Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mate ve ekinezya çayları da iyi geliyor geçen sene baya içmiştim

mate ve ekinezya çayları da iyi geliyor geçen sene baya içmiştim

mateyi bir ara kilo vermek için içmiştim.deli gibi iştahım açılmıştı.şimdi kendisinden pek bir korkarım.aslında sık acıkmak metabolizmanın hızlandığını gösterir ama o dönem yiyecek kontrolünü becerememiştim((

çok geçmiş olsun canım bu aralar salgın grip falan aman dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç öptüm

içmediğim şey kalmadı ki yavru kuş.:2::2: yok bana mısın demedi ses tellerimde ödem oluşmuş malesef ki.

yemek yemek sıkıntı değilde ah şu miğdem bulanmasa hiç iyi değilim başımda çok ağrıyo sıkıntıdayım anlayacağın malesef ki.

nektarin yememeğe çalış cnm artık malum mevsimi değil c vitamini al sen bol bol. menü yine çok iyi

meyve iyi hoş bende hastayım ama bu kadar aç kalmıyorum çok az bu yediklerin cnm benm dikkat et.

ahhh cnm öğlen ki döner neden neyse spor da yok ondan dedim şekerim ben bende aynı yoğunum çok fena

kim yapacak halim yok kolumu kaldırmaya canım kargoyla yollar mısın?

derhal!!!akşam yavru köpek bakışımı takınıp burnumu çekeyim,1 kova yaptırtayım,bütün takıma gönderteyim:)))kafam kalkamıyor yerden ya nefret ediyorum nezle grip türevlerinden.zamane mikropları üç gündede geçmiyorki,süründürüyor resmen.çalışanlarla hareket halinde çocukları olana allah yardım etsin.benimki daha halıda yuvarlanma aşamasında olduğu için bi karnını doyurmak için kıpraşıyorum:))

evet ben de ıhlamuru genelde böyle kaynatırım hatta elmayı dörde bölüp komple içine atıyorum, limonu içine atmıyorum ben sonradan sıkıyorum. Bu arada immuzingdi galiba adı vitamin hapı var içinde ekinezya var ondan da içiyorum. Bağışıklık sistemine iyi geliyormuş.

dün izinliydim bayramdan sonraki ilk iş günüm bugün canımı çıkardılar tatilin sonrası böyle oluyo malesef
bugün fazla giremedim o yüzden arada bvir yazılanları okuyup çıkmak zorunda kaldım öncelikle tüm takımıma geçmiş olsun diyorum hasta olan herkese şifalar diliyorum
takımımıza kem gözler değdi sanırım herkes böyle hasta olduğuna göre
içtiğim ilaçlar beni biraz da olsa kendime getirdi bugün kü çalışma azmimden de hastalığımı düşünmeye fırsatım olmadı artık akşam eve gidince hastalığıma kaldığım yerden devam ederim ablacığım bakar bana gerçi kendi daha hasta ama sağolsun bana hiç kıyamaz:44:
neyse işime geri döniyim artık akşam girmeye çalışırım:)

evettt ben de denemiştim bu çayı gerçekten iyi geliyo ayağa kaldırıyo insanı

sana da çok geçmişler olsun en azından sporlarını yapabilmişsin biz onu da yapamadık valla bayram bize uğurlu gelmedi sanırım umarım hepimiz en kısa zamanda iyi olur kilolarımızı daha motiveli bir şekilde verebiliriz

valla en istikrarlı sen çıkmışsın menünden gördüğüm kadarıyla başarılarının devamını diliyorum arkadaşım

menün güzelmiş döner hariç kim yedirdi bakıyım aklını çeldi kaç kez dedim sana dinleme kimseyi diye

merhabaaa kizlarrr sükür kavusturana,sabahtan beri baglanamiyorum,cocuklarin pc de denedim oldu benimkinde olmuyor niye bilmiyorum
hemen dünki menümü yazim ne olur ne olmaz baglanti gidebilir
sabah
2 dl ekmek
1 tabak menemen
1 bardak cay
ögle
3 mandalina
aksam
2-3 tane patates kizartmasi
1 firinda köfte yagsiz
2 kasik pirinc pilavi
salata
su
hesaplamadim böyle olunca az icmis oluyorum
spor yapmadim bu aralar yerimden kalkmak zor geliyor spor yapmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorum
hepinizi öptümm kocaman gecmisi okudum ama cvp yazamiyorum

Günaydın kızlarr

Her türlü cezaya razı olarak dünkü menümü yazıyorum

Sabah: 1 bardak süt + 1 tost (2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı)
Ara: 1 erik
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 160 gram light ton balığı + 2 dilim ekmek
Ara: 2 tane bayram çikolatası + 1 tane kurabiye + 3-4 tane badem şekeri

