canım seni çok özledim ama arayamadım perişan haldeydim kaç gündürr çok geçmiş olsunnnnnnn görüşürüz yarınnn
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinnn
ay ben karı hiç özlemedimmm spor yalan oldu benimde ve diyette yalan oldu işin kötüsü geçen bayram iradeliydim ama bu bayram cozuttum resmen. bugün eski düzenime dönüyorum ve başladım herşeye akşama da sporumu yapacam inşallahh. umarım kısa zamanda kendini toparlarsın.
canımm kar mıı ayy kardan nefret ettim ankarada eski düzene bugün döndüm yarın menümü paylaşacağım ve toparlanalım unutmayın ortada iddia var ve ceza da var. eğer iddiayı kaybedersek herkes sporuna ek 30 dk spor yapacak bir hafta boyunca hergün. eğer onlar kaybederse onlar yapacak iki grupta birinci olamazsa iki grupta ek spor yapacakkk aman ha dikkatt
Selam kızlar ben geldimm
bayramda ne yediyseniz helali hoş olsun ama bugün başlayalım diyetimize metabolizmayı yeterince şaşırttık dimi yeter bu kadar.
canım ara öğün olmamış ama doyurucu öğünler yemişsingünaydin kizlar nerelerdesiniz
hemenmenümü paylasayim paylasmayanadaceza vercem ona göre
sabah
1 yumurta,1 dl ekmek
ögle 2 dl börek
aksam 2-3kasik pirinc pilavi,bir parca kaynamis tavuk,salata
su
2 lt
spor yapamadim
simdi herkes eskisi gibi oluyor yoksa motivasyonumuz düsüyor hadiyin kizlar bi silkelenip kendimize gelelim
pasta için önce iddiayı kazanmamız gerekiyor bu hafta +'da kimseyi görmek istemiyorumah canım sizde geçmiş olsun cnm benim çok saoldikkat edin kendinize.
ahhh ahhhh gözüm döndü pasta mı?bende soğuk havacıyım valla ohhh kış gelsin ama burnum nolcaksa :2::2::2: heleki sesim gram çıkmıyor.
cnm bende seni özledim de zaten arasanda sesim çıkmıyor bende seni ondan aramadım:2::2::2: çok saol öptüm seni.
spor da olsaydı süper bi menü olacakmış ama rahatsızsın toparlanırsın umarım kısa zamanda.herkese iyi haftalar
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum hepinize teşekkür ederim, işe geldim ama bilgisayara bakmaya bile mecalim yok aslında, birazdan kızımı getirecekler annemler doktora gideceğiz beraber.
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
menemen
simit
peynir
domates
salatalık
zeytin
çay
akşam
1 kase mercimek çorba
2 kaşık bulgur pilavı
gece
yarım kase gevrek
süt
spor yok malesef
canım bugün herşeye yeniden başlıyoruz incecik olacağız yılbaşına kadar dişimizi sıkalım yılbaşında hepinize büyük ödül vercemselamlar güzel hatunlar!!!tatil bitti,döndük eski düzenimize.vallahi ben kudurdum tatilde ama çok hareketliydim.ekmek alınacak..ben alırım!!!çöp dökülecek..ben dökerim!!!ev süpürülecek...ben süpürürüm!!!tarzında herşeye atladım.annem göz yaşları içinde kaldı.kadın alışık değil tabi,o hep her işten kaçan nilayı biliyor.kızçeyi anneme atıp atıp çarşı pazar gezdim her gün.korkuyla tartıldım eve gelince,kilo almamışım.sporla zayıflamaya çalışmanın avantajı var tabi.normal şartlar altında bu boğaza en az 3 kilo alırdım.
bu arada iddia varmış.ama bayram haftasıda iddialaşılmazki...bak şimdi şters yaptım.niye bayramda o kadar cozuttumki diye hayıflandım.çok fena sıkıyorum derhal!!!
dünkü menümü yazamayacağım,not almadım ve çok düzensiz bir gündü.hafızamı zorluyorum bir tek akşam yemeğini hatırlıyorum:
300 gr ızgara şiş
3 tane ızgara biber
1 tek rakı
gece
yarımşar elma,armut,muz
hava lodos mudur nedir baş ağrısıyla geçirdim son üç günü dolayısıyla leyla gibiydim.bugün dünyaya döndüm şükür.şimdi kendime bu hafta için spor beğeneyim bakalım canım ne isteyecek:))))
canım bugün herşeye yeniden başlıyoruz incecik olacağız yılbaşına kadar dişimizi sıkalım yılbaşında hepinize büyük ödül vercem
hoşgeldin bu arada özledik senii
herkese iyi haftalar
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum hepinize teşekkür ederim, işe geldim ama bilgisayara bakmaya bile mecalim yok aslında, birazdan kızımı getirecekler annemler doktora gideceğiz beraber.
