KIZLAR BAKIYORUMDA SÜPER KİMSEDE SPOR YOKNOLUYORSUNUZ YA HADİ TAKIM HADİ KENDİNİZE GELİN HERKES BUGÜN 45 DK YÜRÜYÜŞ 150 MEKİK BEN DAHİL YARIN BAHNESİZ GÖRCEM.
merhaba kızlar
dün geceden beri çok hastayım bugün işe de gitmedim sabahtan beri yatıryorum ıhlamurlar çorbalar biraz önce de bir iğne vuruldum anca kendime biraz biraz gelebildim... menümü yazıp hemen yatıcam başım çok ağrıyo
dünkü menüm
sabah
çeyrek simit
çay
öğle ( şirkette aktivite günüydü)
tavuk şiş
çoban salata
1 tatlı kaşığı kısır
1 tatlı kaşığı acılı ezme
haydari
yarım krep üzerine çikolata ve frambuaz sos:) napıyım dayanamadım spor yaparım demiştim ama gece hastalanınca o da yalan oldu
akşam
beyaz lahana sarma
yoğurt
spor malesef yok çoook hastayımmmyarın kendimi toparlarsam akşam spor yapcam biraz fazla
öpüldünüz
çoook hastayımmmmiğnelerle ayakta duruyorum yarın akşam kendimi toplayıp yapmaya çalışcam söz
günaydın şampiyon takımım:)) yeni güne bu niyetle uyandım, dün akşam spor yapmadım ama hala deli gibi öksürsemde bu sabah kalkıp sporumu yaptım :)
dünkü menüm
sabah
kahvaltılık gevrek
süt
ara
kepekli tost
öğlen
simit
ayran
akşam
az domates çorbası
patlıcanlı beğendi üzerine azıcık kıyma sos
1 adet küçük biber dolma( zeytinyağlı)
su 1.5 lt
spor yok( eylül duymasın:18:
mesaj 5
iki haftada kilo hesaplamayı unutmuşum, tarifi bulmak için yarım saat aradıktan sonra nihayet kilomu yazayım
81.5/80.8/0.7/%0.86
yok canım ikiye bölünmüyor karar alındıkilomuda bildireyim,sonra uykuya devam:)))
79.2/78/%1.51 bu hafta 2 ye bölünüyor galiba, o zaman
79.2/78/%0.75
çikolatalı pastamı istiyorum:)))biz hangi takımla iddiaya girmiştik ya.uyandıkça takip edeyim:)))
yok canım ikiye bölünmüyor karar alındı
2. takımla iddiaya girdik bakalım kazanırsak hep birlikte onlar spor yaparken karşılarında pasta yicez
canım valla ben bi 70'i devirsem nasıl mutlu olcam sen süper kilo veriyosun hızlıı tebrik ederimmmoley o zaman!!!
forumu takip edemediğimi hemen göstermişim ya kusura bakmayın,bayramdı hastalıktı derken iyice koptum.inşallah hepimiz haftaya bomba gibi başlarızda yakalarız enerjimizi yeniden.
seni de tebrik ediyorum,70 i devrirmene azıcık kalmış
günaydın Kızlar,
ıhlamurun içine konulan ballardan ve yapılmayan sporlardan olsa gerek bu hafta çok az verdimama haftaya bomba gibi gelcem
66.1/ 66.0 / 0.1 / 0.15 )
kilomuda bildireyim,sonra uykuya devam:)))
79.2/78/%1.51 bu hafta 2 ye bölünüyor galiba, o zaman
79.2/78/%0.75
çikolatalı pastamı istiyorum:)))biz hangi takımla iddiaya girmiştik ya.uyandıkça takip edeyim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?