Su: 2,5 lt
Spor: Yok

günaydın kızlar,

işime başlamadan dünkü menümü yazayım sonra yine gelmeye çalışacağım.

sabah
kahvaltılık gevrek
süt

öğle
1 simit
ayran

akşam
yarım kase çorba
az barbunya
7 tane beyaz lahana sarması z.yağlı
ekmek yemdeim

su 1.5 lt
spor yok

görüşmek üzere, öpüldünüz

aslında gün içinde iyi gitmişsin ama bayramdan kalan zararlıları evden yok ettim ben yoksa insan atıveriyor ağzına:)

şükür güzellik, havadandır spor yapmak istememen ama naparsın kış geldi:))

BEN SANA ÖLE BİR SPOR YAPTIRIRIM Kİ HADİ SÜPER ANNE HAREKETE GEÇİYORSUN HEMEN BU MORAL SIFIR OLMASI YÜZÜNDEN ŞU AN 100 MEKİK CEZAN VAR HADİ HAYIRLI OLSUN

ÇİKOLATALAR ÇOĞALIYOR MU NE SANKİ SPOR DA YOK 150 MEKİK CANIM HADİ HADİ.

SANADA Bİ 150 MEKİK ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BAKALIM

KIZLAR BAKIYORUMDA SÜPER KİMSEDE SPOR YOK NOLUYORSUNUZ YA HADİ TAKIM HADİ KENDİNİZE GELİN HERKES BUGÜN 45 DK YÜRÜYÜŞ 150 MEKİK BEN DAHİL YARIN BAHNESİZ GÖRCEM.

hu huuuuuuuuuuuuu nerdesiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiiiiiz :))
bu cezalar da olmasa spora başlayamıycaz herhalde
ben halen hastayım ama yarın tartı var bu akşam spor yapıcam inş.
benim evde herkes hasta, toprak hariç onu da sağlam tutmaya çalışıyorum.
büyük kızım ( eftelya) bugün işe gitmedi yatak döşek yatıyo, annemin şefkatli kollarına bıraktım onu :))
sabah annem bana ev yemeği hazırlamış ama ben direk işe geldim, ona uğramadığım için yemekler evde kaldı , şimdi yine simite talim(( içimde simit ağacı çıkacak sonunda...
yine uğrarım byeeeeeeeeeeeee

KIZLAR BAKIYORUMDA SÜPER KİMSEDE SPOR YOK NOLUYORSUNUZ YA HADİ TAKIM HADİ KENDİNİZE GELİN HERKES BUGÜN 45 DK YÜRÜYÜŞ 150 MEKİK BEN DAHİL YARIN BAHNESİZ GÖRCEM.
canım öğlen arası 1 saat yürüyüş yaptım zaten ben az önce ve hava inanılmaz sıcaktııı su gibi oldum vicdan azabı çektim zaten dünkü yediklerimden sonraa

kızlar sporlara başlayalım uzaklaştıkça daha fazla uzaklaşıyoruz spordan bırakmamak gerek ne kadar kötü olsa da zorlayalım biraz kendimizi

yarın tartı günü öğlen 12.00'ye kadar lütfen herkes kilo bildirimini yapsın umarım iyi kilolar vermişizdirr

eftelyaya selam söyleee canım

Son düzenleme:
merhaba kızlar.nezle iyice sardı bedeni,şimdi öksürük de eşlik ediyor burnuma.kızada geçirdim,karşılıklı hapşırıyoruz artık.dünkü menüme gelirsek:

sabah

1 dilim bitterli ekmek

saat 19.00 a kadar 1 kilo mandalina

akşam

tereyağsız iskender(yemek yapmaya mecalim olmadığı için eve servis nimetinden faydalandım:)))

spor:serilip yattım vallahi kıpraşçak halim yoktu.
su:4 lt ye yakın

hala yatağımı toplamadım,sızayım azıcık daha yorganımın altında...akşam kendime gelirsem spor için zorlayacağım...

merhaba kızlar

dün geceden beri çok hastayım bugün işe de gitmedim sabahtan beri yatıryorum ıhlamurlar çorbalar biraz önce de bir iğne vuruldum anca kendime biraz biraz gelebildim... menümü yazıp hemen yatıcam başım çok ağrıyo

dünkü menüm

sabah
çeyrek simit
çay

öğle ( şirkette aktivite günüydü)
tavuk şiş
çoban salata
1 tatlı kaşığı kısır
1 tatlı kaşığı acılı ezme
haydari
yarım krep üzerine çikolata ve frambuaz sos:) napıyım dayanamadım spor yaparım demiştim ama gece hastalanınca o da yalan oldu

akşam
beyaz lahana sarma
yoğurt

spor malesef yok çoook hastayımmm yarın kendimi toparlarsam akşam spor yapcam biraz fazla

öpüldünüz

çok çok geçmişolsun canımm valla takımda nazar var herkes hasta kurşun döktürelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…