mate ve ekinezya çayları da iyi geliyor geçen sene baya içmiştimtakımın çoğu hastaymış,geçmişler olsun.bizi bu havalar mahvetti desenize.bir çay tarifi vereyim,geçen grip olduğumda eşim yapmıştı,2 günde ayağa kaldırmıştı beni.kaynamış suya 1 kabuk tarçın,2-3 tane karabiber,ıhlamur,bal,elma kabuğu,limon karıştırıp demlemişti.bu kadardı galiba.eksiğim varsa akşam sorup eklerim.hatta aklıma gelmişken demleyeyim kendime de azıcık kendime geleyim..
mate ve ekinezya çayları da iyi geliyor geçen sene baya içmiştim
çok geçmiş olsun canım bu aralar salgın grip falan aman dikkat et kendine bol bol ıhlamur iç öptüm
eee nerelerdesin?
canım sabahtan beri çok yoğundum ancak gelebildim. canım dikkat et kendine yemezsen bünye de mücadele edemez
canım sana da geçmiş olsunnn umarım tez zamanda iyileşirsin.
kızlar lütfen toparlanın artık sağlığınıza dikkat edin
neden kimse gelmiyor
Dünkü menüm
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 2 kaşık yoğurt + 1 dilim ekmek
Ara: 2 tane bayram çikolatası
Akşam: 1 paket light çubuk (156 kcal + 0.2 gram yağ) + 1 bardak ayran (lazere gidecektim işyerinde atıştırdım.
Ara: 3 tane üzüm + 1 küçük nektarin
Spor: 30 dk trambolin + 1 saat ab tronic
Su: 2,5 lt
selam kızlar.kaç gündür başım ağrıyor diyordum ya lodostan değilmiş,nezle öncüsüymüş zat.başımı boynumun üstünde tutmakta zorlanıyorum resmen.dün öğleden sonra kızımı aşıya götürdüm,gelince serildim resmen.menümü paylaşayım ama sabah kahvaltısı hariç hepsi saatsiz,gelip gidip yedim.tat almadığım için genelde meyve yedim.o yüzden bugün sabah öğle akşam diye ayıramıyorum((
sabah
1 dilim çavdar ekmeğine sürülmüş bitter sarelle
saat 12.00-20.00 arasında
1 tane elma
1 tane armut
2 tane mandalina
1 tane armut
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
spor:30 dk bisiklet,100 mekik
su:3 lt
mesaj 2
selam kızlar
öncelikle bu hafta işyerindeki arkadaşımın oğlu ameliyat olacak o yüzden yok ve ben çok yoğunum, üstelik hala çok hastayım( çok fazla gelemeyebilirim.
dünkü menüm çok içaçıcı değildi tek tesellim akşam yemek yemedim sadece yarım kase çorba içtim
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
ara
yarım poğaça
öğlen
tombik döner
ayran
akşam
yarım kase tarhana
bu arada bol bol ballı ıhlamur içiyorum bu ballar bana sorun yaratacak mı bilmiyorum ama biran önce iyileşmem lazım.
spor halen yok bugün de yapabileceğimi sanmıyorum
hasta olan herkese geçmiş olsun, hepinizi seviyorum, takımımı seviyorum, öpüldünüz.
arada kaçamak yapıp size bakacağım
takımın çoğu hastaymış,geçmişler olsun.bizi bu havalar mahvetti desenize.bir çay tarifi vereyim,geçen grip olduğumda eşim yapmıştı,2 günde ayağa kaldırmıştı beni.kaynamış suya 1 kabuk tarçın,2-3 tane karabiber,ıhlamur,bal,elma kabuğu,limon karıştırıp demlemişti.bu kadardı galiba.eksiğim varsa akşam sorup eklerim.hatta aklıma gelmişken demleyeyim kendime de azıcık kendime geleyim..
içmediğim şey kalmadı ki yavru kuş.:2::2: yok bana mısın demedi ses tellerimde ödem oluşmuş malesef ki.
