üstelik hala çok hastayım ( çok fazla gelemeyebilirim.

dünkü menüm çok içaçıcı değildi tek tesellim akşam yemek yemedim sadece yarım kase çorba içtim

sabah
kahvaltılık gevrek
süt

ara
yarım poğaça

öğlen
tombik döner
ayran

akşam
yarım kase tarhana

bu arada bol bol ballı ıhlamur içiyorum bu ballar bana sorun yaratacak mı bilmiyorum ama biran önce iyileşmem lazım.
spor halen yok bugün de yapabileceğimi sanmıyorum

hasta olan herkese geçmiş olsun, hepinizi seviyorum, takımımı seviyorum, öpüldünüz.
arada kaçamak yapıp size bakacağım

takımın çoğu hastaymış,geçmişler olsun.bizi bu havalar mahvetti desenize.bir çay tarifi vereyim,geçen grip olduğumda eşim yapmıştı,2 günde ayağa kaldırmıştı beni.kaynamış suya 1 kabuk tarçın,2-3 tane karabiber,ıhlamur,bal,elma kabuğu,limon karıştırıp demlemişti.bu kadardı galiba.eksiğim varsa akşam sorup eklerim.hatta aklıma gelmişken demleyeyim kendime de azıcık kendime geleyim..

canım tebrik ederim gayet sağlıklı

aynı durum bende de var sabahtan beri koşturuyorum
tekrar geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda düzelirsiniz. kilo alacağını sanmıyorum hastalıkta yenilenler genelde kilo aldırmaz isteksiz yenilip içildiği için yani bende öyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…