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
menemen
simit
peynir
domates
salatalık
zeytin
çay
akşam
1 kase mercimek çorba
2 kaşık bulgur pilavı
gece
yarım kase gevrek
süt
spor yok malesef
Dünkü menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek + 2 dilim peynir + domates + 2 tane yeşil zeytin
Ara: yok geç kalktım
Öğle: 3-4 kaşık domatesle kavrulmuş yağsız kıyma + 1 dilim ekmek + salata
Ara: 1 tane badem şekeri
Akşam: 1 kase mercimek çorbası + 1 dilim ekmek
Ara: 1 diş bitter çikolata
Su: Az içtim
Spor: Yarım saat trambolin + 1 saat ab tronic
kızlar nerdesiniz yahu takımda kimsecikler yok ?
sabah
1 yumurta
azcık sucuk
peynir
4-5 zeytin
öğlen
barbunya
yarım porsiyon pilav
ara
2-3 tane ece çikolata
akşam
bişi yemedim boğazım ağrıyo keyifsizim bir sürü ilaç içiyorum mutsuzum yani
eee nerelerdesin?vallahi ben de özledim.tatilde bir suçluluk bir boşluk,anlatamam.alışmışım iyice size:))))
canım sabahtan beri çok yoğundum ancak gelebildim. canım dikkat et kendine yemezsen bünye de mücadele edemezkızlar nerdesiniz yahu takımda kimsecikler yok ?
sabah
1 yumurta
azcık sucuk
peynir
4-5 zeytin
öğlen
barbunya
yarım porsiyon pilav
ara
2-3 tane ece çikolata
akşam
bişi yemedim boğazım ağrıyo keyifsizim bir sürü ilaç içiyorum mutsuzum yani
selam kızlarrr ya evdeyken girmeye fırsat bulamadım ailecek grip oldukspor falan da yalan oldu haliyle
ama bugünden itibaren yeniden başlıcam sporuma kaldığım yerden devam edicem merak etmeyin
dünkü menümü ne siz sorun ne ben anlatıyım çok karışıktı yarın başlıcam menüleri yazmaya kilo aldığımı sanmıyorum mümkün olduğunca dikkat etmeye çalıştım:)
bugün baya işler yoğun fırsat buldukça geleceğim öpüyorum hepiniziii
canım sana da geçmiş olsunnn umarım tez zamanda iyileşirsin.çok geçmiş olsun canım bu aralar salgın grip falan aman dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç öptüm
canım tebrik ederim gayet sağlıklıselam kızlar.kaç gündür başım ağrıyor diyordum ya lodostan değilmiş,nezle öncüsüymüş zat.başımı boynumun üstünde tutmakta zorlanıyorum resmen.dün öğleden sonra kızımı aşıya götürdüm,gelince serildim resmen.menümü paylaşayım ama sabah kahvaltısı hariç hepsi saatsiz,gelip gidip yedim.tat almadığım için genelde meyve yedim.o yüzden bugün sabah öğle akşam diye ayıramıyorum((
sabah
1 dilim çavdar ekmeğine sürülmüş bitter sarelle
saat 12.00-20.00 arasında
1 tane elma
1 tane armut
2 tane mandalina
1 tane armut
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
spor:30 dk bisiklet,100 mekik
su:3 lt
mesaj 2
aynı durum bende de var sabahtan beri koşturuyorumselam kızlar
öncelikle bu hafta işyerindeki arkadaşımın oğlu ameliyat olacak o yüzden yok ve ben çok yoğunum, üstelik hala çok hastayım( çok fazla gelemeyebilirim.
dünkü menüm çok içaçıcı değildi tek tesellim akşam yemek yemedim sadece yarım kase çorba içtim
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
ara
yarım poğaça
öğlen
tombik döner
ayran
akşam
yarım kase tarhana
bu arada bol bol ballı ıhlamur içiyorum bu ballar bana sorun yaratacak mı bilmiyorum ama biran önce iyileşmem lazım.
spor halen yok bugün de yapabileceğimi sanmıyorum
hasta olan herkese geçmiş olsun, hepinizi seviyorum, takımımı seviyorum, öpüldünüz.
arada kaçamak yapıp size bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?