yemek yemek sıkıntı değilde ah şu miğdem bulanmasa hiç iyi değilim başımda çok ağrıyo sıkıntıdayım anlayacağın malesef ki.
nektarin yememeğe çalış cnm artık malum mevsimi değil c vitamini al sen bol bol. menü yine çok iyi
meyve iyi hoş bende hastayım ama bu kadar aç kalmıyorum çok az bu yediklerin cnm benm dikkat et.
ahhh cnm öğlen ki döner neden neyse spor da yok ondan dedim şekerim ben bende aynı yoğunum çok fena
kim yapacak halim yok kolumu kaldırmaya canım kargoyla yollar mısın?
takımın çoğu hastaymış,geçmişler olsun.bizi bu havalar mahvetti desenize.bir çay tarifi vereyim,geçen grip olduğumda eşim yapmıştı,2 günde ayağa kaldırmıştı beni.kaynamış suya 1 kabuk tarçın,2-3 tane karabiber,ıhlamur,bal,elma kabuğu,limon karıştırıp demlemişti.bu kadardı galiba.eksiğim varsa akşam sorup eklerim.hatta aklıma gelmişken demleyeyim kendime de azıcık kendime geleyim..
selam kızlar.kaç gündür başım ağrıyor diyordum ya lodostan değilmiş,nezle öncüsüymüş zat.başımı boynumun üstünde tutmakta zorlanıyorum resmen.dün öğleden sonra kızımı aşıya götürdüm,gelince serildim resmen.menümü paylaşayım ama sabah kahvaltısı hariç hepsi saatsiz,gelip gidip yedim.tat almadığım için genelde meyve yedim.o yüzden bugün sabah öğle akşam diye ayıramıyorum((
sabah
1 dilim çavdar ekmeğine sürülmüş bitter sarelle
saat 12.00-20.00 arasında
1 tane elma
1 tane armut
2 tane mandalina
1 tane armut
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
spor:30 dk bisiklet,100 mekik
su:3 lt
mesaj 2
Dünkü menüm
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 2 kaşık yoğurt + 1 dilim ekmek
Ara: 2 tane bayram çikolatası
Akşam: 1 paket light çubuk (156 kcal + 0.2 gram yağ) + 1 bardak ayran (lazere gidecektim işyerinde atıştırdım.
Ara: 3 tane üzüm + 1 küçük nektarin
Spor: 30 dk trambolin + 1 saat ab tronic
selam kızlar
öncelikle bu hafta işyerindeki arkadaşımın oğlu ameliyat olacak o yüzden yok ve ben çok yoğunum, üstelik hala çok hastayım( çok fazla gelemeyebilirim.
dünkü menüm çok içaçıcı değildi tek tesellim akşam yemek yemedim sadece yarım kase çorba içtim
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
ara
yarım poğaça
öğlen
tombik döner
ayran
akşam
yarım kase tarhana
bu arada bol bol ballı ıhlamur içiyorum bu ballar bana sorun yaratacak mı bilmiyorum ama biran önce iyileşmem lazım.
spor halen yok bugün de yapabileceğimi sanmıyorum
hasta olan herkese geçmiş olsun, hepinizi seviyorum, takımımı seviyorum, öpüldünüz.
arada kaçamak yapıp size bakacağım
Günaydın kızlarr
Her türlü cezaya razı olarak dünkü menümü yazıyorum
Sabah: 1 bardak süt + 1 tost (2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı)
Ara: 1 erik
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Akşam: 160 gram light ton balığı + 2 dilim ekmek
Ara: 2 tane bayram çikolatası + 1 tane kurabiye + 3-4 tane badem şekeri
Spor: Yok
merhabaaa kizlarrr sükür kavusturana,sabahtan beri baglanamiyorum,cocuklarin pc de denedim oldu benimkinde olmuyor niye bilmiyorum
hemen dünki menümü yazim ne olur ne olmaz baglanti gidebilir
sabah
2 dl ekmek
1 tabak menemen
1 bardak cay
ögle
3 mandalina
aksam
2-3 tane patates kizartmasi
1 firinda köfte yagsiz
2 kasik pirinc pilavi
salata
su
hesaplamadim böyle olunca az icmis oluyorum
spor yapmadimbu aralar yerimden kalkmak zor geliyor spor yapmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorum
hepinizi öptümm kocaman gecmisi okudum ama cvp yazamiyorum
merhabaaa kizlarrr sükür kavusturana,sabahtan beri baglanamiyorum,cocuklarin pc de denedim oldu benimkinde olmuyor niye bilmiyorum
hemen dünki menümü yazim ne olur ne olmaz baglanti gidebilir
sabah
2 dl ekmek
1 tabak menemen
1 bardak cay
ögle
3 mandalina
aksam
2-3 tane patates kizartmasi
1 firinda köfte yagsiz
2 kasik pirinc pilavi
salata
su
hesaplamadim böyle olunca az icmis oluyorum
spor yapmadimbu aralar yerimden kalkmak zor geliyor spor yapmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorum
hepinizi öptümm kocaman gecmisi okudum ama cvp yazamiyorum
Günaydın kızlarr
Her türlü cezaya razı olarak dünkü menümü yazıyorum
Sabah: 1 bardak süt + 1 tost (2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı)
Ara: 1 erik
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Akşam: 160 gram light ton balığı + 2 dilim ekmek
Ara: 2 tane bayram çikolatası + 1 tane kurabiye + 3-4 tane badem şekeri
Spor: Yok
günaydın kızlar,
işime başlamadan dünkü menümü yazayım sonra yine gelmeye çalışacağım.
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
öğle
1 simit
ayran
akşam
yarım kase çorba
az barbunya
7 tane beyaz lahana sarması z.yağlı
ekmek yemdeim
su 1.5 lt
spor yok
görüşmek üzere, öpüldünüz
canım öğlen arası 1 saat yürüyüş yaptım zaten ben az önce ve hava inanılmaz sıcaktııı su gibi oldumKIZLAR BAKIYORUMDA SÜPER KİMSEDE SPOR YOKNOLUYORSUNUZ YA HADİ TAKIM HADİ KENDİNİZE GELİN HERKES BUGÜN 45 DK YÜRÜYÜŞ 150 MEKİK BEN DAHİL YARIN BAHNESİZ GÖRCEM.
kızlar sporlara başlayalım uzaklaştıkça daha fazla uzaklaşıyoruz spordanhu huuuuuuuuuuuuu nerdesiiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiiiiiz :))
bu cezalar da olmasa spora başlayamıycaz herhalde
ben halen hastayım ama yarın tartı var bu akşam spor yapıcam inş.
benim evde herkes hasta, toprak hariç onu da sağlam tutmaya çalışıyorum.
büyük kızım ( eftelya) bugün işe gitmedi yatak döşek yatıyo, annemin şefkatli kollarına bıraktım onu :))
sabah annem bana ev yemeği hazırlamış ama ben direk işe geldim, ona uğramadığım için yemekler evde kaldı, şimdi yine simite talim (( içimde simit ağacı çıkacak sonunda...
yine uğrarım byeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlar.nezle iyice sardı bedeni,şimdi öksürük de eşlik ediyor burnuma.kızada geçirdim,karşılıklı hapşırıyoruz artık.dünkü menüme gelirsek:
sabah
1 dilim bitterli ekmek
saat 19.00 a kadar 1 kilo mandalina
akşam
tereyağsız iskender(yemek yapmaya mecalim olmadığı için eve servis nimetinden faydalandım:)))
spor:serilip yattım vallahi kıpraşçak halim yoktu.
su:4 lt ye yakın
hala yatağımı toplamadım,sızayım azıcık daha yorganımın altında...akşam kendime gelirsem spor için zorlayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?